Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
من كه خودم گفتم اوشون دُر فشاني فرمودند ! البته عمده مشكلشون با بازي ميتونه سر اين باشه كه گرافيك بازي با Crysis برابر نيست ! وگرنه بازي خيلي هم عاليه ! من نميدونم چرا براي بعضيا جا افتاده كه نمره 8 يعني بد ؟ والا زير 8 مينويسن Great !
میدونم باو :دی زیر 8 مینویسه Great اما این 89 هست یعنی فراتر از عالی . من نگفتم نمیدونم بازی بدیه خوبیه چیه . در مقایسه بازی های 2011 این بازی عالی عملکرده . رو PC بعد ِ Portal 2 فک کنم بهترین میانگین رو آورده خو ناحقی نکنین دیگه ! شاید از نظر تو 8 باشه و عالی اما Fact حسابش نکن .

به نظر من شاید این بازی شاهکار قرن نبود، ولی از بسیاری از بازیهای در همین سبک بسیار فراتر بود.
یکم هم بحث سلیقه ای هست چون من هرچی جلوتر میرفتم بیشتر از بازی خوشم میومد. ممکنه تفاوت تو نحوه بازیکردن باشه . مثلا شاید یکی بخواد جوری بازی کنه که حتی یک آلارم هم به صدا در نیاد ولی برای یکی این موارد مهم نباشه. یکی هم ممکنه بخواد سبک کال آف دیوتی بازی کنه و همه رو بکشه بره جلو.
یک نکته ای هم هست اونم اینه که قبل از اینکه یه بازی رو بازی کنی ، چقدر ازش تعریف شنیده یا خونده باشی.. مثلا اگر از یک بازی زیبا خیلی برات تعریف کنن و جملاتی بگن از قبیل " بهترین بازی تاریخ " یا " شاهکار " و از این حرفا، بعدا که بازیرو بازی میکنی همش منتظر اینی که یکی از تو مانیتور بیاد بیرون تیر اندازی کنه و چون اینجوری نمیشه تو ذوق میخوره و گمان میکنی که بازی بدرد نخور بوده.

یکم هم بحث سلیقه ای هست

آخرین ویرایش:
از نظر من باس فایتاش یه جور انعطاف بود خب شما از کسی که الله اعلمی میره جلو اونوقت به باس فایت میرسه به هوش خودش بستگی داره خیلیا رو من دیدم توی نت پست دادن چطوری رییسا رو بکشیم و راه های مختلفم گفتن مثلا برای نمیر ژاروم 4 تا راه مختلف من دیدم ( گذاشتن رگبار جلوش- استفاده از نارجک ای ام پی - استفاده از نارنجک پرتاب کن و ...)

از نظر من باس فایتاش یه جور انعطاف بود خب شما از کسی که الله اعلمی میره جلو اونوقت به باس فایت میرسه به هوش خودش بستگی داره خیلیا رو من دیدم توی نت پست دادن چطوری رییسا رو بکشیم و راه های مختلفم گفتن مثلا برای نمیر ژاروم 4 تا راه مختلف من دیدم ( گذاشتن رگبار جلوش- استفاده از نارجک ای ام پی - استفاده از نارنجک پرتاب کن و ...)
من این نمیر رو رگبار رو upgrade کرده بودم تیر دنبال کننده داشت سنگر گرفتم lock کردم تو دسته سوم کشتم

باس فایت های بازی خیلی ابکی بود !!!
من ترجیه میدادم باس فایت ها مثل متال گیر یا بازی های مشابه کشتنشون قلق داشته باشه !!!
تکنیک به کار ببری برا نابودی !!!
اما فقط باید بزنیشون برا مردن !

باس فایت های بازی خیلی ابکی بود !!!
من ترجیه میدادم باس فایت ها مثل متال گیر یا بازی های مشابه کشتنشون قلق داشته باشه !!!
تکنیک به کار ببری برا نابودی !!!
اما فقط باید بزنیشون برا مردن !
در مورد باس فایت ها 1 نکته رو بگم با این که قبول دارم باس فایت ها چالش برانگیز نبودن اما دلیل داره خود ِ فرانسیس دوگاس کارگردان بازی تو مصاحبه ای گفتش که چجون بازی روش های مختلفی بهتون عرضه می کنه برای رد کردن مراحلش و همینجور بازی RPG هم هستش پس هر کسی بسته به روشش آپگرید های لازم رو انجام میده ، حالا ما باید باس فایت ها رو جوری تعدیل کنیم که کسی بخاطر نوع آپگریدی که کرده به مشکلی تو باس فایت نخوره و برای همه یکسان باشه . هر چند به قولی میتونستن یه چن تا صحنه ی هیجان انگیز به مبارزه با باس فایت ها اضاف کنن و یه سری QTE .

در مورد باس فایت ها 1 نکته رو بگم با این که قبول دارم باس فایت ها چالش برانگیز نبودن اما دلیل داره خود ِ فرانسیس دوگاس کارگردان بازی تو مصاحبه ای گفتش که چجون بازی روش های مختلفی بهتون عرضه می کنه برای رد کردن مراحلش و همینجور بازی RPG هم هستش پس هر کسی بسته به روشش آپگرید های لازم رو انجام میده ، حالا ما باید باس فایت ها رو جوری تعدیل کنیم که کسی بخاطر نوع آپگریدی که کرده به مشکلی تو باس فایت نخوره و برای همه یکسان باشه . هر چند به قولی میتونستن یه چن تا صحنه ی هیجان انگیز به مبارزه با باس فایت ها اضاف کنن و یه سری QTE .
اره جای بحث داشت ..
مثلا باس اخر یه خورده درگیر کننده تر بود !
باید چندتا حرکت انجام میدادی ... !
البته اینم هست ....
درست میگی

من رفتم تا یه جایی یه یارو مثل ارنولد بود تو ترمیناتور اومد با یه بدبختی کشتمش بعدش می خوای بری تو اسانسور از بازی خارج میشه میره تو منو بازی همین جا تموم شده ؟؟؟؟؟؟ اگه تموم شد که خیلی بده چون تازه گزم شده بودم

بازی اینطوری تموم نمیشه بازی شما تسخه دمو هستش.!

نسخه کامله از mihandownload گرفتم البته سری اولی بود که گذاشته بود به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟؟

میدونم اما بحث سر ِ چیز ِ دیگه ای هست . ایشون یه فتوای تاریخی صادر کردن و من نمی تونم جلوی خودمو بگیرم .
بازی اگه در حد ِ همون 8 بود میانگینش `89 نمی شد . شاید تو داری با MGS که بهترین بازی ِ عمرته مقایسه می کنی اما خو در مقابل بازی اول این بازی یه Deus Ex کاملا بر حقه .
چرا کلاس بازی رو میاری پایین ! ( اینجا بخش PC هست و منم قصدم توهین به شخصی نیست بلکه نظرم رو در مورد یه بازی دارم می گم. طرفدارهای MGS باید تحمل کنن!:دی) مخفی کاری در کنار آزادی عمل بی نظیر توی پیشروی مراحل این بازی هزار برابر ازون شاهکار هنری استاد کوجی بهتره . فقط ضعفش اینجاست که آدام کارتون یا بشکه فلزی توی جیبش جا نمی شه که برای مخفی شدن یهویی از جیبش در بیاره و بکشه روی سرش!:دی
Deus Ex علاوه بر اینکه یکی از بهترین rpg اکشن های( بعضی ها این بازی رو با یه rpg صرف مقایسه می کنن که کاملا کار اشتباهی هست) این نسل هست، در کنار بت من بهترین Stealth این نسل به حساب میاد( نظرمن)

آخرین ویرایش:
... حالا ما باید باس فایت ها رو جوری تعدیل کنیم که کسی بخاطر نوع آپگریدی که کرده به مشکلی تو باس فایت نخوره و برای همه یکسان باشه .
از نظر من باس فایت هاشو تعدیل و تسهیل کرده بودن....
یک چیزی هم بگم . من اینقدر از مخفیکاری این بازی خوشم اومد که اصلا دلم نمیخواست با باس درگیر بشم.
سه تا چیزی که تو باس هاش مشترک بود ( به جز آخریش) این بود که 1- طرف پا میشد میومد تو دو قدمی آدم تیر اندازی می کرد. در حاتی که میتونستن مرحله جوری طراحی کنن که بین ما و باس یک مانع مثل یک پرتگاه یا آتیش یا ... باشه. یا باس سوار هواپیمایی تانکی هلیکوپتری ... باشه.
2- سرعت باس ها خیلی زیاد بود . بهتر بود حد اقل یکیشون رو کند میساختن .میتونستن با اضافه کردن یک سری تجهیزات سنگین به یکی از باس ها این کندی سرعت رو توجیه کنن.
3 - من همشون ( به جز آخری) رو با یک استراتژی کشتم. اول بهشون برق میزدم وسپس با بهترین اسلحه ای که داشتم از ناحیه سر میبستمشون به گلوله. کاور گیری هم که تقریبا نیاز نبود.

اما باز هم اینقدر مخفی کاری بازی قشنگ بود که حتی میتونست باس هم نداشته باشه.
مخفی کاری در کنار آزادی عمل بی نظیر توی پیشروی مراحل این بازی هزار برابر ازون شاهکار هنری استاد کوجی بهتره . فقط ضعفش اینجاست که آدام کارتون یا بشکه فلزی توی جیبش جا نمی شه که برای مخفی شدن یهویی از جیبش در بیاره و بکشه روی سرش!:دی
شاید دلیلش اینه که این بازی تمرکزش و به چالش کشیدنش رو روی مخفی کاری قرار داده.
اما بازی های دیگه (اسم نمیارم تا موضوع تاپیک منحرف نشه) روی چیز های دیگه هم تمرکز میکردند و چالش های دیگه ای هم داشته اند.
یک نکته دیگه که من تو این بازی خوشم اومد این بود که با موس و کیبرد بازی کردم و توی این سبک، بازی با موس و کیبرد بیشتر از بازی با دسته لذت داره.
البته جو بازی رو هم به خوبی ساخته بودن.

آخرین ویرایش:
چرا کلاس بازی رو میاری پایین ! ( اینجا بخش PC هست و منم قصدم توهین به شخصی نیست بلکه نظرم رو در مورد یه بازی دارم می گم. طرفدارهای MGS باید تحمل کنن!:دی) مخفی کاری در کنار آزادی عمل بی نظیر توی پیشروی مراحل این بازی هزار برابر ازون شاهکار هنری استاد کوجی بهتره . فقط ضعفش اینجاست که آدام کارتون یا بشکه فلزی توی جیبش جا نمی شه که برای مخفی شدن یهویی از جیبش در بیاره و بکشه روی سرش!:دی
Deus Ex علاوه بر اینکه یکی از بهترین rpg اکشن های( بعضی ها این بازی رو با یه rpg صرف مقایسه می کنن که کاملا کار اشتباهی هست) این نسل هست، در کنار بت من بهترین Stealth این نسل به حساب میاد( نظرمن)
عزیزم نمیارم پایین ! بازی با MGS قابل مقایسه نیست نه سبکش نه مخفی کاریش نه اینکه RPG هست هیچی ! بعضیا فک می کنن همه بازیهایی که مخفی کاری دارن رو میشه با هم مقایسه کرد :دی خو نیست !
وقتی میگم با بازی اول قابل مقایسه هست دیگه تا تهش بخون محمد ! یعنی فوق العاده ! بهترین Hybrid تاریخ یکی از بهترین بازگشت های تاریخ رو هم رقم زد و الان همون ماکان که به DX : HR اومد اد 5 تو 100 بازی برتر میاد میگه که بازی Deus Ex عالی ـی بود ماکانی که به شدت فن ِ نسخه اوله :دی . امتیاز منم به این بازی Deus Ex ـه !
من فقط 1 بازی تو این دوران تو این سبک تقریبا دیدم اونم Alpha Protocol بود :دی

بازی با ویندوز 64 بیت 7 کسی تست کرده ؟ وسط بازی گیر میکنه برای من

من با همین وین بازی کردم !!
در طول مدت زمان بازی کلا 3 باز بازیم فریز کرد ....
کرش نکرد ..
فریز کرد فقط !
وقتی انتی رو از اون اخری یه درجه اوردم پایینتر درست شد .. دیگه فریز نکرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or