Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
حالا از بحث گرافیک و گیم پلی و اینا بگذریم !!!من بازی رو یکی دو روزه میگیرم ..کلا جریانش چیه بازی؟
جریان ی دیوانست که ی ماشین اختراع کرده که بوسیله اون میتونه سرنوشت بشریت رو در راه درست و سعادت به پیش ببره قافل از اینکه همیشه مصیبت و بدبختی گریبان گیر انسان بوده و هست و در این بین تمام ارمان هاش نابود میشه و ازادی انسانها رو ازشون گرفته ! کلا در طول بازی اینارو متوجه نمیشی اخرش میفهمی .!

Last edited by a moderator:
شما هم مثل من...:d من خودم اولین روزی که رو نت اومد شروع کردم به دانلود... بعد از دانلود تقریبا 10 گیگ (یک فایل و نصفی) دیدم که بازی خراب از آب در اومد... بعد نشستم یه 5.5 گیگ دیگه دانلود کردم... کلی از حجم اینترنتم و حجم رپیدم پرید تا بالاخره امروز نصیبمون شد تا بازیش کنیم...:d
ایول چقدر خوشحال شدم که یکی دیگه هم غیر از خودم این مشکلات رو داشته! :دی

البته شما هم زودتر از من تمومش کردی. برای من فردا تموم میشه. :دی

بگیریمش ببینیم گیم پلیش چه ریختیه. گرافیکش رو هم خودم شخصا از روی تریلرهای E3 که دیده بودم توقع بالایی نداشتم که بخواد حالم گرفته بشه...

کلا به نظر من آنچنان بازی شاخی نیست ! از نظر من در حد بازی های معمولیه ! گرافیک خیلی بالایی هم نداشت ! تقریبا دو ساعتی بازی کردم ... معمولیه ( نظر شخصی )

ببینم آخر داستان رو کامل اسپویل می کنید یا نه
هر چی هست توی اسپویلر بگید در مورد داستان
تاپیک رو که به محل بحث گرافیک و بنچ مارک و کاغذی نبودن مهم است یا گیم پلی، تبدیل کردید دیگه این یه مورد رو رعایت کنید و از تگ اسپویلر استفاده کنید

درباره دانلود من که صبر کردم نسخه ی 5 گیگ ایش اومد گرفتم چقدر هم سر باز شدن دردسر گرفتم حدود 45 دقیقه داشت از ریپ در میومد :دی لینک مدیا فایر کسی خواست بگه بدم.

این غول اولش چرا اینقدر سرکاری بود؟ :دی،
با کولت و مولت و اینا هرچی زدم هیچیش نشد آخر سر یه اسلحه بود شوک الکتریکی میداد 5 تا تیر زدم سر تیر شیشم افتاد زمین ترکید :دی :دی. چقدر خودم رو جر دادم که با کولت بزنم تو سرش چه موش و گربه بازی ای در آوردم آخر سرش همین طوری رفتم با این تفنگه راحت کار رو یه سره کردم :دی.

این ماجرای کمبود تیر چیه؟ همه ازش مینالن؟ من خیلی تیر دارم! مثلا الان نزدیک 100 تا تیر کلت دارم :دی از اول بازی همین طور رو دستم باد کرده یه پنج تاش مصرف میشه دوباره میاد سر جاش :دی.

کسی این DVD مراحل ساخت بازی (Bonus DVD) رو دانلود کرده؟
من دانلود کردم نوشته بود زیرنویس ENG توی NFO ولی زیرنویس ENG نداشت یا کلا زیرنویس انگلیسی نداره؟

قسمتarm augmentation روی عکس بازو کلیک کن. بعد داخلش یه آپگرید هست به نام carrying capacity که می تونی با آپگرید کردنش فضای اینونتوریت رو افزایش بدی

نه دیگه. خوب نگشتی!:دی
اگه پشت ساختمون رو بگردی یه دریچه پیدا می کنی که بدون خون و خونریزی وارد اون محل میشی
اینو می گم

اینو اصلا ندیده بودم... :d

درباره دانلود من که صبر کردم نسخه ی 5 گیگ ایش اومد گرفتم چقدر هم سر باز شدن دردسر گرفتم حدود 45 دقیقه داشت از ریپ در میومد :دی لینک مدیا فایر کسی خواست بگه بدم.

این غول اولش چرا اینقدر سرکاری بود؟ :دی،
با کولت و مولت و اینا هرچی زدم هیچیش نشد آخر سر یه اسلحه بود شوک الکتریکی میداد 5 تا تیر زدم سر تیر شیشم افتاد زمین ترکید :دی :دی. چقدر خودم رو جر دادم که با کولت بزنم تو سرش چه موش و گربه بازی ای در آوردم آخر سرش همین طوری رفتم با این تفنگه راحت کار رو یه سره کردم :دی.

این ماجرای کمبود تیر چیه؟ همه ازش مینالن؟ من خیلی تیر دارم! مثلا الان نزدیک 100 تا تیر کلت دارم :دی از اول بازی همین طور رو دستم باد کرده یه پنج تاش مصرف میشه دوباره میاد سر جاش :دی.

انقدر حرص نداشت با دو تا تایفون کشته میشد ... :d
--------

این دخترایی که تو کلاب ها و گوشه خیبون ولوئَن نمیشه بلند کرد ؟ خیلی واسشون وقت گذاشتم نشد ... :d

انقد راه های مخفی تو بازی هست که آدم فقط باید 2 3 باری بازی کنه تا بتونه اکثرشون رو امتحان کنه :دی مثلا من مطمئنم مراحل آخر راه های مخفی زیاد داره اما پیدا نکردم مرحله 14 و 15 اون قدا :دی

یه مدیر باید بیاد اینجا نظرات کنه . من که بازی رو تموم کردم بنده خداهایی که تموم نکردن زدن اسپویل شد براشون که !

دوستان لطفآ هرچیزی در مورد داستان و نکته های داستانی و ... خواستین بگین توی اسپویلر بذارین یا توی این تاپیک مطرح کنین که کلآ در مورد این مسائل زده شده. این بار خودم چند تا پست رو وارد اسپویلر کردم ولی دفعه بعد لطفآ رعایت بشه چون بازی از نظر داستانی هم اهمیت زیادی داره و هرچیزی در این مورد میتونه به تجربه بازی صدمه بزنه.

دوستان باس فایت ها که میبینین بعضا آسونه و اینا و یا با بعضی راه ها نمیشه کشتشون بخاطر این که سبک بازی شما دخیل نباشه تو مبارزه با باس فایت و پدرتون در نیاد مثلا اگه کل ِ بازی رو مخفی کاری رفته باشین . رو این نکته دوگاس ( کارگردان بازی ) تو همه مصاحبه هاش اشاره می کرد که کار ِ خیلی سختیه اما خوب از پسش در اومدن .

سلام
من تو قسمت چینی ها گیر کردم توی کلاب هم با اون پیرمرده صحبت میکنم هم با اون پسره که پایین کلاب فروشنده هست ولی نمیدونم باید

چیکار کنم همش تو نقشه هم همون پسره رو ضربدر زرد نشون میده گیج شده باید کجا برم؟؟؟

سلام
من تو قسمت چینی ها گیر کردم توی کلاب هم با اون پیرمرده صحبت میکنم هم با اون پسره که پایین کلاب فروشنده هست ولی نمیدونم باید

چیکار کنم همش تو نقشه هم همون پسره رو ضربدر زرد نشون میده گیج شده باید کجا برم؟؟؟

باید با پیرمرده صحبت کنی. بازم..

این ماجرای کمبود تیر چیه؟ همه ازش مینالن؟ من خیلی تیر دارم! مثلا الان نزدیک 100 تا تیر کلت دارم :biggrin1: از اول بازی همین طور رو دستم باد کرده یه پنج تاش مصرف میشه دوباره میاد سر جاش :biggrin1:.

کلت که آره زیاده ولی واسه اسلحه های دیگه تیر خیلی کم میده و برای کسی که بخواد اکشن COD بره زیاد مناسب نیست و تیر کم میاره ولی باز اگه درست همه جا رو بگرده و درست نشونه گیری کنه می شه یه اکشن نفس گیر از توش درآورد . ولی کسایی که مخفی کاری برن اصلا نیازی به تیر غیر از باس فایت ها پیدا نمی کنن. ولی میشه با استفاده از silencer از اسلحه های دیگه هم توی مخفی کاری استفاده کرد که سرعت رو چند برابر افزایش میده و احتیاج نیست منتظر موند تا دشمن نزدیک بشه و takedown زد.خیلی آپگرید ها توی پیشروی توی مراحل بازی تاثیر داره و باید به دقت این کار رو انجام داد.

اینو اصلا ندیده بودم... :d

این دخترایی که تو کلاب ها و گوشه خیبون ولوئَن نمیشه بلند کرد ؟ خیلی واسشون وقت گذاشتم نشد ... :d
تازه یه راه دیگه هم از طریق فاضلاب هست که قشنگ میفته توی زیر زمین اونجا. من همیشه سعی می کنم همه راه ها رو امتحان کنم و بعد برم مرحله بعد
مشخصه که چه زجری کشیدی و هی E زدی ولی به جاش خانم ها کلی فحش و دری وری تحویلت دادن!lol جا داشت یکی یه فیلم ازت می گرفت کلی می خندیدیم!:دییا اسکویر می تونست که یه آمار بگیره از دکمه های E زده شده در قبال این خانم های قناس brothel و کوچه و خیابون مثل کاری که توی 3rd Birthday و Shower Scene انجام داد و آمارش رو بیرون داد!:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or