Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام،

خب رفیق این کارکتر شما خیلی خیلی ایراد داره. تقریبا تمام ایتم هات Garbageـه.

1 - Amuletـت در واقع فقط برای قشنگی هستش. هیچ Statـی به شما نمی ده. خب عملا به دردت نمی خوره.
2 - Headـت هم به همچنین. یعنی هیچ Statـی به شما نمیده. دریغ از یه دونه Dex.
3 - شما روی هیچ کدوم از ایتم های سوکت دارت، هیچ Gemـی ننداختی. که بسی جای تعجب داره.
4 - Ringـه شما Statـه ، Strenght و Int داره. خب این دو تا Stat میشه بگی به چه درد Monk می خوره ؟؟
5 - Pant و Belt و Hand و Feet های شما هم هیچ Statـی نداره. پس داشتنش با نداشتنش هیچ فرقی نداره.

Monk یکی از کارکترهای خوب بازی هستش. به شرطی که بلد باشی باهاش بازی کنی و بتونی ایتم خوب داشته باشی . شما الان توی Act II هستی با DPSـه حدود 60. من الان Mageـم لول 13 هستش با DPS 158. یعنی حدود 3 برابر شما.

نظر من در مورد کارکترت :
به سر به AH بزن و یه سری ایتم برای مانکت بخر که Dex + Vit + Attack Speed داشته باشه. دو تا اول توی اولویت باشه.

یاعلی...
داداش ممنون از راهنماییت من کلا زیاد سرم نمیشه از دیابلو :d اگه میشه ای دی یاهوتونو بدی ادتون کنم!در مورد Auction House هم باید بگم من زبانم روسیه چون نسخه بازی روسیس!حالا اگه میشه با تصویر بگین که چجوری بخرم.دمت گرم :d:x

sshayann#2477
دوستان این آیدی منه هرکی خواست میتونه add کنه تا بهش تو بازی کمک کنم(هیروم نزدیک لول 55,ایشالا تا 2-3 روز دیگه 60 میشه)
از یه بنده خدایی که wow باز بود و دیابلو هم میزنه راهنمایی گرفتم خییلی کمکم کرد طوری که هیرومو طوری ساختم که خداییش خیلی شاخ شده درجه hell رو خیلی راحت دارم میرم بازی خیلی واسم آسون شده
درضمن دوستان آیتم برای فروش(سکه داخل بازی) دارم که از ارزش واقعیش خیلی کمتر میدم تعویض هم میکنم
sshayann - Community - Diablo III

---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

اقا چی شد ایتم هام خوبه؟!چی کار کنم هیروم افتضاحه :((اصن قوی نیست.

من موندم تو با این آیتم هات چجوری تا اینجای بازی پیش رفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه نژادت مونک سعی کن از الماس های سبز یا قرمز استفاده کنی,با آیتم هایی که میگیری چیکار میکنی؟سوتفاهم نشه ولی تو الان لول 27 هستی یعنی لااقل 10 ساعت بازی کردی از کسی که 10 ساعت بازی کرده باشه چنین آیتم هایی وااااااقعا,یعنی تو این همه مدت یه آیتم رنگی به تورت نخورده که از این آیتما استفاده میکنی؟؟؟!!!

حالا ایتمام نسبت به Level خوبه؟!فکر کنم مشکل کلاسمه که به درد نمی خوره.این Barbarian که باش بازی میکنم لامصب خیلی قویه.Monk فایده نداره با Barbarian باید برم :d
نه عزیز مشکل از ایتمهات هست نه کلاست ! ایتمهای به درد نخور زیاد داری ... این اسلحه های 2 handed به درد لول پایینها نمیخوره - کلا ایتمهای دستکش = شونه = کلا = چکمه = شلوار = ارزششون در حده 0 هم نیست ! شما باید سعی کنی شخصیتت رو با ایتمهای ابی رنگ که مثل حلقه و ارمره تنت هست مجهز کنی که به شما stat های مختلفی بده ... البته مهم مانک افزایش Dexterity هستش ... ایتمهایی رو پیدا کنی که dexterity + داشته باشن و سلاح هم 2 hand اثلا نزار فعلا ... برو تو کار Elit های اینا که چندتا ایتم درست حسابی برات بندازن.
کلا سری ایتمهای بی رنگ = به درد نخور اثلا ورشون هم ندار
ابی رنک = استتمهای متفاوتی اما خب پایین و محدودی دارن
زرد = ایتمهایی هستن که استتهای بالایی میدن
فرمز = ایتمهای کلاسی بازی هستن که البته خیلی موقعها به درد نمیخودن (مخصوصا توی Inferno)
شما تا الان چندتا باس رو رفتی باید ایتمهای زرد داشته باشی ....

sshayann#2477
دوستان این آیدی منه هرکی خواست میتونه add کنه تا بهش تو بازی کمک کنم(هیروم نزدیک لول 55,ایشالا تا 2-3 روز دیگه 60 میشه)
از یه بنده خدایی که wow باز بود و دیابلو هم میزنه راهنمایی گرفتم خییلی کمکم کرد طوری که هیرومو طوری ساختم که خداییش خیلی شاخ شده درجه hell رو خیلی راحت دارم میرم بازی خیلی واسم آسون شده
درضمن دوستان آیتم برای فروش(سکه داخل بازی) دارم که از ارزش واقعیش خیلی کمتر میدم تعویض هم میکنم
sshayann - Community - Diablo III
خوب دیگه همه فهمیدن هیچی حالیمون نیست
:d
---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

من موندم تو با این آیتم هات چجوری تا اینجای بازی پیش رفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه نژادت مونک سعی کن از الماس های سبز یا قرمز استفاده کنی,با آیتم هایی که میگیری چیکار میکنی؟سوتفاهم نشه ولی تو الان لول 27 هستی یعنی لااقل 10 ساعت بازی کردی از کسی که 10 ساعت بازی کرده باشه چنین آیتم هایی وااااااقعا,یعنی تو این همه مدت یه آیتم رنگی به تورت نخورده که از این آیتما استفاده میکنی؟؟؟!!!
خوب همه فهمیدن از دیابلو هیچی حالیم نیست :dزبانش روسیه اخه پشتکارم نداشتم راهنماییم کنه چیکار کنم بدبختی :d

دوستان منو هم add کنید DevilKing#2782 تا بتونیم با بچه های ایرانی بازی کنیم مردیم از بس با این اجنبیا بازی کردیم امروز یه چهار نفره زدیم بازی حسابی شیرتوشیر بود از در و دیوار دشمن میریخت لامصبا هر چی تعداد بازی کن زیاد میشه دشمنا پوست کلفتر میشدن در کل حال داد امروز نمی دونم از شانس من اوضاع خوب بود تونستم از ساعت 12 ظهر تا 5 بازی کنم خیلی ردیف بود البته بیشتر موقع من بعد از نماز صبح میشینم پای بازی هر کی اونموقع تونست بیاد
من با barbar بازی میکنم لولمم تا الان 25 هستش اینم از پروفایل من ممنون میشم یه نظر بدین
Hamed - Community - Diablo III

---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال این Dye چیه تو قسمت فروش هستش اگه اشتباه نکنه فقط برای تغییر رنگ آیتمها استفاده میشه آیا درسته؟ یا خاصیت دیگی هم داره
ممنون میشم یه توضیح بدین

سلام،

خوب همه فهمیدن از دیابلو هیچی حالیم نیست :dزبانش روسیه اخه پشتکارم نداشتم راهنماییم کنه چیکار کنم بدبختی :d

مگه ما ها از بدو تولد دیابلو باز بودیم !!! ما هم بازی کردیم تا کم کم یادگرفتیم. مشکل شما اول اینه که زبان بازیت روسیه. شاید اگه انگلیسی بود این مشکلات پیش نمی یومد.

حرف نداره کارکترت. من با شما بازی کردم. خوب بلدی بازی توی این سبک رو. HPـت توی این لول خیلی خوبه. Armorـت هم خوبه. باید با این DPS تا اخرای Act II بدون مشکل بری. البته شاید مجبور بشی یک سری به AH بزنی.

دوستان منو هم add کنید DevilKing#2782 تا بتونیم با بچه های ایرانی بازی کنیم مردیم از بس با این اجنبیا بازی کردیم امروز یه چهار نفره زدیم بازی حسابی شیرتوشیر بود از در و دیوار دشمن میریخت لامصبا هر چی تعداد بازی کن زیاد میشه دشمنا پوست کلفتر میشدن در کل حال داد امروز نمی دونم از شانس من اوضاع خوب بود تونستم از ساعت 12 ظهر تا 5 بازی کنم خیلی ردیف بود البته بیشتر موقع من بعد از نماز صبح میشینم پای بازی هر کی اونموقع تونست بیاد
من با barbar بازی میکنم لولمم تا الان 25 هستش اینم از پروفایل من ممنون میشم یه نظر بدین

کارکتر شما یه سری ایرادات کوچولو داره.

دقت کردی که Intـت از Vitalityـت بیشتره !!! شما داری Barbar بازی می کنی، پس اولویت Stat هات باید Str + Vit باشه. در صورتی که شما گردنبند + شولدر + Leg هات Int دارن. 2 handـت هم یه سری Stat های اضافه داره که عملا به درد کارکترت نمی خوره. ولی احتمالا ایتمهای بهتری گیر نیاوردی که اینا رو گذاشتی. در کل خوبه. ولی اگه یکم ایتم هات رو بهتر بزاری، DPSـت شدید میکشه بالا.

اینم کارکتر من :

Mashmammd

البته، دیشب یه کله Act III رو تموم کردم توی Nightmare و Act IV رو تا Mini Boss اول رفتم.
در مورد Skill هام هم به نظرم در حال حاضر این حالت بهترینه. وجود Ignor Pain خیلی خوبه. ولی من فعلا ترجیح دادم که WotB و CotA رو همزمان داشته باشم. توی جاهایی که Elite ها می ریزن سرم، عملا من دو تا Alternative دارم برای عکس العمل.

یاعلی...

از این بیلد استفاده کن ببین کمکت میکنه ؟
Wizard - Game Guide - Diablo III
در ضمن میزان Intellegance برای لول 51 پایینه ! 900 رو داری سعی کن ایتمهای هم سطح لوله خودت مثل ring های بهتر بزاری برسونش نزدیکهای 1300 میتونی راحتر بازی کنی ... سعی کنی ایتمهای با Resistance to all هم داشته باشی .

برای level 59 کلا damage خیلی کمی داری .... ! 5202 به چه کارت میاد ؟ ring های بهتر بنداز ... سعی کن ایتمهای سوکت دار داشته باشی که Emarald بندازی .... سعی کن ایتمها هم 100 تا یا بالاتر Dexterity بدن ... الان اکثرشون خیلی استت پایینی به Dexterity میدن و اصولا ایتمهای به درد نخوری هستن حتی اون Legendary شونت هم به درد نمیخوره !!!! اسلحه دست راست بد نیست اما چپ اثلا به کارت نمیاد ... در ضمن Demon hunter به Critical hit chance بالا و Increase speed نیاز داره که هیچ کدوم از ایتمهات کلا نداره به جز Helm - کفشت ! بهتره وقتی 60 رسیدی همش بری تو کاره هاروست و ایتمهای بهتر جمع کنی ... 2 handed bow هم با dps های بالای 1000 و با داشتن یک جای تیر درست حسابی کارت رو خیلی راه میندازه ... مگرنه با این وضع نمیتونی دووم بیاری. شما باید الان Damage نزدیک به 40-50 هزارتایی باشه که نیست ! کلا DH های LEVEL 60 بعضی ها damage هاشون تا 130 هزارتا هم میره .... ماله شما خیلی پایینه ...

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمای کاملت بهتر شد دوست عزیز ؟master - Community - Diablo III

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمای کاملت بهتر شد دوست عزیز ؟
master - Community - Diablo III
سلام
اره خیلی زیاد بهتر شد .... البته برای اکت 1 فقط میصرفه ... توی ACT 2 با این وضع کم میاری ... باید Damage رو بکشونی روی 50-60 هزارتا ... پیشنهاد اینه که از 2 handed کمانهای استفاده کنی که 1200 تا Damage داشته باشه به علاوه Dexterity - حده اقل Weapon damage 45 % و استتهای 250+ Minimum damage - 350 + Maximum damage آلبته ممکنه 10-20 ملیون هم تو AH چیزی اینطوری گیرت نیاد اما یک سری CrossBow اینا هم هستش که انقدر DPS 900-1000 بده ... به علاوه یک Quiver خوب کلا درست حسابی میشه ... یک فکری به حاله Ring - Belt ها هم بکن ... ایتم زیره لول 60 نداشته باش.

سلام،

Mashmammd

البته، دیشب یه کله Act III رو تموم کردم توی Nightmare و Act IV رو تا Mini Boss اول رفتم.
در مورد Skill هام هم به نظرم در حال حاضر این حالت بهترینه. وجود Ignor Pain خیلی خوبه. ولی من فعلا ترجیح دادم که WotB و CotA رو همزمان داشته باشم. توی جاهایی که Elite ها می ریزن سرم، عملا من دو تا Alternative دارم برای عکس العمل.

یاعلی...
البته به Inferno که برسی اگه بخوای حالت tank پیش بری اثلا بی برو برگشت Ignore pain ضروری هست ... اما کارکتر خوب هست ... اما Damage رو بالاتر ببر ... به نظره من HEll خیلی اسونه ... اون سپر رو بر دار به جاش سلاح دوم بزار که Life on hit بده .

---------- نوشته در 09:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال این Dye چیه تو قسمت فروش هستش اگه اشتباه نکنه فقط برای تغییر رنگ آیتمها استفاده میشه آیا درسته؟ یا خاصیت دیگی هم داره
ممنون میشم یه توضیح بدین
Damage خیلی پایینه ... ایتمهای Int دارت رو بردار جاش Strength دار بزار
Dye ها هم صرفا برای رنگ کردن هستش ....
--------------------------------------
----------------------------------------
حیف که من سرور US هستم .... مگرنه میومدم میرفتم اکت 4 اینفرنو میزدیم ! لول

حرف نداره کارکترت. من با شما بازی کردم. خوب بلدی بازی توی این سبک رو. HPـت توی این لول خیلی خوبه. Armorـت هم خوبه. باید با این DPS تا اخرای Act II بدون مشکل بری. البته شاید مجبور بشی یک سری به AH بزنی.
ممنون.
الان که گلد ندارم . اما جور شد گلدم باید حتما یه Amulet بخرم از AH.این جواب نمیده.

چی رو تقویت کنم ؟
به نظر خودم Armorم پایینه.

دوستان کسی جایی سراغ داره فیزیکی ریجن 2 هنوز داشته باشه؟ چون همه اونایی که باهاشون کار میکنم تموم کردن یا ریجن 1 دارن.
ممنون میشم پ.خ کنید

دوستان کسی جایی سراغ داره فیزیکی ریجن 2 هنوز داشته باشه؟ چون همه اونایی که باهاشون کار میکنم تموم کردن یا ریجن 1 دارن.
ممنون میشم پ.خ کنید

سلام،

درست اومدی دادا تاپیک رو ؟ مگه این بازی ریحن 2 داره این بازی !! این بازی فقط برای PC منتشر شده.

من نسخه Collector رو به صورت فیزیکی دارم که 500 تومن قیمتشه. هنوز پکش بازم نشده.

یاعلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or