دوست عزیز شما تو این بازی اسلحه هو مهمات میخوای چیکار؟
یه چند جا لازمه که خود بازی بهت میده(مثل موقع ای که میخوای با اون مرده تو مرحله 6 بجنگی یا اون زنه که یور سرش مو نداشت اسماشونو نمیدونم)
بقیه جاها اصلا نیازی به اسلحه نداری
کلا تو هر مرحله اگه 20 تا دشمن باشن با کشتن 4 تاشم میشه مرحله رو رد کرد که اونم با silent kill میشه انجام داد
خوشگل پسر میدونی اشتباهت کجاست؟؟؟؟؟ طرف یک سیستم خفن میبنده به خاطر بازی که یک گرافیک درست درمونی ببینه ; فک میکنی مثلآ یک PC فن یک سیستم خفن میبنده که نمونه این COJ آخری را بازی کنه ؟؟؟؟؟
معمولآ کسی میره سمت بازی کردن با PC که خواهان گرافیک خفن هست
کسی که گرافیک معمولی بخواد خودشو زحمت نمیده با موس و کیبورد بازی کنه میره سراغ کنسولش
عزیزم درسته منم خودم ارتقا دادم . اما سبک cRPG سبکی هست که با موس و کیبرد و PC لذتش دو برابر میشه . بازی های cRPG خیلیاشون از همه نظر عالی بودن جز گرافیک . درسته از لحاظ گرافیک هم عالی باشن خیلی مشت میشن اما نباشن هم مهم نیست . به دقر کافی برای PC خوب هستن که گرافیک تحت الشعاعش نده . گرافیک این بازی انصافا رو PC قشنگ تر هم هست Gamespy هم مهر تأیید رو زد . من حرفم اینه که بازی گرافیکش شاید معمولی باشه اما کاملا گیم پلی PC فن پسنده . نسخه اولم زمان خودش گرافیک شاخی نداشت اما جز بهترین بازی ها تاریخ PC هست .
دوست عزیز شما تو این بازی اسلحه هو مهمات میخوای چیکار؟
یه چند جا لازمه که خود بازی بهت میده(مثل موقع ای که میخوای با اون مرده تو مرحله 6 بجنگی یا اون زنه که یور سرش مو نداشت اسماشونو نمیدونم)
بقیه جاها اصلا نیازی به اسلحه نداری
کلا تو هر مرحله اگه 20 تا دشمن باشن با کشتن 4 تاشم میشه مرحله رو رد کرد که اونم با silent kill میشه انجام داد
آها......
اونوقت SILENT KILL هیچ چی لازم نداره ! انرژی و باطری نمیخواد !
نکنه باید میرفتم ی کیسه باطری قلمی میخریدم وصل میکردم به ایشون !
شما ی نفر رو به اون شکل نابود کنی باید صبر کنی تا باطری های آقا شارژ بشه بعد فقط این نیست ! شما باید دیوارهایی رو هم خراب کنی که باز وحشتناک از همون باطری کم میکنه ! و اینطوری موقعیتت رو برای خفت کردن نفر بعدی که الان کسی دور و ارافش نیست از دست میدی . تازه من کل درها و پنجره ها و گاوصندق ها و توالت ها و اتاق خواب ها و آشپزخانه ها و سوراخ سمبه های بازی رو گشتم تونستم CREDIT ها رو جمع کنم و با زود هک کردن در ها بازم به این میزان اضافه کنم قسمت آپگرید ها رو به نحو مناسبی ردیف کردم و توانایی غیب شدن رو UNLOCK کردم تونستم ی کم تو بازی راحت باشم ! وای به حال بقیه !
در ضمن ! شما وقتی بازی ای رو اجرا می کنید ! خب ! به محض وارد شدن داخل بازی اولین چیزی که به سلول های عنبیه و شبکیه و بعد سلول های مخروطی و از اونجا به بافت عصبی و در نهایت به عصب بینایی شما منتقل میشه و شما رو قادر به دیدن میکنه چیه ! گیم پلی بازی ! صداگذاری ! هوش مصنوعی ! !!!!......... خیر ! اون اولین چیزی که شما میبینید همون گرافیک بازی و شکل اجسام و چند ضلعیها و اتمسفریک و نورپردازی و هر اون چیزیه که چشم شما قادر به دیدنشه! پس چطور میای میگی گرافیک اصلا مهم نیست ! در صورتی که اگه گرافیکی وجود نداشت شما تو خلاء می خواستید بازی کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آها......
اونوقت SILENT KILL هیچ چی لازم نداره ! انرژی و باطری نمیخواد !
نکنه باید میرفتم ی کیسه باطری قلمی میخریدم وصل میکردم به ایشون !
شما ی نفر رو به اون شکل نابود کنی باید صبر کنی تا باطری های آقا شارژ بشه بعد فقط این نیست ! شما باید دیوارهایی رو هم خراب کنی که باز وحشتناک از همون باطری کم میکنه ! و اینطوری موقعیتت رو برای خفت کردن نفر بعدی که الان کسی دور و ارافش نیست از دست میدی . تازه من کل درها و پنجره ها و گاوصندق ها و توالت ها و اتاق خواب ها و آشپزخانه ها و سوراخ سمبه های بازی رو گشتم تونستم CREDIT ها رو جمع کنم و با زود هک کردن در ها بازم به این میزان اضافه کنم قسمت آپگرید ها رو به نحو مناسبی ردیف کردم و توانایی غیب شدن رو UNLOCK کردم تونستم ی کم تو بازی راحت باشم ! وای به حال بقیه !
حرف شما کاملا درسته نیاز به شارژ داره ولی قرار نیست که همه اون 4نفرو پشت سر هم کشت
اصلا نیازی نیست که حتما دشمنای تو باری رو کشت مخفی کاری بازی برای همینه
خراب کردن دیوارها یه قابلیته که با اپگرید کردن میشه انجام داد پس یه اجبار تویه بازی نیست شاید یکی نخواد اپگرید کنه راه های دیگه هم واسه رد کردن مرحله هست
باور کن من این کارایی که انجام دادی رو انجام ندادمو تونستم بازی رو تو حالت نرمال تموم کنم قبول دارم سخته ولی نه تا این حد که میگی
تازه اخر بازی خیلی از اپگرید هام مونده بود
قبول کن که حالت نیم رخ و وقتی که میشینه مثل اسنیکه
بابا بافت بدنشو نگاه کن مثل اسنیک تو متال گیر 4
تو حالت نیم رخ بخاطر حالت عینکش و اون بخیه و حالت ریشش منو یاد Big Boss میندازه
شماره اولیشم به سن من قد نمیده مال ده سال پیشه فک کنم نه؟
دیگه عادی شده گیر دادن به گرافیک یه بازی Rpg شماهای که میاین از گرافیک بازی بد میگید اصلا Rpg باز نیستید چون یه Rpg باز فقط و فقط براش گیم پلی و داستان مهمه به خاطر این که باید ساعت ها پای بازی بشینی Side Quest بری ایتم جمع کنی و به نکات مبهم داستان پی ببری و ... در ضمن Deus Ex گرافیکش خیلی خوبه یه Witcher 2 دیدید فکر میکنین دیگه همه Rpg ها باید گرافیک در اون حد داشته باشن!
خود بازی هم از هر لحاظ کامله یکی از بهترین بازی های بوده که این چند سال اخیر دیدم بعد Dragon Age بازی به این خوبی ندیده بودم که انقدر آدم درگیر کنه.
خوشگل پسر میدونی اشتباهت کجاست؟؟؟؟؟ طرف یک سیستم خفن میبنده به خاطر بازی که یک گرافیک درست درمونی ببینه ; فک میکنی مثلآ یک PC فن یک سیستم خفن میبنده که نمونه این COJ آخری را بازی کنه ؟؟؟؟؟
معمولآ کسی میره سمت بازی کردن با PC که خواهان گرافیک خفن هست
کسی که گرافیک معمولی بخواد خودشو زحمت نمیده با موس و کیبورد بازی کنه میره سراغ کنسولش
اشتباه کار شما اینجاست که خیال میکنی pcگیمر بودن به داشتن سیستم خفنه نه عزیز من از این خبرا نیست.یادمه تو یه مصاحبه اقای jen hsun huang (مدیر کل انویدیا) تو مصاحبه با فکر میکنم cnnبود میگفت که فقط حدود 30 درصد از pcگیمرا هستند که همیشه به دنبال جدیدترین و قویترین تکنولوژِها هستن. من ترجیح میدم بازیهای FPS رو تماما با موس و کیبرد و روی pc بازی کنم به جای اینکه با گیم پد کنسول سر و کله بزنم یا سبک RTS رو که تماما باید با pc بازی کرد چون تجربش توی کنسول گلاب به روتون مثل تجربه رفتن مکانهای بهداشتی عمومی میمونه.واقعا هم نمیتونم تصور کنم چطور میشه یه rtsای مثل sins a solar of empire رو روی کنسول بازی کرد. گرافیک خیلی مهمه ولی انگیزه اصلی برای استفاده از pc برای اکثریت نیست.
من هنوز deus ex رو بازی نکردم ولی با توجه به پیش نمایشهاش و نقدها و نمرات بازی، یه چنین نظراتی اصلا معقولانه به نظر نمیرسه.
نه مثل اینکه سن شما هم کم و بیش نزدیک سن این پیرمرد متال گیره !!!!!!!
آقا پسر اون موقع که من متالگیر رو روی PC بازی میکردم کجا بودی !!
الان شدی بابا بزرک اسنک !!!!!!!!
به نظرم بحث بیهوده ای بوجود اومده اینجا !!!
پی سی گیمر دردسر های ویندوز و اپدیت کارت گرافیک و سخت افزار گرون و پچ و کرک و باگ و لَگ و همه ی اینهارو میکشه که کیفیتی متفاوت با کنسول تجربه کنه !!
کسی که 800 تومن پوله فقط "کارت گرافیکش" هست حق داره از کنسولی که سرجمع 400 تومن پولشه تجربه بهتری از یک گیم داشته باشه !!
ببینید "حقشه"
هیچکس حق نداره این حق رو از یک پی سی گیمر دریغ کنه
که متاسفانه برخی سازنده ها این حق رو گرفتن از پی سی گیمر ها !!
-----------------------------------------------------------------------
این وسط انویدیا گرافیک 590 میسازه ..
اونطرف سازنده های کثیف چیزی میسازن واسه 360 !!
معموله که خون ادم به جوش میاد !!
--------------------------------------------------
تفاوت پی سی گیمر و کنسول گیمر در گرافیک هست ! (از نظر ساختار بازی و سخت افزاری)
پایبند بودن به پی سی ینی هر اشغالی گذاشتن جلوت به به و چه چه کنی ؟
اینه معیار پی سی گیمر بودن؟
هر کسی اعتراضی بکنه میشه پی سی گیمر الکی ؟؟
نه عزیزان
پی سی گیمر به بالاترین کیفیت فکر میکنه، کنسوله که هرچی بذارن جلوش بازی میکنه !!
مجبوره بازی کنه، چون چاره ای نداره ..
ولی پی سی یعنی تنوع و حق انتخاب !!!
یعنی بهترین کیفیت
بهترین گرافیک !
بهترین فریم ...
یعنی خواستن بهترین ها
وگرنه فرق من پی سی گیمر با توئه کنسولیزه چیه ؟
یه بازی یه گیم پلی یه داستان ....
چرا تو با 300 تومن کنسول بازیش کنی فلانی با 1.5 میلیون پی سی ؟
باید یه تفاوتی باشه !