Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان چجوری رو لباسها و ایتمهایی که دارم جای الماس درست کنیم ( همون گویهای سبز و ابی و....)
socket رو شما درست نمیکنی . یا آیتمت سوکت خالی داره یا نداره . همین ! اون گوی ها سبز و قرمز و بنفش و زرد(آبی نداشت که !!)هم فقط به شکل گوی نیستن . گوی سادهترین حالتشونه . به شکل مثلث . مربع و ستاره و ...
..........................................................................................................................................................
یه تغییراتی به آیتمهای کاراکترم دادم لطفا بگید نسبت به اکت 1 Hell خوبه ؟؟ من خودم که نسبتا راحت ام فقط بعضی از این الیت پک ها خیلی میرن رو اعصاب . البته این رو هم بگم که مصرف Health potion ام خیلی بالاست . یعنی با نهایتا 10 ضربه دشمنان متوسط مثل Goat man ها میمیرم .
Morrigan - Community - Diablo III

دوستان کسی هست از آسیاتک سرویس بگیره و بدون مشکل بازی کنه؟

قصد خرید بازی رو دارم ولی می خوام "بدون استفاده از سـ.ـاکـ.ـس و وـ.ـی پـ.ـی ان" بدون لگ بازی کنم.

پ.ن: اون دو تا رو نمی خوام واسه اینکه ارزش بن کردن نداره.

دوستان کسی هست از آسیاتک سرویس بگیره و بدون مشکل بازی کنه؟

قصد خرید بازی رو دارم ولی می خوام "بدون استفاده از سـ.ـاکـ.ـس و وـ.ـی پـ.ـی ان" بدون لگ بازی کنم.

پ.ن: اون دو تا رو نمی خوام واسه اینکه ارزش بن کردن نداره.
بن نمیشی که ! فقط بلاک میشی که به راحتی جواب دادن به یه سوال امنیتی درست میشه میره !

این جواب ساپرت بلیزارده . که بشون گفتم مجبورم از چیز استفاده کنم.

Hello Majid,

We appreciate there are circumstances when use of a Proxy can be beneficial, however such services are routinely used to attempt to hide the actions of Online Trading companies and users attempting to use exploitative third party programs. As such, we do not support the use of Proxy services and if you continue to use these, we regret that this may result in further locks placed on your account.

It isn't dangerous that your account keeps getting locked though, you can always re-open it by resetting your password.

If you have any further questions, please let us know in your reply.

Kind Regards,

Game Master Draemton / Chris O

دوستان گرامي سلام

آقا لطفا کاملا مشخص کنيد که ميشه بازي ور بدون وي تي ان بازي کرد يا خير؟ و اگر ميشه چرا بن ميشيم و بيلي رو چجوري ميشه قانعش کرد که ديگه بن نکنه؟b-)

بالاخره تونستم مشکلو حل کنم و تو فروم بلیزارد هم حدود 17 ساعت پیش یه فایل آپدیت شده که به صورت دستی لانچر رو آپدیت میکنه و مشکلات برطرف میشه دوستانی هم که میخوان دوباره نصب کنن و به مشکل بر میخورن این فایل رو بگیرن و نصبش کنن مشکلشون برطرف میشه
GUYS, THIS IS THE DEFINITELY SOLUTION TO OUR PROBLEM!!

The thing is that you don't have the last version of the blizzard launcher... You can see it in "C:\ProgramData\Battle.net\Client" folder, you need to have the "Blizzard Launcher.1815" folder in there, if not, download it, here is a helpful installer:

Blizzard-Launcher-1815.exe | Game Front

Hope that solves your problems!
در مورد چیز پی ان هم (چون چند تا سرور چیز پی ان دارم میگم) شما اگه هر باز با چیز پی ان وصل بشید و عادی وصل نشید مشکلی پیش نمیاد اگر هم خواستید بدون چیز پی ان وارد بشید حتما زمانی که با چیز پی ان از بازی اومدید بیرون حدود 15 دقیقه بدون چیز پی ان نرید تو بازی تا بهتون گیر نده و lock نکنه البته خودم شده لاک شده باشم ولی با جواب دادن به سوال امنیتی حل شده

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------

دوستان گرامي سلام

آقا لطفا کاملا مشخص کنيد که ميشه بازي ور بدون وي تي ان بازي کرد يا خير؟ و اگر ميشه چرا بن ميشيم و بيلي رو چجوري ميشه قانعش کرد که ديگه بن نکنه؟b-)

میتونی بازی کنی ولی پینگت بالا میره ضرباتت با تاخیر زده میشه و کلا کند میشه بازی برات

آقا این نت من روانیی شده لوول

امروز از ساعت 9 صب تا 2.30 کووپ چهارنفره میزدم با پینگ 120 !! گرخیده بودم یک بار هم لگ نگرفتم. از سوسک و خفن پی ان هم استفاده نکردم.

در ضمن dh م لول 55ه. اکت2 hell.
21k hp
10 k dps (با sharp shooter 18k)
1600 armor
all resit 200

سلام دوستانی که از AH پولی استفاده میکنند لطفا به سوالتم جوابم بدن :

شما که ایتم میفروشی تا حالا چقدر پول در اکونتت جمع کردی ؟
نیاز هست که حتما Authenticator فعال باشه ؟ اگر اره منی که گوشی اندروید و اون وسیله خود بلیزارد ندارم چه راه حلی هست که بتونم ازش استفاده کنم ؟
معمولا هر ایتمی چقدر میفروشند ؟ ایتم های legendry ( که بهترین هستند اگر اشتباه نکرده باشم ) اونا رو چند میفروشند؟
.
.
.
لطفا به همه سوالاتم جواب بدید چون برام خیلی مهم هست ... ممنون

سلام دوستانی که از AH پولی استفاده میکنند لطفا به سوالتم جوابم بدن :

شما که ایتم میفروشی تا حالا چقدر پول در اکونتت جمع کردی ؟
نیاز هست که حتما Authenticator فعال باشه ؟ اگر اره منی که گوشی اندروید و اون وسیله خود بلیزارد ندارم چه راه حلی هست که بتونم ازش استفاده کنم ؟
معمولا هر ایتمی چقدر میفروشند ؟ ایتم های legendry ( که بهترین هستند اگر اشتباه نکرده باشم ) اونا رو چند میفروشند؟
.
.
.
لطفا به همه سوالاتم جواب بدید چون برام خیلی مهم هست ... ممنون

بله Ath نیاز هست ... تو سایت Bliz یک سری Ath میفروشه . نسخه Iphone هم داره . راه حل دیگه نیست ... !

اول بگم که الان فک کنی یه شبه 100 دلار به طور میزنی ..... خیر اینطور نیست ! :d! لول

ایتمهای خیلی درست و حسابی مثل لولهای 63 که تو AH خوده بازی بالای 30-40 ملیون BuyOut دارن مثلا حوالی 50~100 دلار ممکنه به فروش برن ... خیلی موقعها نه ... من به ندرت شنیدم کسی از AH پولی ایتم بخره ... شاید معمولیاش رو حده 1-یا 8-9 دلار بخرن به ندرت یا کسی ایتمهای 10 دلار خوب بزاره که بصرفه
.... من از اول روزی که AH پولی اومده با اینکه چندتا ایتم عالی داشتم از 5 گزاشتم تا 40 دلار کسی نخرید ( کلا 15 دلار فروختم اون هم سری سته شلوار و Glove سته Demon بود تازه تا به حسابتم هم برسه میشه 7-8 دلار چون 30 درصد بلیزارد ور میدارخ ) ... اما تو AH تا 8-9 ملیون هم BID رفت .. دلیلش هم سادس:
... ایتمهایی بسیار خاصی که میان میزارن 50-40 دلار ... ( شما با 40-50 دلار ) میتونی 20-30 ملیون سکه از خوده AH بخری و همون ایتمهای رو به قیمتهای بهتری با سکه بگیری ! لول

مگه اینکه واقعا یکی دنبال یه ایتم 1200DPS باشه با CH D 80 % و Life hit 900 بره 80 دلار پول ایتم بده ! خیلی کم پیش میاد .... بیشتر فروشها زیره 20-30 میچرخه ...

من کلا خودم تو بازی الان 25 ملیون دارم ... کلا AH پولی به درد نمیخوره - بهترین ایتمهای AH بازی توش نمیره ... چون ملت بیشتر پول تو بازی دارن تا حساب واقعیشون

Legendary هم بهترین ایتمهای بازی نیستن ! فقط کمیاب هستن ... اونها هم میشه با 1-2 ملیون سکه هرچی میخوای بخری به غیره Ring - Amulet ها که Rare تر هستن .... چون توی Inferno کلا Legendary اثلا به درد هم نمیخوره ! همش با ایتمهای Rare هست که میتونی بازی رو بری ... توی AH بازی همی ایتمهای Rare قیمتهای بسیار بسیار بالاتری دارن .... !

کلا توصیه به دوستانی که تصمیم دارن بازی رو روی Inferno پیش برن ایتکه پولتون رو بیخودی برای LEgendary دورن نریزین که ACt 2 هم باهاشون نمیتونید برید ! به غیره از AMulet - Ring هایی که استت های خیلی بالایی داشته باشن و تعدادی از Set ها که میشه ازشون در پیش برد تا اکته 3 و Farming بهره برد !

بله Ath نیاز هست ... تو سایت Bliz یک سری Ath میفروشه . نسخه Iphone هم داره . راه حل دیگه نیست ... !

اول بگم که الان فک کنی یه شبه 100 دلار به طور میزنی ..... خیر اینطور نیست ! :d! لول

ایتمهای خیلی درست و حسابی مثل لولهای 63 که تو AH خوده بازی بالای 30-40 ملیون BuyOut دارن مثلا حوالی 50~100 دلار ممکنه به فروش برن ... خیلی موقعها نه ... من به ندرت شنیدم کسی از AH پولی ایتم بخره ... شاید معمولیاش رو حده 1-یا 8-9 دلار بخرن به ندرت یا کسی ایتمهای 10 دلار خوب بزاره که بصرفه
.... من از اول روزی که AH پولی اومده با اینکه چندتا ایتم عالی داشتم از 5 گزاشتم تا 40 دلار کسی نخرید ( کلا 15 دلار فروختم اون هم سری سته شلوار و Glove سته Demon بود تازه تا به حسابتم هم برسه میشه 7-8 دلار چون 30 درصد بلیزارد ور میدارخ ) ... اما تو AH تا 8-9 ملیون هم BID رفت .. دلیلش هم سادس:
... ایتمهایی بسیار خاصی که میان میزارن 50-40 دلار ... ( شما با 40-50 دلار ) میتونی 20-30 ملیون سکه از خوده AH بخری و همون ایتمهای رو به قیمتهای بهتری با سکه بگیری ! لول

مگه اینکه واقعا یکی دنبال یه ایتم 1200DPS باشه با CH D 80 % و Life hit 900 بره 80 دلار پول ایتم بده ! خیلی کم پیش میاد .... بیشتر فروشها زیره 20-30 میچرخه ...

من کلا خودم تو بازی الان 25 ملیون دارم ... کلا AH پولی به درد نمیخوره - بهترین ایتمهای AH بازی توش نمیره ... چون ملت بیشتر پول تو بازی دارن تا حساب واقعیشون

Legendary هم بهترین ایتمهای بازی نیستن ! فقط کمیاب هستن ... اونها هم میشه با 1-2 ملیون سکه هرچی میخوای بخری به غیره Ring - Amulet ها که Rare تر هستن .... چون توی Inferno کلا Legendary اثلا به درد هم نمیخوره ! همش با ایتمهای Rare هست که میتونی بازی رو بری ... توی AH بازی همی ایتمهای Rare قیمتهای بسیار بسیار بالاتری دارن .... !

کلا توصیه به دوستانی که تصمیم دارن بازی رو روی Inferno پیش برن ایتکه پولتون رو بیخودی برای LEgendary دورن نریزین که ACt 2 هم باهاشون نمیتونید برید ! به غیره از AMulet - Ring هایی که استت های خیلی بالایی داشته باشن و تعدادی از Set ها که میشه ازشون در پیش برد تا اکته 3 و Farming بهره برد !
ممنون کمک بزرگی بود .. اول بگم اون Inbox تو خالی کن دفعه بعد یکی دیگه خواست بتونه بهت پیام خصوصی بزنه :| :دی
بعدش من اصلا حساب Paypal ندارم که بگی حالا بعدش پول به حسابش واریز بشه من پولدار ... دلیلی که برام مهم بود این هست که قصد داشتم D3 بازی کنم و از طریق پول واقعی بتونم برای خودم cdkey های Wow بخرم ... حالا هر چقدر میخواست که پول جمع کردن کم باشه
اما این جوری که تو میگی باید خیلی طول بکشه
که تا مشکل این وسط پیش میاد :
1- نه گوشی اندروید دارم نه ایفون .. حالا دوست، اشنا و اقوام هست .. فوقش اینه که یکاریش میکردم
2- اما این روند بیش از حد طولانی میشه یعنی برای بدست اوردن 15$ که بتونم یک Cdkey- Battle chest بخرم شاید ماه ها طول بکشه ... شاید سریع بتونم شانسی یک ایتم بفروشم پولش جور بشه که احتمالش خیلی کم هست ا
اما از اون طرف توی Wow سریعتر و راحتر میشه Gold برای Gamecart جور کرد .. شایدم از طریق wow تونستم D3 خریدم
.
.
.
راستی نگفتی چقدر پوا جمع کردی :دی

ممنون کمک بزرگی بود .. اول بگم اون Inbox تو خالی کن دفعه بعد یکی دیگه خواست بتونه بهت پیام خصوصی بزنه :| :دی
بعدش من اصلا حساب Paypal ندارم که بگی حالا بعدش پول به حسابش واریز بشه من پولدار ... دلیلی که برام مهم بود این هست که قصد داشتم D3 بازی کنم و از طریق پول واقعی بتونم برای خودم cdkey های Wow بخرم ... حالا هر چقدر میخواست که پول جمع کردن کم باشه
اما این جوری که تو میگی باید خیلی طول بکشه
که تا مشکل این وسط پیش میاد :
1- نه گوشی اندروید دارم نه ایفون .. حالا دوست، اشنا و اقوام هست .. فوقش اینه که یکاریش میکردم
2- اما این روند بیش از حد طولانی میشه یعنی برای بدست اوردن 15$ که بتونم یک Cdkey- Battle chest بخرم شاید ماه ها طول بکشه ... شاید سریع بتونم شانسی یک ایتم بفروشم پولش جور بشه که احتمالش خیلی کم هست ا
اما از اون طرف توی Wow سریعتر و راحتر میشه Gold برای Gamecart جور کرد .. شایدم از طریق wow تونستم D3 خریدم
.
.
.
راستی نگفتی چقدر پوا جمع کردی :دی
خالی کردم لول !
کلا همون 15 دلار رو ازم خریدن !!!! ایتمهای بهتر توی AH خوده بازی هست والا !

ویرایش استارتر بازی دیابلو ۳، یک نسخه‌ی محدود از این بازی اکشن نقش آفرینی است که تا سطح ۱۳ و غول آخر Skeleton King در اکت ۱ بازی را به رایگان می‌توانید در آن بازی کنید. این نسخه از بازی اکنون برای همه‌ی آن‌هایی که دوست دارند دیابلو را امتحان کنند یک فرصت استثنایی است. این نسخه قبلا برای آن‌ دسته از افرادی که بازی را خریداری کرده بودند اما در حساب کارت اعتباری آن‌ها مشکلی پیش آمده بود فعال بود. شما می‌توانید این بازی را به رایگان با قرض گرفتن دیسک بازی از دوست و آشنا و ساختن یک اکانت Battle.net جدید بازی کنید.
نقل قول از دنیای بازی
اقا این یعنی چی ؟ یعنی میشه من بازی رو انلو کنم به یکم تا لول 13 بازی کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or