Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان می‌گن هروقت می‌خوای می‌تونی اسکیل‌ها و Ruinها رو دوباره بچینی. خُب الکی که نیست. یهو Damage Rateت فوق‌العاده میاد پایین و اگه برای پیدا کردن، Craft کردن و Socket کردن آیتم‌ها وقت کافی نزاری پدر هیروت تو اکتای بالا درمیاد. تازه این در شرایطیه که هنوز به Nightmare نرسیدم!‌ هفتاد درصد آیتم‌های بازی اصلا تو Normal نیست. جواهرساز رو نمیشه تا یه لولی بیشتر آپگرید کرد، همینطور آهنگر رو.

امیر جان میشه لطفا بگی نقش level up در این چیزهایی که بهش بیلد میگی ( غیر از انلاک کردن ) چیه؟
اقا جان معنی بیلد رو که نمیشه تحریف کرد. بیلد یعنی اینکه کاراکترت رو چطوری از صفر بسازی بیاری بالا . اینجا چیزی رو نمیسازی چون اولا اتوماتیکه ثانیا در هر لحظه قابل تغییره. الان اینکه ایتم میبندی یا اسکیل های انلاک شده رو انتخاب میکنی اسمش بیلده؟ مگه در بقیه بازی ها ایتم نمیبندن؟ این ایتم بستن چه نقشی در بیلد که پایه اون رو level up کردن میسازه داره. بعد یک عمر RPG بازی کردن الان من اینجا دارم میبینم که تعریف جدیدی از بیلد داده میشه چون بر اساس حرف تو وقتی کاراکترت نیاز به Dex داره ایتم افزایش Dex میبندی و تو اسکیلها هم اسکیلهای انلاک شده Dex رو انتخاب میکنی بهش میگی بیلد اگه غیر از اینه بگو. الان attribute پوینتها کو؟ وقتی تمامی اسکیلها و تمامی rune ها انلاک هستن و هیچ انتخابی در انلاک کردن نداری چجوری بیلد میسازی؟
خوب وقتی خودت چند بار به سیستم اسکیل دیابلوی قبلی میگی پیچیده من انتظاری ندارم که از این بدت بیاد. خیلی هم خوب( بقول مدیری) فقط لطفا دیگه مفهوم بیلد رو عوض نکن. الان همه چیزمون casual شده فقط مونده بود مفهوم بیلد هم عوض بشه و casual بشه که الان شد. سیستمی که نه attribute پوینت داری و نه انتخابی در انلاک کردن اسکیل ها و نه انتخابی در انلاک کردن rune ها کجاش بیلده؟ بستن ایتم و اتوماتیک باز شدن همه چیز رو بهش میگی بیلد؟ مثلا فرق بیلد hammerdin رو با smiter دیده بودی؟ فرق bonemancer رو با poisonmancer چی؟ اینا با ایتم بستن بیلد میشدن؟

برای مثال کدوم راننده حرفه ای رو دیدی از دنده اتوماتیک خوشش بیاد و بگه اتوماتیک بهتر از دستیه. فراموش نکن داریم در مورد RPG صحبت میکنیم وگرنه این امکانات اگه مثلا داخل GOW بود که عالی بود ولی بحث سر RPG و بیلد هم مفهوم خودش رو داره.

آقا کوروش نمی دونم منظورت از این همه انرژی منفی که می دی چیه ...مثل این میمونه یکی از پیتزا خوشش می آد یکی نمی آد خوب برادر من تو هی بیا از مضرات پیتزا بگو و اینکه مثلا چیز برگر که قبلا بوده بهتره....خوشت نمی آود ok...این همه بحث چیه....ناراحتی بازی نکن...مجبو نیستی که برو راجع به بازی که به نظرت استاندارد ها رو رعایت کرده بازی کن ....تو این 2 روزه جز تخریب کار دیگه ای نکردی....خوشت نمی آد زور که نیست

آقا کوروش نمی دونم منظورت از این همه انرژی منفی که می دی چیه ...مثل این میمونه یکی از پیتزا خوشش می آد یکی نمی آد خوب برادر من تو هی بیا از مضرات پیتزا بگو و اینکه مثلا چیز برگر که قبلا بوده بهتره....خوشت نمی آود ok...این همه بحث چیه....ناراحتی بازی نکن...مجبو نیستی که برو راجع به بازی که به نظرت استاندارد ها رو رعایت کرده بازی کن ....تو این 2 روزه جز تخریب کار دیگه ای نکردی....خوشت نمی آد زور که نیست

تاپیک فقط برای به به گفتن نیست. هر کسی ازاده نظرش رو بگه. شما ناراحتی نخون.

امیر جان میشه لطفا بگی نقش level up در این چیزهایی که بهش بیلد میگی ( غیر از انلاک کردن ) چیه؟
اقا جان معنی بیلد رو که نمیشه تحریف کرد. بیلد یعنی اینکه کاراکترت رو چطوری از صفر بسازی بیاری بالا . اینجا چیزی رو نمیسازی چون اولا اتوماتیکه ثانیا در هر لحظه قابل تغییره. الان اینکه ایتم میبندی یا اسکیل های انلاک شده رو انتخاب میکنی اسمش بیلده؟ مگه در بقیه بازی ها ایتم نمیبندن؟ این ایتم بستن چه نقشی در بیلد که پایه اون رو level up کردن میسازه داره. بعد یک عمر RPG بازی کردن الان من اینجا دارم میبینم که تعریف جدیدی از بیلد داده میشه چون بر اساس حرف تو وقتی کاراکترت نیاز به Dex داره ایتم افزایش Dex میبندی و تو اسکیلها هم اسکیلهای انلاک شده Dex رو انتخاب میکنی بهش میگی بیلد اگه غیر از اینه بگو. الان attribute پوینتها کو؟ وقتی تمامی اسکیلها و تمامی rune ها انلاک هستن و هیچ انتخابی در انلاک کردن نداری چجوری بیلد میسازی؟
خوب وقتی خودت چند بار به سیستم اسکیل دیابلوی قبلی میگی پیچیده من انتظاری ندارم که از این بدت بیاد. خیلی هم خوب( بقول مدیری) فقط لطفا دیگه مفهوم بیلد رو عوض نکن. الان همه چیزمون casual شده فقط مونده بود مفهوم بیلد هم عوض بشه و casual بشه که الان شد. سیستمی که نه attribute پوینت داری و نه انتخابی در انلاک کردن اسکیل ها و نه انتخابی در انلاک کردن rune ها کجاش بیلده؟ بستن ایتم و اتوماتیک باز شدن همه چیز رو بهش میگی بیلد؟ مثلا فرق بیلد hammerdin رو با smiter دیده بودی؟ فرق bonemancer رو با poisonmancer چی؟ اینا با ایتم بستن بیلد میشدن؟

برای مثال کدوم راننده حرفه ای رو دیدی از دنده اتوماتیک خوشش بیاد و بگه اتوماتیک بهتر از دستیه. فراموش نکن داریم در مورد RPG صحبت میکنیم وگرنه این امکانات اگه مثلا داخل GOW بود که عالی بود ولی بحث سر RPG و بیلد هم مفهوم خودش رو داره.
اینو قبول دارم.اینا اومدن معنای بیلد رو نابود کردن فقط یک خورده به بقیه نکات شاخ و برگ بیشتری دادن.اون شخصی سازی وسیعی که تو دیابلو 2 بود فکر نکنم تو این بازی باشه(هر چند خودم بازی نکردم و درست نیست اینجور قاطعناه نظر بدم)ولی خب خدا رو شکر بخش PVP رو اضافه کردن که بعد دوباره بازی کردن خسته کننده نشه.
فقط یک سوال:من در حال دانلود بازی با خود کلاینت بلیزارد بودم بعد سر 5 گیگ یک لحظه متوقف کردم که یک کاری انجام بدم بعد دوباره که زدم دیدم 2 گیگ عقب اومده رفته رو 3.چرا اینجوری شده چون اینترنت من محدوده و خیلی واسم مهمه

نه اتفاقا آقا کورش درست می گن من هم الان با ایشون موافقم. چون در مورد اسکیل ها هیچ آزادی عملی داده نشده و المان اصلی RPG که نقش آفرینی هستش در این بازی رعایت نشده.
یک حالت جدیدی ساختن به هر حال.

اینو قبول دارم.اینا اومدن معنای بیلد رو نابود کردن فقط یک خورده به بقیه نکات شاخ و برگ بیشتری دادن.اون شخصی سازی وسیعی که تو دیابلو 2 بود فکر نکنم تو این بازی باشه(هر چند خودم بازی نکردم و درست نیست اینجور قاطعناه نظر بدم)ولی خب خدا رو شکر بخش PVP رو اضافه کردن که بعد دوباره بازی کردن خسته کننده نشه.
فقط یک سوال:من در حال دانلود بازی با خود کلاینت بلیزارد بودم بعد سر 5 گیگ یک لحظه متوقف کردم که یک کاری انجام بدم بعد دوباره که زدم دیدم 2 گیگ عقب اومده رفته رو 3.چرا اینجوری شده چون اینترنت من محدوده و خیلی واسم مهمه

احتمالا یکی از فایلهای حجیم بطور ناقص دانلود شده مجبور شده برگرده از اول دانلودکنه. با وضعیت نتی که ما داریم اصلا بصرفه نیست که خودتون دانلود کنید. سعی کنید بتونید کلاینت بازی رو بطریقی غیر از دانلود پیدا کنید.

ببخشید اینجا میپرسم
اما من هیچ تاپیکی از drakensang online و dark souls اینجا ندیدم

دوست عزیز هردوشون تاپیک خودشون رو دارن و اگر بگردید پیدا میکنید.

من الان دارم بازی میکنم و واقعا هم لذت میبرم. خیلی خیلی خوبه.
ولی این آقا کوروش هم بیراه نمیگه. بنده خدا هر اشکالی که میگیره براش دلیل منطقی و قابل قبول داره.
به نظر من هم اگه همه چی اتومات نبود و همه چی به راحتی بدست نمی اومد(چیزای غیر از ایتم منظورمه) بازی بی شک بهتر میشد (شاید خیلی بهتر)
وقتی بازی اینجوری هست مثلا وقتی pvp اومد یه دفعه معلوم میشه که فلان skill های barbarian با بهمان rune ها تو pvp خیلی خوب جواب میده. روز بعدش همه barbarian ها دارن اونارو استفاده میکنن. بعد پس فردا یه چیز بهتر پیدا میشه دوباره همه میشن اونیکی. و هیچی هم نیست که این ماجرارو محدود کنه. ایتم هم اینکارو نمیکنه چون میشه تو auction house خرید. احتمال خیلی زیادی داره که این ماجرا باعث یکنواخت شدن pvp بشه...

من نمی‌گم سیستم ِ بیلد ساختن تغییر نکرده، یا ساده‌تر نشده. من خوشم نمیومد از اون سیستم بیش از حد پیچیده دیابلو 2. دلیل نمیشه من کژوال باشم یا از دیابلو 2 لذت نبرده باشم. دارم می‌گم از نظر من بَد نیست این تغییر الزاما.

مثلا فرق بیلد hammerdin رو با smiter دیده بودی؟ فرق bonemancer رو با poisonmancer چی؟ اینا با ایتم بستن بیلد میشدن؟

ببین مغلطه نکن کورُش، با اینجور حرف زدن من یهو تبدیل به کژوال گیمری که هیچی از دیابلو نمی‌دونه نمی‌شم یهو هم حق با تو نمی‌شه. الان به همه اندازه کافی بیلدهای متنوعی تو بازی وجود دارند. من الان برات توضیح دادم دو ساعت که بیلدها فقط مربوط به Ruin و Skill نیستن. من ازت خواهش می‌کنم سعی کُن تو Act II بدون اینکه برای آیتم‌هات زحمت بکشی و بهشون فکر کنی فقط آیتم بخری. حتی آیتم‌های خوب. ببین به چه روزی میفتی. درسته از صفر نمی‌تونی بیلد بسازی و Attributeها رو خودت مشخص کنی،ولی تو همون دیابلوی 2 هم نمی‌تونستی خلق کُنی بیلد. نهایتا جُز یه سری راه مشخص برای ساختن بیلد وجود داشت؟ تو همش تاثیر آیتم تو ساخت بیلد تو D3 رو نادیده می‌گیری. همونقدر که بری Attributeها تو D3 زحمت می‌کشیدی (یعنی بازی می‌کردی. با بازی کردن بهت اسکیل پوینت می‌داد) توی دیابلو 3 هم همونقدر باید بازی کنی و زحمت بکشی تا آیتم‌ها (که تاثیرگذاریشون کمتر از Attribute Pointها نیست) رو پیدا کنی.

در واقع Skill Pointها، تبدیل شدن به ویژگی‌های Itemها. اگه می‌خوای به Vitalت برسی باید بری دنبال آیتمی که Vital بالا داشته باشه.

تنها چیزی که بالانس قضیه رو به هم می‌زنه Auction House ئه. خیلی احمقانست این ایده کلا. تو هر بازی که باشه.

آخرین ویرایش:
من نمی‌گم سیستم ِ بیلد ساختن تغییر نکرده، یا ساده‌تر نشده. من خوشم نمیومد از اون سیستم بیش از حد پیچیده دیابلو 2. دلیل نمیشه من کژوال باشم یا از دیابلو 2 لذت نبرده باشم. دارم می‌گم از نظر من بَد نیست این تغییر الزاما.

ببین مغلطه نکن کورُش، با اینجور حرف زدن من یهو تبدیل به کژوال گیمری که هیچی از دیابلو نمی‌دونه نمی‌شم یهو هم حق با تو نمی‌شه. الان به همه اندازه کافی بیلدهای متنوعی تو بازی وجود دارند. من الان برات توضیح دادم دو ساعت که بیلدها فقط مربوط به Ruin و Skill نیستن. من ازت خواهش می‌کنم سعی کُن تو Act II بدون اینکه برای آیتم‌هات زحمت بکشی و بهشون فکر کنی فقط آیتم بخری. حتی آیتم‌های خوب. ببین به چه روزی میفتی. درسته از صفر نمی‌تونی بیلد بسازی و Attributeها رو خودت مشخص کنی،ولی تو همون دیابلوی 2 هم نمی‌تونستی خلق کُنی بیلد. نهایتا جُز یه سری راه مشخص برای ساختن بیلد وجود داشت؟ تو همش تاثیر آیتم تو ساخت بیلد تو D3 رو نادیده می‌گیری. همونقدر که بری Attributeها تو D3 زحمت می‌کشیدی (یعنی بازی می‌کردی. با بازی کردن بهت اسکیل پوینت می‌داد) توی دیابلو 3 هم همونقدر باید بازی کنی و زحمت بکشی تا آیتم‌ها (که تاثیرگذاریشون کمتر از Attribute Pointها نیست) رو پیدا کنی.

در واقع Skill Pointها، تبدیل شدن به ویژگی‌های Itemها. اگه می‌خوای به Vitalت برسی باید بری دنبال آیتمی که Vital بالا داشته باشه.

تنها چیزی که بالانس قضیه رو به هم می‌زنه Auction House ئه. خیلی احمقانست این ایده کلا. تو هر بازی که باشه.

فعلا که خودت داری مغلطه میکنی و اصطلاحا دست پیش میگیری که پس نیفتی. من در مورد اینکه اصلا بیلد مفهومش چیه توضیح دادم دیگه وقتی قبول نمیکنی انتخابش با خودته و این مشخص میکنه کی مغلطه میکنه. من امروز ازت یاد گرفتم که بیلد رو با ایتم بستن تعریف میکنن نه ساختن کاراکتر از پایه و همین یک نکته اموزشی برام کافیه. امیدوارم بقیه قدیمی های RPG رو هم از این اطلاعات محروم نکنی.

وقتی تمام Attribute Pointها تو بازی از طریق آیتم تقسیم می‌شه، نمی‌دونم چه فرقی می‌کنه با اینکه دستی بشینی دونه دونه پوینت‌ها رو خودت تقسیم کُنی :-? بالانس بین آنلاک شدن اسکیل‌ها هم که به راحتی با توجه به نقاط ضعف و قوتی که میارن برقرار می‌شه. من فقط خیلی متعصبانه نشستم بگم اگه دستی نتونم DXمو ببرم بالا بازی کژواله.

پ.ن: این تیریپ تیکه انداختن و اینا هَم کورُش جدا رو من جواب نمی‌ده :دی یعنی یه عده هستند که ناراحت/عصبانی/هراسان می‌شن، ولی خُب :دی

دوستان عزیز اون سایت رو من با مدیر اصلیش حرف زدم همین الان داره دیگه کم کم میفرسته cd-key رو داره میل میزنه فقط بیخیال اون حرکتی که زدیم من یکی که نمیشم دنبالش رو میگیرم.

وقتی تمام Attribute Pointها تو بازی از طریق آیتم تقسیم می‌شه، نمی‌دونم چه فرقی می‌کنه با اینکه دستی بشینی دونه دونه پوینت‌ها رو خودت تقسیم کُنی

فکر کنم من هرطوری بنویسم باز هم متوجه نمیشی چون دوست نداری متوجه بشی. اقا جان این رو یک بار با ارامش و درست بخون: کدوم RPG رو سراغ داری که Attribute Point نداشته باشه. اون چیزی که داری میگی از طریق ایتم تقسیم میشه که در بقیه بازی ها هم هست و دیگه نیازی به level up نداره؟ الان افتاد؟ مگه در دیابلو های قبلی ایتم ها قدرت و چابکی رو زیاد نمیکردن؟ این الان چه ربطی به بیلد قبلی ها داشت؟ یک دور دوباره مفهوم بیلد و توضیحش رو در پستهای قبلی بخون. در یک بازی RPG وقتی level میگیری خودت تصمیم میگیری کاراکترت به کدوم سمت بره و ضمنا از بین اسکیلهای مختلف انتخاب میکنی کدوم رو انلاک کنی نه اینکه خودش بگه بیا در این لول این رو برات باز کردم.
بزار یه مثال ساده برات در مورد انتخاب بزنم. امیدوارم اینبار بیفته. فرض کن 300 هزار دلار پول داری میخوای ماشین بگیری الان موندی پورشه بگیری یا لامبورگینی . به این میگن انتخاب . یعنی الان دقیقا باید یکیشون رو بخری و دوتا نمیشه. حالا فرض کن بهت بگن بیا این پورشه رو اول سوار شو و مال تو. بعد دو ماه دیگه بهت یک لامبورگینی هم میدیم. الان دیگه چیزی رو انتخاب نمیکنی همه چیز برات اتوماتیکه.در RPG انتخاب داریم. بقول دوستمون فردا تو PVP همه میشن عین هم ( ایتم هم که ریخته داخل حراجی). ولی اگه انتخاب داشیم یک بیلد رو میساختیم و طرف مقابل با یک بیلد دیگه میومد و این یعنی تنوع. طرف تا میخواست بیلدش رو عین بیلد تو کنه باید یک دور دیگه از اول بازی میکرد و اون اسکیلها رو از اول انتخاب میکرد. به این میگن بیلد.
پ.ن: این تیریپ تیکه انداختن و اینا هَم کورُش جدا رو من جواب نمی‌ده :biggrin1: یعنی یه عده هستند که ناراحت/عصبانی/هراسان می‌شن، ولی خُب

من تیکه نمیندازم ولی اینکه ناراحتو اینا نمیشی دقیقا از اونجایی که casual بهت برنخورد معلومه.
دوستان عزیز اون سایت رو من با مدیر اصلیش حرف زدم همین الان داره دیگه کم کم میفرسته cd-key رو داره میل میزنه فقط بیخیال اون حرکتی که زدیم من یکی که نمیشم دنبالش رو میگیرم.

من کاری به تصمیمتون ندارم ولی اگه الان بتونه بده معلوم میشه که واقعا حرفش راست بوده و قصد خوردن پولتون رو نداشته و بخاطر مشکلات نتونسته به موقع بده وگرنه به این سادگی نیست تا دیروز بخواد کلاهبرداری کنه ولی الان یهویی key بیاد دستش و بتونه بده.

این بحث بین شما دوتا داره به بار معلومات میافزاید. لطفا بیخیال نشید :دی.
بد از چندماهی بلاخره میشه کامنتهای یه ترد رو دنبال کرد و بالا نیاورد.

توئم دقیقا داری حرفای منو ندیده می‌گیری. من دقیقا دارم می‌گم صرفا چون من تو RPG دیگه‌ای ندیدم سیستم مشابه نمی‌گم بَده. تو فقط خیلی ساده داری سیستم بازی رو تعریف می‌کنی. هرکس ندونه فکر می‌کنه به Level 60 که رسیدی تنها با با یه سری کلیک می‌شه کلا کاراکتر رو عوض کرد. نمیشه خُب. من همین الان بیام مانکم رو تبدیل کنم به هیلر پدرم درمیاد. چون آیتم‌هام رو بر اساس این بیلد نچیدم.

کژوال هم بهم برنخورد، منتها از تو بعید بود این طرز صحبت کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or