Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خوب دم بلیزز جون گرم.
بخش view profile رو مثل wow راه انداخته.راحت تر میتونیم هیرو های همو ببینیم
این بارب منه که باهاش عین چیز تو گل موندم. 1600 تا str مه و 33k لایفم اما دی پی اسم شده 16k فقط . بزرگان بیان ذاهنمایی بدن.
بارب بنده

اینطوری که شما دارید در مورد سختی اینفرنو صحبت میکنید رسما تنه منو به لرزه انداختید ! یعنی انقدر سخته !! من تازه رفتم Hell .

اگر غیر از این بود که نمیومد بشه INFERNO ! همون Hell میشد ... الان Hell برا من شده مثل Normal اینا !!! میخوام خودم رو بسنجم میرم Inferno ACT III به بعدش دیگه فوق العاده سخت میشه .... من هنوز 4 رو Solo نمیتونم برم ... Elit ها میان میپاشم ! حتی یک سری HP رو رسونده بودم 70 هزار و خورده ای ! اما خب Resistance ها داغون میشد !

مسئله اینجاست که پول در نمی یاد من خودم جمع و جور کنم در کل 6 م دارم حالا اگر 8 م بخوام خرج one hand کنم بقیه چه کنم؟!
در ثانی من مشکل حفظ سطح mf دارم که قیمت ایتم ها برام چند برابر می کنه البته الان بعضی ایتم هایی که دارم تقریبا بهترین ایتم هایی هست که توی ah گیر میاد!
من الان inferno act 3 هستم
دیروز با یک ویزارد کوپ بازی می کردم dps 196k بود! راه می رفت elite ها می خوابیدن زمین! ولی کارکترش بالانس نبود اگر فوتش می کردن می مرد!...
خب شما چرا کلا Gear برای Damage - MF رو جدا نمیکنی ! بالانس کردنش که فایده ای نداره ... یک Gear برای MF یک Gear جدا هم برای Damage باشه ....
خوب دم بلیزز جون گرم.
بخش view profile رو مثل wow راه انداخته.راحت تر میتونیم هیرو های همو ببینیم
این بارب منه که باهاش عین چیز تو گل موندم. 1600 تا str مه و 33k لایفم اما دی پی اسم شده 16k فقط . بزرگان بیان ذاهنمایی بدن.
بارب بنده
ایتمهای بیخودی زیاد داری .... Barbarian کلا Intellegeance نیاز نداره اگر میخوای بری Inferno رو تا ACT 3-4 اینا ! روی 2 هم گیر میکنی با اینها ...
شما کلا باید ایتمهای Vitality دارن جمع کنی یا سوکتهای که Radiant amathyst star ها بهش بخوره ! بشه Vitality رو تا 1200 تا بالا برد دیگه بسه ! با 33 K خیلی زود میمری ... کلا برای Inferno 1=4 عدد 40 تا 48 K اینا کافی هست
Damage به اندازه 16 هزار هم خیلی پایینه ! باید سعی کنی Damage رو بالای 30 هزارتا برسوتی ... برای ACt ii به بعد 30 به بالا میخوای /// Act 3 -4 هم احتمالا 35 - 45 کافی میشه ... از Skill Weapon master استفاده کن . Cleave رو روی اخرین رون بزار که Damage رو بالا ببره ....
Item های دستیت هم strength هاشون خیلی پایینه ... سعی کن strength هاشون همه +250 باشه ... یا +300 ! سپر هم والا نیازه نمیشه ... جفتشون رو Rare Mighty weapon بنداز ... یکی از Life Hit هم داشته باشه در حده 440 تا 800 به بالا اینا
Resistance هم بسیار پایینه ! تا Act 4 Inferno کلا 500 Resitance نیاز داری ... سعی کن ایتمها همه Resistance های ALL داشته باشه در حده 50-79 اینا

اگر غیر از این بود که نمیومد بشه INFERNO ! همون Hell میشد ... الان Hell برا من شده مثل Normal اینا !!! میخوام خودم رو بسنجم میرم Inferno ACT III به بعدش دیگه فوق العاده سخت میشه .... من هنوز 4 رو Solo نمیتونم برم ... Elit ها میان میپاشم ! حتی یک سری HP رو رسونده بودم 70 هزار و خورده ای ! اما خب Resistance ها داغون میشد !

خب شما چرا کلا Gear برای Damage - MF رو جدا نمیکنی ! بالانس کردنش که فایده ای نداره ... یک Gear برای MF یک Gear جدا هم برای Damage باشه ....

ایتمهای بیخودی زیاد داری .... Barbarian کلا Intellegeance نیاز نداره اگر میخوای بری Inferno رو تا ACT 3-4 اینا ! روی 2 هم گیر میکنی با اینها ...
شما کلا باید ایتمهای Vitality دارن جمع کنی یا سوکتهای که Radiant amathyst star ها بهش بخوره ! بشه Vitality رو تا 1200 تا بالا برد دیگه بسه ! با 33 K خیلی زود میمری ... کلا برای Inferno 1=4 عدد 40 تا 48 K اینا کافی هست
Damage به اندازه 16 هزار هم خیلی پایینه ! باید سعی کنی Damage رو بالای 30 هزارتا برسوتی ... برای ACt ii به بعد 30 به بالا میخوای /// Act 3 -4 هم احتمالا 35 - 45 کافی میشه ... از Skill Weapon master استفاده کن . Cleave رو روی اخرین رون بزار که Damage رو بالا ببره ....
Item های دستیت هم strength هاشون خیلی پایینه ... سعی کن strength هاشون همه +250 باشه ... یا +300 ! سپر هم والا نیازه نمیشه ... جفتشون رو Rare Mighty weapon بنداز ... یکی از Life Hit هم داشته باشه در حده 440 تا 800 به بالا اینا
Resistance هم بسیار پایینه ! تا Act 4 Inferno کلا 500 Resitance نیاز داری ... سعی کن ایتمها همه Resistance های ALL داشته باشه در حده 50-79 اینا

خب اون وقت از gear برای mf کی استفاده کنم؟
اگر منظورتون اینکه مثلا کلاه برای damage باشه و کمربرند mf دار باشه برای من که همه ایتم ها mf دار هست نمیشه! بازم mf از دست میدم...

خب اون وقت از gear برای mf کی استفاده کنم؟
زمان harvest ! منظورم این هست که بیشتر Focus ت روی MF نباشه ! البته با Barbarian هستی ؟ چند ایتم داشته باش مثل Helm اینا که شانی MF رو زیاد کنن ... زمانی که نیاز داری عوضشون کن ... Star Topaz اینا به کار میاد

زمان harvest ! منظورم این هست که بیشتر Focus ت روی MF نباشه ! البته با Barbarian هستی ؟ چند ایتم داشته باش مثل Helm اینا که شانی MF رو زیاد کنن ... زمانی که نیاز داری عوضشون کن ... Star Topaz اینا به کار میاد

من الان mf چیزی در حدود 200% هست اگر بخوام gear عوض کنم دیگه چیزی درست حسابی گیرم نمیاد که بفروشم و بی پول می مونم!
مانک بازی می کنم شما میگی قید mf بزنم؟

stat های d3 هم offensive هستند هم defensive .

Offensive :

strength = main damage stat for barb
dextrity = main damage stat for DH and Monk
intellegence = Main damage stat for WD and Wizard

defensive

Strength = Armor for all classes
dextrity = Dodge for all classes
Intellegence = ressistance for all classes

پ ن : این پیج رو هم بخونید :
Attributes - Diablo Wiki

stat های d3 هم offensive هستند هم defensive .

Offensive :

strength = main damage stat for barb
dextrity = main damage stat for DH and Monk
intellegence = Main damage stat for WD and Wizard

defensive

Strength = Armor for all classes
dextrity = Dodge for all classes
Intellegence = ressistance for all classes

پ ن : این پیج رو هم بخونید :
Attributes - Diablo Wiki

Intellegence برای هموین Wizard - Witch doctor نیاز به فوکوس داره

کسی که با Barbarian میره .... روی Inferno نیازی به Int 500 نداره ... هر کدومش به اندازه نهایتا 33 از درصد کل شماره Int ها بالا میبره ! خالا شما بیا Item ور دار برای Barbarian کله Int بشه 800 ! خودت برو به سمت یه Elit توی ACT 2 -3 ببین اثلا دووم میاری ؟؟؟؟

برای Barbarian ایتمهایی که Resistance to all دارن با شماره های 65 تا 79 کلا چندین برابر شمار Int به ما Resistance میدن ! خیلیها از Barbarian های Int 130یا 200 دارن اما از ارمرشون با Bonus های Resistance to all به 850 - 900 تا میرسن و ACt IV inferno هم زدن رفته... برای رفتن به ACT 3 -4 توی Inferno هم حتما با War Cry کلا Resistance های باید 800 - 950 برسه ! در غیره این صورت کلا هم پول Repair حدر میره و هم زمان مبارزه

برای همین نیازی نیست به ایتمهایی که Inte دارن فوکوس بده Barbari ... هم مقدار Strenght های میره هم اینکه Vitality نمیگیره !
HP در خده 35 - 40 هم برای حرفه ای و کسانی که از skill های battle rage - sprint استفاده میکنن خوبه کلا .... اما نیازه به Increased speed داره .... که بشه Elit ها رو زد و حتما هم سلاح با Life per hit باید توی یک دست باشه ...

در غیره این صورت با Revenge - Ignore pain - War Cry با HP 40 -45 تا و با Resistance 850 - 900 و Damage های بین 33 تا 38 ( بدون Cleave ) کلا میسازه تا Act 4 هم بری ... اما بازی ایتمهایی که Fury Generation - یا سلاحی که Life per hit دارن باشه .... همش قویتر میشه و کلا شانسه زنده موندن با Elit ها بالا میره ... مخصوصا موقعی که Damage taken per hit بالاست روی ارمرهای مثل 500 - 1200 اینا -- با Revenge راحت HP در حده 40-45 رو از نصف بالاتر نگه میداره ... همه اینها زمانی به دست میاد که Strenght در حده 1600- 1900 باشه و ارمر با War Cry به 9 - 10 هزارتا برسه !
حالا بیا Int بزار ببین جی میشه ! :d:d

من الان mf چیزی در حدود 200% هست اگر بخوام gear عوض کنم دیگه چیزی درست حسابی گیرم نمیاد که بفروشم و بی پول می مونم!
مانک بازی می کنم شما میگی قید mf بزنم؟
نه قدیش رو نزن ! ایتمهای خوب گیر خواهد اومد که بشه همه رو بالانس کرد !

آخرین ویرایش:
Intellegence برای هموین Wizard - Witch doctor نیاز به فوکوس داره

کسی که با Barbarian میره .... روی Inferno نیازی به Int 500 نداره ... هر کدومش به اندازه نهایتا 33 از درصد کل شماره Int ها بالا میبره ! خالا شما بیا Item ور دار برای Barbarian کله Int بشه 800 ! خودت برو به سمت یه Elit توی ACT 2 -3 ببین اثلا دووم میاری ؟؟؟؟

برای Barbarian ایتمهایی که Resistance to all دارن با شماره های 65 تا 79 کلا چندین برابر شمار Int به ما Resistance میدن ! خیلیها از Barbarian های Int 130یا 200 دارن اما از ارمرشون با Bonus های Resistance to all به 850 - 900 تا میرسن و ACt IV inferno هم زدن رفته... برای رفتن به ACT 3 -4 توی Inferno هم حتما با War Cry کلا Resistance های باید 800 - 950 برسه ! در غیره این صورت کلا هم پول Repair حدر میره و هم زمان مبارزه

برای همین نیازی نیست به ایتمهایی که Inte دارن فوکوس بده Barbari ... هم مقدار Strenght های میره هم اینکه Vitality نمیگیره !
HP در خده 35 - 40 هم برای حرفه ای و کسانی که از skill های battle rage - sprint استفاده میکنن خوبه کلا .... اما نیازه به Increased speed داره .... که بشه Elit ها رو زد و حتما هم سلاح با Life per hit باید توی یک دست باشه ...

در غیره این صورت با Revenge - Ignore pain - War Cry با HP 40 -45 تا و با Resistance 850 - 900 و Damage های بین 33 تا 38 ( بدون Cleave ) کلا میسازه تا Act 4 هم بری ... اما بازی ایتمهایی که Fury Generation - یا سلاحی که Life per hit دارن باشه .... همش قویتر میشه و کلا شانسه زنده موندن با Elit ها بالا میره ... مخصوصا موقعی که Damage taken per hit بالاست روی ارمرهای مثل 500 - 1200 اینا -- با Revenge راحت HP در حده 40-45 رو از نصف بالاتر نگه میداره ... همه اینها زمانی به دست میاد که Strenght در حده 1600- 1900 باشه و ارمر با War Cry به 9 - 10 هزارتا برسه !
حالا بیا Int بزار ببین جی میشه ! :d:d

من درباره میزان استت ها صحبت نکردم ، بحث شما این بود که Int بدرد barb نمی خوره . که پاسخ داده شد .
به علاوه ، resistance در اصل spell penetration هست ، یه خورده dodge استک کنید جلوتر رفتید الیت با mortal strike اومد تو صورتتون نصف 50 K hp تون نپره . :دی

آقایون من سیستممو عوض کردم (ارتقا دادم به خاطر بازی 1363000 تومنم پیاده شدم) الان میتونم نصبش کنم و بازی کنم ؟ به قفل و ایناش گیر نده؟ نسخم استارتر بود (البته الان میرم تو کار ارتقاش)

آقایون من سیستممو عوض کردم (ارتقا دادم به خاطر بازی 1363000 تومنم پیاده شدم) الان میتونم نصبش کنم و بازی کنم ؟ به قفل و ایناش گیر نده؟ نسخم استارتر بود (البته الان میرم تو کار ارتقاش)
نه خیالت تخت من تو دوتا پی سی دیابلو میزنم هیچیش نمیشه.سیستمتم مبارک باشه :d;) البته یک چیزی بگم اونجا که توی مراحل ثبت نام یه دونه سوال بود تو جوابشو دادی اونو میپرسه اگه یادت رفته نمیره توش :d

آخرین ویرایش:
آقا چرا این الیت پک های درجه Hell اینطوری اند ! توی یه Co-op 4 تایی هر چهارتامون یک ساعت تمام با یه الیت پک ور رفتیم نفری حدودا 60 بار مردیم در نهایت از سه تاشون یکیشون رو کشتیم و شادی کنان از بازی اومدیم بیرون ! من اگر تکی به یکی از اینا بخورم چه کار کنم . این پروفایل منه دوستان دیابلو باز حرفه ای یه نگاهی بندازین به این ویزارده بگید چیش مشکل داره ؟؟؟ ممنون . اکت یک درجه سختی Hell !
Morrigan - Community - Diablo III

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or