Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز چرا این تاپیک مثل قبل فعال نیست ...
من روزهای اول که بازی اومده بود میومدم به این تاپیک سر میزدم که ببینم بازی رو بخرم یا نه خیلی تعریف و تمجید از این بازی میشنیدم ! اما حالا انگار کسی دیگه این بازی رو انجام نمیده یا اینکه بارتون تکراری شده ! چجوریه ؟؟
خودم به شخصه خیلی وقته نرفتم سراغش......... فعلا فقط wildstar ........;)

من روزهای اول که بازی اومده بود میومدم به این تاپیک سر میزدم که ببینم بازی رو بخرم یا نه خیلی تعریف و تمجید از این بازی میشنیدم ! اما حالا انگار کسی دیگه این بازی رو انجام نمیده یا اینکه بارتون تکراری شده ! چجوریه ؟؟
Player که همیشه تو بازی هست. ادم به ندازه کافی سرش گرم میشه.
هرچی باشه 2 سال هست از زمان عرضه رسمی بازی برای اولین بار میگزره D:
اما همچنان تازه هست ×_×

من که منتظره پچه جدید هستم

نمیدونم میدونید یا نه اما patch جدید یه قسمت جدید داره greater rifts که به صورت زمانی هست هست و باید توی زمان مشخص تموم کنید. هر دفعه که تموم بشه فقط rift guardian هست که drop های خوبی داره به علاوه هر دفعه که میبریم lv های rift بالا میره.
یکی دیگه اینکه Treasure Goblin ها ممکنه اتفاقی یه portal به دنیای خودشون باز کنن که با ورودش میشه به دنیای goblin ها رفت. یه Boss اخر به علاوه یه chest درست حسابی هست

همه سرشون تو بازیه و تعریف و تمجید اینقدر کردیم بسه دیگه:دی
هرکی پایه بازیه ایدی بزاره که اد کنیم بازی کنیم حالا پستی نمیزاریم دلیل نمیشه کسی بازی نمیکنه

ریفت رو روزی یه بار میشه رفت؟!
فک کنم 5 تا کلید یه rift باز میکنه. حالا هرچندتا داشته باشی. من هر دفعه میرم 5-6 بار میرم بعد از رفتن به bounty ها . یه سری Bounty فارم کنی دیگه کم نمیاری. خودم فک کنم الان 150 تایی key دارم D: چون میخوام تروفی 500 تا هم بگیرم.

یه سوال مهم!
ایتم های خوب رو چه جوری میشه پیدا کرد؟! اکثرا تو پاراگون ۲۰۰ دمیجشون به ۱ میل نرسیده ... من اگه تا یه سال هم بازی میکردم همچین ایتم های رو پیدا نمیکردم(ایتم هارو از دوستان میگیرم)اونا هم میکن از کس دیگه ای گرفتن!
چجور میشه ایتم رو سوکت دار کرد؟(اونم پیدا کردنیه؟!)

یه سوال مهم!
ایتم های خوب رو چه جوری میشه پیدا کرد؟! اکثرا تو پاراگون ۲۰۰ دمیجشون به ۱ میل نرسیده ... من اگه تا یه سال هم بازی میکردم همچین ایتم های رو پیدا نمیکردم(ایتم هارو از دوستان میگیرم)اونا هم میکن از کس دیگه ای گرفتن!
والا تا جایی که من یادم میاد این آیتم های سوکت دار که جم میخورد بهشون توی PC دراپ میشد اینجا رو نمیدونم
دوست عزیز من رو هم ادد کنید با هم بریم [لولم 14 هست تازه دیشب بازی رو برای PS4 گرفتم]
ID:Farnood.K

والا تا جایی که من یادم میاد این آیتم های سوکت دار که جم میخورد بهشون توی PC دراپ میشد اینجا رو نمیدونم
دوست عزیز من رو هم ادد کنید با هم بریم [لولم 14 هست تازه دیشب بازی رو برای PS4 گرفتم]
ID:Farnood.K

ایتم بخوای سوکت دار کنی باید از طریق meryam the mystic اقدام کنی و enchant کنی /

ایتم بخوای سوکت دار کنی باید از طریق meryam the mystic اقدام کنی و enchant کنی /
Myriam رو میگی یا ؟!
همچین گزینه ای نداره...
ولی بعضی ایتم ها رو میشه سوکت دار کرد... اونم نوشته socket چیزی بنامenchant ندارم

Kadala رو چه حسابی شاپ باز کرده؟!
همه ایتم هاش مسخره است

Myriam رو میگی یا ؟!
همچین گزینه ای نداره...
ولی بعضی ایتم ها رو میشه سوکت دار کرد... اونم نوشته socket چیزی بنامenchant ندارم

همه ایتم هاش مسخره است

اون که شما میگی اسمش covetous هست و کارش جم انداختن توو سوکت هست اونی که من میگم اگه بازیو تموم کرده باشی و ماموریت فرعی soul of dead رو رفته باشی یه زنه میاد به اسم meriyam که کارش enchant کردن هست

اون که شما میگی اسمش covetous هست و کارش جم انداختن توو سوکت هست اونی که من میگم اگه بازیو تموم کرده باشی و ماموریت فرعی soul of dead رو رفته باشی یه زنه میاد به اسم meriyam که کارش enchant کردن هست
نمیدونم منظورمو متوجه نمیشی یا ....
میخوام ایتمی که دارم قابلیت اینو داشته باشه که روش gem بزارم!
مثلا میخوام ایتم دستکش قالیت اینو داشته باشع روش gem بزارم میرم پیش ماریا اونم فقط (str , dex, life,...,) از وین چیزا رو داره قابلبت سوکت دار کردن نداره

یه سوال مهم!
همه کلاسها رو نمیشه به 1 ملیون اونم تا پاراگون 200 رسوند. کسایی که مثلا با barb تا paragon 400 فارم کردن شاید ایتمهای درست حسابی داشته باشن که buffed دمیجهاشون به 1.3 m برسه یا کلاسه دیگه . من تغریبا wizard ام رو ( پاراگون 230 ) به 1 ملیون damage میرسونم اما از طریقه دیگه armor خیلی افت میکنه برای همین باید بیشتر farm کرد.
کلا اینکه شانس و اینام هست دیگه D: حالا Paragon 200 به عنوانه یه خیطه استاندارد برای رسیدن به damage مثلا 1 ملیون نیست. ... .. هم بستگی به skill داره و هم بستگی به شانسه گرفتن ایتمها .... به نظرم 850 به بالا هم ok هست.

Myriam رو میگی یا ؟!
همچین گزینه ای نداره...

همه ایتم هاش مسخره است
Myriam دو قسمت داره .یکی اینکه شکله ایتم رو عوض میکنه یکی اینکه شانسی یکی از att های انتخاب شده یه weapon رو میتونه به یه att دیگه تبدیل کنه ....

Kadala به نظرم منم کلا useless هست .... به نظرم برای Bloodshard ها باید بیشتر فکر کنن...
من 1000 تایی تا حالا خرجش کرد. شاید یه بار شد که یه set در اومد کلا ! دو بار هم leg که چیزه خاصی نبود . شانسش بیش از حد پایینه

من بیشتر منتظره PAtch 2.1 هستم بازی رو خیلی خوب میکنه. در ضمن ایتمهای جدید و یه سری gem جدید به عنوانه LEgendary Gem معرفی میکنه ....

- - -ویرایش - - -

مثلا میخوام ایتم دستکش قالیت اینو داشته باشع روش gem بزارم میرم پیش ماریا اونم فقط (str , dex, life,...,) از وین چیزا رو داره قابلبت سوکت دار کردن نداره
ببین همیشه همه ایتمها با socket نیستن . کلا خیلی شانسیه .... identified کنی ممکنه با socket در بیاد ممکنه نیاد ...
ایتمهای gloves, shoulderpads, belt, boots or armplate که socket داشته باشن خیلی خیلی کمیابن ...
یه مدل Boot هست کلا اگر اشتباه نکنم که اسمش Ice climbers هست
یه مدل Tasked of Theo هست glove که socket میخوره

کلا بعضی ایتمها فقط یه مدل هست که خاصن . یه مدل کمربند کمیاب هست Witching Hour که Attack speed و فکر کنم Critical hit damage داره اما هیچ کمربندی socket نداره ..
armplates ها هم ندارن.

من متوجه هستم شما مقاومت میکنی در مقابل متوجه شدن / واسه اینکه بخوای اونکارو کنی باید enchant کنی والسلام

من متوجه هستم شما مقاومت میکنی در مقابل متوجه شدن / واسه اینکه بخوای اونکارو کنی باید enchant کنی والسلام
خوب میشی ^…^
ضمیر های قبل متوجه و بعد هستم رو به همراه شناسه فعل جابجا کنی جملت معنی میگیره ؛)
--------------------------------------------

همه متریال هام رو رو همه ایتم ها زدم رفت گفتم شاید اشتباه از منه دیدم نه فقط کل متریال ها نابود شد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or