Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا چرا این الیت پک های درجه Hell اینطوری اند ! توی یه Co-op 4 تایی هر چهارتامون یک ساعت تمام با یه الیت پک ور رفتیم نفری حدودا 60 بار مردیم در نهایت از سه تاشون یکیشون رو کشتیم و شادی کنان از بازی اومدیم بیرون ! من اگر تکی به یکی از اینا بخورم چه کار کنم . این پروفایل منه دوستان دیابلو باز حرفه ای یه نگاهی بندازین به این ویزارده بگید چیش مشکل داره ؟؟؟ ممنون . اکت یک درجه سختی Hell !
Morrigan - Community - Diablo III
از این بیلد استفاده کن ببین کمکت میکنه ؟
Wizard - Game Guide - Diablo III
در ضمن میزان Intellegance برای لول 51 پایینه ! 900 رو داری سعی کن ایتمهای هم سطح لوله خودت مثل ring های بهتر بزاری برسونش نزدیکهای 1300 میتونی راحتر بازی کنی ... سعی کنی ایتمهای با Resistance to all هم داشته باشی .

سلام دوستان میتونید منو راهنمای کنید ؟ آیتمام خوبه ؟ master - Community - Diablo III
برای level 59 کلا damage خیلی کمی داری .... ! 5202 به چه کارت میاد ؟ ring های بهتر بنداز ... سعی کن ایتمهای سوکت دار داشته باشی که Emarald بندازی .... سعی کن ایتمها هم 100 تا یا بالاتر Dexterity بدن ... الان اکثرشون خیلی استت پایینی به Dexterity میدن و اصولا ایتمهای به درد نخوری هستن حتی اون Legendary شونت هم به درد نمیخوره !!!! اسلحه دست راست بد نیست اما چپ اثلا به کارت نمیاد ... در ضمن Demon hunter به Critical hit chance بالا و Increase speed نیاز داره که هیچ کدوم از ایتمهات کلا نداره به جز Helm - کفشت ! بهتره وقتی 60 رسیدی همش بری تو کاره هاروست و ایتمهای بهتر جمع کنی ... 2 handed bow هم با dps های بالای 1000 و با داشتن یک جای تیر درست حسابی کارت رو خیلی راه میندازه ... مگرنه با این وضع نمیتونی دووم بیاری. شما باید الان Damage نزدیک به 40-50 هزارتایی باشه که نیست ! کلا DH های LEVEL 60 بعضی ها damage هاشون تا 130 هزارتا هم میره .... ماله شما خیلی پایینه ...

از این بیلد استفاده کن ببین کمکت میکنه ؟
Wizard - Game Guide - Diablo III
در ضمن میزان Intellegance برای لول 51 پایینه ! 900 رو داری سعی کن ایتمهای هم سطح لوله خودت مثل ring های بهتر بزاری برسونش نزدیکهای 1300 میتونی راحتر بازی کنی ... سعی کنی ایتمهای با Resistance to all هم داشته باشی .
ممنون تا حدی تونست بهم کمک کنه . INT رو هم دارم روش کار میکنم . فکر کنم برسه به 1300 خوب بشه .

sshayann#2477
دوستان این آیدی منه هرکی خواست میتونه add کنه تا بهش تو بازی کمک کنم(هیروم نزدیک لول 55,ایشالا تا 2-3 روز دیگه 60 میشه)
از یه بنده خدایی که wow باز بود و دیابلو هم میزنه راهنمایی گرفتم خییلی کمکم کرد طوری که هیرومو طوری ساختم که خداییش خیلی شاخ شده درجه hell رو خیلی راحت دارم میرم بازی خیلی واسم آسون شده
درضمن دوستان آیتم برای فروش(سکه داخل بازی) دارم که از ارزش واقعیش خیلی کمتر میدم تعویض هم میکنم
sshayann - Community - Diablo III

دوستان موقع نصب این ارور رو بهم میده و شروع به نصب نمیکنه
درست اونجا که agree رو میزنم این ارور میاد
could not install. invalid installation option. please try again

ای بابا 1300 پول سیستم دادم این ارور بیخود نمیزاره حتی نسخه استارتر رو نصب کنم عجب شانسی...:|

ای بابا 1300 پول سیستم دادم این ارور بیخود نمیزاره حتی نسخه استارتر رو نصب کنم عجب شانسی...:|
اره منم 2-3بار توی نصب به این مشکل بر خوردم!ماله سیستم نیست.شما باید همش به صورت مداوم روی ایکون Diablo III یا Diablo Launcher کلیک کنید تا صفحه ای برای اپدیت بازی نمایش داده بشه.این مشکل ماله وقتیه که هنگامی که روی ایکون بازی کلیک میکنید صفحه ای باز شه که 2تا گزینه میاد یکیش Install یکی دیگش Manual.و وقتی هم که روی گزینه ی Install کلیک کنید این ارور رو میده!این صفحه نباید بیاد شما باید انقدر رو ایکون یا لانچر بازی کلیک کنید تا این 3تا گزینه نیاد و بازی مستفیم بره برا آپدیت.موفق باشید.

اره منم 2-3بار توی نصب به این مشکل بر خوردم!ماله سیستم نیست.شما باید همش به صورت مداوم روی ایکون Diablo III یا Diablo Launcher کلیک کنید تا صفحه ای برای اپدیت بازی نمایش داده بشه.این مشکل ماله وقتیه که هنگامی که روی ایکون بازی کلیک میکنید صفحه ای باز شه که 2تا گزینه میاد یکیش Install یکی دیگش Manual.و وقتی هم که روی گزینه ی Install کلیک کنید این ارور رو میده!این صفحه نباید بیاد شما باید انقدر رو ایکون یا لانچر بازی کلیک کنید تا این 3تا گزینه نیاد و بازی مستفیم بره برا آپدیت.موفق باشید.

من دیسک دوستمو قبلا قرض گرفتم و از رو اون نصب کردم بدون دردسر نصب شد بعد از اون سیستممو ارتقا دادم بعد دوباره دیسکو گرفتم نصب کنم که این ارور رو داد هر کاری هم میکنم بیخیال نمیشه نمیدونم چشه تا الان 100 دفعه تو حالت safe mode با چیز پی ان بدون چیز پی ان، حتی درایو هم عوض کردم مثلا زدم تو d بریزه ولی بازم فرقی نکرد که نکرد دیگه مغزم قد نمیده چیکار کنم
هر بار هم این گزینه اینستال میاد :|

من دیسک دوستمو قبلا قرض گرفتم و از رو اون نصب کردم بدون دردسر نصب شد بعد از اون سیستممو ارتقا دادم بعد دوباره دیسکو گرفتم نصب کنم که این ارور رو داد هر کاری هم میکنم بیخیال نمیشه نمیدونم چشه تا الان 100 دفعه تو حالت safe mode با چیز پی ان بدون چیز پی ان، حتی درایو هم عوض کردم مثلا زدم تو d بریزه ولی بازم فرقی نکرد که نکرد دیگه مغزم قد نمیده چیکار کنم
بازی رو روی فلش از دوستت بگیر و کپی کن روی سیستم خودت .. ببین این جوری جواب میده یا نه
من wow,warcraft که اینجوری گرفتم

بعد از اینکه بازی نصب کردی از روی دیسک محتویات پوشه بازی بریز یه جای دیگه بعد بازی انیستال کن
بعد برو با توجه به اینکه نسخه که داری مال امریکا یا اروپا هست از سایت بتل نت دانلودر بازی دانلود کن و اجرا کن
وقتی دانلودر اجرا کردی ببین بازی می خواد کجا بریزه قبل زدن کلید شروع دانلود اون پوشه که میخواد بازی بریزه خودت دستی درست کن و محتویات داخل پوشه دیابلو که قبلا داشتی بریز توش چند مگ دانلود میکنه و بعدش بازی اماده میشه

فقط مواظب باش بازی جایی بریزی که قرار اونجا دانلود بشه دانلودر خودش یه پوشه دیگه داخل اون پوشه درست نکنه!

دوستان موقع نصب این ارور رو بهم میده و شروع به نصب نمیکنه
درست اونجا که agree رو میزنم این ارور میاد
could not install. invalid installation option. please try again
ببین حاجی یه مشکلی توی نب کردنت هست . یه بار با Run as administrator بروی توی مراحل نصب . یعنی بازی رو با اتوران باز نکن برو توی CD بعدش روی ست آپ راست کلیک کن و همون گزینه رو انتخاب و...
اگر مقدوره از مرحله ایکه DVD رو میزاری توی PC تا جایی که اررور میده از هر مرحله عکس بگیر و بگو چه کار کردی . بلکه خدا خواست توی این رمضون بازی تو هم راه افتاد .

شاید مشکل از دی وی دی هستش!شاید درست نصب نمیشه!این گزینه اینستال وقتی میاد که بازی کامل نصب نشده.

بازی رو روی فلش از دوستت بگیر و کپی کن روی سیستم خودت .. ببین این جوری جواب میده یا نه
من wow,warcraft که اینجوری گرفتم

بعد از اینکه بازی نصب کردی از روی دیسک محتویات پوشه بازی بریز یه جای دیگه بعد بازی انیستال کن
بعد برو با توجه به اینکه نسخه که داری مال امریکا یا اروپا هست از سایت بتل نت دانلودر بازی دانلود کن و اجرا کن
وقتی دانلودر اجرا کردی ببین بازی می خواد کجا بریزه قبل زدن کلید شروع دانلود اون پوشه که میخواد بازی بریزه خودت دستی درست کن و محتویات داخل پوشه دیابلو که قبلا داشتی بریز توش چند مگ دانلود میکنه و بعدش بازی اماده میشه

فقط مواظب باش بازی جایی بریزی که قرار اونجا دانلود بشه دانلودر خودش یه پوشه دیگه داخل اون پوشه درست نکنه!
ببین حاجی یه مشکلی توی نب کردنت هست . یه بار با Run as administrator بروی توی مراحل نصب . یعنی بازی رو با اتوران باز نکن برو توی CD بعدش روی ست آپ راست کلیک کن و همون گزینه رو انتخاب و...
اگر مقدوره از مرحله ایکه DVD رو میزاری توی PC تا جایی که اررور میده از هر مرحله عکس بگیر و بگو چه کار کردی . بلکه خدا خواست توی این رمضون بازی تو هم راه افتاد .
شاید مشکل از دی وی دی هستش!شاید درست نصب نمیشه!این گزینه اینستال وقتی میاد که بازی کامل نصب نشده.
دوستان ممنونم ازتون همه این مراحلو رفتم ولی جواب نگرفتم که نگرفتم
فکر کنم از DRM خود بازی باشه چون من یه بار از رو همین دیسک رو سیستم قبلیم استفاده کردم
حالا باز دارم سعی میکنم ببینم چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or