Devil may cry 4

بدبختی اینجاست که روستاره سوم نمیره بعد از اینکه دومی رو مگیرم برعکس میشه(نرو)ومیافته پایین
حالا میرم سراغش بهتر بود هوش مصنوعی بازی رو بهتر میکردن تا برای سخت کردن بازی کارهای احمقانه
نکنن
میدونم چی میگی !
اون یه تیکه پدر من در اومد!!!
هی میرفتم رو سومی اما میخورد به دیوار میفتاد :cheesygri
سعی کنی مشه
فقط رو دیورار منتظر نباش خودش بالا بره.Jump کن

ببینم این نسخه هم مثل نسخه قبلی ، بعضی جاها آدم گیج میزنه یا همه راه ها مشخصه. راستی کسی میدونه نسخه pc این بازی کی میاد؟؟؟

توهین به کسی نیستا اما بستگی به IQ داره. اسونه این شماره 4.غولهاش که پشه بود .مسخره بودن
(این غول آخر خیلی باهال بود 4 بار کشتمش :cheesygri ) چون بازی کوتاهه برا سرگرمی خوبه
حدود 2 یا 3 ماه دیگه
منم بازی رو تموم کردم! حال داد
حالا باید منتظر Army of two (اونم به صورت Co-Op) و Vegas 2 هستم!!!!!!!

میدونم چی میگی !
سعی کنی مشه

سومی رو هم میگیرم چجوری رو هوا جامپ کنم نمیپره هرکاری میکنم

اگر بازی درست تموم کنی دیگه چیه مگه چنتا پایان داره؟؟؟؟؟؟؟
خب اگر بازي رو طبق اصول تموم كني متوجه ميشي! حالا نميدونم طبق اصول تموم كردي يا نه ...
وقتي اون 1.50 دقيقه اي رو بري يك دمو نمايش داده ميشه كه ...
این حرف رو کجا و تو کدوم شماره از این 4 قسمت گفتم که ما نشنیدیم!!!. ورجل جون و دانته که همخون هستن ( و احتمالا دوقلو، گردن بندهای قسمت سوم رو یادتون هست ) که شباهت های ظاهریشون عادیه.
اما نرو. این بار رو بگم میشه 100 دفعه. نرو دقیقا کُپی برابر اصل دانته ست.

نتیجه گیری:
از گذشته نرو چیزی نمیدونیم پس نمیشه چیزی رو ثابت کرد.
کاپکام ... به الک با این شخصیت درست کردنش.
نرو هم با دانته و ورجل برادره ( از پدر یکی از مادر جُدا :biggrin1: ).
هیچ ماجرای در کار نیست و ما بیخودی داریم بحث میکنیم.
شما كه نگفتي! يكي از دوستان چند صفحه قبل اشاره كردن كه شماره اول بازي گفته ميشه تنها پسران اسپارتا موهاي سفيدي دارند!
منم دارم ميگم نرو كپي برابر اصل است! اما مسئله اينجاست كه سازندگان بازي ادعا ميكنند نرو يك Human است نه Devil Human ! ...
من مقصودم نيست كه هر سه برادر هستند. بلكه بيشتر منظورم اين :
نيرو = ويرجيل يعني چي؟ يعني اين دو شخصيت رابطه مستقيم دارند.
اصولا بازي هارو طبق روال و پيش زمينه ميسازند و شخصيت پردازي در داستان نويسي بازي ها حرف اول رو ميزنه! به صورتي كه اگر يك بازي شخصيت پردازي درست و حسابي نداشته باشه نه تنها از منتقدين نميره هاي بسيار بدي ميگيره بلكه به مزاج گيمر ها هم خوش نمياد! اگر قرار باشه هر سازنده اي هر وقت از مامانش قهر كرد يك كاركتر خلق كنه بدون هيچ پيش زمينه اي كه الان بايد هفته اي سه تا اسنيك و 15 تا مستر چيف ميديدم!

این موضوع هم هیچ ربطی نداره به اینکه بخوایم بگیم نرو داداش دانته است :laughing:
توي كجاي نوشته هاي من شما پي بردي كه من گفتم نيرو داداش دانته است؟

چیزی که برام خیلی جالبه اینه که شما حرف کل عالم و ادم رو قبول نمی کنی و حتی گفته های کپکام هم برات مهم نیست و فقط مطمئنی که این ها با هم یه ارتباطی دارند :laughing: توی خیلی از سری بازی ها ممکنه شخصیت های بازی به دلیل همون نماد هایی که گفتم شبیه به هم باشن ولی این دلیل نمی شه که شما ورداری همرو خواهر و برادر و............ کنی :laughing:
اگر چهار تا پست بالاتر رو بخوني! ميبيني همه عالم و عادم نميگند اين ها با هم رابطه ندارند.
كپكام چي گفته؟ اومده گفتي نيرو با دانته هيچ رابطه اي نداره!؟ اگر واقعا نداره شما اين دلايل رو براي من روشن كن و از صحبت هاي بيخود مثل نماد و... هم بيخيال شو چون ديگه همه ميدونند يك كاركتر بخاطر نماد و... يك بازي بوجود نمياد وگرنه بايد رايدن در MGS عين هو اسنيك ميبود.
يا شخصيت ليان و كريس در RE ...
چرا موهاي نيرو سفيده مثل دانته؟
چرا چشماش آبيه مثل دانته؟
چرا شمشير برادر دانته دست نيرو ميوفته؟ (بهتر نگي كه دست نيرو نيوفتاد!)
اصلا نيرو از كجا اومده؟
اون دست نيرو موضوعش چيه؟ مطمئنا فقط نو آوري نيست ...
متاسفانه ما ايراني ها فقط بلديم يك سر گروه گير بياريم و پشتش شروع به راه رفتن كنيم و همين كه كشورمون همين طوري توي منجلاب مونده هر وقت هم اگر كسي خواست كمي پيش رفت كنه با دلايل مسخره امون خيلي راحت سركوبش ميكنيم. تخصير خودمون هم نيست زاتمون اينجوريه ...
نرو همون ورجیل:laughing:
لباس بدل پوشیده مثل اون دختره.
اگه اینجور باشه همه سر کاریم. اقا کسی نفهمید چرا دست نرو اینطوری شده؟
فكر نكنم! اگر اينجوري بود مطمئنا دانته مي فهميد درست نميگم؟
بعدش هم فكرش بكن! ورجيل خودش رو برسونه اينجا لباس جديد بپوشه! بعد آخر بازي با كيليه بره؟ جور در نمياد.

نرو در اثر جنك با يه دويل بعد از كشتنش دستش اينطوري ميشه در حقيقت روحش مي ره تو دست اين جقله اما حالا من نمي فهمم خون اسپاردا توي اين دسته چيكار مي كنه؟:confused:

خیلی مسخرست اصلا نرو قدرتش خیلی زیاده البته فکر کنم تقلید از کریتوس باشه ولی خدا وکیلی کراتوس تک نفری هر 3 شون رو حرفه من اینو میدونم منظورم از تقلید اسپارتا دیگه خودتون میدونید چی میگم:p

میدونم چی میگی !
سعی کنی مشه

سومی رو هم میگیرم چجوری رو هوا جامپ کنم نمیپره هرکاری میکنم
:mad:وای خدای من چقدر اعصاب خورد کنه این مرحلش.....خوردم بابا دیگه سراغ همچین اشغالهایی نمیرم
بازی بسیار مزخرفی خداییش من تو هر مرحله برای رد کردن 4-3پست دادم اینجا دیگه خسته شدم این
ژاپنیها 1000سال دیگه هم بازیساز نمیشن ورداشتن.....تو هوش مصنوعی از اونور برای سخت کردن بازی
مارپله غیرممکن گذاشتن توش خداییش من اصلا حوصله فکر کردن به همچین محملی رو ندارم

:mad:وای خدای من چقدر اعصاب خورد کنه این مرحلش.....خوردم بابا دیگه سراغ همچین اشغالهایی نمیرم
بازی بسیار مزخرفی خداییش من تو هر مرحله برای رد کردن 4-3پست دادم اینجا دیگه خسته شدم این
ژاپنیها 1000سال دیگه هم بازیساز نمیشن ورداشتن.....تو هوش مصنوعی از اونور برای سخت کردن بازی

اخه خیلی اسونه که !
اصلا کار خاصی نباید بکنید . فقط باید از دکمه های A و B و البته RB به جا و به موقع استفاده کنی . همین :biggrin1: .
شاید رد کردن اینجا 5 ثانیه هم طول نکشه ...

معراج جان انقدر خودشو ناراحت نکن
بشین پاش تمومش کن
بی بازی میمونیا!!!
از ما گفتن بود ;)

اخه خیلی اسونه که !
اصلا کار خاصی نباید بکنید . فقط باید از دکمه های A و B و البته RB به جا و به موقع استفاده کنی . همین :biggrin1: .
شاید رد کردن اینجا 5 ثانیه هم طول نکشه ...
من اون بالا هم گفتم وقتی که میرسی به طبقه دوم(دوم بود فکر میکنم)میرسی به اون نقطه ای که اون
مجسمه هست(همونی که توش پاور آپ میکنی)اون جلوتر که میری یه قسمتی هست که گوده وباید از طریق
اون گوی های ابی که تو هوا هست و2هم هست از بالای اون دیوار بلند لعنتی بپری که من هر کاری کردم نشد
انگشتام ترکید بابا بعد از اینکه دومی رو میگیرم جامپ نمیکنه حالا اگه اسونه بگین چه جوریه من که نقره داغ
شدم سر این بازی

معراج جان انقدر خودشو ناراحت نکن
بشین پاش تمومش کن
بی بازی میمونیا!!!
از ما گفتن بود ;)
نفست از جای گرم درمیادها من الان سعی میکنم خونسرد باشم
چند وقت پیش گست ریکن2بازی میکردم پیش خودم گفتم چقد ابکی بازیش(تو 2روز تمومش کردم)ولی الان
میگم خدا پدرش رو بیامرزه حداقل روان بود بازیش کلا من باید یه چیزی رو بپذیرم من استعدادی که تو کشتن
با ارتشهای مدرن دارم رو تو نقش افرینی ندارم(امیداورم نگین اکشن هست این دویل)

من اون بالا هم گفتم وقتی که میرسی به طبقه دوم(دوم بود فکر میکنم)میرسی به اون نقطه ای که اون
مجسمه هست(همونی که توش پاور آپ میکنی)اون جلوتر که میری یه قسمتی هست که گوده وباید از طریق
اون گوی های ابی که تو هوا هست و2هم هست از بالای اون دیوار بلند لعنتی بپری که من هر کاری کردم نشد
انگشتام ترکید بابا بعد از اینکه دومی رو میگیرم جامپ نمیکنه حالا اگه اسونه بگین چه جوریه من که نقره داغ
شدم سر این بازی

خب اولین کاری که باید بکنی اینه که بری پیش اون مجسمه ای که Power up میکنه و Skill یی که با اون میتونی دو بار روی هوا با زدن دو بار کلید A بپری رو بگیری . ( زمانی که یک بار کلید A رو میزنی پرش میکنی . در همین حال که رو هوا هستی اگر یک بار دیگه دکمه A رو بزنی نرو یا دانته یه پرش دیگه هم میکنند . البته به شرطی که این مهارت رو بگیری )
حالا زمانی که این Skill رو گرفتی برو جای همون گودی . این کاری که میگم رو بکن :
ابتدا پدال RB رو نگهدار و بعد B رو بزن . زمانی که گوی رو گرفتی سریع دکمه A و بعد RB ( دو ثانیه نگهش دار ) و سپس بلافاصله B رو بزن . زمانی که گوی دوم رو هم گرفتی کلید A رو مجددا بزن و به نرو اون جهتی رو بده که باید بپری همونجا . به احتمال قوی با این چیزی که من گفتم دیگه این جا رو رد میکنی . فقط باید به مقدار تمرین کنی . البته همانطور هم که قبلا گفتم رد کردن اینجور مکان ها خیلی خیلی اسونه ... .
به هر حال موفق باشی .

شما تاحالا 4 نسخه DMC رو بازي كردي؟ يكي از شخصيت هايي جزء دانته و ورجيل نام ببر كه نيم انسان باشند ولي موهاشون سفيد باشه! ؟
چه جالب ;) دیگه درست شد شما درست می گی نرو یه ارتباطی با دانته داره :laughing:

اصولا بازي هارو طبق روال و پيش زمينه ميسازند و شخصيت پردازي در داستان نويسي بازي ها حرف اول رو ميزنه! به صورتي كه اگر يك بازي شخصيت پردازي درست و حسابي نداشته باشه نه تنها از منتقدين نميره هاي بسيار بدي ميگيره بلكه به مزاج گيمر ها هم خوش نمياد! اگر قرار باشه هر سازنده اي هر وقت از مامانش قهر كرد يك كاركتر خلق كنه بدون هيچ پيش زمينه اي كه الان بايد هفته اي سه تا اسنيك و 15 تا مستر چيف ميديدم!
عجب..........;) همیشه سعی کن وقتی می خوای از این نظرایی که هیچ جا خریدار نداره بگی یه به نظر من بذار اولش تا خیلی بیش از پیش ابرو ریزی نکنی.........;) این گفته های شما چه ربطی به ارتباط نرو با دانته داره ؟؟

توي كجاي نوشته هاي من شما پي بردي كه من گفتم نيرو داداش دانته است؟
شما می گی فقط پسران اسپاردا موهاشون سفید هست...........مثل اینکه خودتم نمی دونی چی می گی :)

اگر چهار تا پست بالاتر رو بخوني! ميبيني همه عالم و عادم نميگند اين ها با هم رابطه ندارند.
كپكام چي گفته؟ اومده گفتي نيرو با دانته هيچ رابطه اي نداره!؟ اگر واقعا نداره شما اين دلايل رو براي من روشن كن و از صحبت هاي بيخود مثل نماد و... هم بيخيال شو چون ديگه همه ميدونند يك كاركتر بخاطر نماد و... يك بازي بوجود نمياد وگرنه بايد رايدن در MGS عين هو اسنيك ميبود.
يا شخصيت ليان و كريس در RE ...
چرا موهاي نيرو سفيده مثل دانته؟
چرا چشماش آبيه مثل دانته؟
چرا شمشير برادر دانته دست نيرو ميوفته؟ (بهتر نگي كه دست نيرو نيوفتاد!)
اصلا نيرو از كجا اومده؟
اون دست نيرو موضوعش چيه؟ مطمئنا فقط نو آوري نيست ...
متاسفانه ما ايراني ها فقط بلديم يك سر گروه گير بياريم و پشتش شروع به راه رفتن كنيم و همين كه كشورمون همين طوري توي منجلاب مونده هر وقت هم اگر كسي خواست كمي پيش رفت كنه با دلايل مسخره امون خيلي راحت سركوبش ميكنيم. تخصير خودمون هم نيست زاتمون اينجوريه ...

فكر نكنم! اگر اينجوري بود مطمئنا دانته مي فهميد درست نميگم؟
بعدش هم فكرش بكن! ورجيل خودش رو برسونه اينجا لباس جديد بپوشه! بعد آخر بازي با كيليه بره؟ جور در نمياد.

4 تا پست بالاتر :) حرف عالم و ادم حرف من و شما و بچه های این سایت نیست .حرف سازنده ها و کار گردان های بازی و............ است .
در مورد شباهت ها هم مسئله نماد که بار ها خود کپکام هم اعلام کرده از نظر افرادی مثل شما که جز پا فشاری روی یه حرف بیخودی کار دیگه ای بلد نیستن بیخود به نظر میاد ;)
وقتی خود کارگردان سری اعلام می کنه موی سفید و چشم ابی و شنل بلند و............ نماد سری بازی هستش حالا یه ادمی مثل شما اومده میخواد اینارو به هم یه ارتباطی بده..........:)

پ.ن : توی سری اونیماشا هم لباس جنگی که به تن جوبی و سامانوسکه هست شبیه به همه پس مسلما این 2 تا هم با هم یه برادر بودند. :laughing: جفتشون هم می تونستن قدرت بیرون رفته از دشمنان رو به داخل بدنشون بکشن پس حتما اینا با هم یه ارتباطی داشتن :laughing:

آخرین ویرایش:
خب اولین کاری که باید بکنی اینه که بری پیش اون مجسمه ای که Power up میکنه و Skill یی که با اون میتونی دو بار روی هوا با زدن دو بار کلید A بپری رو بگیری . ( زمانی که یک بار کلید A رو میزنی پرش میکنی . در همین حال که رو هوا هستی اگر یک بار دیگه دکمه A رو بزنی نرو یا دانته یه پرش دیگه هم میکنند . البته به شرطی که این مهارت رو بگیری )
حالا زمانی که این Skill رو گرفتی برو جای همون گودی . این کاری که میگم رو بکن :
ابتدا پدال RB رو نگهدار و بعد B رو بزن . زمانی که گوی رو گرفتی سریع دکمه A و بعد RB ( دو ثانیه نگهش دار ) و سپس بلافاصله B رو بزن . زمانی که گوی دوم رو هم گرفتی کلید A رو مجددا بزن و به نرو اون جهتی رو بده که باید بپری همونجا . به احتمال قوی با این چیزی که من گفتم دیگه این جا رو رد میکنی . فقط باید به مقدار تمرین کنی . البته همانطور هم که قبلا گفتم رد کردن اینجور مکان ها خیلی خیلی اسونه ... .
به هر حال موفق باشی .
همه این کارها رو انجام ولی فایده نداره درضمن اون skillرو هم گرفتم وبعد از پرش روی هوا یه بار دیگه جامپ
میزنه ولی نمیدونم چرا وقتی اون گویهارو میگیرم اون موقع هرچی Aرو میزنم رو هوا جامپ نمیکنه:(
به هر حال دستت درد نکنه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or