Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اون تیکه کرفتینگ رو با تو نبودم. جنرال اینفورمیشن داشتم می‌دادم. سوالم این بود که دقیق می‌خوام بدونم چرا با بیلدهای بازی مشکل داری.

الان داشتم نقد ها رو می خوندم.حدو 90 درصد نقد ها فقط به خاطر مشکل وصل شدن به سرور و ارور های بازی 0 دادن.حتی اونیایی هم که 7 یا 8 دادن گفتن بازی فوق العاده هست ولی به خاطر مشکلات فنی 2 نمره کم کردن.به نظرم بلیزارد بعد از این همه مدت نباید بازی رو با همچین مشکلات فنی عرضه می کرد.کم کم دارم به اونایی که 0 دادن حق می دم چون تو فرومش هزار نوع ارور متفاوت وجود داشت که یک عالمه پلیر رو بی بازی گذاشته.
این سیستم بیلد ها هم اگه اینجوری که می گن باشه،به نظرم به شدت آسون شده جوری که اون آزادی ساختن کاراکتر شخصی رو بهت نمی ده.هر چند اینکار باعث بهبود بخش PVP می شه که فعلا عرضه نشده.ما هم که منتظر cd key نشستیم ولی دریغ از یک جوابی!

سلام یه سوال؟ راسته سایت ga*m-*r کلاه برداری کرده؟ آخه پسر عموی من و 25 تا از دوستای گیم نتشون ازش خرید کردن و طرف موبایلشو خاموش کرده...پسر خالم شنیده طرف نزدیک 300 تا پیش فروش کرده و حالا هم برو که رفتی

سلام یه سوال؟ راسته سایت ga*m-*r کلاه برداری کرده؟ آخه پسر عموی من و 25 تا از دوستای گیم نتشون ازش خرید کردن و طرف موبایلشو خاموش کرده...پسر خالم شنیده طرف نزدیک 300 تا پیش فروش کرده و حالا هم برو که رفتی
فکر نمیکنم که بخواد انقدر ضایع رفتار کنه، کلی CD-Key و بازی و وسیله توی سایتش هست که اینجوری روی دستش میمونه.
ولی همین که میگه همزمان با عرضه جهانی تحویل میده و زیر قولش میزنه خودش یه نوع کلاهبرداریه! بنظرمن هم زنگ زدن بهش هیچ فایده ی نداره چون قاعدتا اگه کار خاصی از دستش برمیومد باید تا الان انجام میداد، بهرحال یه تجربه خوب شد برای اینکه دیگه هیچوقت به این سایت های ایرانی اعتماد نکنم.

خوندن مشکلات بازی نیاز به دو تا چشم بینا و منطق داره وگرنه در پستهای قبلی به اندازه کافی در موردش صحبت شده. اگه معتقدی کسی حق نداره نظرش رو در مورد این بازی بگه و همه باید در مقابل این بازی تعظیم کنن رک بگو تا من هم بدونم چطوری باید برخورد کنم.

برای اولین و اخرین بار میگم همه چه کسی که خوشش بیاد چه کسی که خوشش نیاد چه کسی که بازی رو شاهکار بدونه چه کسی که بازی رو بی عیب ندونه حق دارن نظر شخصیشون رو بدون توهین بگن. اگه برای هر کسی روشن نیست همینجا اعلام کنه تا با بیان دیگه ای روشن کنم.

اتفاقا دیشب تو فروم بودم و اون تاپیک ها رو دیدم . اگه اینطوره که میگی ( یعنی هیتر هستند) پس فن های بازی خیلی بی بخار هستن که گذاشتن چند برابر هیتر ها بیشتر نظر منفی بدن.
واقعیت رو هم که ببینی بازی برای طرفداران قدیمی تا حدودی ناامید کننده بود. این که خوشت اومده اتفاقا نظرت محترمه من هم نمیگم بازیه بدیه ولی اکثر نظرات منفی رو که بخونی میبینی از دنباله دیابلو ناراضی هستن و اتفاقا گیمر قدیمی هستن.
راستی وقت کردی یه چند تا چیومنت بگیر :d. من که اینور ارور میگیرم سیستم هم هی خبر اچیومنت گرفتنت رو برام میفرسته.
نظر بقیه درباره یه بازی برا من هیچ ارزشی نداره . اون چیزی که برام مهمه نظر خودمه.
اما واقعا کاشکی نظر میدادی تا هی هر صفحه بیای بگی بلیزاد شکست خورد, بازی متوسطه, فلان بهمان ...

دوستانی که CD-Key هنوز دستشون نرسیده ,بسوزین من فیزیکی سفارش دادم امروز بم زنگ زدن گفتن رسیده بقیه پول رو بریز فردا هم پست میکنن برام.همون قیمت خرید شما.:d:>

دوستان در مورد همون سایته یه حرکتی زدیم که اخرین راه بود و اینجا نمیشه دربارش حرف زد کلا هرکی مال باخته هست به من یه مراجعه بکنه :d

نظر بقیه درباره یه بازی برا من هیچ ارزشی نداره . اون چیزی که برام مهمه نظر خودمه.
اما واقعا کاشکی نظر میدادی تا هی هر صفحه بیای بگی بلیزاد شکست خورد, بازی متوسطه, فلان بهمان ...

دوستانی که CD-Key هنوز دستشون نرسیده ,بسوزین من فیزیکی سفارش دادم امروز بم زنگ زدن گفتن رسیده بقیه پول رو بریز فردا هم پست میکنن برام.همون قیمت خرید شما.:d:>

گفتم که دو چشم بینا میخواد که متاسفانه شما ازش محرومی چون اگه پستهای قبلی رو خوب میخوندی میدیدی کسی نگفته بلیزارد شکست خود یا بازی متوسطه.

یعنی چی خو؟!!!!
یعنی خودت نمیتونی انتخاب کنی که Stat Point هات به چی اضافه بشه؟! :(
اگه اینجور که میگینه و سیستم اسکیل پوینت هاشم زیاد قوی و حرفه ای نباشه، پــَـ قضیه بیلد تو درجات سختی بالاتر چی میشه؟!
عجب بساطی داریم ها! :|

یعنی چی خو؟!!!!
یعنی خودت نمیتونی انتخاب کنی که Stat Point هات به چی اضافه بشه؟! :(
اگه اینجور که میگینه و سیستم اسکیل پوینت هاشم زیاد قوی و حرفه ای نباشه، پــَـ قضیه بیلد تو درجات سختی بالاتر چی میشه؟!
عجب بساطی داریم ها! :|

نه متاسفانه نمیشه. بصورت اتوماتیکه. قضیه بیلد هم کلی در موردش تو صفحات قبل صحبت کردیم. البته مواظب باش زیاد گیر ندی به این چیزا چون از طرف کسانی که نمیشناسنت بدون توجه به سابقه ات در دیابلو ( که بنظرم از همه بیشتره) تبدیل به hater میشی.

امیدوارم هرچه زودتر مشکل این دوستانی که هنوز بدستشون نرسیده حل بشه. من فکر کنم بیشتر از این دوستان مشتاقم که این key ها برسه چون منتظرم دوستان اعلام وضعیت کنن ببینیم بالاخره میشه بازی کرد و وضعیت lag چطوره چون فعلا تعداد کسانی که بازی کردن کمتر از اونیه که بشه در مورد وجود لگ نتیجه گیری کرد.
لطفا هر کدوم که تونستید حداقل یک ساعت بازی کنید وضعیتتون رو اعلام کنید.

حرف کوروش مصداق زمانی هست که wotlk برای Wow اومد کسانی که BC بازی کردند و بعد اومدن این سیستم به نظرشون بازی بدتر شده و پیشرفت هاش کمتر بوده نمونه بارزش اضافه شدن کلاس DK بود که اویل از هر Dungeon که میرفتی 3 از 5 تا را شامل میشد که بعد از تغییرات در این کلاس بازی و کاهش شور اشتیاق گیمر ها مسبت به این کلاس وضعیت بهتر شد.... ولی کسانی که با Wotlkشروع کردن مثل من ( و هیرو اصلیم هم dk بود ) خیلی با wow حال کردمن و از نظر من عالی هم بود !
کوروش درست گفتم :دی

در مورد بیلد ها شما الان همین wow در نظر بگیرید .. میتونید هیروتون هر طور دوست دارید بسازید PVP یا PVE ... هیلر، تانک یا DPS چون به نحوه تلنت گرفتن شما بستگی داره .... یاد گرفتنش سخت هست اما باعث میشه هیروهای مختلف ساخت اما اگر نباشه درسته راحت تر میشه تلنت گرفت اما هیروها به یک شکل در میان

نه متاسفانه نمیشه. بصورت اتوماتیکه. قضیه بیلد هم کلی در موردش تو صفحات قبل صحبت کردیم. البته مواظب باش زیاد گیر ندی به این چیزا چون از طرف کسانی که نمیشناسنت بدون توجه به سابقه ات در دیابلو ( که بنظرم از همه بیشتره) تبدیل به hater میشی.
پس قضیه این runestone ها چیه؟یعنی هیچ فایده ای نداره؟اینجوری که شما میگی باید اکثر بیلد ها شبیه هم بشه که یک فاجعه هست برای چنین بازی

حرف کوروش مصداق زمانی هست که wotlk برای Wow اومد کسانی که BC بازی کردند و بعد اومدن این سیستم به نظرشون بازی بدتر شده و پیشرفت هاش کمتر بوده نمونه بارزش اضافه شدن کلاس DK بود که اویل از هر Dungeon که میرفتی 3 از 5 تا را شامل میشد که بعد از تغییرات در این کلاس بازی و کاهش شور اشتیاق گیمر ها مسبت به این کلاس وضعیت بهتر شد.... ولی کسانی که با Wotlkشروع کردن مثل من ( و هیرو اصلیم هم dk بود ) خیلی با wow حال کردمن و از نظر من عالی هم بود !
کوروش درست گفتم :دی

در مورد بیلد ها شما الان همین wow در نظر بگیرید .. میتونید هیروتون هر طور دوست دارید بسازید PVP یا PVE ... هیلر، تانک یا DPS چون به نحوه تلنت گرفتن شما بستگی داره .... یاد گرفتنش سخت هست اما باعث میشه هیروهای مختلف ساخت اما اگر نباشه درسته راحت تر میشه تلنت گرفت اما هیروها به یک شکل در میان

متاسفانه من WOW رو بازی نکردم ( بخاطر هزینه ماهیانه) و نمیتونم در موردش نظر بدم و اینو دوستانی که بازی کردن باید بگن ولی دوستانی که سری fallout رو بازی کردن دقیقا میدونن چی میگم. شماره 3 این بازی دنباله درستی از سری نبود و طرفداران قدیمی رو ناامید کرد ولی خودش خیلی بازی خوبی بود و هست. دیابلو 3 هم بازی خوبیه.

پس قضیه این runestone ها چیه؟یعنی هیچ فایده ای نداره؟اینجوری که شما میگی باید اکثر بیلد ها شبیه هم بشه که یک فاجعه هست برای چنین بازی

rune ها دیگه stone نیستن که بگردید و لذت پیدا کردنش رو ببرید. الان با بالا رفتن level ها unlock میشن و همیشه در اختیارتون هستند که هر زمان دوست داشتید عوضش کنید. دیگه قضاوت با خودتون که خوبه یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or