Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
منم دقیقا همین مشکل را موقع نصب داشتم کلی روی نت جستجو کردم گفته بودن پوشه agent بازی رو از تو app data پاک کنید ولی مشکل من حل نشد یه چند جایی گفته بودن فایل اجرای کلاینت بازی رو روی کامپتیبیلیتی مود ویندوز xp sp3 قرار بدین حتما هم run as administrator کنید بازم نشد . تو اون دانلودر بازی یه بخش داشت که میگفتی از p2p و torrent استفاده بکنه اونم گفته بودن غیر فعال کنید. خلاصه بعد از کلی سره کله زدن و چندین بار همه این کارا رو کردن و مجدد اجرا کردن درست شد. ظاهرا این مشکل با ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی هست بیشتر. حالا شما هم این کارا رو بکن یکمی سر و کله ب ن باهاش درست میشه.

آخه من توی یه فروم خارجی که پرسیدم گفته بودن حجم بازی که توسط خود کلاینت دانلود بشه نزدیک 8.5 گیگ هست و این یه مقدار مشکوکه!
منم ویندوزم 64 بیتی هست و تمام روش هایی رو که گفتی انجام دادم ولی جواب نداد.
میوام بدونم کلا اینجا کسی هست که با کلاینت خود بازی دانلود کرده باشه و یه عکس از حجم و فایل های پوشه بازی قرار بده یا نه.

برای چی این بازی انقدر مشهوره من تا حالا بازی نکردم حالا میخام اینو بازی کنم ببینم ببینم واقعا لذت میبرم !

بازی کنی میفهمی چرا اینقدر مشهوره...

ببخشید بچه ها میشه تفاوت کلاس های barbarian & demon hunter رو بگید و کدوم کلاس برای کسی که اولین بارش هست که دیابلو بازی میکنه و اشنایی قبلی نداره معرفی کنید برا شروع ممنون.

کلاس Barbarian سبک کلاسيک مبارزاتي است که در همه نسخه‌هاي Diablo وجود داشته است. اين کلاس يک جنگ‌جوي کلاسيک عصباني است که با خشمگين‌تر شدن مي‌تواند ضربات کاري‌تري به دشمن وارد کند. شمشير سلاح اصلي اين کلاس مبارزاتي است در حالي که اين کلاس مي‌تواند از همه انواع سلاح‌ها نيز استفاده کند.

آخرين کلاس، کلاس Demon Hunter است که جديدترين کلاس در سري بازي‌هاي بليزارد محسوب مي‌شود. کاراکترهاي Demon Hunter بيشتر با تير و کمان به دشمنان خود حمله مي‌کنند اما آن‌ها شکارچيان معمولي نيستند. تيرهاي اين کلاس براي به زنجير کشيدن و از پاي درآوردن موجودات اهريمني ساخته شده است. اگر با World of Warcraft آشنا باشيد، مي‌توانيد اين کلاس را ترکيبي از دو کلاس Hunter و Death Knight بدانيد.

با سلام خدمت دوستان.......
ببخشید کسی میتونه واسه من لینک دانلود diablo 2 + lord of destruction رو بزاره........

من خیلی دوس دارم با این سری اشنا شم
این لینکش
تورنته..
Diablo2 + LoD torrent download free
اگه ویندوزت سونه یه کارایی واسه رنگ بازی باس بکنی که خواستی بت میگم

ممنون از جواب کاملتون.
یه سوال دیگه. loot table تک نفره با چند نفره فرق میکنه؟ مثلا اگه من تو حالت inferno تنهایی بازی کنم کیفیت دراپ ها پایین تر از م.قعی هست که همون مود را multi بازی کنم؟

توی DII که اینطوری بود، یعنی وقتی شما چند نفره بازی میکردی چون بازی سخت تر میشد، آیتم دراپ بهتری هم داشتی.

البته راه داشت که تکی هم بازی کنی و شبیه سازی مثلا 4 نفره بازی کردن بکنی و خب بازی سخت تر میشد و کیفیت آیتم ها هم بالاتر.

کرک کردن دیابلو به این سادگی‌ها که فکر می‌کنید نیست و احتمالا طول می‌کشه. چون رایانه شما هیچ اطلاعاتی از بازی رو هاست نمی‌کنه. حتی Randomize شدن مَپ هم توسط خود سرور بلیزارد صورت می‌گیره. یعنی در آن واحد تو صفحه شما اگر شخصیت شما، بیست تا دشمن، پنج تا NPC و سیزده تا آیتم رندر شدند، همه این‌ها روی سرور بلیزارد هستند. بنابراین کسی که می‌خواد کرکش کنه باید قبلش موفق بشه به جز Battle.net یه جای دیگه پیدا کنه که اطلاعات رو روش هاست کنه.

• Like
Reactions: Fratos
نه حتما نیست ! ولی خب اگر مایه شو داری اورجینال بخر چون حمایت از PC محسوب میشه . البته اینم بگم که احتمالا خیلی طول میشکه تا کرک بشه .

بازی بلیزارد نیاز به کانکت battle.net میخواد نهایتا کرکم بیاد stroyline بری اما online نمیتونی بری همه ی حال بازیم onlineshe پس اگه میخوای بازی کنی اجباریی کرکم بشه نهایتا story line بری star craft 2 من دو سال پیش خریدم هنوز دارم انلاین میزنم blizzard ارزش داره بخری بازیشم lan نداره کلا از دست میدی co-op

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

امروزززززززز من فهیمدم فاصله شنبه تا سه شنبه خیلی زیاددددددد 3 روز دیگه مونده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or