Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان من یک سوال داشتم!من نمیدنم چرا نسبت به رقیبام تازگیا خیلی ضعیفم!مثلا مولتی که میزنیم من با این که Level 27 هستم ولی اون کسی که Level 24 هست راحت تر دشمنارو میکشه!یعنی اون مثلا با 5تاتیر یک دشمنو میکشه من با 12 تا تیر!نمیدونم مشکل کجاست!Skill ها رو هم همه رو ارتقا دادم.فایده نداره تازه ایتم هام رو هم Fix کردم بازم فایده نداشت.یه دونه چکش توپم دارم تازه.چی کار کنم؟!

دوستان من یک سوال داشتم!من نمیدنم چرا نسبت به رقیبام تازگیا خیلی ضعیفم!مثلا مولتی که میزنیم من با این که Level 27 هستم ولی اون کسی که Level 24 هست راحت تر دشمنارو میکشه!یعنی اون مثلا با 5تاتیر یک دشمنو میکشه من با 12 تا تیر!نمیدونم مشکل کجاست!Skill ها رو هم همه رو ارتقا دادم.فایده نداره تازه ایتم هام رو هم Fix کردم بازم فایده نداشت.یه دونه چکش توپم دارم تازه.چی کار کنم؟!
اطمینان داری ایتمهای توپ گزاشتی ؟ !!!! اگر لول ایتمها هم سطح لوله خودت باشه و یا کمی کمتر نباید مشکلی باشه عملا ...
كلاست چي هست ؟ پروفايل هيرو رو بزاري بهتر ميشه راهنماييت كرد ....
سلام
یکی لطف کنه بگه برا استارت انفرنو استیت هام چطور باشه اذیت نمیشم ؟
بربر
هر اكتي كلا بايد قويتر از اكته قبلي باشی . نياز به ايتمهاي درست حسابي هست. اول بگو بربر هستي يا ? پروفايلت رو بزار ! استت ها مهم نیست ... مهم اینکه ایتمهات چقدر قابلیت دارن ....

آخرین ویرایش:
من بالاخره بعد از 3-4 روز عذاب تونستم راهش بندازم ولی حالا یه ضد حال اساسی دیگه خوردم اونم سر گرافیکم بود به خیال خودم فکر میکردم gt520 دو گیگ خوب جواب مبده ولی جواب نداد هیچ گرافیک onboard مادربوردم فریم ریت بهتری بهم میده تا اون (فکرشو بکن کلی ضد حال:() حالا باید برم یه گرافیک بخرم.
مشکلمم تو اجرای بازی به این شکل رفع شد شاید دوستان بخوان بدونن
بعد از اینکه از رو دیسک خواستم نصب کنم ارور میداد و متنش این بود could not install. invalid installation options. please try again
بعد من رفتم از تو سایت battlenet اینستالر ریجن 2 بازیو دانلود کردم پوشه battle net هم از این آدرس پاک کردم(c:\programdata\battlenet) بعد اینستالرو نصب کردم ولی اون میخواست کل فایل بازیو دانلود کنه (که خب زمان بر بود و من نمیتونستم) کنسلش کردم
و رفتم از رو دیسک اجرا کردم اینستالو دیدم دیگه ارور نیمد و تا 200 مگابایت آخر پیش رفت اون 200 مگ رو که داشت دانلود میکرد (مربوط به پچ ها و آپدیت ها بود) سیستم این ارور رو داد blizzard launcher and installer has stopped working
و 2 تا گزینه ( close program و check online solution) رو میداد که هر کدومو میزدم فرقی نمیکرد. برنامه بسته میشد.
در نهایت اوایل صبح بازیو خواستم اجرا کنم دیدم گزینه play قبل از اومدن این ارور blizzard launcher and installer has stopped working واسه 2-3 ثانیه قرمر میشه و میتونی کلیک کنی سریع اونو زدم و رفت تو بازی ولی ضد حال اساسی اونجا بود که تازه فهمیدم گرافیکم اصلا به درد نمیخوره

من بالاخره بعد از 3-4 روز عذاب تونستم راهش بندازم ولی حالا یه ضد حال اساسی دیگه خوردم اونم سر گرافیکم بود به خیال خودم فکر میکردم gt520 دو گیگ خوب جواب مبده ولی جواب نداد هیچ گرافیک onboard مادربوردم فریم ریت بهتری بهم میده تا اون (فکرشو بکن کلی ضد حال:() حالا باید برم یه گرافیک بخرم.
مشکلمم تو اجرای بازی به این شکل رفع شد شاید دوستان بخوان بدونن
بعد از اینکه از رو دیسک خواستم نصب کنم ارور میداد و متنش این بود could not install. invalid installation options. please try again
بعد من رفتم از تو سایت battlenet اینستالر ریجن 2 بازیو دانلود کردم پوشه battle net هم از این آدرس پاک کردم(c:\programdata\battlenet) بعد اینستالرو نصب کردم ولی اون میخواست کل فایل بازیو دانلود کنه (که خب زمان بر بود و من نمیتونستم) کنسلش کردم
و رفتم از رو دیسک اجرا کردم اینستالو دیدم دیگه ارور نیمد و تا 200 مگابایت آخر پیش رفت اون 200 مگ رو که داشت دانلود میکرد (مربوط به پچ ها و آپدیت ها بود) سیستم این ارور رو داد blizzard launcher and installer has stopped working
و 2 تا گزینه ( close program و check online solution) رو میداد که هر کدومو میزدم فرقی نمیکرد. برنامه بسته میشد.
در نهایت اوایل صبح بازیو خواستم اجرا کنم دیدم گزینه play قبل از اومدن این ارور blizzard launcher and installer has stopped working واسه 2-3 ثانیه قرمر میشه و میتونی کلیک کنی سریع اونو زدم و رفت تو بازی ولی ضد حال اساسی اونجا بود که تازه فهمیدم گرافیکم اصلا به درد نمیخوره
نه داداش مگه میشه به درد نخوره!شما برو از سایت انودیدیا درایور گرافیک رو بر اساس مدل گرافیک و ویندوزت دانلود کن درست میشه!شما روی بهترین گرافیکم که درایور نصب نکنی به هیچ دردی نمیخوره.

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

اطمینان داری ایتمهای توپ گزاشتی ؟ !!!! اگر لول ایتمها هم سطح لوله خودت باشه و یا کمی کمتر نباید مشکلی باشه عملا ...
كلاست چي هست ؟ پروفايل هيرو رو بزاري بهتر ميشه راهنماييت كرد ....

هر اكتي كلا بايد قويتر از اكته قبلي باشی . نياز به ايتمهاي درست حسابي هست. اول بگو بربر هستي يا ? پروفايلت رو بزار ! استت ها مهم نیست ... مهم اینکه ایتمهات چقدر قابلیت دارن ....
داداش یه سوال بپرسم مسخره نکنیا :|:d:-s پروفایل هیرو رو چجوری پیدا کنم :d برم تو اکانت بتل نتم؟اونجا نیست که انگاری :dکلاسمم Monk هستش.

آخرین ویرایش:

داداش یه سوال بپرسم مسخره نکنیا :|:d:-s پروفایل هیرو رو چجوری پیدا کنم :d برم تو اکانت بتل نتم؟اونجا نیست که انگاری :dکلاسمم Monk هستش.
برو توی سایت battle.net/d3 البته اگر شخصیتت سرور اروپاست اولش رو بزن eu.battle.net اگر سرور امریکایی us و بعدش هم log in بشو و روی اسمت کلیک کنی گزینه پروفایل میاد ... ( حواست باشه توی سایت diablo 3 باشی )

برو توی سایت battle.net/d3 البته اگر شخصیتت سرور اروپاست اولش رو بزن eu.battle.net اگر سرور امریکایی us و بعدش هم log in بشو و روی اسمت کلیک کنی گزینه پروفایل میاد ... ( حواست باشه توی سایت diablo 3 باشی )
دستت درد نکنه رفتم اینم ادرس
Ezio - Community - Diablo III

نه داداش مگه میشه به درد نخوره!شما برو از سایت انودیدیا درایور گرافیک رو بر اساس مدل گرافیک و ویندوزت دانلود کن درست میشه!شما روی بهترین گرافیکم که درایور نصب نکنی به هیچ دردی نمیخوره.

جدیدترینشو گرفتم کلا کارت گرافیکم ضعیفه حالا میخوام برم اگه بشه یه gtx550 یا gtx580 بگیرم (پاورمم باید عوض کنم) بعد از این ارتقای آخری دیگه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
فقط میمونه نسخه فیزیکی که اونم باید پیدا کنم!

میخواستم بدونم این بازی از WarCraft قشنگ تر هست ؟ چون من هنوز بازی نکردم و میخوامن بدونم ارزشش رو داره یا نه :d
شک نکن که اگه بگیریش عاشقش میشی.Warcraft کیلو چنده بابا!دیابلو رو بچسب :d
این روزها همه دیابلو بازی میکنند شما چطور؟!

میخواستم بدونم این بازی از WarCraft قشنگ تر هست ؟ چون من هنوز بازی نکردم و میخوامن بدونم ارزشش رو داره یا نه :d
warcraft محبوبیت خاص خودش داره اما مسلما سبکش مثل این نیست !
معروفترین مپ برای این بازی Dota هست که قراره چند وقت دیگه Dota 2 توسط valve بیاد

دستت درد نکنه رفتم اینم ادرس
Ezio - Community - Diablo III

سلام،

خب رفیق این کارکتر شما خیلی خیلی ایراد داره. تقریبا تمام ایتم هات Garbageـه.

1 - Amuletـت در واقع فقط برای قشنگی هستش. هیچ Statـی به شما نمی ده. خب عملا به دردت نمی خوره.
2 - Headـت هم به همچنین. یعنی هیچ Statـی به شما نمیده. دریغ از یه دونه Dex.
3 - شما روی هیچ کدوم از ایتم های سوکت دارت، هیچ Gemـی ننداختی. که بسی جای تعجب داره.
4 - Ringـه شما Statـه ، Strenght و Int داره. خب این دو تا Stat میشه بگی به چه درد Monk می خوره ؟؟
5 - Pant و Belt و Hand و Feet های شما هم هیچ Statـی نداره. پس داشتنش با نداشتنش هیچ فرقی نداره.

Monk یکی از کارکترهای خوب بازی هستش. به شرطی که بلد باشی باهاش بازی کنی و بتونی ایتم خوب داشته باشی . شما الان توی Act II هستی با DPSـه حدود 60. من الان Mageـم لول 13 هستش با DPS 158. یعنی حدود 3 برابر شما.

نظر من در مورد کارکترت :
به سر به AH بزن و یه سری ایتم برای مانکت بخر که Dex + Vit + Attack Speed داشته باشه. دو تا اول توی اولویت باشه.

یاعلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or