Devil may cry 4

با دانته .
البته با دانته هم باز باید توی چند قسمت باهاش مبارزه کنی :) ولی من کلا توضیح می دم شما هر جاشو گیر کردی همونجارو برو دیگه................;)

در ابتدا که شما باید مجسمه رو به زمین بندازی و در واقع برای مدتی یه جورایی بیحالش کنی تا بتونی این شیشه ها ی ابی رنگ که رو بدنش هست رو بشکنی............... نحوه انداختنش به زمین هم که به این صورت هست که توی بعضی از سکوهایی که ایستادید یه دونه از همون چرخ هایی می بینید که با ضربه زدن بهش روشن می شه باید به اون ضربه بزنید وقتی که روشن شد مجسمه به زمین میفته و........... بعد از اینکه همه شیشه ها رو روی پا و کمر و دست و.........شکستید فقط یک شیشه روی پیشونیش می مونه که نحوه شکستن اون هم من پیشنهادم شلیک با اسلحه هست ;) با اسلحه شلیک کنید و................ بعد از این که کلا همه شیشه ها شکست هم دوباره باید با مجسمه مبارزه کنی و این بار با ضربه زدن به بدنش سلامتیش رو کم کنی که من بازم پیشنهاد استفاده از اسلحه هست و در مواقعی هم که مشتش رو بالا می بره و میخواد به شما ضربه می زنه بهتره روی همون نور های ابی برید تا خود به خود روی یه سکو دیگه پرتاب بشید و ......همینطوری ادامه بدید تا جونش کم بشه ولی اگه بازم فکر میکنید که این کار هم نمیتونید بکنید پیشنهاد دیگم یاور همیشه مومن :biggrin1: holy water هستش ;)

موفق باشی

به به عجب چیزیه این holy water یه دونه زدم به اژدها پودر شد بیچاره :cheesygri میگم این بازی چرا اچیومنت نمیده گیمراسکور این بازی رو که نگاه میکنه ابروریزیه که :biggrin1:

این بار با ضربه زدن به بدنش سلامتیش رو کم کنی
البته به بدنش نبايد بزني! فقط زماني كه به بدنش چندين بار با شمشير بزني حالت بيهوشي دست ميده بهش و دانته ميپره جلو سينش بلكه بايد اون حباب آبي كه لجوي سينه اش هست رو بزني! ...
كلا اين مرحله روي هر درجه سختي اعصاب خورد كنه!
به به عجب چیزیه این holy water یه دونه زدم به اژدها پودر شد بیچاره :cheesygri میگم این بازی چرا اچیومنت نمیده گیمراسکور این بازی رو که نگاه میکنه ابروریزیه که :biggrin1:
بابا اين holy water مفت نمي ارزه 4 تاش رو مصرف كردم! انگار دشمن هارو ناز ميكنه! تازه خوني هم به خود آدم نميده ...
اما من تا حالا سخترين مبارزم با Credo بوده و بقيه اشون به نظرم زياد سخت نيستن! البته اون غول برفي هم روي اعصاب ادم قدم ميزنه.
راستي اين غول برفي توي نسخه 3 اش نبود؟ همون مرحله اي كه بهمون اون لانجيكو رو ميداد :biggrin1:

البته به بدنش نبايد بزني! فقط زماني كه به بدنش چندين بار با شمشير بزني حالت بيهوشي دست ميده بهش و دانته ميپره جلو سينش بلكه بايد اون حباب آبي كه لجوي سينه اش هست رو بزني! ...
من که اصلا نباید این پست رو نقل قول کنم ولی این چه حرفیه که شما می گی؟؟؟ البته نباید به بدنش ضربه بزنی ولی باید به بدنش ضربه بزنی تا بیهوش بشه :laughing:

بابا اين holy water مفت نمي ارزه 4 تاش رو مصرف كردم! انگار دشمن هارو ناز ميكنه! تازه خوني هم به خود آدم نميده ...
holy water رو باید موقع مبارزه با باس ها استفاده کنی تا خاصیتش رو متوجه بشی....;) شما چه جوری می گی مفت نمی ارزه ؟؟؟؟؟؟؟

ببخشيد من تو مرحله 16 گير كردم . اونجا كه گاز داره و بايد اون فن رو روشن كنيم .
وقتي ميرم تو اون سالن ديگه 3 تا از اون كوسه مانند ها ميان و هر چي ميزنم نميميرن . بايد چي كار كنم ؟ :confused:

ا :biggrin1:
holy water رو باس ها بزن اونم باید بری بچسبی بهشون یا بغلشون کنی :biggrin1: بعد بزنی کلی از جونشون میره از دور بیفایدست;)

همین HOLY WATER بود که تونستم دانته رو رد کنم.من که مرحله 14ام ولی به نظرم سخت ترین باس دانتست من که رو DEVIL HUNTER دارم میرم ولی تو DIFICULTYهای دیگه فکر نمیکنم بشه کاریش کرد.

ببخشيد من تو مرحله 16 گير كردم . اونجا كه گاز داره و بايد اون فن رو روشن كنيم .
وقتي ميرم تو اون سالن ديگه 3 تا از اون كوسه مانند ها ميان و هر چي ميزنم نميميرن . بايد چي كار كنم ؟ :confused:
پشت سر هم بهشون شلیک کن میان بیرون بیحال میشن اونوقت با شمشیر ترتیبشون رو بده

همین HOLY WATER بود که تونستم دانته رو رد کنم.من که مرحله 14ام ولی به نظرم سخت ترین باس دانتست من که رو DEVIL HUNTER دارم میرم ولی تو DIFICULTYهای دیگه فکر نمیکنم بشه کاریش کرد.
برای مبارزه با دانته بهتره برید روی اون سکویی که وسط سالن هست تا اومد بپره بیاد پیش شما بهش ضربه بزنید :biggrin1: با این کار خیلی راحت می تونید بکشیدش فقط یه خورده سرعت عمل می خواد............ توی DIFICULTY هم با همین روش بیچارش کردم :biggrin1:

holy water رو باس ها بزن اونم باید بری بچسبی بهشون یا بغلشون کنی :biggrin1: بعد بزنی کلی از جونشون میره از دور بیفایدست;)

چه خوب شد که تا وقتی که بازی رو تا اخر رفتم نفهمیدم این holy water به چه دردی میخوره:)

برای مبارزه با دانته بهتره برید روی اون سکویی که وسط سالن هست تا اومد بپره بیاد پیش شما بهش ضربه بزنید :biggrin1: با این کار خیلی راحت می تونید بکشیدش فقط یه خورده سرعت عمل می خواد............ توی DIFICULTY هم با همین روش بیچارش کردم :biggrin1:

بهترين روش براي زدن دانته اينه كه تير بزنيد سمتش تير نرو با دانته بلوكه ميشه همينطور كه تير ميزنيد بريد سمته دانته و قتي نزديكش شدي با devil armيك دونه بزن تا اون وقت پسر اسپاردا رو زير سوال ببري.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or