Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یه گیم پلی دیدم همین الان
یه ویزاردو یه دمون رفته بودن که اسکلتون کینگو بزنن
چند تا نکته داشت خوباش که زیاد بودن بداشو میگم که خییلی رو اعصابه:
1.مهم ترین: مثلا تفاوت 1 باربارین تانکو اتکر فقط تو آیتماشونه چرا؟؟ چون بازی شده wow! با کلی ذوق لول آپ میشی فقط یه اسکیل میگیری چون بازی بطور اتوماتیک بهت stats میده! شاید من بخوام هیروم 2m اچ پیش باشه ولی strenghtش 1!! به کسی چه؟ حالا بازی هویجوری واسه خودش:
u gained 2 vitality!
:-/
2.آیتما عینه مهتابی برق میزنه!
3.از همه بدتر که خدا کنه بشه با آپشن ورش داش! رو هرچی میری هایلایت میشه!! رو چوب میری رو unit میری....
4.اسکلتون کینگ که نی! پنیره!!! درسته نرماله ولی زیادی ماسته!!
.
.
مهم ترین نکته همون نکته 1 بود که بیلد هارو خیلی شبی هم میکنه و...
تو رو خدا کسی اطلاع نده که بازی عینه wow ریتلنت هم داره!!( یه هیرو آپ کن هی همچیشو عوض کن lol !!)
البته بازی عالیه!! ولی.... خدا کنه یه فکری واسه اینا بکنن....!!!!!

هیچکدوم از این نکته‌های که گفتی منهای آسون بودن نورمال تو بازی نیست :دی اون اکتی که شما گیم‌پلیش رو هم دیدی ده هزار بار گفتن اولا نورماله، دوما Tutorial ئه. انتظار نداری که تو مرحله Tutorial بازی برات Baal رو Hell بزارن بکشی؟ بازی یه درجه سختی داره که مینیموم لول دیمن ها 61 ئه، ماکسیموم لول شخصیت‌ها 60 ئه!!! تو دیابلو 2 در سخت‌ترین حالت لول مانسترها 85 بود در صورتی که بازیکن 99 بود!

بیلد ساختن از بین نرفته، تغییر کرده. تغییرش هم منفی نیست. بیلد حالا اینجوری شُده که باید بری سراغ آیتم کرفت کردن. آیتم‌هات هستن که شخصیتت رو می‌سازن و همچنین ترکیبی که از اسپل‌های مختلفت Equip می‌کنی. ضمنا بازی واقعا سخت‌تر از دیابلو 2 تو حالت نورمال نیست. یادت رفته چطور تو اکت اول تو مپ قدم می‌زنی و حتی دشمنا سمتت نمیان؟

من یه ویزارد ساختم تو بتا،‌ که به شدت تو اتک قوی بود. ولی برعکس تا بهش نزدیک می‌شدن اگه از اسپل‌های Crowd Control استفاده نمی‌کردم بلافاصله می‌مرد. بعدش یه ویزارد ساختم که اینسری جوری کرفت کرده بودم که به شدت Vitalityش بالا بود، Agile بود و بیشتر تمرکزش رو Spellهایی بود که Mob نابود می‌کنن. کاملا دست خودته چطور شخصیتت رو بسازی. مثلا یه بیلد دیمن هانتر هست، که بیلد راشه. ولی یه بیلد دیمن هانتر هم هست که بیلد ِ‌ plotter ئه. باید واستی عقب trap کست کنی.

آیتم‌ها برق نزنن؟ تو دیابلو مگه برق نمی‌زدن؟ یعنی این گیر بود که بدی الان؟ گیرت به آیتما چیه دقیقا؟ مشکل برداشتنشون چیه؟

آخرین ویرایش:
خوب آبتما تو d2 چه جوری برق میزدن؟؟
LED که نبودن احیانا !!
مشکل اصلی من بیلد هاست آقا جان!
تو d2 اگه sorceress پنج لول بیشتر frost shield ش رو از یکی دیگه بیشتر میگرفت یا یه بربر میزد تو کار استرنج کلا زمین تا آسمون با هم فرق میکردن خیلی بیلد های زیادی میشد داشت!
الان بازی آماده داره واست هلو رو میزاره تو گلو!
دستت بستس نو آوری خاصی تو بازی نمتونی داشته باشی!

بعضی ها ظاهرا انتظار دارند بیان بازی 2000 رو با موتور جدید بازسازی کنند و بدن دست ملت ؟!! بعد هم بیاین ایراد بگیرند! دقیقا همون بامبولی که بعضیا سر SC II در آورده بودن از یه طرف به المان های جدید ایراد می گرفتند از یه طرف می کوبیدن که این همون Brood War ِ با موتور جدید:| چی بگم والا!

بعشی ها ظاهرا انتظار دارند بیان بازی 2000 رو با موتور جدید بازسازی کنند و بدن دست ملت ؟!! بعد هم بیاین ایراد بگیرند! دقیقا همون بامبولی که بعضیا سر SC II در آورده بودن از یه طرف به المان های جدید ایراد می گرفتند از یه طرف می کوبیدن که این همون Brood War ِ با موتور جدید:| چی بگم والا!

برادر به این دلیله که الان دیگه باسه بلیزارد مهم نی که یه بازی بده بیرون که پلیرای خاص خودشو داشته باشه و از لحاظ پیچیدگی آپشنا هر کسی نره سراغش
الان بفکر پولشه میخواد هر کی بتونه رااااحت d3 بزنه.. بیاد بازیو بخره بهبه چهچه هم بکنه...
من مشکلی با d3 ندارم دوسشم دارم با هیچ بازی( به جز d2) هم عوضش نمیکنم ولی اگه تنوع بیلد هارو تو دیابلو2 رو همین فیزیک و گرافیکو کلاساو نوع آوری های عالی دیگه پیاده میکردن بازی فوق العاده تر میشد.... نمیشد؟؟

کرک کردن دیابلو به این سادگی‌ها که فکر می‌کنید نیست و احتمالا طول می‌کشه. چون رایانه شما هیچ اطلاعاتی از بازی رو هاست نمی‌کنه. حتی Randomize شدن مَپ هم توسط خود سرور بلیزارد صورت می‌گیره. یعنی در آن واحد تو صفحه شما اگر شخصیت شما، بیست تا دشمن، پنج تا NPC و سیزده تا آیتم رندر شدند، همه این‌ها روی سرور بلیزارد هستند. بنابراین کسی که می‌خواد کرکش کنه باید قبلش موفق بشه به جز Battle.net یه جای دیگه پیدا کنه که اطلاعات رو روش هاست کنه.

یعنی اگه من نسخه داستانی و افلاین بازی رو بخوام برم باید به اینترنت کانکت بشم ؟

خوب آبتما تو d2 چه جوری برق میزدن؟؟
LED که نبودن احیانا !!
مشکل اصلی من بیلد هاست آقا جان!
تو d2 اگه sorceress پنج لول بیشتر frost shield ش رو از یکی دیگه بیشتر میگرفت یا یه بربر میزد تو کار استرنج کلا زمین تا آسمون با هم فرق میکردن خیلی بیلد های زیادی میشد داشت!
الان بازی آماده داره واست هلو رو میزاره تو گلو!
دستت بستس نو آوری خاصی تو بازی نمتونی داشته باشی!
باید واییسن تا بازی عرضه بشه ولی اگه همینجوری که تو میگی باشه خیلی مسخره میشه هر چند طبق گفته آقای امیر این مشکل رو با آیتم ها حل کردن.در هر حال باید منتظر موند تا ببینیم چی.من بعید می دونم بلیزارد همچین کاری بکنه.100 درصد فکرش به اینجا هم رسیده

شما چقدر بازی کردی که می‌گی تنوع بیلد نداره؟
این برداشته منه...
در دیابلو2 هر کاراکتر حدود 30 تا اسکیل داره که هر کدوم تا 99 آپ میشه
تا لول آخر حدود 490 تا استت پوینت داری که هر جور خواستی میچینی
آیتم هم که مشخصه
حالا تو d3
هر کارکتر اسکیل هایی داره که آپ نمیشن ولی rune میشه انداخت
stats رو خود بازی میده
آیتم هم که تنها چیز اضافه شده crafting ه
خوب حالا؟؟!
اگه چیز اضافی هس بگو

تو همه تغییرات بازی رو داری می‌شمری. ارتباطش به اینکه نمی‌تونی بیلد بسازی رو درک نمی‌کنم. تو D2 هم نهایتا آدم‌ها چندتا بیلد archetype داشتند دیگه. فارغ از این بود؟ من می‌گم صبر کنیم ببینیم بیلد ساختن چطوریه تو بازی. یه نگاه به اینجا هم بنداز.
Diablo III Character Builds
اتفاقا تو دیابلو 3 ظاهرا دستت برای شخصی‌سازی بیلد کاراکترت باز تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or