Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
من با همین وین بازی کردم !!
در طول مدت زمان بازی کلا 3 باز بازیم فریز کرد ....
کرش نکرد ..
فریز کرد فقط !
وقتی انتی رو از اون اخری یه درجه اوردم پایینتر درست شد .. دیگه فریز نکرد !

من روی 800 در 600 بازی کردم بازم یه جاهایی وحشتناک فریز میکردم 1 ثانیه یهو راه میفت اسمش افت فریمه؟

اینجا تاپیک صحبت درباره بازی هست نه مشکلات، توی خود تاپیک مشکلات اگر برید قشنگ مشکلتون رو توضیح دادن و حل میشه. اونجا پچ گذاشتم میتونید چپ های بازی رو بگیرید خیلی از مشکلات افت فریم حل میشه. اینجا ادامه ندید خواهشا!

---------- نوشته در 12:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 PM ارسال شده بود ----------

در مورد باس فایت ها 1 نکته رو بگم با این که قبول دارم باس فایت ها چالش برانگیز نبودن اما دلیل داره خود ِ فرانسیس دوگاس کارگردان بازی تو مصاحبه ای گفتش که چجون بازی روش های مختلفی بهتون عرضه می کنه برای رد کردن مراحلش و همینجور بازی RPG هم هستش پس هر کسی بسته به روشش آپگرید های لازم رو انجام میده ، حالا ما باید باس فایت ها رو جوری تعدیل کنیم که کسی بخاطر نوع آپگریدی که کرده به مشکلی تو باس فایت نخوره و برای همه یکسان باشه . هر چند به قولی میتونستن یه چن تا صحنه ی هیجان انگیز به مبارزه با باس فایت ها اضاف کنن و یه سری QTE .
نه خدائی باس فایت ها خیلی مزخرف و چرت و پرتن، اصلا این چیزی هم که کارگردان بازی گفته دوزار نمی ارزه :دی. چون باس فایت ها همین الانش جوری طراحی شدن که کسی که سیستم مخفی کاری رو پیش گرفته باشه عمرا بتونه رد کنه، خودم باس اول رو چون بازی رو 100 درصد مخفی میرفتم حتی یک تیر هم شلیک نمیکردم دهنم سرویس شد رد کنم چون همش سیستم مخفی کاری رو آبدیت کرده بودم و نه تیر به اون صورت داشتم نه اینکه مثلا قابلیت های جون و... رو ارتقاء داده بودم. حالا با این اوضاع باید جلو یه باس می ایستادم اونم بدون مخفی کاری.
اصلا باس فایت ها بالانس نبود. برای کشتنشون هم راه های مختلفی نبود به نظرم چون واقعا موقع جنگ با چهار تا تیر میمردی، حالا اون وسط میخواستی راه های مختلف تست کنی باید یه صد بار کشته می شدی. توی MGS 3 مثلا باس فایت ها کاملا توازن داشتن یعنی میتونستی بنا بر نیازت باس هارو بکشی، مثلا اگر اول بازی دوربین حرارتی رو گیر میاوردی اون باسه که نامرئی میشد رو راحت میتونستی بیهوش کنی لباسش رو بگیری حالا گیر نیاوردی بازم میتونستی این کار رو بکنی سخت تر یا میتونستی بکشی ولی توی Deus واقعا نمیتونی از چند روش متداول استفاده کنی.

باس فایت های این بازی صحبت کردن با افراد کلیدی داستان و تصحیح عقایدشون بود نه باس فایت های آبکیش
از اون نظراتی بود که ادم رو متحول میکنه !!
باریکلله !!
من عموما نتونستم خیلی خوب کسی رو راضی کنم توی بازی ..
نصفه نیمه گذروندم همه رو :d

دقیقا همینه . اگه شما بتونی نفر رو با چرب زبونی و سماجت به حرف بیاری و ازش حرف بکشی و ابعاد جدید داستان برات روشن شه به مبارزه با صد تا باس میارزه ...! نمیدونم تونستید تگرت رو ( تو سالن کنفرانس) به حرف بیرید یا نه حرفای جالبی میزنه ...!

نمیدونم تونستید تگرت رو ( تو سالن کنفرانس) به حرف بیرید یا نه حرفای جالبی میزنه ...!
عجب من که این تیکه رو اصلا ندیدم!من هر کی تو بازی بود رو تونستم قانع کنم ولی تو قسمت کنفرانس اصلا تگرت رو ندیدم!
من مستقیم رفتم و اون کامپیوتر رو هک کردم!عجب بخش فرعی ماموریت بود حرف زدن با تگرت؟بازم من اکثر قسمت های فرعی ماموریت های اصلا رو می رم ولی ...

یه قسمت تو بازی بود که باید وارد دفتر Tong تو هایو می شدیم؟چطوری باید اون کارو می کردیم؟باید با اون یارو پیش خدمته صحبت می کردیم و بعد می رفتیم پول رو از اون دختره بگیریم؟که بعد اجازه ورود ما رو بده؟

مالک رو هم تونستم نجات بدم که بعدا به بردن دانشمندای سریف کمک کرد.اگه مالک می مرد چطوری دانشمندای سریف خارج می شدن از اونجا؟

زنده موندن شوچنکو جتمیا؟یا پلیر می تونه تو روند بازی زنده نگهش داره؟

یه چیز دیگه.من الان پچتر اخرم و بازی هنوز تموم نشده.اون چیپ رو هم تو هنگشا از LIMB نگرفتم که بعدا فهمیدم کار خوبی کردم.اگه می گرفتم فقط تو قسمت مبارزه با نمیر دردسر ساز می شد یا تو ماوریت اخرم باعث می شد مثل بقیه اگمنت ها بزنه به سرت و کنترل نداشته باشی؟

تمامی نسخه های کپی نسخه ی اگمنت ادیشن بودن؟

ممنون

برای اینکه تگرت رو مٌقر بیارید باید social enhacment رو تو اگمنتیشن ها بگیرید خداییش به کار میاد ...! نکته دیگه هم به حرفی که میزنه و جوابی که میدید دقت کنید تا اون گزینه نمیدونم چیچی persuation بیاد که یا space فعال میشه . بعد با توجه به نوع شخصیت ( الفا بتا اومگا ) جوابشو بدید دهنشو ... کنید :d

باید درباره یه نوار ازش بپرسی که ادام میگه اگه مردشی بگم نوار رو همینجا بررسی کنن که درست بودنش ثابت شه که تا این رو میگه تگرت به ... خوردن میوفته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or