Devil may cry 4

بچه ها يك دقتي كرديد؟
چشم هاي دانته آبي است! موهاش سفيد.
چشم هاي نيرو آبي است! موهاش سفيد.

دقت كرديد؟
حالا كنار از موهاش ديگه چرا چشماشون همرنگ هم است؟
این خصوصیاتی که شما در مورد شخصیت ها عنوان کردی جزو نماد سری DMC به حساب میاد و اگه 600000 تا نسخه دیگه و 60000000 شخصیت دیگه هم به بازی اضافه بشن بازم همشون موهای سفید رنگ و شنل بلند و چشم ابی دارند..........;)

ین خصوصیاتی که شما در مورد شخصیت ها عنوان کردی جزو نماد سری DMC به حساب میاد و اگه 600000 تا نسخه دیگه و 60000000 شخصیت دیگه هم به بازی اضافه بشن بازم همشون موهای سفید رنگ و شنل بلند و چشم ابی دارند..........;)
تا الان سه شخصيت! توي بازي موهاي سفيد داشتن با چشم هاي آبي :
Dante , Nero , Vergil
بجز اين سه شخصيت هيچ كدوم موهاي سفيدي نداشتن! حتي Lady كه توي پروفايلش ذكر شده Devil Human هم اگر دقت كني موهاش سفيد نيست و سياه!
يكي از دوستان هم اشاره كرد تنها پسران اسپارتا موهاي سفيدي داشتن اگر موي سفيد داشتن مطمئنا وقتي چشماي ورجيل و دانته آبي اگر اسپارتا پسر ديگه اي هم داشت همچين خصوصيتي داشت درست ميگم يا نه؟
تازه ليدي در يك قسمت اشاره ميكنه كه Nero يك شيطان نيست!!! ولي قدرت يك شيطان داره و دست اون دست يك شيطان اما آخر بازي Nero به كيليه بر ميگرده ميگه اگر من يك شيطان باشم چي؟ و ...
كاري ندارم ولي مطمئنم بين اين سه شخصيت يك ارتباطي است بيشتر هم بين Vergil و Nero
به نظر شما 5 اين بازي مياد؟
اگر بازي رو درست تموم كني متوجه موضوع ميشي

من تو مرحله 11گیر کردم تا طبقه 3رفتم ولی اونجایی که اون مجسمه (همونی که میتونی پاورآپ کنی و قدرتهای جدیدی رو بخری)کسی میدونه چجوری باید ردش کرد؟

يكي از دوستان هم اشاره كرد تنها پسران اسپارتا موهاي سفيدي داشتن اگر موي سفيد داشتن مطمئنا وقتي چشماي ورجيل و دانته آبي اگر اسپارتا پسر ديگه اي هم داشت همچين خصوصيتي داشت درست ميگم يا نه؟
این حرف رو کجا و تو کدوم شماره از این 4 قسمت گفتم که ما نشنیدیم!!!. ورجل جون و دانته که همخون هستن ( و احتمالا دوقلو، گردن بندهای قسمت سوم رو یادتون هست ) که شباهت های ظاهریشون عادیه.
اما نرو. این بار رو بگم میشه 100 دفعه. نرو دقیقا کُپی برابر اصل دانته ست.

نتیجه گیری:
از گذشته نرو چیزی نمیدونیم پس نمیشه چیزی رو ثابت کرد.
کاپکام ... به الک با این شخصیت درست کردنش.
نرو هم با دانته و ورجل برادره ( از پدر یکی از مادر جُدا :biggrin1: ).
هیچ ماجرای در کار نیست و ما بیخودی داریم بحث میکنیم.

من تو مرحله 11گیر کردم تا طبقه 3رفتم ولی اونجایی که اون مجسمه (همونی که میتونی پاورآپ کنی و قدرتهای جدیدی رو بخری)کسی میدونه چجوری باید ردش کرد؟
فک کنم منظورت همون جایی هست که رو به رو اون مجسمه 3تا از اون ستاره ها هست که میشه گرفت و پرید؟
اگه اونجایی باید ستاره ها رو بگیری تا بپری بالای دیوار (رو ستاره سوم)
میپری رو دیوار یه jump میزنی میپری اونور دیوار

اگر بازي رو درست تموم كني متوجه موضوع ميشي[/quote]
دوست من.من درست تموم كردم :evil:وميدونم هم كه 5 اين بازي مياد چون ورجيل هنوز مونده.من فقط ميخواستم نظر شما را هم بدونم.:question:

سلام

ببینم این نسخه هم مثل نسخه قبلی ، بعضی جاها آدم گیج میزنه یا همه راه ها مشخصه. راستی کسی میدونه نسخه pc این بازی کی میاد؟؟؟

تا الان سه شخصيت! توي بازي موهاي سفيد داشتن با چشم هاي آبي :
Dante , Nero , Vergil
بجز اين سه شخصيت هيچ كدوم موهاي سفيدي نداشتن!
این 3 شخصیت هم از مهمترین و در واقع اصلی ترین شخصیت های بازی هستند . قرار نیست کل کاراکتر ها و شخصیت های بازی از زن و مرد گرفته که از نماد بازی پیروی کنند;)

شما خیلی دنبال پلیس بازی و .......می گردی :) این هایی که گفتی هیچ ربطی به این نداره که بگیم نرو با دانته و......ارتباط داره ;)

تازه ليدي در يك قسمت اشاره ميكنه كه Nero يك شيطان نيست!!! ولي قدرت يك شيطان داره و دست اون دست يك شيطان اما آخر بازي Nero به كيليه بر ميگرده ميگه اگر من يك شيطان باشم چي؟ و ...
این موضوع هم هیچ ربطی نداره به اینکه بخوایم بگیم نرو داداش دانته است :laughing:

كاري ندارم ولي مطمئنم بين اين سه شخصيت يك ارتباطي است بيشتر هم بين Vergil و Nero
چیزی که برام خیلی جالبه اینه که شما حرف کل عالم و ادم رو قبول نمی کنی و حتی گفته های کپکام هم برات مهم نیست و فقط مطمئنی که این ها با هم یه ارتباطی دارند :laughing: توی خیلی از سری بازی ها ممکنه شخصیت های بازی به دلیل همون نماد هایی که گفتم شبیه به هم باشن ولی این دلیل نمی شه که شما ورداری همرو خواهر و برادر و............ کنی :laughing:

بدبختی اینجاست که روستاره سوم نمیره بعد از اینکه دومی رو مگیرم برعکس میشه(نرو)ومیافته پایین
حالا میرم سراغش بهتر بود هوش مصنوعی بازی رو بهتر میکردن تا برای سخت کردن بازی کارهای احمقانه
نکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or