Devil may cry 4

بابا بچه ها میگفتن دانته باهاش راحت نمیشه بازی کرد که!
خیلی باحاله مخصوصا ضربات سریع شمشیرش!!!!
(فقط دست نِرو رو هم داشت کامل بود :cheesygri )
(یکی نیست بگه اگه دست و داشت که دیگه دانته نبود)

خوب من اینجا اعلام میکنم که بازی رو تموم کردم البته تو مرحله 10 بله درسته چون رسیدم به دانته وار هولی
واتر هم خبری نیست واین رفیقمون هم خیلی خشنه واصلا اهل مذاکره هم به نظرنمیرسه:cheesygriمن واقعا تو باس
های این بازی خنگم وکارم پیش نمیره پدرم درمیاد نا بزنمشون این دانته رو چه جوری ترکوندید بگید در راه خدا
میخوام این بچه پرو رو ........سانسور:evil:

صد بار گفتند یک بار دیگه هم میگیم بابا بهش تیر بزن برو جلو اونم تیر میزنه وقتی نیزدیکش شدی با دستت بزنش زمین یک ضربه هم نیمتونندت بزنندت;)

فقط درباره اين Agnus يك چيزي بگم! بعضي وقت ها ميره وسط و دورش يك هاله سبز رنگ شكل ميگيره اگر تا قبل از اين كه اين هاله كامل بشه بهش نزني! يك چيزي تو همون مايه هاي HW ميكنتت! ولي من كه يكي از HW هارو باز صرف اين كردم فقط 5 درصد از خونش رفت! دقيقا رفتم بقلش وايسادم.
اين دانته نامرد! چرا اينقدر خست؟ 5 تا ستاره حرومش كردم آخر هم فايده نداشت و كشتتم! خيلي سخته خيلي :( شانس آورديم ايكيو همه غول ها در اين حد بالا نبود :biggrin1:

قلق خاصی نداره جز اینکه تا میخواد قدرت بگیره که بزنت بپر با شمیر بزنش تا نتونه قدرت بگیره!
قلق ملق نداره. باس ها 3 4 تا حرکت و حمله دارن که همشون رو به راحتی میشه حدس زد که روی سخت ترین درجه هم مشکلی به وجود نمیارن :mad:.
بابا بچه ها میگفتن دانته باهاش راحت نمیشه بازی کرد که!
خیلی باحاله مخصوصا ضربات سریع شمشیرش!!!!
عماد جون این بازی کلا 9 تا مرحله بیشتر نداره! در واقع بازی وقتی درست حسابی و جون دار میشه که دانته میشه شخصیت قابل بازی. 11 مرحله اول حُکم پیش غذا رو داره.

من واقعا تو باسهای این بازی خنگم وکارم پیش نمیره پدرم درمیاد نا بزنمشون این دانته رو چه جوری ترکوندید بگید در راه خدا
میخوام این بچه پرو رو ........سانسور:evil:
دانته سخت هست ولی نه اینکه توش گیر کنی این هم اینجوری !!!. ببندش به تیر و وقتی که رسید جیلوت از دستت استفاده کن و باز دوباره همین کار رو بکن و از اونجای که این بازی چیزی به اسم هوش مصنوعی نداره ( :laughing: ) هیچ کار دیگه ای انجام نمیده :biggrin1:.
PRINC OF PERSIA جان اینجا و تو این گیر کردی خدا رحم کنه بهت سر Ninja Gaiden 2 که دیگه خدای هوش مصنوعی و سختی ست :love:.

PRINC OF PERSIA جان باورت میشه من تو این رئیس حتی 1 ذره از جونمم کم نشد؟!:biggrin1:
به خدا سخت نیست فقط با شمیر بزن بهش و با دست بگیرش تا نتونی هیچ کاری بهت بکنه...
معراج هستم
دستت درد نکنه امین جان لطف کردی باید بازم برم سروقتش کلا این چند تا مرحله داره؟

قلق ملق نداره. باس ها 3 4 تا حرکت و حمله دارن که همشون رو به راحتی میشه حدس زد که روی سخت ترین درجه هم مشکلی به وجود نمیارن :mad:.

عماد جون این بازی کلا 9 تا مرحله بیشتر نداره! در واقع بازی وقتی درست حسابی و جون دار میشه که دانته میشه شخصیت قابل بازی. 11 مرحله اول حُکم پیش غذا رو داره.

دانته سخت هست ولی نه اینکه توش گیر کنی این هم اینجوری !!!. ببندش به تیر و وقتی که رسید جیلوت از دستت استفاده کن و باز دوباره همین کار رو بکن و از اونجای که این بازی چیزی به اسم هوش مصنوعی نداره ( :laughing: ) هیچ کار دیگه ای انجام نمیده :biggrin1:.
PRINC OF PERSIA جان اینجا و تو این گیر کردی خدا رحم کنه بهت سر Ninja Gaiden 2 که دیگه خدای هوش مصنوعی و سختی ست :love:.
فریدون جان نمیدونم چرا تو این بازی اینطوری هستم کلا از بازیهای شرقی بدم میاد اینم اینقدر بچه ها گفتن و تعریف کردن رفتم گرفتم به هر حال اولین باری هست دارم این سری رو بازی میکنم البته توجیح نمیکنم من
کلا ادم کم طاقتی هستم ودوست دارم سریع تموم کنم بازیرو برای همین هست که دقتم خیلی میاد پایین
ومجبورم بیام اینجا سئوالهای اینطوری:eek:بپرسم
راستی فریدون جان اجازه بده تاپیک نینجا گایدن رو من بزنم به خدا ثواب داره یه عمر دعات میکنم!!

نوشته شده توسط osos مشاهده گفتگو :
سعید جان تو خیلی خوش اشتها هستی که 11 مرحله پیش غذاته!!!!
هر چند اره مراحلش کمه
اما واسه بی کاری خوبه.جدی میگم
مثلا من تو خونه دارم کارامو انجام میدم بعد که میخوام خستگی در کنم
توی زنگ تفریح . 1مرحله رد میکنم :cheesygri
انشالله نینجا گایدن طولانی باشه بازی کنم و توی زنگ تفریح برم کارامو انجام بدم!!!!!

اقا همين اول بگم اگه اينجا جاش نيست شرمنده ولي مجبورم:blushing:
بچه ها كسي اهل اين پلي باكس ها هست(سي دي هاي مالزي با مارك پلي باكس) اگه كسي نسخه uc بازي رو رو اين ديسك داره به ما هم بگه از كجا گرفته مرديم بابا همه 3 بار بازي رو تموم كردن ما هنوز چشممون به جمالش روشن نشده
جون بچتون فقط سريع:biggrin1:

بچه ها يك دقتي كرديد؟
چشم هاي دانته آبي است! موهاش سفيد.
چشم هاي نيرو آبي است! موهاش سفيد.

دقت كرديد؟
حالا كنار از موهاش ديگه چرا چشماشون همرنگ هم است؟
حالا يك چيز جالب! دوبلر Vergil همون دوبلر Credo است يعني Dan Southworth ! باورتون ميشه؟
شايد رابطه اي ميان دانته ، نيرو و ورجيل وجود داره! قبول داريد كه؟

اقا همين اول بگم اگه اينجا جاش نيست شرمنده ولي مجبورم:blushing:
بچه ها كسي اهل اين پلي باكس ها هست(سي دي هاي مالزي با مارك پلي باكس) اگه كسي نسخه uc بازي رو رو اين ديسك داره به ما هم بگه از كجا گرفته مرديم بابا همه 3 بار بازي رو تموم كردن ما هنوز چشممون به جمالش روشن نشده
جون بچتون فقط سريع:biggrin1:

داداش من هم UC دارم اما جایی UC ندیدم
باید Free بگیری مثل ما
یه نصیحت .این که Play Box نگیری.میگن لنز رو اذیت میکنه!
برو Next داره بگیر

داداش من هم UC دارم اما جایی UC ندیدم
باید Free بگیری مثل ما
یه نصیحت .این که Play Box نگیری.میگن لنز رو اذیت میکنه!
برو Next داره بگیر

اولا ممنون از جوابت
دوما من با پلي باكس راحت ترم و تا الان نزديك 1 سال و خرده هست كه از اين نوع سي دي استفاده ميكنم و مشكلي تو لنز دستگاه نديدم پيش بياد;)
راستي اگه كسي uc بازي رو با اين مارك سراغ داره ندا رو بده:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or