STUN GUN نداشته باشی تا آخر بازی ول معطلیمن stun gun ندارم!!!
نمیدونم کجا را میگیآقا ما چجوری باید هک کنیم !!؟
من همون اولای بازی ماموریت بعد از این که میریم فروشگاه رو بهمون معرفی میکنه گیر کردم نمیتونم در رو هک کنم !
میگه Security 5 میخواد من 2 ام !
تازه من همون 2 ها رو هم نمیتونم هک کنم همش میبازم !!
چجوریه ! ؟
اعصابم رو ریخته بهم !
هر چقدر security بالا باشه هک کردن سختر میشه اخرش security 5 .شما باید خودتو برسونی به گوی سبز رنگ.یک چیزه قرمز رنگ هست که اصلا نزدیکش نشو.هر slot که میری جلو x رو نگه دار و پایینی رو انتخاب کن کمک میکنه شناسایی نشی.چند تای دیگه هم هست مثله worm بهت کمک میکنه.آقا ما چجوری باید هک کنیم !!؟
من همون اولای بازی ماموریت بعد از این که میریم فروشگاه رو بهمون معرفی میکنه گیر کردم نمیتونم در رو هک کنم !
میگه Security 5 میخواد من 2 ام !
تازه من همون 2 ها رو هم نمیتونم هک کنم همش میبازم !!
چجوریه ! ؟
اعصابم رو ریخته بهم !
همون مرحله هستم که توی یک سوله با یه آدم خفن و بلند قد روبرو هستی که یکی از دست هاش مسلسل هست و نارنجک میندازهSTUN GUN نداشته باشی تا آخر بازی ول معطلی
حتما جورش کن
از نظر من پر کاربردتیرن اسلحه های بازی است
جاش را خواستی بگو بهت بگم
من دو جا دیدمش
مرحله ای که هستی را بگو
چون تو مرحله های بعدسر باس فایت های بعدی نیاز میشه
تو از کار انداختن روبات ها و دوربینها
سلامهمون مرحله هستم که توی یک سوله با یه آدم خفن و بلند قد روبرو هستی که یکی از دست هاش مسلسل هست و نارنجک میندازه
این یارو چیهدوستان یه سوال من یکی از gun dealer های قسمت چین رو پیدا کردم همونی که نزدیک یه هتل هستش
ولی اون یکی رو هنوز نتونستم پیدا کنم خوش حال می شم اگه کمکم کنید.
همون مرحله هستم که توی یک سوله با یه آدم خفن و بلند قد روبرو هستی که یکی از دست هاش مسلسل هست و نارنجک میندازه
اگر بری نزدیکش که با مشت میزنه تو صورتتبازی رو ریختم رو هارد دیگه تنها مشکلی که لود طولانی بود هم حل شد...
این مردک رو من دیگه نا امید شده بودم از کشتنش که یه راه خفن پیدا کردم.درواقع انگار یه باگ بود.صاف رفتم تو شیکمش,یه دور من رو زد,بعد از فاصله نزدیک تفنگ رو گرفت جلوم ولی تیر نزد.من چند تا تیر زدم دوباره من رو گرفت زد و...البته خودم خیلی جونم کم شد ولی اون زودتر از من مرد!
اره داداش ربط داره تاجایی که شنیدم انتی ماسون هم هست بازی که منو خیلی متعجب میکنه
من زیر 18 سالم و باحاش کلی هم حال کردمبعد از مدتها یه بازی خفن بازی کردیم که دوستان عزیز زیر 18 سال احتمالا باهاش حال نمیکنن!عجب شاهکاری بودخداییش!
دوستانی که هر 4 تا پایان بازی رو دیدندقت کردین حرفایی که تو هر 4 تاش میزنه با این که با هم متناقضن یه جورایی میشه همشونو قبول کرد؟!!قدرت رسانه رو هم ندیده بودم حایی اینقد خوفناک نشون بدن!