Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
این بخشی که الان نوشتی رو نمی‌دونستم اون موقع. فقط زیاد شدن دشمنا و سریعتر شدن سرعت کشتنشون تو Co Op مد نظرم بود. یعنی احساس هم نکردم تو بتا که کَم شده کمیت لوت.

خوب اینجوری که آدم تکی بازی کنه بیشتر بهش خوش میگذره. به جز جاهایی که تکی اصلا نشه یا خیلی سخت باشه. :d

بازی طوری طراحی شده که حتی Inferno رو هم بتونی تنها بازی کُنی. بخش کوآپ رو برای تجربه تیمی گذاشتن. همین. که خیلی هم خوش می‌گذره انصافا

ninja looting توی دیابلو 2 توی حالت چند نفره خیلی هم فاز میداد. یه نوع رقابت میشه دیگه. نزدیکی توی درگیریها کلی حرفه میخواد. شاید از دید بعضی ها آیتم دزدی باشه اما سرعت عمله دیگه. خودش کلی Fun هستش.
اما این سیستمی که توی بتا اجرا کردن و شانس هم توش دخیل هست خیلی بنظرم بهتر هست و تنوع رو بیشتر میکنه. اما اون سیستم قبلی هم نکته منفی نبود.

واقعا به نظرت مثبت بود اون سیستم؟‌ یه سری نوب همیشه کمپ کرده بودند سریعتر از بقیه آیتم کف بزنن.
مثبت نباشه منفی هم نیست امیر. سیستم خاصی نبود. توی اکثر بازی ها همینطور هستش. ما خودمون توی حالت شبکه توافق میکردیم. به تریتب آیتم برمیداشتیم.
بجاش اگر دقت کنی توی آیتم بندی خیلی خوب اختصاص سازی شده. یعنی ممکنه آیتم رو بدزدی اما میبینی بدردت نمیخوره. یه چیزی مثل همین سیستم الان هستش که با توجه به اینکه کی کیریپس رو میکشه آیتم میده. زیاد تغییر چندانی نمیکنه. برا پولش هم بنظرم سیستم Warcraft خیلی خوبه. با هر کیل مقداری پول تو جیب همه میره. کسی هم که کشته میتونه سکه بیشتری دریافت کنه. حالا به أتک آخر باز گیر ندی.

ninja looting توی دیابلو 2 توی حالت چند نفره خیلی هم فاز میداد. یه نوع رقابت میشه دیگه. نزدیکی توی درگیریها کلی حرفه میخواد. شاید از دید بعضی ها آیتم دزدی باشه اما سرعت عمله دیگه. خودش کلی Fun هستش.
اما این سیستمی که توی بتا اجرا کردن و شانس هم توش دخیل هست خیلی بنظرم بهتر هست و تنوع رو بیشتر میکنه. اما اون سیستم قبلی هم نکته منفی نبود.
یادش بخیر...
partner من paladin بود... آیتماشو رو هوا میزدم بهش 30k میفروخنم...
انصافا خیلی حال میده....!!

---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:44 PM ارسال شده بود ----------

آقا امیر شما که بتا بازی کردی اطلاعی از quest های جانبی داری؟؟؟
اصن بازی همچین چیزی داره؟؟؟

من که با این سیستم جداگونه بودن لوت و طلا موافقم. مطابق میلم با هرکس بخوام همکاری می‌کنم.

کوئست جانبی هم داره بازی. تا الان شیش هفت تا کوئست مشخص شده. بصورت رندوم هستند کوئست‌ها اکثرا و باید بگردی تا پیداشون کنی.

um...
تاپیک مشکلات بازی بسته هست. من بصورت آنلاین بازی رو پیشخرید کردم و نسخه preload بازی رو هم از Warez دانلود کردم حجمش دقیق 7.60 گیگ هست; اینم عکس محتویات پوشه بازی. ولی الان هرچی فایل Setup رو اجرا میکنم تا یه جایی میره و دیگه ادامه نمیده اینم عکسش. کلی هم با اون فایل updater بلیزارد(agent) وررفتم و چندبار هم پاکش کردم و از اول دانلود شد. میخوام ببینم اگه کسی این مشکل رو داشته آیا تونسته حلش کنه و بنظرتون الان چکار کنم بهتره؟ بزارم بازی با خود Client بلیزارد از اول دانلود بشه یا صبر کنم تا این نسخه های Decode شده بعد از عرضه بازی رو بگیرم؟ راستی اگه کسی با خود کلاینت گرفته بازی رو لطفا یه عکس از محتویات پوشه و حجم دقیقش بزاره.
ممنون.
پ.ن: هروقت تاپیک مشکلات بازی رو باز کردید میتونید این پست رو به اونجا نتقال بدید.

نمیشه بازی رو نصب کرد. از کلاینت خود Blizzard دانلود کن. صبر کن تاریلیز بشه. اگه روز ریلیز هم همین مشکل رو داشتی برو تو Program Data و فایل‌های مربوط به Battle.net رو پاک کن، بعد اینستالر رو ران کن، بعد Agent 86 رو ران کن دستی.

ببخشید بچه ها میشه تفاوت کلاس های barbarian & demon hunter رو بگید و کدوم کلاس برای کسی که اولین بارش هست که دیابلو بازی میکنه و اشنایی قبلی نداره معرفی کنید برا شروع ممنون.

um...
تاپیک مشکلات بازی بسته هست. من بصورت آنلاین بازی رو پیشخرید کردم و نسخه preload بازی رو هم از Warez دانلود کردم حجمش دقیق 7.60 گیگ هست; اینم عکس محتویات پوشه بازی. ولی الان هرچی فایل Setup رو اجرا میکنم تا یه جایی میره و دیگه ادامه نمیده اینم عکسش. کلی هم با اون فایل updater بلیزارد(agent) وررفتم و چندبار هم پاکش کردم و از اول دانلود شد. میخوام ببینم اگه کسی این مشکل رو داشته آیا تونسته حلش کنه و بنظرتون الان چکار کنم بهتره؟ بزارم بازی با خود Client بلیزارد از اول دانلود بشه یا صبر کنم تا این نسخه های Decode شده بعد از عرضه بازی رو بگیرم؟ راستی اگه کسی با خود کلاینت گرفته بازی رو لطفا یه عکس از محتویات پوشه و حجم دقیقش بزاره.
ممنون.
پ.ن: هروقت تاپیک مشکلات بازی رو باز کردید میتونید این پست رو به اونجا نتقال بدید.
منم دقیقا همین مشکل را موقع نصب داشتم کلی روی نت جستجو کردم گفته بودن پوشه agent بازی رو از تو app data پاک کنید ولی مشکل من حل نشد یه چند جایی گفته بودن فایل اجرای کلاینت بازی رو روی کامپتیبیلیتی مود ویندوز xp sp3 قرار بدین حتما هم run as administrator کنید بازم نشد . تو اون دانلودر بازی یه بخش داشت که میگفتی از p2p و torrent استفاده بکنه اونم گفته بودن غیر فعال کنید. خلاصه بعد از کلی سره کله زدن و چندین بار همه این کارا رو کردن و مجدد اجرا کردن درست شد. ظاهرا این مشکل با ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی هست بیشتر. حالا شما هم این کارا رو بکن یکمی سر و کله ب ن باهاش درست میشه.

um...
ممنون.

باز بودن Pro*ifier میتونه این مشکلو ایجاد کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or