من الان اکت ِسومم. بزارید در مورد سیستم بیلد ِ بازی یه توضیحی بدم. بعد هرکی خواست تصمیم بگیره که خوشش میاد از این سیستم یا نه. لطفا وقت بزارید بخونید
من الان یه مانک دارم. لول 27. برای بازی تک نفره ساختمش. اسکیلها و اینام رو بهتون میگم ببینید چیه قضیه. مهمترین اسکیل برای مانک DX ئه که هر مقدار باشه، همون مقدار × 100٪ دمیج کاراکتر میشه. این وضعیت اسکیلها و اسپلها و ایناست، با آیتمهایی که سوکت شدند، و براشون چند ساعت تو محیط گشتم تا بعضیاشون رو پیدا کردم. فکر میکنم اگه این توضیح رو کسی کامل بخونه متوجه شه که طراحی بازی چطوره و RPG هست یا نیست.
این اسکیل پوینتهای مَن با آیتمهام.
همونطور که میبینید Armor به اون صورت قوی نداره، Intelligence که برای هیروی من تاثیرش فقط روی Resistance هست تقریبا صفره. چون تو حالت نورمال بطور کُلی Elemental اصلا نیست که بخواد آسیبی بزنه بهم به اون صورت. Vitalityم نسبت به اکت سوم که توشم خیلی پایینه ولی با اسکیلهای دفاعی مثل Serenity جبرانش کردم.
این Attributeهای من بدون آیتمهام. در لول 27
همونطور که میبینید تقریبا همه چیز مساوی تقسیم شده و اومده بالا. به جز DX که چون اسکیل اصلی این کلاس هیروئه طبعا بیشتر بهش پرداخته شده. یعنی بدون درست پرداختن به آیتمها هیروی شما هیچ فرقی با هیروی لِول یک نداره عملا. اما ساختن بیلدها کُجا قرار میگیره؟
این اسکیلهای منه. به ترتیب از راست براتون معرفی میکنم.
ردیف اول:
اسکیل اول باعث میشه هر دشمنی به من با Melee حمله کنه خودش دمیج بخوره. بین اسکیلهای این دسته، فعلا این تهاجمیترین اسکیلمه.
اسکیل دوم Seven Sided استرایک، با Ruinی که براش گذاشتم باعث میشه شخصیتم تلهپورت کنه به نقطهای که هدف گرفتم، و در جهات مختلف ضربههای سنگینی بزنه. اسکیل تهاجمی، خیلی سریع
اسکیل سوم دورم یه هاله درست میکنه که هرکس بیاد توش دمیج میخوره. هربار هم که Critical بزنم زمانش صفر میشه. یه اسکیل برای وقتی که توسط دشمن محاصره میشم.
اسکیل چهارم شاید تنها اسکیل دفاعیم و یکی از مهمترین اسکیلهام باشه. گفتم که برای حالت تک نفره ساختم شخصیتم رو. این اسکیل شخصیتم رو برای چند ثانیه کاملا ضد ضربه میکنه و Ruinی که براش گذاشتم باعث میشه در همون حین Heal هم بشه. اهمیت این اسکیل اینجاست که وقتی مانکم انقدر تهاجمیه Armor و Vitality ضعیفی داره و سریع میمیره. با این بلافاصله میتونم جونم رو نجات بدم.
اسکیل پنجم یکی از پر هزینهترین اسکیلهامه و یکی از قویترینها. دوباره یه اسکیل برای مبارزه با جمعیت زیاد و محاصره شدنه. در شرایط عادی اسکیل یک خط مستقیم روبروی هیرو رو خالی میکنه. ولی Ruinی که گذاشتم باعث میشه همه دشمنا چند متر عقب پرت بشن و دمیج جدی بخورن.
اسکیل ششم که اسکیل اصلیمه، یعنی با کلیک چپ موس کار میکنه، دوباره یه اسکیل برای مبارزه با جمعیته. هیرو چندین ضربه پشت سر هم میزنه و کل Damageش رو با ضریب کمتر به هر دشمنی که اطراف باشه منتقل میکنه.
حالا نقش آیتمها چیه این وسط؟ من با آیتمهام DX و Vitalم رو بردم بالا. هیروم یه هیروی راش شده و دارم باهاش تک نفره بازی میکنم. بعضی وقتها کو آپ. اما چطور میشه یه بیلد دیگه ساخت؟
وقتی مکس کنم هیروم رو و بخوام کواپ بازی کنم، اولین کاری که میکنم اینه که هیروم رو میزارم رو حالت دفاعی. چندتا از اسکیلهای تهاجمی رو میزارم رو اسکیلهایی که از نظر تیمی کمک میکنند. مثل Heal، یا اون اسکیلی که دور اعضای گروه یه حباب تشکیل میده و دشمن نمیتونه واردش بشه. اما مشکل اینجاست که این اسکیلها به شدت هیروم رو آسیب پذیر میکنه. پس باید چیکار کنم؟ به جای اینکه این همه آیتم خرج DX بکنم، باید به Armor و Vitalityم برسم. این الکی هم نیست. باید برای آیتمها زحمت کشید. این یه بیلد برای کوآپ.
طرف دلش میخواد هیروش سریع باشه و تک تک با دشمنا مبارزه کنه. Attribute اصلیش میشه DX، و باید به Movement Speedش برسه. Monk وقتی سرعتش بره بالا فوقالعاده قَوی میشه. ول باز از طرفی باید یه سری اسکیلها رو طوری بچینه که Vitalش به خطر میافته. بنابراین باید تو آیتمها سراغ Vitality بالا هم باشه.
دوستان میگن هروقت میخوای میتونی اسکیلها و Ruinها رو دوباره بچینی. خُب الکی که نیست. یهو Damage Rateت فوقالعاده میاد پایین و اگه برای پیدا کردن، Craft کردن و Socket کردن آیتمها وقت کافی نزاری پدر هیروت تو اکتای بالا درمیاد. تازه این در شرایطیه که هنوز به Nightmare نرسیدم! هفتاد درصد آیتمهای بازی اصلا تو Normal نیست. جواهرساز رو نمیشه تا یه لولی بیشتر آپگرید کرد، همینطور آهنگر رو.
ببخشید طولانی شد، خواستم فصل سیستم ساخت بیلد و اینا رو توضیح بدم.