Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام،

lastwizard - Community - Diablo III بچه ها اینم ویزارد من یه نظر حرفه ای بدین :D

خوبه کارکترت. با این لول و این DPS خوبه کارت. مشکلی فکر نمی کنم داشته باشی.

دوستان ، این بربر منه به نظرم خیلی چلاق ـه :d
به نظرتون مشکلش کجاست ؟ و باید چی بگیرم ؟
ممنون
oldsnake - Community - Diablo III

شما مشکلت اینجاس که خیلی از استتهات برای Barbar عملا بی استفاده هستش. مثلا، شما دو تا One Hand داری که توی هیچ کدومشون استت اصلی Barbar که Str هست نیست و به جاش شما Int + Dex داری که به هیچ کارت نمی یاد. خیلی خیلی استت بی خود زدی. دقت کن. شما Dex و Int حدود 350 هستش. در صورتی که برای یه بربر توی این لول به نظر من باید زیر 100 باشه. شما فکر کردی که باید همه استت ها رو با هم بیاری بالا که این خیلی اشتباه هستش.

Chest شما Dex داره که بی خوده.
شولدر شما Int داره که بی خوده.
Leg شما، Dex و Int داره در صورتی که باید Str و Vita داشته باشه و کمی Resist هم بدی بدک نیست.
Armorـت خیلی توی این لول کمه. یه حال اساسی بهش بده.

درکل، کارکترت یکم کار داره که بشه راحت باهاش بازی کرد. باید بالانس رو توی استت هات منطقی رعایت کنی، نه اینکه همه رو همزمان بیاری بالا. باید بدونی کدوم کارکتر، استت های اصلیش چی هستش. یکم روی کارکترت کار کن.

سلامی دوباره دوستان.من با اون هیروی افتضاحم دیگه با این یکی میرم الان ببینین این چطوریه در نوع خودش Nima - Community - Diablo III

یکم بیا بالا. برس به لول های 30 بعد بیا کارکترت رو بزار اینجا و نظر می دیم.

یاعلی...

سلام،

درست اومدی دادا تاپیک رو ؟ مگه این بازی ریحن 2 داره این بازی !! این بازی فقط برای PC منتشر شده.

من نسخه Collector رو به صورت فیزیکی دارم که 500 تومن قیمتشه. هنوز پکش بازم نشده.

یاعلی...
مگه کالکترش چی توش هست!فکر کنم موسو هدفونم باشه نه؟

سلام،

خوبه کارکترت. با این لول و این DPS خوبه کارت. مشکلی فکر نمی کنم داشته باشی.

شما مشکلت اینجاس که خیلی از استتهات برای Barbar عملا بی استفاده هستش. مثلا، شما دو تا One Hand داری که توی هیچ کدومشون استت اصلی Barbar که Str هست نیست و به جاش شما Int + Dex داری که به هیچ کارت نمی یاد. خیلی خیلی استت بی خود زدی. دقت کن. شما Dex و Int حدود 350 هستش. در صورتی که برای یه بربر توی این لول به نظر من باید زیر 100 باشه. شما فکر کردی که باید همه استت ها رو با هم بیاری بالا که این خیلی اشتباه هستش.

Chest شما Dex داره که بی خوده.
شولدر شما Int داره که بی خوده.
Leg شما، Dex و Int داره در صورتی که باید Str و Vita داشته باشه و کمی Resist هم بدی بدک نیست.
Armorـت خیلی توی این لول کمه. یه حال اساسی بهش بده.

درکل، کارکترت یکم کار داره که بشه راحت باهاش بازی کرد. باید بالانس رو توی استت هات منطقی رعایت کنی، نه اینکه همه رو همزمان بیاری بالا. باید بدونی کدوم کارکتر، استت های اصلیش چی هستش. یکم روی کارکترت کار کن.

یکم بیا بالا. برس به لول های 30 بعد بیا کارکترت رو بزار اینجا و نظر می دیم.

یاعلی...
نمی دونی چقدر خوشحال شدم اینو گفتی راستی اینجا کی با چیز پی ان میره جونه من سایت یا id کسی که ازش میگیره رو بم بفرسته چند روزه بخاطر این نمی تونم بازی کنم :(

یه کمکی به دوستانی که بربر بازی میکنن کنم .
سعی کنین نسبت استیت هاتون اینطور باشه.
Str 10
Vit 7
Int 1
Dex 1
کلا تو ایتم خریدن دقت کنین .

@Metallica :شما به جز اینکه Int و Dex تون الکی بالاس.Vit و Strتون هم جالب نیست.سعی کنین Strتون بالا تر Vit باشه.الان اگه Vit با Strتون بر عکس بود خیلی هیروی قوی تری داشتین.
تموم Gem هاتون رو Ruby کنین به جز Helm.
ضمنا شما تو این لول چون Dmg پاینه بهتره BloodThirst رو عوض کنین.کمکی نمیکنه بتون.با Tough as Nails عوضش کن.

پ.ن.راستی اکثرا از Gem ضعیف استفاده میکنین .تو AH جم های Flawless Square خیلی ارزونن.با یه هزینه ی کم هیروتون رو خیلی قوی میکنین.

آخرین ویرایش:
سلام،

درست اومدی دادا تاپیک رو ؟ مگه این بازی ریحن 2 داره این بازی !! این بازی فقط برای PC منتشر شده.

من نسخه Collector رو به صورت فیزیکی دارم که 500 تومن قیمتشه. هنوز پکش بازم نشده.

یاعلی...

نه داداش درست اومدم حداقل تو این تاپیک 50 تا پست دادم که میدونم چی بنویسم چی ننویسم;)
ریجن بندی هم داره اونی که شما داری ریجن 1 هستش اگه رو جعبه بازیتون رو ببینید گروه سنی رو برای بازی های ریجن 1 با حرف توضیح داده و برای ریجن 2 عدد نوشته مثلا نوشته 18+
من دنبال پک معمولی و فیزیکیش میگردم

نه داداش درست اومدم حداقل تو این تاپیک 50 تا پست دادم که میدونم چی بنویسم چی ننویسم;)
ریجن بندی هم داره اونی که شما داری ریجن 1 هستش اگه رو جعبه بازیتون رو ببینید گروه سنی رو برای بازی های ریجن 1 با حرف توضیح داده و برای ریجن 2 عدد نوشته مثلا نوشته 18+
بازی گلوباله.شما چه نسخه EU چه نسخه US داشته باشین میتونین تو تمام سرور ها بازی کنین.

dexon
اگه نت تو رو داشتم الان 47 تا char لول 60 داشتم خوش بحالت با اون 3 تا char 60 ت.

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

دوستان پچ 1.04 تا چند هفته دیگه میاد تو diablo3.com میتونین چک کنین بدک نیست اما خوب نهایتا diablo2 که نمیشه... :)

ما که از این باربارین قوچ کش نتیجه نگرفتیم. تو نسخه قبلی هم هیرو رنج داشتم.. به نظرم dh م خووب اوده بالا نظر شما چیه؟؟

Sonic Demon hunter

سلام،

من تمام زیر و روی این پک رو همین الان نگاه کردم. اصلا چنین متنی که شما می گی ننوشته. شرمنده ها شما اشتباه می کنی. بازی اصلا Region بندی نیس. جعبه بازی دست منه، اونوقت شما می گی روی جعبه بازیتون نوشته Region 1 !!! بازی DIABLO 3 هیچ ریجن بندی نداره. جهت اطلاع شما عرض می کنم. هیچ ریحن بندی. روی پک من اصلا این مواردی که شما فرمودین ننوشته. شما می تونی با پک من به سرورهای EU وصل بشی. من خودم تعجب کردم، می گم یعنی میشه من این پک رو 3 ماهه دارم و نکات شما رو ندیده باشم. مگه روی پک های PC، این کلمه " Region" وجود داره ؟ من بالای 10 تا بازی اوریج با پک دارم. تا حالا ندیدم. جهت تاکید بر اینکه اشتباه می کنین، حرف آقا مجید جهت اطلاع ...

بازی گلوباله.شما چه نسخه EU چه نسخه US داشته باشین میتونین تو تمام سرور ها بازی کنین.

باعلی...

خوب اینم از Wizard بنده جونش همش 2400 هست و اگه بهم برسم تو 2 ضربه می میرم ولی خوب Glass Cannon همینه دیگه :d
JellyBean - Community - Diablo III
خوب شد عزیز ... یک سلاح بهتر پیدا کن DPS بهتری داشته باشه ...یک سر به AH بزن !
dexon
اگه نت تو رو داشتم الان 47 تا char لول 60 داشتم خوش بحالت با اون 3 تا char 60 ت.

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

دوستان پچ 1.04 تا چند هفته دیگه میاد تو diablo3.com میتونین چک کنین بدک نیست اما خوب نهایتا diablo2 که نمیشه... :)

ما که از این باربارین قوچ کش نتیجه نگرفتیم. تو نسخه قبلی هم هیرو رنج داشتم.. به نظرم dh م خووب اوده بالا نظر شما چیه؟؟

Sonic Demon hunter
میدونی مشکله بربر چیه ؟؟؟ ایتمهات مناسبه لولت استتهای خوبی نمیدن ... ایتمهای که INtellegence داره رو بنداز دور ... سعی کنی ایتمهایی که Strenght میدن هم به اندازه 80-100 ندن ! حده اقل 150 تا برو پای 250 اینا ... سلاحهات هم DPS های پایینی داره ... مثلا CH Damage داشته باشه و 300 تا به Strenght و دسته راست هم Damage plus - CH D داشته باشه اما حده اقل DPS هات 700- تا 1000 تا باشه ! بعدش هم روی Details کلیک کن و میزان Resistance هات رو ببین ... برا اتمام Inferno شما باید همه Resistance هات مقدارش با War Cry به بالای 900 برسه ... ارمر هم 9000 تا به بالا .... DAmage هم 33 تا 40 باشه که با Cleave به بالا برسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or