Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
با سلام
دوستان من یه چندتا آیتم rar دارم که زیادیه خواستین با قیمت ارزون میفروشم من تازه رسیدم به ACTI nightmare
فقط یه سوال زمانی که داخل بازی هستم و میخوام از محیط بازی عکس بگیرم وقتی که با printscr عکس میگیرم و به بیرون از بازی میام و وارد برنامه paint میشم و وقتی عکس رو past میکنم عکس رو نشون نمیده و یه صفحه خاکستریه نمیدونم چی کار کنم
ممنون میشم یه راهنماییم کنید

با سلام
دوستان من یه چندتا آیتم rar دارم که زیادیه خواستین با قیمت ارزون میفروشم من تازه رسیدم به ACTI nightmare
فقط یه سوال زمانی که داخل بازی هستم و میخوام از محیط بازی عکس بگیرم وقتی که با printscr عکس میگیرم و به بیرون از بازی میام و وارد برنامه paint میشم و وقتی عکس رو past میکنم عکس رو نشون نمیده و یه صفحه خاکستریه نمیدونم چی کار کنم

شما از برنامه Fraps استفاده کن . دیگه احتیاچی به بیرون اومدن از بازی هم نداری .
قبل از بازی برنامه رو اجرا کن بعد برو تو بازی
دانلود برنامه سوالی بود بپرس

شما از برنامه Fraps استفاده کن . دیگه احتیاچی به بیرون اومدن از بازی هم نداری .
قبل از بازی برنامه رو اجرا کن بعد برو تو بازی
دانلود برنامه سوالی بود بپرس

ممنون دوست عزیز برنامه رو گرفتم کار بابرنامه به چه صورته الان زمانی که داخل بازیم چه جوری از این برنامه استفاده کنم

شما برنامه رو اجرا کن بعد برو قسمت Screenshots اونجا محل ذخیره عکس رو انتخاب کن ( دلخواه میتونی . مثلا بزار رو دستکتاپ )
بعد تو قسمت Screen Capture Hotkey باید یکی از دکمه های کیبورد رو بزنی !! مثلا بزن F ( حالا هر وفت F رو بزنی تو بازی , عکس گرفته شده و میاد تو دسکتاپت )
سعی کن دکمه ای رو انتحاب کنی که تو بازی بدرد نخوره تا با بازی قاطی نشه

دوستان من میخوام با Demon Hunter شروع کنم . بربر و ویزارد رو تا nightmare رفتم
کدوم ویژگی از همه براش مهمتره ؟؟؟؟ Resistance , Strength , Vitality ...............

آخرین ویرایش:
دستت درست فقط یه سوال الان برنامه کرک نیست درسته و از بخش انتخاب فرمتها نمیتونی از فرمت jpg استفاده کنی فقط bmp فعاله گه کرکی سراغ داری اونم بدی که ممنون میشم

آقا آرمان یعنی شما اصن دهان باز نمیکردی نمیگفتی legendary به درد اینفرنو نمیخوره که بلیزارد این کارو نمیکرد که !! :

خبری عالی ! legendary ها دارن عین d2 chance ها و damage های خفن میدن. گفتن دلیلی نداره legendary ها balance باشن. چیز های گرافیکی زیادی هم بهشون اضافه کردن و از همه مهم تر هر کدوم یه اسکیل روشونه ! مثلا وقتی boot fire walker رو میپوشید موقع را رفتن عین این mortar ها از پشت پاتون آتیش میزنه بیرون. یا مثلا آیتما که خیلی میخواستن جون به عزراییل بدن 2% chance to bleed الان یک axe two hande رو گفتن که( 95/5 % chance to bleed for 4k -6k dmg !!!) یا 40 % chance to chill on hit !!! به هر هال قراره این تغییر در پچ بعدی 1.0.4 به یک عالمه تغییر دیگه اعمال شه... خود خبر که از اول تا آخرش با دهن باز میخونید:

خبر

دستت درست فقط یه سوال الان برنامه کرک نیست درسته و از بخش انتخاب فرمتها نمیتونی از فرمت jpg استفاده کنی فقط bmp فعاله گه کرکی سراغ داری اونم بدی که ممنون میشم
برای Full شدن برنامه باید بخریش !!! کرکش هم من اطلاعی ندارم .
اگه به خاطر کیفیت عکسها میگی , همون BMP هم خوبه . اگه تنطیمات بازی تا آخر بالا باشه احتمالا هر عکس نزدیک 5 مگ حجم داشته باشه . زیاد سخت نگیر بابت پسوندهای عکس
اگر هم خیلی دوست داری میتونی ببری عکسهارو تو فتوشاپ و بعد از BMP به JPG سیو کنی

دوستان دوربین بازی چطوریه ؟

من هنوز بازی رو نخریدم اما خیلی ازش تعریف میکنن!

از بالاسر نشون میده ؟
بله از بالای سره شما نشون میده ....
با سلام
Rare های استت هاش چیا هستش ؟؟؟ اگر زیاد به درد نمیخوره بفروش بره یا Salvage کن با بفرست AH !
دوستان من میخوام با Demon Hunter شروع کنم . بربر و ویزارد رو تا nightmare رفتم
کدوم ویژگی از همه براش مهمتره ؟؟؟؟ Resistance , Strength , Vitality ...............
Demon hunter نیازه اصلیش Dexterity هست برای افزایش Damage دیگر چیزهای بسیار حیاطیش هم داشتن Increase speed - CH C - CH D بالاست ....
آقا آرمان یعنی شما اصن دهان باز نمیکردی نمیگفتی legendary به درد اینفرنو نمیخوره که بلیزارد این کارو نمیکرد که !! :

خبری عالی ! legendary ها دارن عین d2 chance ها و damage های خفن میدن. گفتن دلیلی نداره legendary ها balance باشن. چیز های گرافیکی زیادی هم بهشون اضافه کردن و از همه مهم تر هر کدوم یه اسکیل روشونه ! مثلا وقتی boot fire walker رو میپوشید موقع را رفتن عین این mortar ها از پشت پاتون آتیش میزنه بیرون. یا مثلا آیتما که خیلی میخواستن جون به عزراییل بدن 2% chance to bleed الان یک axe two hande رو گفتن که( 95/5 % chance to bleed for 4k -6k dmg !!!) یا 40 % chance to chill on hit !!! به هر هال قراره این تغییر در پچ بعدی 1.0.4 به یک عالمه تغییر دیگه اعمال شه... خود خبر که از اول تا آخرش با دهن باز میخونید:

خبر
اتفاقا خبرش رو چندی پیش تو IGN دیدم ! کاشکلی بالانسشون میکردن ! اخه با جز AMulet - Ring های خیلی خاصش بقیه ابزار از جمله سلاح و ارمر اینا توی ACT 3 -4 اثلا به کار نمیاد ! سلاحهاش درسته اسکلیل دارن و به ظاره Stat های خاصی میدن اما DPS پایین دارن ... در ضمن اون اسکلیها هم به کار نمیاد ! حده اقلش با Barbar که اثلا نمیشه به Legendary آکتفا کرد ... بعضی Set ها با هم Stat های خوبی میدن .. اما به کل به نظره من LEgendary برای استفاده ماکسیمم تا اکت 2 اینفرنو هست ... از اون به بعدش به درد نمیخوره .... مگرنه منم Legendary زیاد دارم ! مثل Tal rasha- natalya - Immortal king - و حتی Azuwrath هم دارن ... اما اثلا استفاده نمیشه ....

چجوری میشه ایتم و گولد را از یک اکونت به یک اکونت دیگه منتقل کرد ؟!

---------- نوشته در 02:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

الان starter فعال کردم در اکونت جدیدم و خوبیش اینه که بر اساس کشوری که انتخاب کردی همون ریجن رو بهت میده ... من UK بود و اروپا شد.

بله از بالای سره شما نشون میده ....

Rare های استت هاش چیا هستش ؟؟؟ اگر زیاد به درد نمیخوره بفروش بره یا Salvage کن با بفرست AH !

Demon hunter نیازه اصلیش Dexterity هست برای افزایش Damage دیگر چیزهای بسیار حیاطیش هم داشتن Increase speed - CH C - CH D بالاست ....

اتفاقا خبرش رو چندی پیش تو IGN دیدم ! کاشکلی بالانسشون میکردن ! اخه با جز AMulet - Ring های خیلی خاصش بقیه ابزار از جمله سلاح و ارمر اینا توی ACT 3 -4 اثلا به کار نمیاد ! سلاحهاش درسته اسکلیل دارن و به ظاره Stat های خاصی میدن اما DPS پایین دارن ... در ضمن اون اسکلیها هم به کار نمیاد ! حده اقلش با Barbar که اثلا نمیشه به Legendary آکتفا کرد ... بعضی Set ها با هم Stat های خوبی میدن .. اما به کل به نظره من LEgendary برای استفاده ماکسیمم تا اکت 2 اینفرنو هست ... از اون به بعدش به درد نمیخوره .... مگرنه منم Legendary زیاد دارم ! مثل Tal rasha- natalya - Immortal king - و حتی Azuwrath هم دارن ... اما اثلا استفاده نمیشه ....

اما تو videoش یه twohand axe نشون داد با dps 1450 !!

چجوری میشه ایتم و گولد را از یک اکونت به یک اکونت دیگه منتقل کرد ؟!

---------- نوشته در 02:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

الان starter فعال کردم در اکونت جدیدم و خوبیش اینه که بر اساس کشوری که انتخاب کردی همون ریجن رو بهت میده ... من UK بود و اروپا شد.
من گلد رو نمیدونم ولی روشی که من ایتم انتقال میدم مثلا من به دوستم invite میدم بعدا وقتی باهم هستین من ایتم هامو Drop میکنم!اونم بر میداره ایتمامو!شاید روش مسخره ای باشه :دی!به خاطر استارترم تبریک میگم :دی ولی تا اکت 1 بیشتر نمیشه رفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or