Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
نه دیگه این قدر ها دیگه بی منطق نیستن که بن کنن بره!:d

من خودم همین چند وقت پیش sq یادم رفته بود چون تو sc اصلا نیاز نمیشد تو دیابلو هم که لاک می شدم با سی دی کی دیابلو بازش می کردم! تیکت دادم که sq یادم رفته بهم بگو گفت باید اسم با عکس id کارت انگلیسی بفرستی خلاصه با مقداری مذاکره sq بدون عکس مرامی برام فرستادن!:)

آره دیگه . اگر به همین راحتی بن کنند که خیلی ستمه !
مرام بلیز رو عشقه !

سلام،

دادا می گم کرده این کار رو. می خوای تلفن بدم زنگ بزن مشهد ازش سوال کن. تمام نامه نگاری هاش رو هم من براش کردم. یعنی می نوشتم می دادم بهش، اونم Send می کرد. مگه دیوانم بیام این حرف رو بزنم. یه Undead داشت که از 8 صبح تا 8 شب، 30 لول اومد بالا. البته حدود 800 گولد هم در اورده بود. این یعنی آخر Power Leveling بیلیزارد هم زد تو برجکش.

یاعلی...

میگم بچه ها یک سوال من بخوام مولتی بزنم باید سومی رو بزنم؟این روسیه پدر مارو در اورد!بعدا اگه میشه یکی با عکس نشون بده کجا باید درجه سختی inferno اینا رو تنظیم کرد.ممنون
این دومین گزینه از منو هست که Change quest اگر اون بار رو تا پایین بیاری یک فلش هست که بازش کنی درجه سختی ها توشه ... در ضمن برای باز کردن هر درجه سختی بایستی بازی رو روی اون درجه سختی قبلی تموم کنی !

اینم قسمت public game هست که بسته به جایی که بازی رو پیش رفتی نشون میده و درجه سختی ها هم تقسیم بندی شده هستش .... با کارکترهای لول بالا فقط میتونی یک سری از مراحل رو بری ( به دلیل بالانس بودن بازی!)

این که خوده منو بازی هست ....

این دومین گزینه از منو هست که Change quest اگر اون بار رو تا پایین بیاری یک فلش هست که بازش کنی درجه سختی ها توشه ... در ضمن برای باز کردن هر درجه سختی بایستی بازی رو روی اون درجه سختی قبلی تموم کنی !

اینم قسمت public game هست که بسته به جایی که بازی رو پیش رفتی نشون میده و درجه سختی ها هم تقسیم بندی شده هستش .... با کارکترهای لول بالا فقط میتونی یک سری از مراحل رو بری ( به دلیل بالانس بودن بازی!)

دمت گرم داش.ولی عجب هیرویی داریا!من تازه Level 12 هستم!60تارو رد کردی بابا ایول

نه حرف شما که واسه من سنده

منظورم این بود حتی بن هم بشی اگر دلیل منطقی بیاری هنوز شانس داری اکانت باز کنن! و از اون بی کله های یک پا مرغ نیستند!!:d

شما one hand 1200dps از نوع rare یا بهتر! life steal داشته باشه و سوکت! تو اروپا برای فروش تو دست بالت هست دور بر 1m اینا...

نه حرف شما که واسه من سنده

منظورم این بود حتی بن هم بشی اگر دلیل منطقی بیاری هنوز شانس داری اکانت باز کنن! و از اون بی کله های یک پا مرغ نیستند!!:d

شما one hand 1200dps از نوع rare یا بهتر! life steal داشته باشه و سوکت! تو اروپا برای فروش تو دست بالت هست دور بر 1m اینا...
فعلا 2.5 ملیون دارم ! البته پولم برای خرید یک سری لوازم درست میکشه اما قعلا دارم DH بازی میکنم تا برسیم Inferno .... پول بیشتر بشه ! لوازم بهتر برای Barbar جانم بخرم ! لول

سلام،

دادا می گم کرده این کار رو. می خوای تلفن بدم زنگ بزن مشهد ازش سوال کن. تمام نامه نگاری هاش رو هم من براش کردم. یعنی می نوشتم می دادم بهش، اونم Send می کرد. مگه دیوانم بیام این حرف رو بزنم. یه Undead داشت که از 8 صبح تا 8 شب، 30 لول اومد بالا. البته حدود 800 گولد هم در اورده بود. این یعنی آخر Power Leveling بیلیزارد هم زد تو برجکش.

یاعلی...
منظور من این نبود که شما دروغ میگی . من میگم اگر همینطوری بن کنند و دیگه هم آزاد نکنند که دیگه نامردیه . البته اینم بگم که شاید دوست شما Power leveling نزده ولی واقعا حالت مشکوکیه و تقریبا همه این حالتها به خاطر PL پبش میاد.

منظور من این نبود که شما دروغ میگی . من میگم اگر همینطوری بن کنند و دیگه هم آزاد نکنند که دیگه نامردیه . البته اینم بگم که شاید دوست شما Power leveling نزده ولی واقعا حالت مشکوکیه و تقریبا همه این حالتها به خاطر PL پبش میاد.

دوست عزیز بلیزارد و هیچ کمپانی دیگه مرد و نامرد نمیفهمه هر چیزی که داشته باشن که دلیلی بر نقض قوانین باشه بای بای.

فعلا 2.5 ملیون دارم ! البته پولم برای خرید یک سری لوازم درست میکشه اما قعلا دارم DH بازی میکنم تا برسیم Inferno .... پول بیشتر بشه ! لوازم بهتر برای Barbar جانم بخرم ! لول

2.5 برای من زیاده کلا 2.9 بیشتر ندارم قرض بده اگر فعلا wd بازی می کنی!:d

خیر باید 3 بار بازی تموم کنی !
بعد فکر نکن داری COD بازی میکنی اگر ایتم نداشت هباشی باید بیخیال اینفرنو بشی که از اولش تا اخرش میمیری :دی
من تو همین نورمالش گیرم :d بعدا 3بار باید با یک هیرو بازی کنی؟یا میشه عوضش کرد ادم خسته میشه خوب :d راستی کسی تونسته رو اینفرنو تموم کنه؟اگه تونسته باشه دومین نفر میشه که بعد اون اقاهه تموم کرده باشه :d.با این روسا میرم مولتی میزنم فکر کنم همش فوشم میدن :d.راستی یک چیزه دیگه بگم تا یادم نرفته من که گرینه سومی رو میزنم بابچه ها مولتی میزنم دیگه بعدا بقیه ی داستانو میرم اینطوری که خیلی راحت تره!4نفره یه دونه غول رو راحت میترکونیم :d دیگه هم نمی خواد سینگل بزنم پدرم در بیاد!

من تو همین نورمالش گیرم :d بعدا 3بار باید با یک هیرو بازی کنی؟یا میشه عوضش کرد ادم خسته میشه خوب :d راستی کسی تونسته رو اینفرنو تموم کنه؟اگه تونسته باشه دومین نفر میشه که بعد اون اقاهه تموم کرده باشه :d.با این روسا میرم مولتی میزنم فکر کنم همش فوشم میدن :d.راستی یک چیزه دیگه بگم تا یادم نرفته من که گرینه سومی رو میزنم بابچه ها مولتی میزنم دیگه بعدا بقیه ی داستانو میرم اینطوری که خیلی راحت تره!4نفره یه دونه غول رو راحت میترکونیم :d دیگه هم نمی خواد سینگل بزنم پدرم در بیاد!
اگر دوست داشتی میتونی هیروت عوض کنی ... هیچ مشکلی نداره
در ضمن خیلی ها اینفرنو تموم کردند اون اقا اولین نفری بوده که روی هاردکور اینفرنو تموم کرده بوده !
co-op شاید توی نرمال به چشم نیاد اما تو اینفرنو وقتی 4 نفری نتونستید یک الایت بزنی اون موقع اشکت در میاد

با سلام
دوستان من توبازی یه ایتم rar گرفتم ولی موقعی که میخوام استفاده کنم میگه که this item cannot be equipped until it is identified فکر کنم منظورش اینکه تا زمانی که وسیله رو شناسایی یا به عبارتی تعیین هویت نشه نمیتونی استفاده کنی
ممنون میشم یه راهنمایی کنید که چطور ازش استفاده کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or