Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
راستي دوستان ميشه يه تريلر از بازي بزاريد كه كل شخصيت ها و قابليت هاشون رو توضيح بده . تجيحا hd نباشه ولي كيفيت پايين هم نباشه .

راستي دوستان ميشه يه تريلر از بازي بزاريد كه كل شخصيت ها و قابليت هاشون رو توضيح بده . تجيحا hd نباشه ولي كيفيت پايين هم نباشه .
تو خوده سایته Diablo از هر کلاسی یه کلیپ کوتاه داره و کلاس رو معرفی میکنه، برای گیم پلی هم تو بوتیوب سرچ کنی ریخته.

الزاما نباید بازی رو دانلود کنید وقتی CD Key می‌خرید. از همین نسخه‌های کوچه بازاری بگیرید با CD Key اوریجینال بازی کنید.

امير جان گير دادي ها :d

خودم ميدونم هزار و يك نوع راه هست و ميشه حتي بدي بازي رو برات دانلود كنند ولي من ميخوام دست به جعبه خوشكلش بخوره :d

میشه اینجوری؟ خب اگه این مدلی بشه که خیلی خوبه :دی مشکلی واسه آنلاین پیش نمیاد؟
نه، چه مشکلی‌ :دی. خودDownloader بازی هر چی‌ فایل اضافه و کرک شده هست پاک می‌کنه و درست می‌کنه. ولی‌ فایل‌های اصلی‌ که واسه هر دو تا یکی‌ هست رو دوباره دانلود نمی‌کنه
تو بازی‌های استیم این یه راه خیلی‌ معمول بین بچه‌های ایرانی‌ هست. اینم اینجوریه :دی

نسخه فیزیکی بازی رو الان رو چه قیمت هایی میشه خرید؟

جایی رو سراغ دارید قسطی بده؟! :d
نسخه استاندارد رو دوروبر 120 میدن من 2 جا پیدا کردم روی اینترنت میفروشن، منم میخواستم فیزیکی بخرم اول ولی نسخه فیزیکی مشکلش اینه که حداقل یه 20 روزی طول میکشه بعد از عرضه بازی برسه ایران تازه اگر مشکلی از نظر پست و غیره پیش نیاد. منم بیخیال شدم یدونه از همین CD Key ها پیش خرید کردم ولی بدون شک هیچی نسخه فیزیکی نمیشه.

---------- نوشته در 12:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

من دارم یکمی drakensang online بازی میکنم خیلی شبیه Diablo هست! چیکار کنیم دیگه تا Diablo باید باید سره خودمون رو گرم کنیم. بازی خوبیه ولی روی Browser هم کار میکنه مجانیه فقط اینترنت نسبتاً خوبی میخواد.

یه مشکل بزرگی که با دیابلو3 دارم اینه که بازی با همه کلاسا خیلی راحته
اسپل ها هم که rank ندارن همینطوری یلخی میگیری هیروت غنده میشه!!
دیابلو2 پدر در میاورد...
یه لول یه اسکیل پوینتو اشتبا میگرفتی تا 1 هفته حسرت میخوردی......
.
.
.
البته ما که منتظر دیابلو هستیم ولی ارزش تکرار بالایی نره..!!

اصلا اینطوری نیست. روی نُرمال بله. چون اسمش نُرماله. اسکیل‌هات هم درسته نمیشه لول آپ کرد، ولی یُخله که قدرت نمی‌ده بهت. باید آیتم پیدا کنی درست، آیتم درست بسازی و "خوب بازی کنی". توی کوآپش هم که به مراتب سخت‌تر می‌شه بازی.

این رو هم ببین. http://www.youtube.com/watch?v=taL9yuwIeNQ&feature=related

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or