Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
سلام

یکی از دوستان نحوه هک رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!

کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا هک بشه ؟!

چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟

ممنون

خیلی ساده هست.شما باید اون شکل های پوشه و ... رو به سرعت به اون دایره برسونی.
یعنی مثلا روی یکی از شکل های اون پوشه ها کلیک میکنی بعد نمودار میره به سمته شکل پوشه بع پوشه بعدی رو کلیک میکنی
اینقدر کلیک میکنی تا نمودار رو برسونی به اون دایره!
===============================================

دوستان بازی چند تا باس فایت داره؟ و کلا چه قدر طول میکشه تموم بشه رو حالت نرمال؟

دوستان بازی چند تا باس فایت داره؟ و کلا چه قدر طول میکشه تموم بشه رو حالت نرمال؟

بازی سه تا باس فایت داره . این سه نفر همونایی هستند که در حمله به " شرکت سریف " هم حضور دارند .

بعد از شکست دادن نفر دوم ، تصادفی این فایل ها رو یکجا دیدم و عکس گرفتم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: POOYA1989
به همه توصیه میکنم طرف این بازی نرن.همش مشکل و باگ داره.روند بازی اصلا به دل نمیشینه و گرافیکش عقب افتادس

دوست عزیز منم با عنوان هایی که تم RPG دارن اصلا و ابدا حال نمیکنم . به عنوان مثال witcher . کاملا مشخصه سازنده هاش خیلی وقت صرفش کردن و برای طرفدارن سبک RPG اینجور عناوین فوق العاده هستن . اما دلیل نمیشه چون منو شما از این بازی خوشمون نمیاد بکوبیمش.اگه Deus EX HR عنوان بدساختی بود میانگین امتیازاتش 89 نمیشد.

بازي قشنگي است ولي كمي سخت است من از دست اين ماشين ها چطوري در بروم خسته شدم فقط با يك نارنجك مي شود كشت اين ها را يا كار ديگر هم مي شود كرد با هاشان

بازي قشنگي است ولي كمي سخت است من از دست اين ماشين ها چطوري در بروم خسته شدم فقط با يك نارنجك مي شود كشت اين ها را يا كار ديگر هم مي شود كرد با هاشان
اگر منظورت اون روبات های شبیه سگه که یک کنترل پانل دارن روی یکی از کامپیوترهای اطراف محوطشون که میتونی غیر فعالشون کنی !!
باید اون کامپیوتر رو پیدا کنی

این DLCکه قرار بود این ماه بیاد چی شد؟
اومد؟
لینک دارین؟
اسمش اگر اشتباه نکنم THE MISSING LINKبود؟ درسته؟
--------------------
ویرایش:
ظاهرا این dlcدر 18 اکتبر عرضه میشه یعنی چهار روز دیگه!

بچه ها یه سوال داشتم. ممکن به کم مبتدیانه به نظر بیاد ولی هر چی گشتم نفهمیدم باید چه کنم. یه سری مهارتا مثل اینویز شدن و بی صدا راه رفتن ها قابل فعال کردنه. درست؟ علامتشون این بقل صفحه میاد مثل یه لوزی یا عین انالوگ دسته ایکس باکس. منتها من هرچی سعی میکنم یکی از اینا رو فعال کنم ، نمیشه. یعنی نمیدونم کدوم کلید رو بزنم. تو اپشن هم گشتم. منتها نتونستم بفهمم کدوم دکمه هاس. میشه راهنماییم کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or