Devil may cry 4

بهترين روش براي زدن دانته اينه كه تير بزنيد سمتش تير نرو با دانته بلوكه ميشه همينطور كه تير ميزنيد بريد سمته دانته و قتي نزديكش شدي با devil armيك دونه بزن تا اون وقت پسر اسپاردا رو زير سوال ببري.
مگه دانته چغندر قنده :biggrin1: که بذاره همینطوری نزدیکش بشی و بعدم بزنیش به محض اینکه فاصلتون کم بشه اون زودتر از شما وارد عمل می شه..........;) البته من نمی دونم روی چه درجه ای شما داری بازی می کنی.............:-"

چرا میشه اونم روی درجه ی دویل هانتر منم همین جوری کشتمش ولی همهی این بازی ها توی این سبک انگشت کوچیکه god of war نمشند حتی هنلی اسورد :(( کاشکی زودتر کپی خور شه این 3 لعنتی

اقا این نرو چطوری دستش اینطوری شده ؟اصلا با دانته فا میله یا نه ؟
آره پسر خاله اند. مگه نمیدونستی;)؟
اینکه چطوری دستش اینطوری شده برای منهم سوال است. من الان مرحله 14 هستم اگه توی بازی مشخص شد قضیه چیه حتما اعلام میکنم.
ولی خدایی این گلها که از توی زمین بیرون میاند خیلی مسخره هستند:biggrin1:

دوستان چطوری میشه کارکتر رو عوض کرد من رو human بازی رو تموم کردم ولی اجازه نمیده عوض کنم لطفا اگه کسی میدونه ما رو هم روشن کنه؟

تو دویل هانتر که نمیتونی و هر کسی مرحله ی مخصوص خودشو داره تو دویولهای قبلی من یه رمزی زدم که الان یادم نیست که ورجیل و لباسهای مختلف برا دانته باز شد

اقا اگه این رمز رو کسی میدونه بگه

آخرین ویرایش:
لعنت بر شیطون ! این چرا Achevement نمیده ؟ دهنم صاف شد تونستم 200 تا بگیرم . Dead Rising و Lost Planet هم همینجوری بودند . کلا کپکام دوست داره ملت بازیهاشو گاز بزنند.

من کریدو رو زدم(دهنم....شد:cheesygri)حالا این باس بعدی (مرحله 9)نمیدونم ملخه یا مگسه هرچی هست سایزش
خیلی گنده هست از فنون ناجوانمردانه هم استفاده میکنه:cheesygriدر ضمن شمشیر هم پرت میکنه البته شمشیر
ها رو هم گرفتم به سمتش پرت کردم فایده ای نداشت قلقش رو بگید امین جون تو که ازهولی واتر استفاده
نکردی بیا یه چراغی روشن کن درضمن هولی واترم ندارم قیمتش هم خیلی گرونه 20000تاست درحالی که
من14000تا بیشت ندارم

لازم به HW هم نیست . فقط شمشیرها رو بگیر وبه طرفش پرتاب کن . خیلی راحت میمیره . شمشیرهایی هم که میخوان به طرفت بیان اول یه چند ثانیه دور خودشون میچرخن بعد میان طرفت , بهتره از این شمشیرا استفاده کنی چون برای حمله به تو ثابت میشن و گرفتنشون راحت تره.

بالاخره این بازیم تموم شد ، از نظر من که برای اولین بار این بازی رو انجام دادم بازی خوبی بود اکشن جذابی داشت هر چند که خیلی فانتزی بود ولی واسه سرگرمی خیلی عالی بود .بجز اون غول مجسمه واقعا طراحی غولهاش عالی بود داستان بازی هم خیلی روبه جلو و خوب پیش میرفت .
حالا هم کنسولم خاموش میشه تا وگاس 2 بیاد (وای که چه حالی میده ، من عاشق تاکتیکالم)

من کریدو رو زدم(دهنم....شد:cheesygri)حالا این باس بعدی (مرحله 9)نمیدونم ملخه یا مگسه هرچی هست سایزش
خیلی گنده هست از فنون ناجوانمردانه هم استفاده میکنه:cheesygriدر ضمن شمشیر هم پرت میکنه البته شمشیر
ها رو هم گرفتم به سمتش پرت کردم فایده ای نداشت قلقش رو بگید امین جون تو که ازهولی واتر استفاده
نکردی بیا یه چراغی روشن کن درضمن هولی واترم ندارم قیمتش هم خیلی گرونه 20000تاست درحالی که
من14000تا بیشت ندارم

سلام
کاره خوبی نکردی زدیش بعدا میاد کمکت:blushing::-":cheesygri
قلق خاصی نداره جز اینکه تا میخواد قدرت بگیره که بزنت بپر با شمیر بزنش تا نتونه قدرت بگیره!
اون چیزهایی رو هم که پرت میکنه رو به طرفش پرت کن زیاد سخت نیست و راحت میمیره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or