باید تا دست راستشو تند میاره به سمت تو B بزنیاگه میشه یکی بگه boss آخر بازی ( سنگی ) را چیکارش باید کرد.
مشت اول را که میزند میشه دستش را پس زد ولی مشت دوم به شدت از جان کم میکنه و راه فراری نیست. بعضی اوقات هم فریاد میکشه که کاری نمیشه کرد و کاملا بی هدف انجام میگیرد.
اگه میشه زودتر و کامل راهنمایی کنید.
ببين وقتي كه دست سمت چپش رو مياره RB رو بگير يك وقتي اومد بزنه زمين يك جا خالي بده بعد فورا B رو بزن همچين كه زدي ميره دست سمت راستش رو بلند كنه كه همچين اومد طرفت فورا B رو بزن بعد كه زدي مجسمه ميوفته زمين يك b بزن مسئله حله!بچه ها جان من قشنگ توضيح بديد!
اگه میشه یکی بگه boss آخر بازی ( سنگی ) را چیکارش باید کرد.
مشت اول را که میزند میشه دستش را پس زد ولی مشت دوم به شدت از جان کم میکنه و راه فراری نیست. بعضی اوقات هم فریاد میکشه که کاری نمیشه کرد و کاملا بی هدف انجام میگیرد.
اگه میشه زودتر و کامل راهنمایی کنید.

والا HW به معني رمز نيست! چون بايد براي به دست آوردنش سعي و تلاش كني وگرنه با صدقه و... بهت نميدن! درباره BP ، هم بايد بگم كه 110 مرحله است اگر اشتباه نكنم و توي هر 10 مرحله هم اچيومنت ميده! البته توي تاپيك راهنماي اچيومن ها گفته بود ولي براي من كه از مرحله 20 شروع كرد به دادن.بچه ها این bloody palace که بعد از تمام کردن بازی روی devil hunter باز می شه چنتا شو باید بری چیه و چند مرحلست یکم بتوضیحید
راستی son of sparda ارزشه دوباره رفتنو داره یا نه؟
بچه ها اگه چیز جالبی که مثلا کار خاصی مثل holy water که یکی گفت یا چیزایی مثل این رو بگید البته تمام بازی رو من 1 بارم از holy water استفاده نکردم به نظرم این چیزا و رمز ها اصلا حال نمیده مخصوصا توی سبک crazy action .یادم نمیاد توی هیچ بازی ایی رمز زده باشم
شما که از اولش هم پست های منو نقل قول نمی کردی من پست های شمارو نقل قول می کردم تا اطلاعات کم شما باعث گمراهی دیگران نشه................من كه تمومش كردم ديگه هم كاري به شما (Nobunaga Oda) ندارم و هيچ وقت هم پست هاتون رو نقل قول نميكنم! وقتي كه ميگيد سنبل يك بازي به گيم پليش نيست معلوم شما چقدر حرفه اي هستيد ...![]()
به قول شما سخت که اصلا نیست فقط کمی سرعت عمل و دقت می خواد.........باید تا دست راستشو تند میاره به سمت تو B بزنی
چیز سختی اصلا نیست!

سلاممن هم تمام کردم. کلا یکی از بهترین بازیهای عمرم بود.
یه پیشنهاد: من نسخه های قبلی این بازی را انجام نداده ام. هرکسی که بازی کرده بیاد و از داستان شماره 1 تا الان را بنویسد. مثلا من میخوام درمورد پدر دانته بدونم( اسپاردا) یا در مورد ویرجیل.
مطمینا اگه کسی این کار را انجام بدهد با استقبال دیگران هم روبرو میشود.
پ.ن: لطفا این بحثهای بی سروته را تمام کنید.![]()
)با بدبختی ردش کردم(مرحله بعدی هستم الان)باس اخرش هم مثل کره بود وترکید در مجموع باید قبل ازایول ایول داش معراجو ایول(اگه اسمتو درست گفته باشم)
دل چنتا جوونو شاد کردی تونستی بریش:biggrin1:گفتم کاری نداره که برو حال کن که تازه باحال میشه
من با کارکتر دانته خیلی حال کردم به موفع می خندهو مسخره بازی در میاره به موقشم مثله یه مرد(بابا مرامت منو کشته دانته) :headband:میره نیرو و کیلیه رو نجات میده کلا باحاله

من الان با دانته تو جنگلم رسیدم به اونجایی که یه 3راهی هست اولین بار ترتیبش مستقیم-راست-چپ
بود اما الان این ترتیب عوض شده کسی میدونه ترکیب جدید رو

من الان با دانته تو جنگلم رسیدم به اونجایی که یه 3راهی هست اولین بار ترتیبش مستقیم-راست-چپ