Devil may cry 4

1سوال
داش معراج تو از داخل گودال میپری یا از کنار او مجسمه؟
بدو بدو از کنار اون بپر و ....
(نگاه کن تو رو خدا 2 صفحه فقط شده راهنمایی برای یه Jump ) :cheesygri

وقتی اون 1.50 دقیقه رو بری چیه چه دمویی من گیج شدم شما کجا رو میگی ؟
اخر بازی وقتی نرو و کِریه دارن با هم حرف میزنن بعدش یه مبارزه کوچیک شروع میشه
مبارزه رو انجام بده (start رو نزن!!!)
بعد لیست Credit میاد اونو هم ببین (start نزن بزار نمایش بده)
بعدش چند تا دموی دیگه نشون میده

1سوال
داش معراج تو از داخل گودال میپری یا از کنار او مجسمه؟
بدو بدو از کنار اون بپر و ....
(نگاه کن تو رو خدا 2 صفحه فقط شده راهنمایی برای یه Jump ) :cheesygri
من میرم اون لبه بعد جامپ میکنم بعد میافته تو اون گودال

داداش متلک میگی؟:cheesygri

princ جان بعد از اینکه دوتا ابی هارو با دستت گرفتی باید بپری و بچسبی بغل دیوار بعد که داری می افتی دوباره پرش رو بزن تا دیوارو بگیره بره بالا یعنی بچسب به دیوار و بعد a رو بزن تا دیوارو بگیره و بره بالا
حتما باید بچسبی به دیوار بعد jump کنی
یکم اعتماد بنفس داشته باش هی بخودتم بگو من میتونم تا ردش کنی:biggrin1:من شاید با 2 3 بار ردش کردم
حتما ردش کن از این مرحله به بعد تازه خفن می شه:love:

آخرین ویرایش:
فكر كنم بهتر من بيخيال شم! جناب (Nobunaga Oda) بحث كردن با شما تا آخر عمر هم هيچ فايده اي نداره چون فقط چهار متر روبرو رو ميبينيد! انگار اگر اين دو شخصيت توي نسخه هاي بعدي مربوط به هم باشند ورجيل و نيرو سازنده ها ميان ميگند كه اين ها با هم مرتب هستند! پارسال اپيك ميگفت PS3 توانايي اجراي Gears Of War نداره ولي بعدش گفت ET3 از GeoW قويتر و خيلي راحت روي PS3 اجرا شد!
مگه سازندگان نگفته بودن Nero يك Human است؟ چرا پس تمامي مشخصات يك Devil Human داره؟ نكنه ميخواسته از نماد بازي پيروي كنه؟
اصولا نماد DMC اكشن سريع ، دشمن هاي شيطاني ، محيط ، داستان مرتبط ، شمشير زني است نه كت و شلوار :biggrin1:
اگر نماد يك بازي به چشم و آبرو بود كه الان MGS صد بار نماد عوض كرده
توي يكي از مراحل وقتي كه Agnus كه تبديل شده به حالت شيطاني! ميزنيش آخرش كه اون يارو مياد و كيليه رو توي بقلش داره به نيرو بر ميگرده ميگه تو قدرت اسپارتا رو داري و در همين لحظه نيرو چشماش قرمز ميشه ! من هنوز تو كف اين مورد ام.
نرو در اثر جنك با يه دويل بعد از كشتنش دستش اينطوري ميشه در حقيقت روحش مي ره تو دست اين جقله اما حالا من نمي فهمم خون اسپاردا توي اين دسته چيكار مي كنه؟:confused:
مطمئنا خون اسپارتا تو دستش نيست فقط! ...
آقا يك سوال دانته هم شيطان! ميتونه تبديل بشه به شيطان ميتونه حالت عادي داشته باشه دقيقا مثل شخصيت هاي اصلي بازي كه بايد بكشيشون و از حالت هاي مختلف استفاده ميكنه! تازه پسر اسپارتا هم كه هست چرا پس اينقدر به خودش زجر ميده ؟ با يك حركت همه اينهارو بكشه ديگه اگر واقعا اينقدر اسپارتا قدرت داره (نيرو رو ببينيد) چرا دانته اينجوري نيست؟
يك نكته جالب در دانته يك حالتي است كه در بخش اپگريد ها بايد اون بگيريد اگر اين حالت بگيريد تقريبا شبيه به حالت دست نيرو هست با اين تفاوت كه نيرو به وسيله دستش طرف رو ميكشيد به سمت خودش ولي دانته خودش رو ميكشون به سمت دشمن ...
ببين هيچ نيازي نيست كار خاصي بكني وقتي رسيدي به گودال يك بار بپر RB رو بگير و B رو بزن و بعدش يك لحظه صبر كن نيرو يك كم بياد پايين دوباره RB بگير و B بزن و بعدش يك لحظه نيرو ميوفته روي ديوار و يك استپ ميكنه توي همين لحظه بايد A رو بزني! اگر دقت كني وقتي كه ميخواي از روي يك ديوار بپري دفعه اول كه ميپري يك استپ ميكنه نيرو و اگر زود A رو بزني يك بار ديگه ميپره اينجا هم دقيقا بايد همين كار بكني همچين كه با ديوار تماس پيدا كرد و يك لحظه استپ كرد فورا A رو بزن.
اميدوارم مشكلت حل بشه
نميدونم چرا روي اين بازي مشكل داري! فكر ميكنم طرفدار بازي هاي اكشن سريع نيستي! چون باز اگر زبان انگليسيت مشكل داشت آدم ميگفت بخاطر زبان! ولي مطمئنا طرفدار اينجور بازي ها نيستي! اين مسئله كه الان دچارشي من توي DMC3 باهاش مشكل داشتم.
اميدوارم تجربه يك بازي شيرين رو بخاطر دل زده شدن از دست ندي كه اون وقت هيچ چيزي بدتر از يك گيمر نيست كه از يك بازي دل زده بشه تازه اگر بالاي 5 تومان پول بازي داده باشه دگيه بدتر :biggrin1:

فقط یکم سرعت عمل میخواد!!! جلو رو بگیر B بزن اخر هم Jump
من؟تیکه؟ :-"
معراج بجمب دیگه!
من.میثم و یکی دیگه از دوستا داره راهنماییت میکنه
تشویق هم میکمه!!!!
تو میتونی
نگا: معراج معراج.... :victory:
برو دیگه! :wallbash:

:cheesygri

كمك من تو مرحله آخر وقتي اون پيره مردرو ميزني باز مجمسمه مياد اين بار با ظاهر پيرمرده هيچ درجه خوني هم نداره چطور بزنمش؟؟؟

لحظه ای که داره دستشو میاره پایین باید بپری و با دست شیطانی بزنی زیر دستش دو سه بار بزنی میمیره

فكر كنم بهتر من بيخيال شم! جناب (Nobunaga Oda) بحث كردن با شما تا آخر عمر هم هيچ فايده اي نداره چون فقط چهار متر روبرو رو ميبينيد!
:laughing::laughing: منتظر چنین حرفی ازت بودم.اصولا افرادی مثل شما که اطلاعات بسیار پایینی از گیم دارند در انتهای بحث ها از این طور جملات استفاده می کنن یا می گن هیچی نگم بهتره یا می گن بحث با شما فایده نداره و.................. ولی بهت پیشنهاد می کنم اول بری و اطلاعاتت رو زیاد کنی بعد بیای اینطوری با اطمینان راجبه بازی ها نظر بدی .......;) توی این 1 ماه هر چی پست ازت دیدم یا حرف هایی بوده که خودتم نمید ونستی از کجا اومده و فقط یه نفری گفته بوده یا حرف مجلات ایرانی رو اومدی و اینجا بیان کردی :laughing: وقتی حرف خود شرکت کپکام و کارگردان بازی رو قبول نداری البته قبول که چه عرض کنم وقتی اطلاعاتت در مورد گیم کم باشه و symbol در یک سری بازی ندونی چیه انتظار بیشتر از اینی هم ازت نمی ره..........

انگار اگر اين دو شخصيت توي نسخه هاي بعدي مربوط به هم باشند ورجيل و نيرو سازنده ها ميان ميگند كه اين ها با هم مرتب هستند!
اگه منظورت مرتبط هست که باید بگم سازنده ها هزار بار اعلام کردند این ها با هم ارتباطی ندارن ولی شما خیلی خوشت اومده از ارتباط و..............

پارسال اپيك ميگفت PS3 توانايي اجراي Gears Of War نداره ولي بعدش گفت ET3 از GeoW قويتر و خيلي راحت روي PS3 اجرا شد!
مگه سازندگان نگفته بودن Nero يك Human است؟ چرا پس تمامي مشخصات يك Devil Human داره؟ نكنه ميخواسته از نماد بازي پيروي كنه؟
بازم حرف مجلات رو زدی که......... :) اپیک و گرز و........ چه ربطی داره به ارتباط دانته و نرو داره ؟؟؟ یه کمی فکر بعد زدن پست هیچ مسئله ای نداره والا :laughing:

اصولا نماد DMC اكشن سريع ، دشمن هاي شيطاني ، محيط ، داستان مرتبط ، شمشير زني است نه كت و شلوار :biggrin1:
اگر نماد يك بازي به چشم و آبرو بود كه الان MGS صد بار نماد عوض كرده
اصولا؟؟؟؟؟؟ قبلا هم بهت گفتم شما یه به نظر من اول جمله هات بذار چون بیش از پیش مایه ابرو ریزی می شه ;) نماد بازی ربط به گیم پلی بازی داره؟؟؟؟؟:)
شما از symbol در سری بازی ها چیزی نمی دونی فقط بهتر بریو اطلاعاتت رو زیاد کنی .........

آخرین ویرایش:
بچه ها این bloody palace که بعد از تمام کردن بازی روی devil hunter باز می شه چنتا شو باید بری چیه و چند مرحلست یکم بتوضیحید
راستی son of sparda ارزشه دوباره رفتنو داره یا نه؟
بچه ها اگه چیز جالبی که مثلا کار خاصی مثل holy water که یکی گفت یا چیزایی مثل این رو بگید البته تمام بازی رو من 1 بارم از holy water استفاده نکردم به نظرم این چیزا و رمز ها اصلا حال نمیده مخصوصا توی سبک crazy action .یادم نمیاد توی هیچ بازی ایی رمز زده باشم

آخرین ویرایش:
مثل اینکه تاریخ مصرف این بازی تموم شده که اینجوری افتادن جون هم ، این بحثای شما فکر نکنم بدرد کسی بخوره بهتره بهم pm بدید و مشکلاتونو اونجا حل کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or