Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
عجب موسیقی متنی داره. دیوونه می کنه آدمو!:دی
الان چند ساعته دارم به همین چند ترک گوش می دم و سیر نمی شم
این یه ترک رو دانلود کنید و لذت ببرید و لطفا بیخیال این بحث ها بشید. این چیزا تمومی نداره
از تاپیک بهترین OST ها پست خودم رو پیست می کنم اینجا

یکی از شاهکارهای موسیقی متن بازی های رایانه ای بدون شک Deus Ex: Human Revolution است که به واقع مثل یک ساحر شنونده رو جادو می کنه و محو زیباییی خودش می کنه
ترک Icarus که فکر می کنم علاقه مندان بازی به مرات اون رو در تریلر های بازی شنیدن یکی از بهترین قطعات موسیقی این اثر محسوب میشه که تقدیم میشه به همه اهالی و دوستاران موسیقی و بخصوص بازی، که خاطرات زیادی رو از بازی در ذهنشون تداعی می کنه
بقیه ترک ها رو هم سعی می کنم زیباترینشون رو در آینده همین جا بزارم

attachment.php

Deus Ex: Human Revolution
Michael McCann
Icarus

Download

به نظرم بحث بیهوده ای بوجود اومده اینجا !!!
پی سی گیمر دردسر های ویندوز و اپدیت کارت گرافیک و سخت افزار گرون و پچ و کرک و باگ و لَگ و همه ی اینهارو میکشه که کیفیتی متفاوت با کنسول تجربه کنه !!
کسی که 800 تومن پوله فقط "کارت گرافیکش" هست حق داره از کنسولی که سرجمع 400 تومن پولشه تجربه بهتری از یک گیم داشته باشه !!
ببینید "حقشه"
هیچکس حق نداره این حق رو از یک پی سی گیمر دریغ کنه
که متاسفانه برخی سازنده ها این حق رو گرفتن از پی سی گیمر ها !!
-----------------------------------------------------------------------
این وسط انویدیا گرافیک 590 میسازه ..
اونطرف سازنده های کثیف چیزی میسازن واسه 360 !!
معموله که خون ادم به جوش میاد !!
--------------------------------------------------
تفاوت پی سی گیمر و کنسول گیمر در گرافیک هست ! (از نظر ساختار بازی و سخت افزاری)
پایبند بودن به پی سی ینی هر اشغالی گذاشتن جلوت به به و چه چه کنی ؟
اینه معیار پی سی گیمر بودن؟
هر کسی اعتراضی بکنه میشه پی سی گیمر الکی ؟؟
نه عزیزان
پی سی گیمر به بالاترین کیفیت فکر میکنه، کنسوله که هرچی بذارن جلوش بازی میکنه !!
مجبوره بازی کنه، چون چاره ای نداره ..
ولی پی سی یعنی تنوع و حق انتخاب !!!
یعنی بهترین کیفیت
بهترین گرافیک !
بهترین فریم ...
یعنی خواستن بهترین ها

وگرنه فرق من پی سی گیمر با توئه کنسولیزه چیه ؟
یه بازی یه گیم پلی یه داستان ....
چرا تو با 300 تومن کنسول بازیش کنی فلانی با 1.5 میلیون پی سی ؟
باید یه تفاوتی باشه !

اصلا دلم نمیخواد این بحث ادامه بدم ولی حرف های میشنوم که واقعا شاهکاری هستن.
برادر من اولا ویندوز پچ کرک این چزا بز میگرده به کسایی که بازی کپی و دزدی اجرا میکنن. شما یه ویندوز اورجینال که با خیال راحت بتونی آپدیتش کنی و یه گیم اورجینال داشته باش ببین مشکلی داری! یا نه!
یه سزی تو این سایت فکر میکنن PCGamer بودن به داشتن گرافیک High End یا LCD های 40 اینچ به بالاس همه چیزو تو گرافیک میبین نه آقا از این خبرا نیست الان درصد خیلی کمی از PCGamer ها سیستم ها به روز دارن مثلا منی که 5770 دارم با یه LCD 19 اینچ با 5000 ساعت گیم فقط تو 2 سال نیم PCGamer نیستم چون سیستم آپدیت نیس اونی که 590 داره و ماهی خدا تومن پول سیستم میده PCGamer میشه!

باید طرز فکرتون عوض کنید متاسقانه بعضی ها کیفیت تو گرافیک میبینن والا به خدا من حاظرم یه بازی گیم پلی درگیر کننده و داستان خوب داشته باشه گرافیک نداشته باشه همه چی اینجا خلاصه میشه به گرافیک هر تاپیکی میری گرافیک بازی های PC برای کاربر ها این سایت فقط تو گرافیک خلاصه میشه گور بابای گیم پلی داستان موزیک جذاب بودن این چزیا دیگه واقعا غیر فابل تحمل شده این بخش PC .

• Like
Reactions: shefer
اصلا دلم نمیخواد این بحث ادامه بدم ولی حرف های میشنوم که واقعا شاهکاری هستن.
برادر من اولا ویندوز پچ کرک این چزا بز میگرده به کسایی که بازی کپی و دزدی اجرا میکنن. شما یه ویندوز اورجینال که با خیال راحت بتونی آپدیتش کنی و یه گیم اورجینال داشته باش ببین مشکلی داری! یا نه!
یه سزی تو این سایت فکر میکنن PCGamer بودن به داشتن گرافیک High End یا LCD های 40 اینچ به بالاس همه چیزو تو گرافیک میبین نه آقا از این خبرا نیست الان درصد خیلی کمی از PCGamer ها سیستم ها به روز دارن مثلا منی که 5770 دارم با یه LCD 19 اینچ با 5000 ساعت گیم فقط تو 2 سال نیم PCGamer نیستم چون سیستم آپدیت نیس اونی که 590 داره و ماهی خدا تومن پول سیستم میده PCGamer میشه!

باید طرز فکرتون عوض کنید متاسقانه بعضی ها کیفیت تو گرافیک میبینن والا به خدا من حاظرم یه بازی گیم پلی درگیر کننده و داستان خوب داشته باشه گرافیک نداشته باشه همه چی اینجا خلاصه میشه به گرافیک هر تاپیکی میری گرافیک بازی های PC برای کاربر ها این سایت فقط تو گرافیک خلاصه میشه گور بابای گیم پلی داستان موزیک جذاب بودن این چزیا دیگه واقعا غیر فابل تحمل شده این بخش PC .
دوست عزیز نگرفتی مقصود من رو !
من شرایط و اوضاع خودمون رو مثال زدم !
پس وقتی من اینقدر توقع دارم اونی که 150 دلار هزینه ویندوز میکنه و فرضا 100 دلار هزینه ی بازی که باید فلک رو زیر و رو کنه بابت این بازی های ضعیف از نظر گرافیک !
این یک
دو اینکه: بازم دقت نکردی
من نگفتم همه چیز گرافیک !
بذار ساده تر بگم !!
وقتی یک عنوان میاد با ادعای زیاد و سینه ی فراخ میگه بازی از دایرکت 11 پشتیبانی مکینه روی پی سی و تفاوت حس میشه روی پی سی و این حرفا ...
کو پس ؟
من بی راه مگیم ؟
تصورات ما در این نسل از دایرکت 11 چیزی در حد مترو هست، اوجش میشه چیزی در حد کرایسیس 2
کسی گفت کرایسیس 2 تحویل ما بدن ؟
حداقل توقع گیمر رو بالا نبرن !!
ما انتظار معجزه نداریم، ولی وقتی حرفی زده میشه باید بهش عمل بشه !
نه فقط مانُور تبلیغاتی باشه برا پی سی ...
من خودم نه گرافیک های اند دارم به اون صورت نه ال سی دی 40 اینچ !!
یه 460 دارم با یه ال ای دی 22 اینچ !
دارم میسوزم ... ببین اونی که 699 دلار پول کارت گرافیک داده چی میکشه !!
-----------------------
باز میگم
کسی کیفیت رو توی گرافیک نمیبینه ...
گرافیک یکی از ایتم هایی هست که به شدت تاثیر میذاره تو کیفیت بصری
چرا فکر میکنید گرافیک نباید مهم باشه ؟
به نظرت چند درصد مردم فارکرای 2 رو به خاطر داستان و گیم پلیش بازی کردن و تموم کردن ؟
وجدانا فکر کن روش !!
من به عشق جمینگ اسلحه و نمای بازی و ااب و باد و طوفان و اتیش و تخریب و منظره و دور نما و محیط و جزئیات و اینها تمومش کردم چقدرم لذت بردم !!
----------------------------------------
در اخر باز هم میگم !!
پی سی گیمر دنبال برتری و بهتر بودن هست !!
وقتی بتلفیلد روی پی سی میاد روی 360 میاد روی پی اس هم میاد !!
فرضا منی که ایکس باکس هم دارم یا پی اس دارم باید دلیلی داشته باشه که روی پی سی میخوام بازی کنم !!
متوجهید که ؟؟؟
---------------------------------
بحث سره تنها برتری بازی نسبت به ن سخه ی کنسولی هست !!
نمیدونم چرا شماها علاقه دارید زود بگیر بازی صداش خوبه بازی گیم پلیش خوبه موسیقیش خوبه و فلان !!
همه اینها خوبه ..
ما دنبال تفاوت ها هستیم .. و گرافیک تنها ایتم متفاوت بین پلتفورم هاست ..
بقیه ی عناصر بازی یکسانه !!
بیخودی با پیش کشیدن اینکه بازی گرافیبکش مهمه یا فلانش مقلطه نکنید !!!
تنها بحث در مورد گرافیک هست اینجا که عنصر متفاوت بین پلتفورم هاست و ما خواستار این تفاوتیبم ..
هیچکس منکر خوب بودن گیم پلی و صداگذاری و موسیقی و غیره نیست !!!!!!

بچه ها این جعبه ی آدام رو چه طوری میشه افزایش داد خیلی ستمه من هربار مجبورم کلی تیر و تفنگ بریزم پایین :(.
یه آپگرید داره. دقیقا الان یادم نیست سیستم هم جلوم نیست تست کنم بهت بگم
یه گشت بزنی توی اون قسمت پیدا میشه
هنوز دارم OST بازی رو گوش میدم!:x

یه آپگرید داره. دقیقا الان یادم نیست سیستم هم جلوم نیست تست کنم بهت بگم
یه گشت بزنی توی اون قسمت پیدا میشه
هنوز دارم OST بازی رو گوش میدم!:x
نمیدونی تو ستون سمت راست بود یا چپ؟
فلواقع دهنم رو سرویس کرده :دی.

این یارو اولین غول بازی هم نمیمیره :(. پس از سال ها اولین بازی چالش براانگیزم رو دارم بازی میکنم :دی.

ببخشید دوستان من وقت گشتن تو فرو رو ندارم میشه یه نفر واسم توضیح بده بازی چطور هست؟

وگرنه فرق من پی سی گیمر با توئه کنسولیزه چیه ؟
یه بازی یه گیم پلی یه داستان ....
چرا تو با 300 تومن کنسول بازیش کنی فلانی با 1.5 میلیون پی سی ؟
باید یه تفاوتی باشه !

اصلا خوشم نیومد.

اولین مرحله شانگهای همون اولش برای ورود به اون ساختمونه امکان نداره بتونی مخفیانه بری فقط با زور و شلیک تونستم برم! :| اکثر ساید کوئست های شانگهای رو هم رفتم خیلی جالبه اکثرا به داستان اصلی بازی ارتباط داره ... و چرت و پرت نیست!

ببخشید دوستان من وقت گشتن تو فرو رو ندارم میشه یه نفر واسم توضیح بده بازی چطور هست؟

اصلا خوشم نیومد.
بازی تو گرافیک یک کم میلنگه اما در کل اگر یک گیمر نسبتا قدیمی باشی واقعا با بازی حال میکنی. خیلی عالی کار شده گیم پلی بازی خیلی عالی هست و داستان قشنگی هم داره گرافیک هنری اش هم خوبه فقط گرافیک تکنیکیش یک کم باقالیجات میزنه :دی، موسیقی هم که خوبه.

ولی خب گیم پلی بازی کمی سخته کسایی که این نسل COD میزدن از اینا ممکنه شدیدا با بازی مشکل پیدا کنن چون اصلا یه بازی بزن بکش برو جلو نیست :دی ولی ارزش بازی کردن صد درصد رو داره.
کلا 5 تومان میخوای بدی دیگه بگیر بازی کن حیفه :دی.

جناب koorosh sh شما نگرفتی من چی میگم اولا من مقصود منظورم به شخص شما نبود فقط به این جوی که راه افتاده بود ببین وضعیت کسی که نسخه کپی بازی میکنه با اورجینال زمین تا آسمونه! کسایی که کپی میزنن باکشون نیست که مثلا 2 3 ساعت یه بازی دانلود کنن یا یک صدم قیمت اصلی بازی میگره وبازی میکنه ولی اون کسی که میخواد اورجینال بگره تحقیق میکنه Trailer میبینه نسخه دمو بتا آلفا بازی میکنه همین جوری نمیره تو مغازه 10 بازی بگیره این ار توقغ تا اینجا روشن شد.

بازی فقط و فقط به خاطر به خاطر حمایت AMD از بازی DX11 دنبال خودش میکشه کسی هم از اول انتظار یه شاهکار گرافیک نداشت مانور هم روش داده نشد که همیچن انتظاری داری! در عمل DX9 با DX11 هیچ تفاوتی نداره. فکر نکنم کسی هم مشکلی داشته باشه با این موضوع در صمن این بازی انحصاری نیست که به این شدت بهش حمله میکنید.
یه شرکت سازنده متعهد نیست که به خاطر کسایی که 590 یا 6990 میگیرن بازی بسازه اونا فکر خودشون هستن نه سوختن مردم در ضمن وقتی الان با یه کارت معمولی ارزون میشه همه بازی ها رو با بهترین کیفیت اجرا کرد دیلی نداره خرج کنه کسی الان بسوزه lol

کسی منکر گرافیک زیبا نمیشه ولی دقت کن فقط و فقط یکی از عامل موفقیت یک بازی هست بس. یه مثال برات میزنم Dragon Age یه شاهکاری که تو 10 سال اخیر اومده بازی گرافیک عالی نداره خیلی معمولی هست ولی انقدر گیم پلی خوش دست و کلاسیکی داره به همراه یک داستان گیرا که گرافیک نه چندان خوب بازی محو میشه! و از یه سایت مثل gs میاد 9.5 میگیره.

وقتی یه بار برات توضیح دادم و متوجه نشدی دیگه نمیدونم چی بگم!
دقیقا شما بازی به گرافیک میبیند! میتونم بپرسم تاحالا چند تا عنوان Rpg بازی کردین؟ چون مطمئن هستم Rpg باز نیستی چون تو یه بازی Rpg هیچ وقت فرصتی برای دیدن فیزیک کیفیت اتیش آب اسلحه ها این نداری انقدر درگیر گیم پلی و داستان میشی که وقت برای دقت به این چیزها نداری!
در آخر همیشه از یک بازی انحصاری همچین توقعی داشته باشید نه یه بازی مولتی پلتفرم چون یه سازنده مغر خر نخورده تو این وضع بازار گیم های PC وقت بذاره و کیفیت بهتر به شما بده آخر سر شما برید نسخه کپی بگیری و حال کنی.

من هنوز هم میگم Deus Ex گرافیک قابل قبولی برای یک بازی Rpg داره و همین گرافیک معمولیش نمیتونه بهش لطمه بزنه به خاطر قوی بودن فاکتورهای مثل گیم پلی داستان صدا گذاری و موزیک درست مثل Dragon Age

کوروش جان شما که وضعیت PC Gaming رو میبنی مجبور نیستی بری 700 تومن بدی جای کارت گرافیک . شات گان دو لول که نگرفتن رو به روی مخت !
به جای این که 700 تومن پول بدی و به اندازه ی 2 ملیون حرص بخوری ، یه کارت 200-300 تومنی بگیر و به همون اندازه هم لذت ببر (میدونم خودت 460 داری ولی دارم کلی عرض میکنم)
فعلا وضعیت اینه و قرار هم نیست از تمام پتانسیل PC به جز در چند عنوان محدود استفاده بشه ، نسل بعد هم که بیاد دوباره این کارتای ما کم میاره از نظره قدرت و باید بری کارت گرون قیمت بگیری و باز هم همین سناریو تکرار میشه.

متاسفانه عامل تمام اینها سازندگان هستن
در ابتدای امر هم سازندگان کنسول خودنمایی میکنن !
دوم سرمایه گذاری خیلی پایین و پشتیبانی ضعیف حالا در مجموع پی سی از بازی سازها !
الانه هر کسی بخواد روی پی سی هزینه کنه ریسکه !!
اما هر اشغالی روی کنسول بخواد ساخته بشه !! تامینه
چه از طرف سونی یا ماکرو !
تقصیر گیمر نیست که پول کارت گرافیک میده !
چون هم کارت هست هم علم استفاده ازش !!
ولی نمیشه

میدونم چی میگی ، ولی حالا که وضعیت اینه دلیلی نداره کارت 700 تومنی بگیری بعدش به سازنده فحش و ناسزا بدی.
سازنده که تضمین نکرده از 100 در 100 توان PC استفاده میکنه.وقتی هم که کارت گرون قیمت میخری باید فکر اینجاشم بکنی و بدونی که امکان داره از تمام قدرت کارتت توی 90 درصد بازیا استفاده نشه ، اگه تحمل این قضیه واست خیلی سخته نباید بخری !

آخرین ویرایش:
عزیزم :
LOST
منم واقعا نمیدونم چطوری منظور خودمو بگم که متوجه بشید ..
گویا ما حرف همدیگه رو نمیفهمیم :d
من دراگون ایج بازی کردم
ویچر بازی کردم
مس افکت بازی کردم !!
دوینیتی بازی کردم !!
فال اوت بازی کردم !
با چند عنوان دیگه ..
اما چه ربطی داشت؟

من دارم میگم آقا
گیم در کنار تمام المان های خوب و مثبت باید گرافیکم داشته باشه
متوجه نمیشید شماها که !!
هرچی ما میگیم میاد میگه ار پی جی گرافیک نمیخواد !!
مگه ویچر گرافیکش فک همه رو انداخت چی شد ؟
ابلویون فک همه رو انداخت چی شد ؟
اون عناوین بالا هر کدوم زمان خودشون تحولی بودن تو گرافیک نقش افرینی !!
چرا نباید گرافیک باشه ؟
باز شما بیا برا ما نقش افرینی رو تعریف کن و مارو ببند یه تیر :d
چرا یک عنوان 2011 به اسم Deux که بهترین گیم پلی و صداگذاری و موسیقی و غیره رو داره، چرا نباید گرافیکشم در حد بالا باشه که بازی بطور کامل تکمیل بشه ؟
الان میاد میگه تو ار پی جی باز نیستی که
این چیزارو نمیفهمی !!!
شماها خوبید بابا :d

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

کوروش جان شما که وضعیت PC Gaming رو میبنی مجبور نیستی بری 700 تومن بدی جای کارت گرافیک . شات گان دو لول که نگرفتن رو به روی مخت !
به جای این که 700 تومن پول بدی و به اندازه ی 2 ملیون حرص بخوری ، یه کارت 200-300 تومنی بگیر و به همون اندازه هم لذت ببر (میدونم خودت 460 داری ولی دارم کلی عرض میکنم)
فعلا وضعیت اینه و قرار هم نیست از تمام پتانسیل PC به جز در چند عنوان محدود استفاده بشه ، نسل بعد هم که بیاد دوباره این کارتای ما کم میاره از نظره قدرت و باید بری کارت گرون قیمت بگیری و باز هم همین سناریو تکرار میشه.
متاسفانه عامل تمام اینها سازندگان هستن
در ابتدای امر هم سازندگان کنسول خودنمایی میکنن !
دوم سرمایه گذاری خیلی پایین و پشتیبانی ضعیف حالا در مجموع پی سی از بازی سازها !
الانه هر کسی بخواد روی پی سی هزینه کنه ریسکه !!
اما هر اشغالی روی کنسول بخواد ساخته بشه !! تامینه
چه از طرف سونی یا ماکرو !
تقصیر گیمر نیست که پول کارت گرافیک میده !
چون هم کارت هست هم علم استفاده ازش !!
ولی نمیشه

نمیدونی تو ستون سمت راست بود یا چپ؟
فلواقع دهنم رو سرویس کرده :دی.

این یارو اولین غول بازی هم نمیمیره :(. پس از سال ها اولین بازی چالش براانگیزم رو دارم بازی میکنم :دی.

قسمتarm augmentation روی عکس بازو کلیک کن. بعد داخلش یه آپگرید هست به نام carrying capacity که می تونی با آپگرید کردنش فضای اینونتوریت رو افزایش بدی

اولین مرحله شانگهای همون اولش برای ورود به اون ساختمونه امکان نداره بتونی مخفیانه بری فقط با زور و شلیک تونستم برم! :| اکثر ساید کوئست های شانگهای رو هم رفتم خیلی جالبه اکثرا به داستان اصلی بازی ارتباط داره ... و چرت و پرت نیست!
نه دیگه. خوب نگشتی!:دی
اگه پشت ساختمون رو بگردی یه دریچه پیدا می کنی که بدون خون و خونریزی وارد اون محل میشی
اینو می گم

• Like
Reactions: Miesam
کوروش ۱۰۰ درصد موافقم . خودم اولین نفری بودم که دیوینتی رو تموم کردم .اونم ۲بار و دو بار هم اکسپنشنش رو . وتمام اون ار پی جی هایی که اسم بردی رو. ارپی جی باز بودن به این نیست که بگی نه من فقط باگرافیکه اش رو بازی میکنم بقیه اش هم بدرد نمیخوره !ما هم زیاد این سبک رو بازی کردیم .اما مشکل اینجاست که این یکی اصلا تمش به ارپی جی نزدیک نیست و بیشتر اکشن میزنه !!!!! درست مثل مس افکت ! این فقط کم کاری دانسته یا نا دانسته سازنده رو در مورد گرافیکش نشون میده که براش صد تا دلیل هست . گیم پلی خوب و پایان ردیفی داره . و با نظر lost هم موافقم . ما که بازی کپی میگیریم خوب یا بد ضرر نمیدیم .نهایتا بازی رو خورد میکنیم دور میندازیم . اما من بشخصه ۳۰۰۰ تومن پول دادم انتظار خیلی بیشتر ازش داشتم !!!D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or