Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
1- اولا امير جان جز واجبات هست خريد فيزيكي اين بازي حتي بيشتر از هر بازي ديگه اي !!! :d

بعد ه امير جان محدوديت حجم و سرعت دانلود اين امكان رو بهم نميده كه نسخه غير فيزيكي رو بخرم :(
اگر دستت تو جیب خودته که هیچ اگر نه همون نسخه پایرتشم زیاده :d

برای کسای که می‌گن بازی آسونه، بلیزکان 2011 رو ببینند. مفصل در مورد سختی بازی صحبت می‌شه.

چند نکته مثلا اینکه هفتاد درصد آیتم‌های بازی اصلا تو حالت نرمال نیستند! چون بازیکن بهشون نیازی نداره.
دشمن‌های Champ و Rare در حالت‌های بالاتر از نُرمال بین 3 تا 4 قدرت دارند و حضورشون بیشتره، تو حالت نُرمال تک و توک حضور دارند و فقط 1 یا 2 قدرت دارند.
دشمن‌ها تو حالت‌های بالاتر از نُرمال فقط "ول نمی‌چرخند" تو بازی. دنبال دردسر می‌گردند.

برای کسای که می‌گن بازی آسونه، بلیزکان 2011 رو ببینند. مفصل در مورد سختی بازی صحبت می‌شه.

چند نکته مثلا اینکه هفتاد درصد آیتم‌های بازی اصلا تو حالت نرمال نیستند! چون بازیکن بهشون نیازی نداره.
دشمن‌های Champ و Rare در حالت‌های بالاتر از نُرمال بین 3 تا 4 قدرت دارند و حضورشون بیشتره، تو حالت نُرمال تک و توک حضور دارند و فقط 1 یا 2 قدرت دارند.
دشمن‌ها تو حالت‌های بالاتر از نُرمال فقط "ول نمی‌چرخند" تو بازی. دنبال دردسر می‌گردند.

امیر جان درجات سختی بازی رو میشه بگی چندتا هستن و اسماشون رو بگی ؟

در جات سختی در بازی دیابلو به 4 دسته تقسیم میشن.

1) حالت Normal

2) حالت Nightmare

3) حالت Hell

4) حالت Inferno هست گزینه 4 یک گزینه جدید در بازی هستش.

توضیحات در هر درجه سختی رم براتون میزارم

سازنده‌های بازی گفتند بستگی به بازیکن داره که نورمال رو چطور تموم کنه، هاردکورها یه نورمال براشون یه جور تفریحه، سریع تموم میکنن میرن سراغ حالت بعدی.

Bashiok کامیونیتی منیجر بلیزارد تو فروم شرط بسته بود که حالت Inferno تموم کردنش کار ساعت و روز و هفته نیست، به ماه می‌کشه.

آخرین بار گفته بودند بیشتر از Diablo II طول می‌کشه. اونم در صورتی که مستقیم بری دنبال کوئست‌ها و نخوای درست بازی کنی. باید حواستون باشه که سری دیابلو کلا بر اساس Exploration بوده و هست. خیلی از آیتم‌های عجیب و غریب جاهایی پیدا می‌شن که هیچ ربطی به کوئست اصلی ندارند.

بتای بازی، که یک سوم اکت اول رو داشت، تو حالت نُرمال به راحتی می‌شد 2 ساعته تمومش کرد. بدون هیچ گشت و گذاری و فقط انجام دادن کوئست‌های اصلی. خیلیا بودن. که مثل من برای همینقدر 15 ساعت صرف کردند تا بتونن آیتم‌های درست درمون داشته باشند و همه مَپ‌ رو کشف کنند.

بطور کلی دیابلو 3 به نظر میاد با توجه به PvP و MP که داره بشه ماه‌ها بازیش کرد

سازنده‌های بازی گفتند بستگی به بازیکن داره که نورمال رو چطور تموم کنه، هاردکورها یه نورمال براشون یه جور تفریحه، سریع تموم میکنن میرن سراغ حالت بعدی.

Bashiok کامیونیتی منیجر بلیزارد تو فروم شرط بسته بود که حالت Inferno تموم کردنش کار ساعت و روز و هفته نیست، به ماه می‌کشه.

آخرین بار گفته بودند بیشتر از Diablo II طول می‌کشه. اونم در صورتی که مستقیم بری دنبال کوئست‌ها و نخوای درست بازی کنی. باید حواستون باشه که سری دیابلو کلا بر اساس Exploration بوده و هست. خیلی از آیتم‌های عجیب و غریب جاهایی پیدا می‌شن که هیچ ربطی به کوئست اصلی ندارند.

بتای بازی، که یک سوم اکت اول رو داشت، تو حالت نُرمال به راحتی می‌شد 2 ساعته تمومش کرد. بدون هیچ گشت و گذاری و فقط انجام دادن کوئست‌های اصلی. خیلیا بودن. که مثل من برای همینقدر 15 ساعت صرف کردند تا بتونن آیتم‌های درست درمون داشته باشند و همه مَپ‌ رو کشف کنند.

بطور کلی دیابلو 3 به نظر میاد با توجه به PvP و MP که داره بشه ماه‌ها بازیش کرد

ممنون از جواب کاملتون.
یه سوال دیگه. loot table تک نفره با چند نفره فرق میکنه؟ مثلا اگه من تو حالت inferno تنهایی بازی کنم کیفیت دراپ ها پایین تر از م.قعی هست که همون مود را multi بازی کنم؟

لوت‌های بازی برای هر بازیکن جُداست. هیچ ربطی به هم ندارن. پس تاثیری نداره. ولی می‌تونین آیتم‌ها رو با هم شِر کنید.

نه اونارو میدونم. ببین مثلا توی inferno شما لوت هایی که میگیری بهتر از نرمل هست. حالا می خوام بدونم بین چند نفره و تک نفره هم چنین رابطه ای وجود داره؟
مثلا مثل wow که دراپ ها توی رید 10 نفره سطحشون پایین تر از همون دراپ ها تو رید 25 نفره هست.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.

نه. گفتم که. برای هر فرده لوت. و هیچ تاثیری نداره که یک نفره بازی کنی یا سی نفره. ولی مزیتی که داره اینه که من ممکنه یه آرمور Legendary تنم باشه، یه آرمور Legendary دیگه پیدا کنم. اونو می‌دم به دوستم. ضمنا لوت کردن طبعا سریعتر هم می‌شه، و تعداد دشمنا چون بیشتر می‌شه شانس لوت کردن بیشتر. تو کیفیت لوت هیچ تاثیری نداره.

جایی خوندم که در کمیت تاثیر داره یعنی تعداد drop ها در چند نفره کمتر از یکنفره هست ولی بازیکنها ایتم های همدیگه رو نمیبینن و اصطلاحا ninja looting نداریم( یعنی هرکس که سریعتر بود بیشتر برمیداره نداریم).

کجا خوندی کورش؟ من الان تو فروم می‌چرخیدم و بتا هم که بازی کردم همه می‌گن کمیت لوت بیشتر می‌شه بخاطر بیشتر بودن mobها. نینجا لوت هم که گفتم نداره بازی. و خوبیش اینه که هر بازیکن با توجه به Magic Find و Luck خودش آیتم ِ خوب پیدا می‌کنه. یعنی ممکنه من بخاطر یه انگشتر که دارم از یه زامبی یه آیتمی دربیارم که از یه Champ درنمیاد برای بازیکن دیگه.

کجا خوندی کورش؟ من الان تو فروم می‌چرخیدم و بتا هم که بازی کردم همه می‌گن کمیت لوت بیشتر می‌شه بخاطر بیشتر بودن mobها. نینجا لوت هم که گفتم نداره بازی. و خوبیش اینه که هر بازیکن با توجه به Magic Find و Luck خودش آیتم ِ خوب پیدا می‌کنه. یعنی ممکنه من بخاطر یه انگشتر که دارم از یه زامبی یه آیتمی دربیارم که از یه Champ درنمیاد برای بازیکن دیگه.

سعی میکنم پیدا کنم لینک مطلب رو بدم.

ادیت : اینجا
As a result of that feature, players will actually see a lot fewer items drop in multiplayer games, so there will be less overall ground clutter. You won't see 1/4 the items in a 4-player game

بَد نوشته کورش. مکانیزمش اینجوری که اگه یه مانستر قرار بوده 4تا آیتم بندازه در شرایط عادی، حالا 1 آیتم می‌ندازه برای تو. بقیه رو می‌ندازه برای دوستات. این جوری به اون سیستم Sharing کمک می‌شه. از یه طرف با سریعتر شدن کیل‌ها و بیشتر شدن ماب‌ها تعداد لوت‌ها بالا می‌ره. یعنی بالانس به خوبی برقرار شده.

بَد نوشته کورش. مکانیزمش اینجوری که اگه یه مانستر قرار بوده 4تا آیتم بندازه در شرایط عادی، حالا 1 آیتم می‌ندازه برای تو. بقیه رو می‌ندازه برای دوستات. این جوری به اون سیستم Sharing کمک می‌شه. از یه طرف با سریعتر شدن کیل‌ها و بیشتر شدن ماب‌ها تعداد لوت‌ها بالا می‌ره. یعنی بالانس به خوبی برقرار شده.

خب همینه و در نیتجه باعث کم شدن میشه غیر از اینه؟ اصلا اینجا هیچ طوری میشه گفت در چند نفره زیاد میشه؟ چون بالا گفتی در چند نفره بیشتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or