Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
من به گمونم همه مکالمه هارو پیروز شدم و تقریبا همرو قانع کردم.
اما الان یه سوال برام پیش اومد ، اینی که میگید طرف به حرف میاد، معنیش اینه که چیزی سوای مکالمه هایی که باهاش داریم میگه؟؟ یا منظورتون همون قانع کردن طرفه؟

سلام و خسته نباشيد من اقا يك جا گير كردم لطفا كمك كنيد ماموريت داخل يك ساختمان هست كه مامورهايش اجازه داخل شدن را نمي دهند و اگر بخواهي بروي داخل به طرفت شليك مي كنند بايد چكار كنم الان عكس هم مي گزارم
http://Deus Ex Human Revolution.JPG - 88 KB
یه افسر توی اون اتاقکه دقیقا همین عکس که نشون دادی سمت چپ نشسته باید با اون صحبت کنی قانعش کنی بری تو، اگر تونستی که هیچی اگر نه باید از ایستگاه پلیس بیای بیرون نقشه رو که باز کنی یک راه هست کنار ایستگاه پلیس بری اونجا یک پلکان داره میری بالا اونجا یک درب هست ...

یه افسر توی اون اتاقکه دقیقا همین عکس که نشون دادی سمت چپ نشسته باید با اون صحبت کنی قانعش کنی بری تو، اگر تونستی که هیچی اگر نه باید از ایستگاه پلیس بیای بیرون نقشه رو که باز کنی یک راه هست کنار ایستگاه پلیس بری اونجا یک پلکان داره میری بالا اونجا یک درب هست ...
چطور بايد قانعش كنم بلد نيستم اصلا چطور بروم داخل اون اتاق مي شود كامل توضيح بدهي هر دو راه را مرسي از كمكت

هنوز یاد نگرفتین که از Sp استفاده کنید!
الان بحثی کردیم مگه که اسپویلر بخواد؟ :|. یه چی یاد گرفتین میاید میبینید فوری میخواید گیر بدید!

چطور بايد قانعش كنم بلد نيستم اصلا چطور بروم داخل اون اتاق مي شود كامل توضيح بدهي هر دو راه را مرسي از كمكت
نباید بری داخل اتاق، از بیرون با افسره صبحت کن اون کنار روی صندلی نشسته بری جلو دکمه ی E نشون میده و صحبت میکنی.
درباره قانع کردن من دقیقا یادم نیست قبلش یک سیو بکن که اگر قانع نشد بیای یه جور دیگه بکنی، کلا باید یک جوری باهاش صحبت کنی که نرم بشه از لحن صحبتش میتونی بفهمی قاطیه یا آروم شده.

دوستان عزیز من بازی رو تازه شروع کردم،و تازه هم وارد شهر دیترویت شدم!
هم در اولین ماموریت اصلی و هم در اولین ساید کوئست( motherly ties) از من میخواد که وارد ایستگاه مرکزی پلیس بشم!
اما من فقط وارد لابی ایستگا پلیس میتونم بشم و اون فرد نگهبان اجازه نمیده که داخل برم! باید چه کار کنم؟
ممنون اگه راهنمایی کنید.

هم در اولین ماموریت اصلی و هم در اولین ساید کوئست( motherly ties) از من میخواد که وارد ایستگاه مرکزی پلیس بشم!
اما من فقط وارد لابی ایستگا پلیس میتونم بشم و اون فرد نگهبان اجازه نمیده که داخل برم! باید چه کار کنم؟
ممنون اگه راهنمایی کنید.
تا اونجایی که یادم میاد با اون طرفی که تو اتاقک هستش باید صحبت کنی (مخشو بزنی :d) تا بگه بذارن بری تو.
اقایون من چجوری باید خشاب پر کنم؟اصلا تیرو خشاب ندارم.
مشخصه دیگه ، یکی از راهاش اینه که بگردی تو شهر خشاب پیدا کنی.

خشاب دارم ولی تو اسلحه پر نمیشه.

با زدن دکمه I ( روی کیبورد ) و باز شدن بخش Inventory ، سلاحی رو که در اختیار داری روش کلیک چپ کن گزینه Examine رو انتخاب کن و ببین سلاحت چه رنج فشنگ هایی رو ساپورت می کنه . البته فشنگ های هر سلاح از اسم ـشون هم مشخصه .

مثلا یه جا یک بسته فشنگ پیدا می کنی نوشته 10 mm pistol که نشون میده این فشنگ روی کلت کار می کنه فقط .

اما اگر فشنگ مناسب رو داری واسه سلاحت ولی خشاب گذاری نمی کنه مشکل یه چیز دیگه هست :)

ممنون اگه راهنمایی کنید.
باید با اون کی تو اتاقکه حرف بزنی
اول کمی با عصبانیت باش حرف بزن بعد دلداریش بده من با این روش silver tungue گرفتم

• Like
Reactions: POOYA1989
سلام

یکی از دوستان نحوه هک رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!

کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا هک بشه ؟!

چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or