Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام بچه ها.منم به جمعتون پیوستم.به نظرم بلیزارد کار بسیار هوشمندانه ای کرد که نسخه استارتر رو برای همه آزاد کرد چون به نظر من هر کسی استارتر رو بازی کنی به احتمال 90% بازی رو میخره مثل من که امروز استارتر رو شروع کردم و تو همون 10 دقیقه اول وافعا مجذوب بازی شدم و عاشقش شدم و امشب هم میخوام نسخه کامل رو بخرم.
آقا بازیش فوق العاده هست.به نظرم هر کی نمیخواد بازی رو بخره استارتر رو بازی نکنه چون اگه امکان خریدش رو نداشته باشید واقعا تو کف میمونید.من که دیگه تا اطلاع ثانوی wow رو شارژ نمیکنم و فقط D3 بازی میکنم.برای hero اول هم barb برداشتم تا بازی دستم بیاد.

سلام،

vitality برای چیه؟ARMORم که نزدیک 10K کم نیست,شما هیروتو بزار ببینم

Vitality باعث افزایش جون شما میشه. هر چی بیشتر بشه، جون شما هم بیشتر میشه. با Gem هایی که روی کارکترت انداختی، حالا OK شدی. الان HPـت حدود 20K اومد بالا. فکر نمی کنم روی Inferno تا ACT I مشکلی داشته باشی. البته من هنوز شاخ Hell رو نشکوندم.

خیلی ممنون از جواب عزیزان!!!!

شما کارکترت خوبه. به همین روال ادامه بده. فقط حواست به بالانس درست بین استت های مورد نیاز Monk باشه. که Priority Stat های مانک با Dex , Vit هستش سعی کن توی لول های بالاتر Attack Speed و یا اگه تونستی Attack Dmg داشته باشی.

یاعلی...

با عرض پوزش فراوان
این بازی بلاخره کرک شد یا نه؟
یه توضیحی بدید لطفا
خیر دوست عزیز.کرک نشده و نخواهد شد.

---------- نوشته در 11:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

آقا بالاخره این authenticator رو راه انداختم.عجب چیز خفنیه.جالبه که فقط دفعه اول اینترنت میخواد و دفعه های بعد افلاین کار میکنه.من موندم با اینکه آفلاینه بلیز از کجا میفهمه این کد الان رو گوشی نشون داده شده.

چرا کرک نمیشه؟ کسی هم روش کار نمیکنه؟
چجوری باید بازیو تهیه کنم؟
ممنون:دی
چون این بازی server based هست یعنی تمام اتفاقات و ماموریتها و کل بازی روی سرور اتفاق میفته و به همین دلیل برای کرک کردنش باید سرورهای بلیزارد رو شبیه سازی کنن که در عمل این کار غیر ممکنه مثل wow که الان بعد از گذشت 8 سال هنوز نتونستن کرکش کنن.
برای بازی کردن هم باید کلاینت رو دانلود کنی و بعد سی دی کی بازی رو بخری.قیمت سی دی کی بازی الان 114 تومن هستش.
اگه خواستی لینک دانلود تورنتش رو بهت میدم که بازی رو دانلود کنی و بازی تا لول 13 روی سرورهای بلیز مجانی هستش که اگه خوشت اومد بعدش سی دی کی بازی رو میخری.حجم بازی هم حدود 8.5 گیگ هست.من خودم از توررنت دانلود کردم که نسخه خوب و کاملی هستش و راحت نصب شد.

اینو از فروم خود بلیزارد پیدا کرده بودم کلا بازیو پاک کن بعد اینو نصب کن بعد شروع به اینستال کن
GUYS, THIS IS THE DEFINITELY SOLUTION TO OUR PROBLEM!!

The thing is that you don't have the last version of the blizzard launcher... You can see it in "C:\ProgramData\Battle.net\Client" folder, you need to have the "Blizzard Launcher.1815" folder in there, if not, download it, here is a helpful installer:

Blizzard-Launcher-1815.exe | Game Front

Hope that solves your problems

سلام،

Vitality باعث افزایش جون شما میشه. هر چی بیشتر بشه، جون شما هم بیشتر میشه. با Gem هایی که روی کارکترت انداختی، حالا OK شدی. الان HPـت حدود 20K اومد بالا. فکر نمی کنم روی Inferno تا ACT I مشکلی داشته باشی. البته من هنوز شاخ Hell رو نشکوندم.

شما کارکترت خوبه. به همین روال ادامه بده. فقط حواست به بالانس درست بین استت های مورد نیاز Monk باشه. که Priority Stat های مانک با Dex , Vit هستش سعی کن توی لول های بالاتر Attack Speed و یا اگه تونستی Attack Dmg داشته باشی.

یاعلی...
دمت گرم خیالم راحت شد
Ghelyon.gif
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or