Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان من Starcraft 2 رو آنلاین میزنم و اکانت Battlenet هم دارم , Diablo 3 رو هم اوریجینال میگیرم . حالا احتیاجی هست که یه اکانت دیگه بسازم یا همین کافیه ؟؟؟

کسی جواب سوال رو میدونه بگه؟! بازی شنیدم باید اینترنت وصل باشی ایا حجم کم میکنه؟ و حتما تا اخر باید وصل باشی به نت؟
درسته. برای اجرای بازی حتی در حالت تک نفره اتصال دائم به اینترنت نیاز هست.
احتمالا حجم کم می کنه.

من بتا رو با همه شخصیت‌ها بازی کردم، به جز بربر.

Wizard: ویزارد یکی از مهمترین ویژگی‌هاش اینه که یه جورایی مثل بربر می‌مونه. برای حمله خیلی قویه، و اسپل‌های دفاعی فوق‌العاده‌ای هم داره. خصوصا اگه Ranged باهاش کار کنید و بزاریدش کنار یه دیمن هانتر تبدیل می‌شن به دوتا اسلحه تمام اتوماتیک که پشت سر وامیستن و حمایت می‌کنن. منتها ویزارد یه مقدار کار می‌بره تا به اندازه کافی قوی بشه که بتونه یه هیروی راش بشه. باید به Healthش رسیدگی کنید وقتی آیتم می‌گیرید براش.

Demon Hunter: اکثر بیلدهای دیمن هانتر ازش یه ماشین‌گان می‌سازن که تقریبا درستش هم همینه. دیمن هانتر اگه گروهی بازی کنید یکی از کلیدی‌ترین اعضای گروه می‌شه. عقب وامیسته و با تله‌هایی که می‌ذاره و Corssbowهاش به خوبی حمایت می‌کنه از بقیه اعضای تیم.

Monk: یکی از دلایلی که مانک رو دوست دارم قابلیتاش تو بازی آنلاینه. مانک کنار بربر اولین گروهین که خودشون رو می‌ندازن وسط دشمن. قدرتهای مانک دو دسته‌اند، برای دشمنای تک تک، برای دشمنای گروهی. و توی دیابلو اکثر دشمنا گروهی حمله می‌کنن. مانک فوق‌العاده سریعه، قابلیت‌های تله‌پورت داره و می‌تونه در در چند لحظه به تمام منطقه سر بکشه. یکی از مهمترین ویژگی‌های مانک یه جور Crowd Control بودنشه. مانک می‌تونه خیلی راحت اگه اعضای گروه محاصر شدند دشمنا رو پراکنده کنه. مانک‌ها همینطور می‌تونن هیل کنن که خُب، یه هیلر خوب همیشه یکی از مهمترین بخشای بازیای اینجوری بوده و هست.

Witch Doctor: اگه تو دیابلوی قبلی عاشق نکرومنسر بودید، این هیروی شماست. Witch Doctor عقب وامیسته و یه ارتش جَک و جونور دنبال خودش راه می‌ندازه. عملا هیچ تغییری نسبت به نکرومنسر نداره. پس زیاد نیازی به معرفی نداره. اما توی بازی آنلاین ویچ‌داکتر یه Gamechanger اساسی ئه. درست وقتی که تعداد مینیون‌ها زیادتر از حد تحمل گروه شدن، ویچ‌داکتر از نفرین‌ها و قابلیت‌های کنترل میدان نبردش استفاده می‌کنه تا اونا رو آهسته، فراری یا ضعیف کُنه.

هیچکدوم از کلاس‌های دیابلو نسبت به اون یکی برتری ندارن. هرکدوم ضعف‌ها و قدرت‌هایی دارن. مهم اینه که وقت بذارین و بتونین تشخیص بدین که دوست دارین چطور بازی کنین.

انتخاب اول من كه Barbarian هست براي دور اول بدون شك :d:x براي دور دوم هم سخته كه انتخاب كرد ولي خب بين Demon Hunter و Witch Doctor بدجور شك دارم /:)

اي بابا كساني كه ميخوان نسخه فيزيكي بازي رو اريج بخرند يه خبري هم به ما بدن تا از چند و چونش با خبر بشم و من همراهش بخرم !!:(

چرا نسخه فیزیکی خُب؟ بازی رو آنلاین بخرید دانلود کنید.
1- اولا امير جان جز واجبات هست خريد فيزيكي اين بازي حتي بيشتر از هر بازي ديگه اي !!! :d

بعد ه امير جان محدوديت حجم و سرعت دانلود اين امكان رو بهم نميده كه نسخه غير فيزيكي رو بخرم :(

چرا نسخه فیزیکی خُب؟ بازی رو آنلاین بخرید دانلود کنید.
حجم بازی چقدره؟ اگه اینترنت محدود باشه و مثلا حجم دانلود هم 10 گیگ باشه، هزینه دانلود دقیقا اندازه هزینه خرید بازی میشه :دی البته یکی مثل من که زیاد آنلاین بازی نمیکنه به همون هدیه ای که دوستان هکر میدن راضی هستیم :دی :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or