اول با اون چینی طبقه پایین صحبت کن در مورد Tong و بعد بهت می گه که بری بخش VIP و بعد که میری با اون پیرمرده صحبت می کنی میاد دست به سرت می کنه و بعد باید از زبونیش بکشی و بعد میری طبقه پایین و زیر زمین و باز با این پیر مرده صحبت می کنی
500 دفه اگه کسی فهمید که باید از اسپویلر استفاده کنه!
خوب من هم بالاخره به کوری چشم حسود و بخیل و چلمبه و چاق و خسیس و ذلیل دانلودم تموم شد و یه مقداری از اوایلش رو بازی کردم. نظر شخصی من:
بازی بسیار عالی و قشنگ و کارشده ای هستش.
چرا کلمه کارشده رو بولد می کنم؟ یه موقع هایی آدم یه گیمی رو می گیره می بینه بازی خوب و جالبیه، ولی به نظر میاد استودیوی سازنده بازی دیگه آخراش کم آورده و حوصله نداشته همه چیز گیم رو برق بندازه (نمونه اش زیاده: Bulletstorm، F.3.A.R و...)، ولی خداییش اینا Deus Ex رو تا می تونستند برق انداختندش! دیالوگ ها عالیه! Cut-Scene ها واقعا کار شده است، خود شخصیت Adam جالبه، و این مقداری که از اول کار مشخصه داستان قشنگی هم داره. گیم پلی و سیستم مبارزه و کاور و... هم انقدری که من بازی کردم به نظرم خوب اومد. سیستم صدا هم به نظر خوب میاد (خودم عاشق صدای Adam هستم).
فقط تنها عیب بزرگ گیم همون ایراد بزرگی که همه می دونند هستش (هر کس بدش میاد و متعصبه نخونه):
آخه همچین گیمی با این گرافیک؟ به نظر من گرافیک بازی حداقل 4-3 سال عقب تر از بازی های روزه! یه جورایی یاد گرافیک No One Lives Forever افتادم!
اصلا تمام Object ها از چند تا خطی که به طور ناشیانه ای به هم وصل شده تشکیل شده! افکت های خون و ... موقعی که کسی رو می کشی بسیار ضعیفه. طراح های بازی در طراحی محیط و آبجکت ها تا جایی که ممکن بوده از اشیای منحنی فراری بودند و همه چیز رو زاویه دار (مربع و مستطیل و ...) درست کردند.
خلاصه واقعا گرافیک این بازی برازنده همچین گیمی نیست...
در کل انقدری که از الان مشخصه به نظر من بازی قطعا نمره بالای 9 حقش بوده و هر چی امتیاز توپ گرفته هم نوش جونش.
مشخصه که چه زجری کشیدی و هی E زدی ولی به جاش خانم ها کلی فحش و دری وری تحویلت دادن!lol جا داشت یکی یه فیلم ازت می گرفت کلی می خندیدیم!:biggrin1:یا اسکویر می تونست که یه آمار بگیره از دکمه های E زده شده در قبال این خانم های قناس brothel و کوچه و خیابون مثل کاری که توی 3rd Birthday و Shower Scene انجام داد و آمارش رو بیرون داد!:biggrin1:
دوستان افکت خون بازی گیر ندید دیگه من از این بهتر ندیده بودم ! خونش خیلی قشنگ و طبیعی بود ! درسته گرافیک مالی نداره اما از لحاظ هنری برجستس . این Reflex های محیط هم کاملا DX11 ـی بود . بهرحال اولن این اولین کار ِ این تیم بوده و مطمئنن بهتر میشه کارهای بعدیش از بعد تکنیکی . دوما بازی RPG گرافیک آن چنان براش مهم نی . یعنی بخور و نمیر هم باشه بقیه نکات رو پوشش داده باشه بسشه .
در مورد هک کردن هم شما باید Capture کنید Node ها رو قبل این که سیستم امنیتی اونا رو Capture کنه تا برسین به اونی که آبی رنگه و شبیه یک گوی هست . به رنگ قرمز میان اگه سیستم امنیتی Capture ـشون کنه به علاوه ضریب امنیتیشون هم میره بالا . اگه بتونین علاوه بر مسیر اصلی تعدا بیشتری Node هم Capture کنین ممکنه بهتون Credits ]م بده و XP اضاف تر .
بچه هایی که نسخه کامل (و نه Repack) بازی رو دانلود کردید بی زحمت یه properties از پوشه محل نصب بازی بگیرید و بنویسید که کدوم نسخه رو دارید؟ دانلودتون چه حجمی بوده؟ و بعد از نصب پوشه محل نصب دقیقا چند گیگ شده؟ مرسی.
خوب این اسم گروهی که بازی Crack کرده مثل Skidrow که فولدر سیو بازی ها به اسم Skidrow ذخیره میشه.
بچه هایی که نسخه کامل (و نه Repack) بازی رو دانلود کردید بی زحمت یه properties از پوشه محل نصب بازی بگیرید و بنویسید که کدوم نسخه رو دارید؟ دانلودتون چه حجمی بوده؟ و بعد از نصب پوشه محل نصب دقیقا چند گیگ شده؟ مرسی.
ممنون.
ولی وجدانا جالبه ها! بعد از نصب کوچیک تر میشه!
فکر می کنم علتش اینه که اینها نسخه استیم هستند و در واقع همون فایل های روی هارد رو دارن میدن که خیلی قابل فشرده شدن نیست و چند درصد هم به خاطر Recovery اضافه میشه.
من نسخه Repack بلک باکس رو دانلود کردم که حدود 5.5 گیگ کل دانلودم بود، ولی بعد از خارج شدن از حالت فشرده شد 8.18 گیگ.
بابا این فرهود توی یکی از پست ها تئوری از خودش ول داده بود .
اینقدر خودت رو نکش، توی یکی از مراحل چین به دختره برگشت گفت من از این کار ها بکن نیستم اینا
جنسن رو از لحاظ اخلاقی خیلی سالم نشون دادن .
این مراحل جانبی توی چین رو باید خودمون پیدا کنیم نه؟ مثل مراحل اولیه نیست؟ .
کلت که آره زیاده ولی واسه اسلحه های دیگه تیر خیلی کم میده و برای کسی که بخواد اکشن COD بره زیاد مناسب نیست و تیر کم میاره ولی باز اگه درست همه جا رو بگرده و درست نشونه گیری کنه می شه یه اکشن نفس گیر از توش درآورد . ولی کسایی که مخفی کاری برن اصلا نیازی به تیر غیر از باس فایت ها پیدا نمی کنن. ولی میشه با استفاده از silencer از اسلحه های دیگه هم توی مخفی کاری استفاده کرد که سرعت رو چند برابر افزایش میده و احتیاج نیست منتظر موند تا دشمن نزدیک بشه و takedown زد.خیلی آپگرید ها توی پیشروی توی مراحل بازی تاثیر داره و باید به دقت این کار رو انجام داد.
تیر بقیه سلاح هارو هم میشه خرید خیلی راحت ولی مثلا استفاده جانبی دارن کلا تو بازی، من اصلا از takedown استفاده نمیکنم همون مرحله اول بازی یه ماموریت انجام دادم یکی بهم یه لیزر داد یک صدا خفه کن هم خریدم دیگه کل مراحل با اینا میرم . خیلی راحت روی هدف قفل میکنی تق میزنی میکشیش مثل SC Conviction درست کردن این بخش رو .
============================= دوستانی که زبانشون خوب نیست، کلا به چند نکته تو صحبت ها توجه کنن یکی تیتر رو نگاه کنید خیلی مهمه بر اساس تیتر میتونید خیلی از صحبت هارو به نفع خودتون کنید و بعدش هم یه برورسانی آدام داره که یه سری قابلیت بهش میده که فرد رو آنالیز میکنه اون رو حتما بگیرید وقتی بگیرید یه کم که باهاش صحبت کنید یه سری گزینه آلفا، بتا و گاما اینا براتون روشن میکنه با توجه به صحبت هایی که کرده و نشون داده که فرد چقدر مقاومه یکی رو انتخاب میکنید و اصولا جواب میگیرید.
در مورد هک کردن هم شما باید Capture کنید Node ها رو قبل این که سیستم امنیتی اونا رو Capture کنه تا برسین به اونی که آبی رنگه و شبیه یک گوی هست . به رنگ قرمز میان اگه سیستم امنیتی Capture ـشون کنه به علاوه ضریب امنیتیشون هم میره بالا . اگه بتونین علاوه بر مسیر اصلی تعدا بیشتری Node هم Capture کنین ممکنه بهتون Credits ]م بده و XP اضاف تر .
ربطی به تعداد کپچر شدن نود نداره. یه سری نود 6 ضلعی داره که اگه اونا رو قبل از هک شدن کپچر کنید Bonus داره که ممکنه Credits باشه یا ابزار آلات هک
در ضمن یه مواقعی که دقیق نفهمیدم کی اینجوری میشه اینکه نود قرمز رو هم میشه هک کرد! یعنی اگه نود قرمز رو هک کنید تمام Bonus ها رو بهتون میده و سیستم از بیخ هک میشه و نیازی به گرفتن اون توپ ها نیست
بابا این فرهود توی یکی از پست ها تئوری از خودش ول داده بود .
اینقدر خودت رو نکش، توی یکی از مراحل چین به دختره برگشت گفت من از این کار ها بکن نیستم اینا
جنسن رو از لحاظ اخلاقی خیلی سالم نشون دادن .
این مراحل جانبی توی چین رو باید خودمون پیدا کنیم نه؟ مثل مراحل اولیه نیست؟ .
تیر بقیه سلاح هارو هم میشه خرید خیلی راحت ولی مثلا استفاده جانبی دارن کلا تو بازی، من اصلا از takedown استفاده نمیکنم همون مرحله اول بازی یه ماموریت انجام دادم یکی بهم یه لیزر داد یک صدا خفه کن هم خریدم دیگه کل مراحل با اینا میرم . خیلی راحت روی هدف قفل میکنی تق میزنی میکشیش مثل SC Conviction درست کردن این بخش رو .
============================= دوستانی که زبانشون خوب نیست، کلا به چند نکته تو صحبت ها توجه کنن یکی تیتر رو نگاه کنید خیلی مهمه بر اساس تیتر میتونید خیلی از صحبت هارو به نفع خودتون کنید و بعدش هم یه برورسانی آدام داره که یه سری قابلیت بهش میده که فرد رو آنالیز میکنه اون رو حتما بگیرید وقتی بگیرید یه کم که باهاش صحبت کنید یه سری گزینه آلفا، بتا و گاما اینا براتون روشن میکنه با توجه به صحبت هایی که کرده و نشون داده که فرد چقدر مقاومه یکی رو انتخاب میکنید و اصولا جواب میگیرید.
من که هیچ سودی توی این آلفا و بتا و امگا پیدا نکردم. البته من همیشه به انتخاب خودم جواب رو انتخاب می کنم و اصلا به چشمک زدن آلفا و بتا و امگا نگاه نمی کنم ولی قسمت pheromones کلا برای من یه علامته سواله که کجا کاربرد داره. خیلی هم مطلب در موردش توی فروم ها خوندم ولی باز متوجه نشدم. حس می کنم هیچ کس دقیق طرز استفاده اینا رو نفهمیده
ربطی به تعداد کپچر شدن نود نداره. یه سری نود 6 ضلعی داره که اگه اونا رو قبل از هک شدن کپچر کنید Bonus داره که ممکنه Credits باشه یا ابزار آلات هک
در ضمن یه مواقعی که دقیق نفهمیدم کی اینجوری میشه اینکه نود قرمز رو هم میشه هک کرد! یعنی اگه نود قرمز رو هک کنید تمام Bonus ها رو بهتون میده و سیستم از بیخ هک میشه و نیازی به گرفتن اون توپ ها نیست
اون رو آره اگه بتونی هک کنی آخرش یه Credits ـی به اضافه XP اضافه جایزه میده . باو ربط داره بسته به مسیری که میری اگه مثلا تو علاوه بر مسیر اصلی بتونی چن تا Node دیگه کپچر کنی ممکنه بعضیاشون برات زمان بخرن و بهت زمان اضاف کنن ممکنه بعضیاشون بعد Hack بهت XP بدن . اگه تمام Node های تو نقشه هک رو کپچر کنی آخرش میتونی اون قرمزا رو کپچر کنی .
اون آلفا و امگا هم باید دقت کنی کدومش رنگش سبز یا زرد مایل به سبز میشه . مثلا اگه آلفا 3 خطش قرمز بشه یعنی مطلقا هیچ گرایش آلفا گونه ای توش نداره !