Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
منم واقعا نمیدونم چطوری منظور خودمو بگم که متوجه بشید ..
گویا ما حرف همدیگه رو نمیفهمیم :d
من دراگون ایج بازی کردم
ویچر بازی کردم
مس افکت بازی کردم !!
دوینیتی بازی کردم !!
فال اوت بازی کردم !
با چند عنوان دیگه ..
اما چه ربطی داشت؟

من دارم میگم آقا
گیم در کنار تمام المان های خوب و مثبت باید گرافیکم داشته باشه
متوجه نمیشید شماها که !!
هرچی ما میگیم میاد میگه ار پی جی گرافیک نمیخواد !!
مگه ویچر گرافیکش فک همه رو انداخت چی شد ؟
ابلویون فک همه رو انداخت چی شد ؟
اون عناوین بالا هر کدوم زمان خودشون تحولی بودن تو گرافیک نقش افرینی !!
چرا نباید گرافیک باشه ؟
باز شما بیا برا ما نقش افرینی رو تعریف کن و مارو ببند یه تیر :d
چرا یک عنوان 2011 به اسم Deux که بهترین گیم پلی و صداگذاری و موسیقی و غیره رو داره، چرا نباید گرافیکشم در حد بالا باشه که بازی بطور کامل تکمیل بشه ؟
الان میاد میگه تو ار پی جی باز نیستی که
این چیزارو نمیفهمی !!!
شماها خوبید بابا :d

میدونید اینو حاظرم شرط ببندم شما ها بازی فقط برا گرافیک میکنید کسی که انقدر جوش میزنه برا یه گرافیک یه بازی معلومه طرز فکرش چیه من نمیگم گرافیک بده والا منم دوست دارم گرافیک بالای یه بازی ببینم ولی چرا همیشه باید یه نکته منفی از یه بازی بگیرم و بهش حمله کنیم چرا نرفتیم سر این که بازی از نظر گیم پلی لنگه نداره چرا اول بحث گرافیک کشیدید وسط دلیلش اینه که عشق گرافیک هستید!
در کنار دیگر المان ها خودت هم داری گرافیک Deus Ex هیچ مشکلی نداره نکنه انتظار Witcher 2 داشتید شما ها نمیخواین قبول کنید که از هر بازی که ریلیز شده یا نشده فقط فقط به گرافیک بازی میپردازید احساس میکنی این جور نیست تک تک تاپیک ها رو باز کن ببین وقتی نمیگری من چی میگم دیگه فایده ای نداره توضیح دادن باز میگم Rpg نیازی به گرافیک شاخ نداره برو از هر Rpg باز قدیمی بپرس Rpg باز قدیمی بودی میفهمیدی چی میگم شما الان بعد 10 سال برو Diablo II بازی کن عمرا باور کنی این بازی با این برا 10 سال پیش هست به خاطر گیم پلی بی نظیر حتی یک لحظه به گرافیک فکر نمیکنی.
من حرفم رو زدم حواب شما یه کلمه هست Dragon Age گرافیک پایین ولی امتیاز بالا و استقبال عالی Deus Ex هم دقیقا مثل Dragon Age هست حالا باز برید سر گرافیک این بحث ها فایده نداره!

من موندم شماها چطوری سه سوته دانلود و حتی تموم کردین گیم رو! من طفلک مظلوم هنوز دانلودم تموم نشده.
4awydycjh68ltbhlh5d.gif

هی میام نظرات مخالف رو می خونم میگم: این درست میگه! بعد میام نظرات موافق رو می خونم میگم: نه! این درست میگه!
4awydycjh68ltbhlh5d.gif

اگه خیلی شانس بیارم تازه فردا تموم میشه دانلودم!
4awydycjh68ltbhlh5d.gif

ولی تا اینجا چیزی که من فهمیدم اینه که گرافیکش جالب نیست (که توی سایت های Review هم همین رو نوشته بود)، ولی گیم پلیش عالیه و صدا ها و موسیقی اش هم خیلی خفنه و حال میده. حالا خودم تست کنم ببینم چه جوریاس... :دی

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم !!!
------------------------------------------------
گرافیک زیبایی دیجیتال هست !
ادمیزاد با زیبایی خلق شده
زیبایی رو هم ذاتا دوست داره !!
حالا هرچیزی که زیبا باشه دوست داشتنی تر هست
کسی که میگه گرافیک مهم نیست یا مشکل عقلی داره یا بدجوری طرفداری میکنه از یک موضوع !
چون بحث سلیقه نیست !!
گرافیک زیبایی هست، همه از زیبایی استقبال میکنن !!
---------------
شما فکر کن من بازی میکنم به خاطر گرافیک ...
Who Cares? :d

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم !!!
------------------------------------------------
گرافیک زیبایی دیجیتال هست !
ادمیزاد با زیبایی خلق شده
زیبایی رو هم ذاتا دوست داره !!
حالا هرچیزی که زیبا باشه دوست داشتنی تر هست
کسی که میگه گرافیک مهم نیست یا مشکل عقلی داره یا بدجوری طرفداری میکنه از یک موضوع !
چون بحث سلیقه نیست !!
گرافیک زیبایی هست، همه از زیبایی استقبال میکنن !!
---------------
شما فکر کن من بازی میکنم به خاطر گرافیک ...
Who Cares? :d

کورش خان یه بار بهت گفتم من منظورم با شما نیست به این جو حاکمه آقا به خدا گرافیک خوبه عالیه(اصلا پست های منو کامل خوندی؟!) ولی دلیل نمیشه به خاطرش یه بازی بکوبیم یا بالا ببریمش من اصل حرفم اینه Deus Ex با این گرافیک از نظر شما یکی از کاملترین بازی های که تو چند سال اخیر اومده.
بعد نیست هم یاد بگیریم به جای بحث کردن در مورد یک نکته منفی به نکات مثبت بپردازیم نه این که چون گرافیک Deus Ex برا بعضی ها پایین پتکی کنیم بزنیم تو سر بازی و سازنده ها این کارو شماها دارید میکنید. حالا باز بیا بگو کسی که گرافیک براش مهم نیست مشکل عقلی داره جالبه کسی که خودشو خفه نمیکنه با گرافیک نفهم هست!

آقا به خدا گرافیک خوبه عالیه(اصلا پست های منو کامل خوندی؟!) ولی دلیل نمیشه به خاطرش یه بازی بکوبیم یا بالا ببریمش من اصل حرفم اینه Deus Ex با این گرافیک از نظر شما یکی از کاملترین بازی های که تو چند سال اخیر اومده.
بعد نیست هم یاد بگیریم به جای بحث کردن در مورد یک نکته منفی به نکات مثبت بپردازیم نه این که چون گرافیک Deus Ex برا بعضی ها پایین پتکی کنیم بزنیم تو سر بازی و سازنده ها این کارو شماها دارید میکنید. حالا باز بیا بگو کسی که گرافیک براش مهم نیست مشکل عقلی داره جالبه کسی که خودشو خفه نمیکنه با گرافیک نفهم هست!
من توی تک تک کامنتام گفتم بازی از هر نظر خوبه
بد نمیشد اگر از این نظر هم برتر بود !!!
در هر صورت ببخشید اگر ناراحتت کردم :d

من توی تک تک کامنتام گفتم بازی از هر نظر خوبه
بد نمیشد اگر از این نظر هم برتر بود !!!
در هر صورت ببخشید اگر ناراحتت کردم :d

والا به خدا من فن بازی در نمیارم ولی منصفانه نیست با این همه زحمتی که کشیده شد به خاطر گرافیک بازی کوبیده بشه انقدر این بازی خوب هست که گرافیکش توش گم میشه این جوری بگم نکات مثبت زیادی که داره کامل گرافیک بازی پوشش داده که به چشم نیاد ولی من هنوز هم میگم گرافیک قابل قبول هست:d

مهراد چرا اینقدربه یک چیزی پافشاری می کنی :d
این بود ارمان ما !!!!!pcگیمر ها !!!یادت رفته
حرف های کوروش را شدیدا تایید میکنم
یک گیم در کنار تمام ارمان هاش باید یک گرافیک خوب هم داشته باشه
اینقدر هم تا در مورد گرافیک بحث میکنیم نکید rpgباز نیستید
چه ربطی داره اخه به شخصه برای من و امسال من مثل رضا و کوروش و خیلی هیا دیگه گرافیک خیلی مهم هست حتی اگه روی بازی rpgباشه !!!
ویچر2 یادت رفته

عمری باشه فردا یه سر بریم بازار بازی رو بخریم ببینیم چیه!
اگه بازی زیاد مخفی بازی داشته باشه خوبه ... یه دل سیر سم فیشر بازی در میاریم!:d

مهرداد چرا اینقدربه یک چیزی پافشاری می کنی :d
این بود ارمان ما !!!!!pcگیمر ها !!!یادت رفته
حرف های کوروش را شدیدا تایید میکنم
یک گیم در کنار تمام ارمان هاش باید یک گرافیک خوب هم داشته باشه
اینقدر هم تا در مورد گرافیک بحث میکنیم نکید rpgباز نیستید
چه ربطی داره اخه به شخصه برای من و امسال من مثل رضا و کوروش و خیلی هیا دیگه گرافیک خیلی مهم هست حتی اگه روی بازی rpgباشه !!!
ویچر2 یادت رفته

حسین جان من هنوز PCGamer هسنم و خواهم بود ولی همیشه منطقی به یه موضوع نگاه میکنم من نمیگم کسی که در مورد گرافیک حرف میزنه Rpg باز نیست ولی به خداوندی خدا قسم تو Rpg گیم پلی حرف اول رو میزنه اگه Deus Ex یه بازی FPS یا TPS بود اولین کسی که شروع به انتقاد میکرد من بودم.
شما که گرافیک براتون مهمه نباید طرف هر Rpg بیاید چون مطمئن باشید تمرکز اصلی سازنده ها رو گیم پلی هست همون Witcher 2 با اون گرافیک زیبا چه قدر مشکل داشت و رسدیگی بهش نشده بود حالتی شد DRM بازی کلا برا فریم بهتر برداشتن! والا این بازی انحصاری نیست انقدر شلوغ کردید:d

من موندم شماها چطوری سه سوته دانلود و حتی تموم کردین گیم رو! من طفلک مظلوم هنوز دانلودم تموم نشده.
4awydycjh68ltbhlh5d.gif
شما هم مثل من...:d من خودم اولین روزی که رو نت اومد شروع کردم به دانلود... بعد از دانلود تقریبا 10 گیگ (یک فایل و نصفی) دیدم که بازی خراب از آب در اومد... بعد نشستم یه 5.5 گیگ دیگه دانلود کردم... کلی از حجم اینترنتم و حجم رپیدم پرید تا بالاخره امروز نصیبمون شد تا بازیش کنیم...:d

بازی ماشاا... چقدر زیر و رو داره...کلی راه برای پیش روی جلوی آدم میذاره. از این لحاظ فوق العادست.
گرافیک بازی خیلی خوشگل و تر و تمیزه. نمیدونم چرا اینقدر بهش ایراد میگیرید... الان چند صفحه رفته جلو و فقط بحث سر اینکه بازی گرافیکش کمه... یادمه قدیما بیشتر روی گیم پلی و جذابیت inventory و اینا بیشتر بحث میکردیم و ایراد میگرفتیم ولی الان شده گرافیک... والا گرافیکش همونطور که گفتم خیلی خوبه. اشکالی هم بهش وارد نیست. قرار نیست که هر بازی که میاد گرافیکش در حد کرایسیس باشه.
اینم دوتا عکس که امروز گرفتمش :(گرافیک رو نگا>:d
4vmy9tifzyk6wu6i8cm9.jpg

8cjm5vowjw9pxwqr93h.jpg

بازی دراگون ایج1 هم که این همه امتیاز درو کرد و این همه موفق بود بخاطر گیم پلی جالب و چالش برانگیزش بود ...وگرنه گرافیک اونم مشکلات زیادی داشت.

بزرگترین مشکل شما اینه که بازی رو میخرید 2500 تومان بعد تموم میکنید 1000 تار گیر هم بهش میدید و میگین انتظاراتتون رو در فلان زمینه بر آورده نکرد
شما لذت بردن از بازی که انجام میدین رو بلد نیستید ربطی به گرافیک و فلان و فلان نداره ....

شما هم مثل من...:d من خودم اولین روزی که رو نت اومد شروع کردم به دانلود... بعد از دانلود تقریبا 10 گیگ (یک فایل و نصفی) دیدم که بازی خراب از آب در اومد... بعد نشستم یه 5.5 گیگ دیگه دانلود کردم... کلی از حجم اینترنتم و حجم رپیدم پرید تا بالاخره امروز نصیبمون شد تا بازیش کنیم...:d************بازی ماشاا... چقدر زیر و رو داره...کلی راه برای پیش روی جلوی آدم میذاره. از این لحاظ فوق العادست. گرافیک بازی خیلی خوشگل و تر و تمیزه. نمیدونم چرا اینقدر بهش ایراد میگیرید... الان چند صفحه رفته جلو و فقط بحث سر اینکه بازی گرافیکش کمه... یادمه قدیما بیشتر روی گیم پلی و جذابیت inventory و اینا بیشتر بحث میکردیم و ایراد میگرفتیم ولی الان شده گرافیک... والا گرافیکش همونطور که گفتم خیلی خوبه. اشکالی هم بهش وارد نیست. قرار نیست که هر بازی که میاد گرافیکش در حد کرایسیس باشه.اینم دوتا عکس که امروز گرفتمش :(گرافیک رو نگا>:d
4vmy9tifzyk6wu6i8cm9.jpg
8cjm5vowjw9pxwqr93h.jpg
بازی دراگون ایج1 هم که این همه امتیاز درو کرد و این همه موفق بود بخاطر گیم پلی جالب و چالش برانگیزش بود ...وگرنه گرافیک اونم مشکلات زیادی داشت.
عزیز من شما فعلا کله ات داغه !این عکسا رو هم من ۴ روز قبل گذاشتم !ولی بعد که از این ساختمون اومدم بیرون کاغذ ها اومد جلوی چشمام . کلا حالم بدشد ! ارپی جی که گرافیک نداشته باشه نمیخوایم !

عزیز من شما فعلا کله ات داغه !این عکسا رو هم من ۴ روز قبل گذاشتم !ولی بعد که از این ساختمون اومدم بیرون کاغذ ها اومد جلوی چشمام . کلا حالم بدشد !
شمایی که کلت سرده:d فکر میکنی همون اوایل بازی هستم؟ کلی از بازی رو رفتم. فقط چون اولاش عکس انداخته بودم اینا رو گذاشتم.

ارپی جی که گرافیک نداشته باشه نمیخوایم !
سلیقه ها متفاوته و اونایی که مثل من بیشتر به داستان و هسته گیم پلی اهمیت میدن از بازی نهایت لذت رو خواهند برد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or