Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
با سلام
دوستان من توبازی یه ایتم rar گرفتم ولی موقعی که میخوام استفاده کنم میگه که this item cannot be equipped until it is identified فکر کنم منظورش اینکه تا زمانی که وسیله رو شناسایی یا به عبارتی تعیین هویت نشه نمیتونی استفاده کنی
ممنون میشم یه راهنمایی کنید که چطور ازش استفاده کنم

برو تو Inventory روش Right Click کن تا شناساییش کنه...

اگر دوست داشتی میتونی هیروت عوض کنی ... هیچ مشکلی نداره
در ضمن خیلی ها اینفرنو تموم کردند اون اقا اولین نفری بوده که روی هاردکور اینفرنو تموم کرده بوده !
co-op شاید توی نرمال به چشم نیاد اما تو اینفرنو وقتی 4 نفری نتونستید یک الایت بزنی اون موقع اشکت در میاد
ولی انصافا من ویدیو اخرین مرحله رو که این یارو تموم کرده بود رو دیدم دهنش سرویس شد تا دیابلو رو بکشه!ولی عجب گیمری بوده بی شرف :d.خیلی سخته ها فکرشو که میکنم می هنگم :d.دارم برنامه ریزی میکنم دومین نفر بعد این اقا شم که رو هاردکور اینفرنو تموم کرده>:d:)b-):>:d:x

Last edited by a moderator:
با سلام
دوستان بلاخره نسخه کامل رو خریدم خوشحال میشم من رو هم add کنید بتل تگ من DevilKin#2782 هستش
یه سوال دیگه اینکه توی AH یه ایتم رو چه جوری میفروشن یه راهنمایی بکنین ممنون میشم

با سلام مجدد شرمنده دوستان یه سوال توی AHوقتی که میخوای آیتمی رو بزاری واسه فروش دوتا گزینه داره یکی starting price و buy out price در ضمن تو قسمت خرید دو گزینه bid و buyout داره یعنی چی؟
در ضمن چرا تو قسمت فروش نمیتونی بیشتر از 10 آیتم واسه فروش بزاری و باید صبر کنی تا یه آیتم به فروش برسه بعد یکی دیگه جایگزین کنی
ممنون

deathking
bid یعنی قیمت پایه مثلا 3000 .. شوما میری اونجا میزنی 4000 .. بعد تا مدت زمان انتهای اون auction هر کی میاد یه قیمت بالاتر میده(عین حراجی) بعد دو ساعت میای میبینی یکی گفته 10000 بعد هی چکش میکنی خواستی یه قیمت بالاتر میدی
اگه اعصاب نری که buy out یعنی همون موقع میخری ولی چند برابر قیمت bid ه.
.
.
.................................................................................................................................................................................................

آقا چه قد بازی مزخرف شده این بازی!! dh جدیدمو لول 35 ولش کردم الان چرا اینا یه پچ نمیدن....... ؟؟؟ فعلا دست به دامن d2 شدم

شما one hand 1200dps از نوع rare یا بهتر! life steal داشته باشه و سوکت! تو اروپا برای فروش تو دست بالت هست دور بر 1m اینا...
1200 ندارم ... در حده 1050 اینا یک دونه اضافه دارم ... اونم بالای 10 ملیون اینا میزنن ! جظوری DPS 1200 میخوای 1 ملیون گیر بیاری ؟؟؟

یکی قبلا داشتم DPS 1010 رو ازم 8.5 ملیون خریدن !
-----------------------------------------------------------------
خب ما امروز 7س از 110 ساعاتی بازی با Barbarian با هزار و یک بدبختی Diablo رو توی Inferno زدیم ! لول .... در حالت Multiplayer حتی سخترمیشه ... بدترین جاش هم توی اون محیط سیاه بود Shadow clone ها میومذن ... کلا 3 بار میان و خیلی سخت بود ... به هرحال Withdrawl نجاتم داد ... skill های Nerve of steel - Weapon master - Ruthless بودن ... Revenge و Ignore pain که اگه نبود کلا سوت و کور میشدیم !
یکی از بهترین چیزیهایی که کمک کرد Demon hunter و Trap هاش بود که Clone رو برای ثانیه هایی Slow میکیرد میشد ریخت زدشون ... Wrath of berserke هم بود که Damage رو تا 90 هزارتا میرسوند ... Shout هم که برای افزایش اArmor تا 10 هزارتا الزامی بود ... Over power با رونه Reveal هم خوبه ... کلا نبرد طولانی و به سبکی وحشتاناکی بود ! یک بربر دیگه باهامون بود که بیشتر اون کمک کرد ... DPS ش خوالی 48 هزارتا بود با Cleave ...فک کنم با Wrath of berserker میرفت تا 101 هزارتایی میرسید.
اینم هیرو خودم تا این لحظه ...
کلا اکر Inferno رسیدید Act 2 دیدید نمیشه رفت برگردید Act 1 کلا هاروست کنید ... Vitality رو بالا نگه دارین در حده اینکه 45 -55 تا HP داشته باشین
Resistance کلا از Act 2 به بعد خیلی مهمه ! .... هرچی ارمر دارید سعی کنید All resistance داشته باشه و حده اقل بالای 35 تا باشه .... اگه 70-80 باشه که شاهکاره ....
Strenght هم که کلا برای ACt 3 -4 باید 1500 - 1800 باشه ... بسته به سلاح که دارید --- Dagger های با Life hit - Streght اینا توی دسته چپ خیلی تاثیر داره ... سعی کنید یکیشون Socket داشته باشه یک Radiant سبر برای Doge Chance بندازید توش ... Ring ها هم که کلا از Strehgt . Damage plus - Vitality داشته باشن ... Ring ارمر دار باشه که بهتر ...
باز من خودمم بر میگیردم برای Shoulder - Ring - Pants بهتر هاروست کنم هروقت Demon hunter ام 60 شد.
من فعلا رفتم یک Demon hunter باز کردم دارم میرم .... لول 30 فعلا ....
4681_Diablo_III_20120807_.jpg

سلام دوستان همونطور که مطلع هستید من نسخه ی روسی رو دارم و الان میخوام در دبی نسخه ی فیزیکیشو بخرم.امروز صبح خواستم بخرم که فروشنده گفتش که چه ریجنی میخوای؟منم اول گفتم مگه گلوبال نیست گفت نمیتونین به هر سروری وصل شین بش گفتم اروپا باشه بهتره یارو گفت این ماله امریکاشه منم دیگه نخریدم و صبر کردم از یک جای دیگه بخرم.حالا میخواستم ببینم جریان چیه؟!من که نسخه ی روسی رو داشتم تنها فرقش زبانش بود ولی به هرسروری میتونستم وصل شم.حالا به نظرتون بخرم؟باتشکر:d

سلام دوستان همونطور که مطلع هستید من نسخه ی روسی رو دارم و الان میخوام در دبی نسخه ی فیزیکیشو بخرم.امروز صبح خواستم بخرم که فروشنده گفتش که چه ریجنی میخوای؟منم اول گفتم مگه گلوبال نیست گفت نمیتونین به هر سروری وصل شین بش گفتم اروپا باشه بهتره یارو گفت این ماله امریکاشه منم دیگه نخریدم و صبر کردم از یک جای دیگه بخرم.حالا میخواستم ببینم جریان چیه؟!من که نسخه ی روسی رو داشتم تنها فرقش زبانش بود ولی به هرسروری میتونستم وصل شم.حالا به نظرتون بخرم؟باتشکر:d
من که همچین چیزی رو نشنیدم . فکر کنم اون فروشنده هم اطلاع نداشته و منظورش این بوده که این نسخه از آمریکا اومده پس برای اونجاست !

1200 ندارم ... در حده 1050 اینا یک دونه اضافه دارم ... اونم بالای 10 ملیون اینا میزنن ! جظوری DPS 1200 میخوای 1 ملیون گیر بیاری ؟؟؟

یکی قبلا داشتم DPS 1010 رو ازم 8.5 ملیون خریدن !
-----------------------------------------------------------------
خب ما امروز 7س از 110 ساعاتی بازی با Barbarian با هزار و یک بدبختی Diablo رو توی Inferno زدیم ! لول .... در حالت Multiplayer حتی سخترمیشه ... بدترین جاش هم توی اون محیط سیاه بود Shadow clone ها میومذن ... کلا 3 بار میان و خیلی سخت بود ... به هرحال Withdrawl نجاتم داد ... skill های Nerve of steel - Weapon master - Ruthless بودن ... Revenge و Ignore pain که اگه نبود کلا سوت و کور میشدیم !
یکی از بهترین چیزیهایی که کمک کرد Demon hunter و Trap هاش بود که Clone رو برای ثانیه هایی Slow میکیرد میشد ریخت زدشون ... Wrath of berserke هم بود که Damage رو تا 90 هزارتا میرسوند ... Shout هم که برای افزایش اArmor تا 10 هزارتا الزامی بود ... Over power با رونه Reveal هم خوبه ... کلا نبرد طولانی و به سبکی وحشتاناکی بود ! یک بربر دیگه باهامون بود که بیشتر اون کمک کرد ... DPS ش خوالی 48 هزارتا بود با Cleave ...فک کنم با Wrath of berserker میرفت تا 101 هزارتایی میرسید.
اینم هیرو خودم تا این لحظه ...
کلا اکر Inferno رسیدید Act 2 دیدید نمیشه رفت برگردید Act 1 کلا هاروست کنید ... Vitality رو بالا نگه دارین در حده اینکه 45 -55 تا HP داشته باشین
Resistance کلا از Act 2 به بعد خیلی مهمه ! .... هرچی ارمر دارید سعی کنید All resistance داشته باشه و حده اقل بالای 35 تا باشه .... اگه 70-80 باشه که شاهکاره ....
Strenght هم که کلا برای ACt 3 -4 باید 1500 - 1800 باشه ... بسته به سلاح که دارید --- Dagger های با Life hit - Streght اینا توی دسته چپ خیلی تاثیر داره ... سعی کنید یکیشون Socket داشته باشه یک Radiant سبر برای Doge Chance بندازید توش ... Ring ها هم که کلا از Strehgt . Damage plus - Vitality داشته باشن ... Ring ارمر دار باشه که بهتر ...
باز من خودمم بر میگیردم برای Shoulder - Ring - Pants بهتر هاروست کنم هروقت Demon hunter ام 60 شد.
من فعلا رفتم یک Demon hunter باز کردم دارم میرم .... لول 30 فعلا ....
4681_Diablo_III_20120807_.jpg

مسئله اینجاست که پول در نمی یاد من خودم جمع و جور کنم در کل 6 م دارم حالا اگر 8 م بخوام خرج one hand کنم بقیه چه کنم؟!
در ثانی من مشکل حفظ سطح mf دارم که قیمت ایتم ها برام چند برابر می کنه البته الان بعضی ایتم هایی که دارم تقریبا بهترین ایتم هایی هست که توی ah گیر میاد!
من الان inferno act 3 هستم

دیروز با یک ویزارد کوپ بازی می کردم dps 196k بود! راه می رفت elite ها می خوابیدن زمین! ولی کارکترش بالانس نبود اگر فوتش می کردن می مرد!...

به بلیزارد تبریک میگم بازیی ساخته که مجبور کرده ایرونیها برن اورجینال بخرن فروش بازی 2 برابر فراتر از حد انتظار و حدود 10 ملیون نسخه بوده که یه رکورده
چیز پی انها هم مشکلی نداره من خودم دارم استفاده میکنم از یه جا میگیرم 14 تا سرور داره مشکلی نخوردم
اگه کسی مشکل پ.خ بده کمکش کنم

من که همچین چیزی رو نشنیدم . فکر کنم اون فروشنده هم اطلاع نداشته و منظورش این بوده که این نسخه از آمریکا اومده پس برای اونجاست !
ریجون متفاوت هست اما مثل wow فرقی نداره با هر کدوم که باشی میشه بازی کرد و براحتی سرور تغییر داد

مسئله اینجاست که پول در نمی یاد من خودم جمع و جور کنم در کل 6 م دارم حالا اگر 8 م بخوام خرج one hand کنم بقیه چه کنم؟!
در ثانی من مشکل حفظ سطح mf دارم که قیمت ایتم ها برام چند برابر می کنه البته الان بعضی ایتم هایی که دارم تقریبا بهترین ایتم هایی هست که توی ah گیر میاد!
من الان inferno act 3 هستم

دیروز با یک ویزارد کوپ بازی می کردم dps 196k بود! راه می رفت elite ها می خوابیدن زمین! ولی کارکترش بالانس نبود اگر فوتش می کردن می مرد!...
اینطوری که شما دارید در مورد سختی اینفرنو صحبت میکنید رسما تنه منو به لرزه انداختید ! یعنی انقدر سخته !! من تازه رفتم Hell .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or