Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
توئم دقیقا داری حرفای منو ندیده می‌گیری. من دقیقا دارم می‌گم صرفا چون من تو RPG دیگه‌ای ندیدم سیستم مشابه نمی‌گم بَده. تو فقط خیلی ساده داری سیستم بازی رو تعریف می‌کنی. هرکس ندونه فکر می‌کنه به Level 60 که رسیدی تنها با با یه سری کلیک می‌شه کلا کاراکتر رو عوض کرد. نمیشه خُب. من همین الان بیام مانکم رو تبدیل کنم به هیلر پدرم درمیاد. چون آیتم‌هام رو بر اساس این بیلد نچیدم.

کژوال هم بهم برنخورد، منتها از تو بعید بود این طرز صحبت کردن.

استاد من هم جایی نگفتم بده. زبونم مو دراورد از بس گفتم بازی خوبیه ( ولی لزوما دنباله خوبی بر دیابلو نیست) و حتی دوبار با fallout مقایسه کردم. میتونی دوباره پستهام رو بخونی ببینی چند بار گفتم بازی خوبیه ولی دلیل نمیشه هرچی در مورد بیلد میگی من هم بگم درسته و قبول کنم چون با دلیل دارم توضیح میدم.

خوب من شخصا دیابلو 3 رو ندارم و بازی نکردم. دارم یه سری چیزا رو بصورت کلی و یه سری چیزا رو هم بر اساس شماره 2 میگم.
اول از همه سیستم اتوماتیک افزایش Stat Point ها به نظرم یه جور فحش هست به بازیکن در این حد که تو به عنوان یه فن دیابلو و اصلا دیابلو نه، به عنوان یه فن بازی RPG نمیفهمی که مثلا یه کلاس مثل Warrior احتیاج به Strength بالا داره! شعورت به این چیزا نمیرسه! در نتیجه من برات اتوماتیک زیادش میکنم! )x
جدا از اون، وقتی تو سختی هایی مثل Hell برای اکثر کاراکترها Vitality مهمه و من به عنوان مثلا یه Sorcerer در حدی میخوام Intelligence ام رو بالا ببرم که بتونم از آیتمهای مورد نیازم استفاده کنم، احتیاجی ندارم بازی برام تا 200 ببره بالاتر که به هیچ درد من هم نمیخوره. میخوام اضافه شو بزارم رو Vitality که وقتی یه مانستر تو Hell در کمتر از یک ثانیه خودشو به من میرسونه و یه ضربش هم منو فریز میکنه و هم 500 تا از Health ام کم میکنه، بتونم جلوش دووم بیارم.
ساختن بیلد هم همونطور که کورش گفت با آیتم نیست! پس با این حساب چرا Skill Tree گذاشتن. ورمیداشتن هرچی اسکیل هست تو آیتم های مختلف تقسیم میکردن و تو بسته به اینکه عشقت چی میکشه، یه قسمت با آیتم میشدی Necromancer و زامبی Summon میکردی، بعدش یه آیتم دیگه میگرفتی دستت میشدی Warrior و میرفتی تو شیکم مانستر و با هر ضربه ات هم Stun میکردیش و هم خونشو کم میکردی! خلاصه میشد مالتی بیلد!!

در ضمن اگه شما فکر میکنی کاراکتر و بیلد ساختن تو دیابلو 2 پیچیده و سخت بوده پیشنهاد میکنم بری Baldur's Gate رو بازی کنی تا متوجه بشی سختی در ساختن کاراکتر و پیشبردش و انتخاب دقیق و اصولی اسکیل ها یعنی چی! چون به دیابلو بی ربط بود تو اسپویلر نوشتم

بابا مهندس، قربون قد و بالات. من نمیگم میگی بازی بَده، سیستم اسکیل‌بندی رو می‌گی بَده. من می‌گم چون جای دیگه ندیدی میگی بَده. به یه سری کهن‌الگوی RPG چسبیدی. که منم اتفاقا دوستشون دارم. باهاشون زندگی کردم. ولی این رو هم همونقدر پسندیدم.

پ.ن:

توضیح واضحات برای مصطفی که کلا نخونده من چی گفتم.: من می‌گم سیستم دیابلو 2، BG و بازی‌های این سبک، درسته که Skill Tree خیلی کاملی داشتند، ولی خصوصا تو بخش Attribute Point بیش از اندازه پیچیده بود. تفاوت بین لِه شدن تو Hell بعضی وقتا تو یک یا دو اسکیل بود.

ضمنا Skill Tree چه ربطی به Attribute Point داره؟
تو اگه می‌خوای Vitality کاراکترت رو ببری بالا بازی جلوت رو که نگرفته. همه پوینت‌ها رو هم نداده به یک اسکیل. عکس صفحه پیش رو ببین. با یک روند مشخص به اسکیل اصلی یه پوینت بیشتر، و به بقیه اسکیل‌ها هم یه پوینت ثابت رو دائم اضافه می‌کنه. میری دنبال آیتم ِ Vitality. نمی‌گیرن چرا این بخش قضیه رو نمی‌دونم. بازی اصلا تو شخصی‌سازی و Customization قدرت‌های شخصیت تو دخالتی نمیکنه. با یه روند مشخص دائم اسکیل‌ها رو می‌بره بالا. اینطوری نیست که چهارتا بده به Vitality و سه تا بده به Intelligence و یکی به Dexterity. شخصی سازی قدرت‌ها رو تو می‌کنی. از طریق آیتم‌ها.

کورُش میگه ساخت بیلد با آیتم نیست، دیابلو 3 داره می‌گه آقا هَست. من ترجیح می‌دم حرف دیابلو 3 رو گوش کنم تا کورُش. کورُش تعیین کننده قوانین بازی‌های رایانه‌ای نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان نیازی به ثابت کردن هیچی نیست.اینجور که معلومه سیستم RPG بازی کاملا سلیقه ای هست و برای یک عده خوشایند هست و برای یک عده هم ناخوشایند.هر چند من سیستم قبلی رو می پسندیدم ولی این سیستم جدید هم اونقدر بد نیست که به بازی جدید لطمه بزنه.امیدوارم فقط بازی زود خسته کننده نشه و ارزش پولی که داده باشم رو داشته باشه.
راستی این یارو هنوز به ما که cd key نداده:))راستی دوستان جدیدی که بازی کردن قضیه لگ چطوریاست؟

سلام
دوستان بالاخره جریان بازی چیه افلاینه یا انلاینه؟نسخه کرک شده بازی چجوریه میشه با نسخه کرک شده بازی بخش داستانیه بازی رو تموم کرد؟

بابا مهندس، قربون قد و بالات. من نمیگم میگی بازی بَده، سیستم اسکیل‌بندی رو می‌گی بَده. من می‌گم چون جای دیگه ندیدی میگی بَده. به یه سری کهن‌الگوی RPG چسبیدی. که منم اتفاقا دوستشون دارم. باهاشون زندگی کردم. ولی این رو هم همونقدر پسندیدم.

پ.ن:

توضیح واضحات برای مصطفی که کلا نخونده من چی گفتم.: من می‌گم سیستم دیابلو 2، BG و بازی‌های این سبک، درسته که Skill Tree خیلی کاملی داشتند، ولی خصوصا تو بخش Attribute Point بیش از اندازه پیچیده بود. تفاوت بین لِه شدن تو Hell بعضی وقتا تو یک یا دو اسکیل بود.

ضمنا Skill Tree چه ربطی به Attribute Point داره؟
تو اگه می‌خوای Vitality کاراکترت رو ببری بالا بازی جلوت رو که نگرفته. همه پوینت‌ها رو هم نداده به یک اسکیل. عکس صفحه پیش رو ببین. با یک روند مشخص به اسکیل اصلی یه پوینت بیشتر، و به بقیه اسکیل‌ها هم یه پوینت ثابت رو دائم اضافه می‌کنه. میری دنبال آیتم ِ Vitality. نمی‌گیرن چرا این بخش قضیه رو نمی‌دونم. بازی اصلا تو شخصی‌سازی و Customization قدرت‌های شخصیت تو دخالتی نمیکنه. با یه روند مشخص دائم اسکیل‌ها رو می‌بره بالا. اینطوری نیست که چهارتا بده به Vitality و سه تا بده به Intelligence و یکی به Dexterity. شخصی سازی قدرت‌ها رو تو می‌کنی. از طریق آیتم‌ها.

کورُش میگه ساخت بیلد با آیتم نیست، دیابلو 3 داره می‌گه آقا هَست. من ترجیح می‌دم حرف دیابلو 3 رو گوش کنم تا کورُش. کورُش تعیین کننده قوانین بازی‌های رایانه‌ای نیست.

خوب عزیز من اگه دیابلو خیلی پیچیده بود پس Attribute Point های دارک سولز رو چی میگی که با بدبختی باید فقط یک پوینت در هر level رو بین 7-8 نوع Attribute تقسیم کنی. خب احتمالا جوابت اینه که چکار به دارک سولز داریم ما در مورد دیابلو 3 حرف میزنیم. ولی اونوقت سوال من اینه که پس RPG چی میشه .
اصلا ایا RPG تعریف خاصی داره یا مثلا چون بالدورز گیت قدیمیه و بقول تو الگوی کهن داره فردا اگه کلیفی به شماره جدید geow بگه RPG اونوقت راست گفته و حق با اونه؟ بالاخره نو اوری کرده و داره مدل جدیدی از RPG رو ارائه میده غیر از اینه؟ و ضمنا پس هاردکور گیمینگ چیه؟

دارک سولز رو هنوز نزدم. هاردکور گیمینگ وقتی آسیب می‌بینه که مس افکت بیاد اسمش رو بزاره RPG. در صورتی که یه اکشن سوم شخص داستان‌محوره با المان‌های RPG. با نوآوری کدوم سبک از بین رفته؟ خودت دیدی، هروقت یه بازی معروف کژوال شد، یا یه بازی کژوال الکی معروف اولین کسی که رِیج زده ممد آئورلیتو بوده دومین نفر مَن. ولی به نظر من دیابلو 3 صرفا تغییر کَرده، آسیب ندیده. همین.

cdkey که داده بود رو زدم اینو زد Diablo III® (Starter Edition)

این guest key هست و نسخه کامل نیست.

تا یک جایی می زاره لول بگیرید.

guest کی ها توی پک ها مجانی هستند برای این که شما یک نسخه به دوستتون بدید تا بازی رو تست کنه.

کسی نیست فایل های نصب Diablo 3 رو توی تهران به من بده؟ هزینش هم می دم.

راستی دوستان جدیدی که بازی کردن قضیه لگ چطوریاست؟
من که مشکل خاصی با لگ ندارم. latency حدود 300 هست و خیلی کم ازیت میکنه. بعضی اوقات که packet loss اتفاق می افته یکم میره رو اعصاب.
در کل فکر کنم با battle ping اگر بازی کنی مشکلات به 0 برسن.
ولی به هر حال اگر میشد آفلاین بازی کرد قطعا بهتر بود.

دارک سولز رو هنوز نزدم. هاردکور گیمینگ وقتی آسیب می‌بینه که مس افکت بیاد اسمش رو بزاره RPG. در صورتی که یه اکشن سوم شخص داستان‌محوره با المان‌های RPG. با نوآوری کدوم سبک از بین رفته؟ خودت دیدی، هروقت یه بازی معروف کژوال شد، یا یه بازی کژوال الکی معروف اولین کسی که رِیج زده ممد آئورلیتو بوده دومین نفر مَن. ولی به نظر من دیابلو 3 صرفا تغییر کَرده، آسیب ندیده. همین.

اون که ترول بود. کسی که اسکایریم رو زیر سوال ببره ارزش بحث رو نداره. در مورد ME اتفاقا با فرمولی که گفتی چیزای کهن رو دور ریخته و نواوری کرده. الان این دیابلو همونقدر RPG ـه که ME بود.برای من مفهوم RPG ثابته و کهن و جدید نداره. الان فعلا هممون گرمیم و تو ذوق و شوق اومدن بازی هستم . چند وقت دیگه معلوم میشه قضیه.

یعنی امیر میگی که تو با بستن آیتم ها و آیتم بیلدینگ باعث گرفتن Attribute و Skill میشه ؟
خب من مشکل اینو نمی فهمم :دی تو بازی ها ( دیابلو های قدیم رو بازی نکردم ! ) ی RPG اصولا وقتی Attribute رو اضاف می کردی مثلا Strength بعدش می تونستی چن تا اسکیل متناسب با اون حد ِ Strength ـت انتخاب کنی صرفا تو اون شاخه ، دیابلو 3 این کار رو برات انجام میده طبق چیایی که تو گفتی ولی به نظر من باید انتخابی می ذاشتش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or