aria_victor
کاربر سایت
دوست عزیز نمیدونم شما چطور پیدا نکردید ؟!!!!!!!!!
از اون جا که شما مطمئنن نمیدونی بازی Hybrid هست و مخفی کاری هم بخش اعظمی از بازی رو تشکیل میده و از اونجایی که جملت نشون می داد بازی سریع و FPS های Run & Gun رو دوست داری احتمالا + به نوع پست زدنت میخوره که خو طرفدار کنسولی ( جرم نیست خو خصوصیته توهین نکردم که ) مطمئنن باید خیلی آدم خاصی باشین ( مثه 2 3 نفر از دوستای خودم تو همین BC ) که خوشتون بیاد . همه از Splinter Cell خوششون نمیاد . همه هم از این خوششون نمیاد . بازی کاملا مثه شماره اولش از لحظا گیم پلی شاهکاره . دقیقا یه Deus EX مدرن هست بازی . حالا شما خوشت نیومده نباید بیای کیفیت بازی رو زیر ساول ببرین . سلیقه ها متفاوته اما کیفیت ثابت هست . من اگه با تعصب نگاه می کردم میتونستم راحت 3 4 تا GIF بذارم و شما رو ترولر بخونم . می بینی که دارم منطقی بحث می کنم پس جا خالی نده .کلاً بحث کردن با فنِ یک بازی که با تعصب به قضیه نگاه میکنه کاری کاملاً بیهوده و وقت تلف کردنه! در نتیجه شما درست میگی دوست عزیز
کاملا با lord elron موافقم.واقعا فراتر از یه بازی بود از هر لحاظ.داستان محشر!گیم پلی و فضا سازی بی نظیر،شخصیت پردازی فوق العاده.گرافیکشم معمولی بود.که باشه!اتفاقا این بازیان که نشون میدن گرافیک مطلقا حرف اولو نمیزنه!حالا دوستان دلشون COD میخواد تاپیکش اونوره ولی یه لطفی بکنین اینقد بیخود سعی نکنین یکی از بهترین بازیای نسلو زیر سوال ببرین!از اون جا که شما مطمئنن نمیدونی بازی Hybrid هست و مخفی کاری هم بخش اعظمی از بازی رو تشکیل میده و از اونجایی که جملت نشون می داد بازی سریع و FPS های Run & Gun رو دوست داری احتمالا + به نوع پست زدنت میخوره که خو طرفدار کنسولی ( جرم نیست خو خصوصیته توهین نکردم که ) مطمئنن باید خیلی آدم خاصی باشین ( مثه 2 3 نفر از دوستای خودم تو همین BC ) که خوشتون بیاد . همه از Splinter Cell خوششون نمیاد . همه هم از این خوششون نمیاد . بازی کاملا مثه شماره اولش از لحظا گیم پلی شاهکاره . دقیقا یه Deus EX مدرن هست بازی . حالا شما خوشت نیومده نباید بیای کیفیت بازی رو زیر ساول ببرین . سلیقه ها متفاوته اما کیفیت ثابت هست . من اگه با تعصب نگاه می کردم میتونستم راحت 3 4 تا GIF بذارم و شما رو ترولر بخونم . می بینی که دارم منطقی بحث می کنم پس جا خالی نده .
چرا این clinic که من میرم تا با کردیت هام ، praxix بخرم نمیشه یعنی اون کامپیوتره objective نیست و نمیشه ازش استفاده کرد ( البته یه بار خریدم دفعه دوم میرم این جوریه ) ؟ ساعت خاصی داره ؟
کسی نبود ؟؟![]()
سلام بر همه
یکی نمی خواد به من بگه چطوری وقتی NEW GAME می کنم آپگریدهای بازی قبلم باقی بمونه؟
آخه به چه عقلی بزارن بمونه ؟ بازی خیلی آسون تر میشه اگه بمونه . بیشتر هم برای همین یه دلیل بهتون میده که مثلا آپگرید های خاصی رو بگیرین بار بعدی یه سری آپگرید دیگه تا روش های مختلف رو امتحان کنین . البته من آخر بازی فقط 3 تا آپگریدم مونده بود که انجام نداده بودم .متاسفانه آپگرید ها باقی نمیمونه و همه چی حذف میشه ....
آخه به چه عقلی بزارن بمونه ؟ بازی خیلی آسون تر میشه اگه بمونه . بیشتر هم برای همین یه دلیل بهتون میده که مثلا آپگرید های خاصی رو بگیرین بار بعدی یه سری آپگرید دیگه تا روش های مختلف رو امتحان کنین . البته من آخر بازی فقط 3 تا آپگریدم مونده بود که انجام نداده بودم .