Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستانی که مشکل لَگ یا سرعت پایین دانلود از بلیزارد دارند اولین حرکتشون باید این باشه که پورت های بلیزارد رو دستی باز کنند:

پورت های TCP برای دانلودر بلیزارد:
1119, 1120, 3724, 4000, 6112, 6113, 6114, 6881-6999

پورت های UDP برای دانلودر بلیزارد:

پورت‌های TCP برای دیابلو 3:
80, 1119, 6881-6999

پورت‌های UDP برای دیابلو 3:
1119, 6881-6999

برای باز کردن پورت‌ها با ویندوز 7، Windows Firewall With Advanced Security ر، هر و باز کنید، Inbound Rules و بعد New Rule. بعد Port رو انتخاب کنید. نوع پورت رو انتخاب کنید، عدد پورت رو بزنید، Allow The Connection رو انتخاب کنید و تو پنجره بعدی هر سه گزینه رو تیکش رو بزارید باشه.

کلا فقظ یا اتوماتیک شدن اسکیل ها یه بازی rpg میشه غیر rpg آیا؟! :-/ در حد عبارت "کژوال" تنزل میکنه؟ :-/
هر عقل سلیمی اصولا رو اسیکل اصلی بیشتر پوینت خرج میکنه، بقیه اسکیل ها رو هم متناسب می بره بالا. حالا دست خودتم باشه غیر از اینو میری آیا؟! :-/

Diablo تا اونجایی که میدونم نام action-rpg رو یدک میکشه نه rpg صرف!. اما هنوزم بر خلاف امثال اسکایریم 5 تا کلاس مختلف داره. باید اوضاع فعلی بازار رو در نظر گرفت. همین بایوور شاهکار عصر اژدها رو تو این نسل داد بیرون ولی خوب با شماره دو جبران کرد! وقتی به هم سبک هاش نگاه میکنم همین برای من بسه.

اون که ترول بود. کسی که اسکایریم رو زیر سوال ببره ارزش بحث رو نداره.

دقیقا رو این نکته دست بزاریم که اسکایریم کلاس نداشت = پس کژوال ـــــه.

یعنی امیر میگی که تو با بستن آیتم ها و آیتم بیلدینگ باعث گرفتن Attribute و Skill میشه ؟
خب من مشکل اینو نمی فهمم :دی تو بازی ها ( دیابلو های قدیم رو بازی نکردم ! ) ی RPG اصولا وقتی Attribute رو اضاف می کردی مثلا Strength بعدش می تونستی چن تا اسکیل متناسب با اون حد ِ Strength ـت انتخاب کنی صرفا تو اون شاخه ، دیابلو 3 این کار رو برات انجام میده طبق چیایی که تو گفتی ولی به نظر من باید انتخابی می ذاشتش .

اسکیل نه، اسکیل‌ها اتوماتیک باز می‌شن. ولی Attribute آره. ببین من به لول 28 رسیدم و Attributeهام هنوز تو 60-70 هستن. با آیتم ولی به 250 300 هم رسیدن. اهمیت آیتم تو دیابلو 3 چندین برابر نسخه قبله. اصلا Damage اسپل‌ها و اسکیل‌های مختلفت هم با آیتم‌هات مشخص می‌شه. ولی این بخشش که متناسب با فلان Attribute اسکیل رو انتخاب کنی نداره. به جاش برای اینکه بالانس برقرار بشه بین اسکیل‌هایی که بصورت دیفالت در اختیارت هَست، وابستگی به آیتم ایجاد کردن برات.

اون که ترول بود. کسی که اسکایریم رو زیر سوال ببره ارزش بحث رو نداره. در مورد ME اتفاقا با فرمولی که گفتی چیزای کهن رو دور ریخته و نواوری کرده. الان این دیابلو همونقدر RPG ـه که ME بود.برای من مفهوم RPG ثابته و کهن و جدید نداره. الان فعلا هممون گرمیم و تو ذوق و شوق اومدن بازی هستم . چند وقت دیگه معلوم میشه قضیه.

اسکایریم خیلی عالیه. ولی نسبت به Morrowind خیلی کژواله. من ناراحت نیستم از این بابت. مجبورم خودم رو با تغییرات صنعت گیم تطبیق بدم تا از بازیا لذت ببرم.

دیگه کَم لُطفی نکن، مس افکت هیچ پیچیدگی RPG نداشت. فقط کلیک می‌کردی و برای هیچی پاسخگو نبودی به هیچکس :دی حالا بیشتر بازی کنیم. من بشدت منتظر Nightmareم.

دوستانی که مشکل لَگ یا سرعت پایین دانلود از بلیزارد دارند اولین حرکتشون باید این باشه که پورت های بلیزارد رو دستی باز کنند:

80, 1119, 6881-6999

1119, 6881-6999

برای باز کردن پورت‌ها با ویندوز 7، Windows Firewall With Advanced Security ر، هر و باز کنید، Inbound Rules و بعد New Rule. بعد Port رو انتخاب کنید. نوع پورت رو انتخاب کنید، عدد پورت رو بزنید، Allow The Connection رو انتخاب کنید و تو پنجره بعدی هر سه گزینه رو تیکش رو بزارید باشه.

امیر نمی گذاره این پرت های بلد شده رو اد کنم ، مشکل چیه ؟

درست شد ، اسپیس می خواست:دی

خب مثل اینکه مشکل از نت من نبوده و از طرف سرور ها بوده. امروز که تقریبا بدون مشکل میشه بازی کرد. داستان به جاهای جالبی رسیده.
دوستان تونستن سریال گیر بیارن و بازی کنن؟
محمد رضا چی شد بالاخره؟

سلام،

دیدم ذکر خیر منه. اومدم بگم من اینجام مثل قبل پر قدرت.

++++++++++++++++++++++++++
اول : بازی من OK شد. ممنون از دوستی که برام فرستاد. رضا گل.
البته کامپیوتر خونه خودم بهم ارور Anti virus داد که می دونم مشکل چیه. ولی دیشب سورس رو خونه پدرخانمم نصب کردم و رفتم توی بازی. البته هنوز Log in نکردم. چون می ترسم اکانت رو بلاک کنه. چون روتم عوض میشه.
پس تا قردا ظهر می یام نظرمیدم.

+++++++++++++++++++++
کوروش :
پست هاتو کامل خوندم. خیلی بادقت.
الان دو دسته توی بازی هستن.

1 - دیابلو 2 باز های قدیمی که با AP و موارد دیگه حال می کنن.
2 - اونایی که تنوع براشون بد نیست. مثل این مدل جدید از دیابلو 3

حالا من یه موردی رو فکر می کنم. من فکر می کنم بلیزارد یکی از علت های اصلی این کار ورود PvP و Arena به بازیه. با این کار کوروش تو خیلی دستت توی بازی باز نیست ؟ اگه اشتباه می کنم بگو لطفا.
بلیزارد همون کاری رو که توی WoLK کرد اینجا هم کرد. اونجا اوایل برای Player ها خیلی سخت بود درک این مورد که مثلا Priest روی 3 تا Spec بتونه سه حالت مختلف باشه.
یکی از تلنت ها رو PvP خدا بود، یکی Healer خوب و یکی DPS خوب.

این کار رو ظاهرا داره اینجا تکرار می کنه. البته شما توی WoW ، Skill Point داشتید که می تونستید خرج کنید که توی Raid های 25 روی حتی شده بود Player ها سریه سری باس 1 دونه پوینت براشون مهم بود و می رفتن Retalent می کردن و 1 Point به یه Skill می دادن. حالا این رو بلیزارد عملا برداشته. در واقع بلیزارد داره بازی رو برای همه اسون می کنه. نمی دونم در آینده چه فکری داره. ولی ظاهرا یه سری از دوستان قدیمی باز سری دیابلو با این تغییر راضی نشدن.

به اینده امیدوارم. نمی خوام کورکورانه بگم به به. ولی من کلا به بلیزارد ایمان دارم. چون تا الان که روی بازیهای قبلیش منو راضیه راضی کرده.

(من هنوز بازی نکردم ولی از نظر دوستان این جوری می فهمم )

یاعلی...

80, 1119, 6881-6999

1119, 6881-6999

خب آقا امیر تا الان نصفش رو دانلود کردم اینا رو که وارد کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

بابا مهندس، قربون قد و بالات. من نمیگم میگی بازی بَده، سیستم اسکیل‌بندی رو می‌گی بَده. من می‌گم چون جای دیگه ندیدی میگی بَده. به یه سری کهن‌الگوی RPG چسبیدی. که منم اتفاقا دوستشون دارم. باهاشون زندگی کردم. ولی این رو هم همونقدر پسندیدم.

پ.ن:

توضیح واضحات برای مصطفی که کلا نخونده من چی گفتم.: من می‌گم سیستم دیابلو 2، BG و بازی‌های این سبک، درسته که Skill Tree خیلی کاملی داشتند، ولی خصوصا تو بخش Attribute Point بیش از اندازه پیچیده بود. تفاوت بین لِه شدن تو Hell بعضی وقتا تو یک یا دو اسکیل بود.

ضمنا Skill Tree چه ربطی به Attribute Point داره؟
تو اگه می‌خوای Vitality کاراکترت رو ببری بالا بازی جلوت رو که نگرفته. همه پوینت‌ها رو هم نداده به یک اسکیل. عکس صفحه پیش رو ببین. با یک روند مشخص به اسکیل اصلی یه پوینت بیشتر، و به بقیه اسکیل‌ها هم یه پوینت ثابت رو دائم اضافه می‌کنه. میری دنبال آیتم ِ Vitality. نمی‌گیرن چرا این بخش قضیه رو نمی‌دونم. بازی اصلا تو شخصی‌سازی و Customization قدرت‌های شخصیت تو دخالتی نمیکنه. با یه روند مشخص دائم اسکیل‌ها رو می‌بره بالا. اینطوری نیست که چهارتا بده به Vitality و سه تا بده به Intelligence و یکی به Dexterity. شخصی سازی قدرت‌ها رو تو می‌کنی. از طریق آیتم‌ها.

کورُش میگه ساخت بیلد با آیتم نیست، دیابلو 3 داره می‌گه آقا هَست. من ترجیح می‌دم حرف دیابلو 3 رو گوش کنم تا کورُش. کورُش تعیین کننده قوانین بازی‌های رایانه‌ای نیست.
اتفاقا من میدونم شما داری چی میگی.
خود بازی بسته به کاراکترت Attribute Point هارو تقسیم میکنه. بین همشون ولی با یه ضریب از قبل مشخص. حالا تو مثلا میخوای Vitality رو زیاد کنی چون خود بازی با ضریب کمی داره زیادش میکنه؟ تنها راهی که داری استفاده از آیتم هست که بهت Vitality بده. شما اینو میگی دیگه؟
برای اسکیل ها هم همچنین. بازی برات آنلاک میکنه، با آیتم قویترش میکنی!
حالا اگه اون آیتم نباشه یا با آیتم دیگه جایگزین بشه اون Attribute Point که بصورت مجازی داده و یا اسکیل اضافی و مجازی پــَـر! درسته؟
اونوقت تکلیف چیه؟ اگه مثلا یه شمشیر پیدا کردم که از خیلی جهات برای کاراکترم بهتره، اما Vitality اضافه بهم نمیده اونوقت چی؟ باز میرم سراغ همون آیتم ضعیفتره که بهم Vitality میده یا دعا میکنم که بازی یه آیتم دراپ کنه که جفتشو با هم داشته باشه؟
پس اینجا کاراکتر حکم یه ماشین رو داره که موتور و گیرباکس و ... ثابته، تو فقط توربو و تجهیزات جانبی روش نصب میکنی که قویتر بشه! برش داری میشه همونی که بود! حالا آیا اسم این پیشرفت کاراکتر بازی هست؟! به این میگن Level Up شدن و قویتر شدن؟
من با آیتم، مثلا اسکیل Fireball رو برسونم به Damage در حد 2000 تا، بعد آیتم رو بردارم، کاراکترم با Level 60 دوباره Damage اش بشه 100 تا؟!

یکمی بازی کردم بازی لگ داره به شکل واضح نمیدونم برای چیه مثلاً وقتی شخصیته با شمشیرش ضربه ای میزنه 1-2 ثانیه بعدش تازه تأثیرش رو میبینی، دفعه اولم که وارد بازی شدم کلاً همچی از کار افتاده بود تو بازی و دشمنی نبود کلاً، یسری از آبجکتهای گرافیکی هم لود نشده بود، که یه بار از بازی اومدم بیرون رفتم تو درست شد!! ولی بعد از دوره Beta واقعاً طولانی این مشکلات واقعاً عجیبه و از طرف بلیزارد غیر قابل قبول حالا به هر دلیلی که میخواد باشه؟
کلاً زیاد بازی نکردم ولی مشکلات رو بزاری کنار اصلاً بازی بدی نیست ولی فکر نکنم ارزش 100 تومنی که دادم رو داشته باشه، همین الانم اگر بازی رو کرک کنن که بشه به صورت 100% آفلاین بازی کرد کاملاً ترجیح میدم از کرک استفاده کنم.

آخرین ویرایش:
با این سی دی کی Guest که فرستاد خیر سرم تونستم یه 1-2 ساعتی بازی کنم تا الان. نه لگ داشت و نه Delay کلا همه چیز OK بود.
بنظرمن Witch Doctor کلاس خوبیه و بنظرمن خیلی کاربردی و انعطاف پذیره، در مورد پیچیدگی بازی هم بنظرمن جزئیات بازی تا اینجای کار یه مقدار محدوده و بازی خیلی آسون بنظر میاد.
ولی در کل برای من راضی کنندست چون من بیشتر بخاطر داستانش بازیش میکنم(مثل Starcraft II) و Co Op و PvP در درجه دوم قرار داره.
فعلا منتظر میمونم تا CD-Key اصلی رو بده چون اینجوری نمیشه به خیلی از قسمت های بازی دسترسی داشت.

این قضیه لگ واقعا عجیبه. بعضی ها دارن بعضی ها نه. عجیبتر اینکه کسانی از مثلا انگلیس یا بقیه کشورهای اروپایی لگ دارن و همونجا خیلی ها ندارن. یعنی اصلا نمیتونم مطمئن بشم از سروهاست یا از اینترنت. بنظرم باید بیشتر صبر کنیم. ضمنا دوستان لطفا اسم شرکتی که نت میگیرید رو در کنار اینکه لگ دارین یا نه بنویسید.

این قضیه لگ واقعا عجیبه. بعضی ها دارن بعضی ها نه. عجیبتر اینکه کسانی از مثلا انگلیس یا بقیه کشورهای اروپایی لگ دارن و همونجا خیلی ها ندارن. یعنی اصلا نمیتونم مطمئن بشم از سروهاست یا از اینترنت. بنظرم باید بیشتر صبر کنیم. ضمنا دوستان لطفا اسم شرکتی که نت میگیرید رو در کنار اینکه لگ دارین یا نه بنویسید.
کوروش جان یه کم صبر کنی فکر کنم مشکلاتت درست بشه من مثال بزنم برات سر ریلیز Cataclysm هم ما همین سیستم رو داشتیم تا دو روز بعد از log in کردن خیلی ها DC می شدن یه سری ها هم بدون هیچ مشکلی بازی می کردن، هیچ ربطی هم به ایران و اروپا نداشت مشکل فشار بی حد و اندازه رو سرور ها بود.. بعد از 2 روز کم کم درست شد.

کوروش جان یه کم صبر کنی فکر کنم مشکلاتت درست بشه من مثال بزنم برات سر ریلیز Cataclysm هم ما همین سیستم رو داشتیم تا دو روز بعد از log in کردن خیلی ها DC می شدن هیچ ربطی هم به ایران و اروپا نداشت مشکل فشار بی حد و اندازه رو سرور ها بود.. بعد از 2 روز کم کم درست شد.

موافقم. صبح که عزیزان اروپایی خواب هستند تا حدود ساعت 11-12 با latency حدود 300 بخوبی بازی میکنم ولی وقتی تعداد زیاد میشه مشکلات شروع میشه. بنظرم اگه یخورده فشار روی سرورها کمتر بشه وضعیت بهتر بشه.

یک حدودی به زور بازی کردیم !
به نظرم اینکه سیستمش چجوریه، فکر کنم میشه شبیه Skyrim و Oblivion گفت که تغییر کرد (که البته اینجا باز به نظرم یکم بعضی چیزا زیادی تغییر کرده) که یه سری خوششون نیومد و یه سری خیلی بیشتر با بازی کنار اومدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or