اصلا دلم نمیخواد این بحث ادامه بدم ولی حرف های میشنوم که واقعا شاهکاری هستن.
برادر من اولا ویندوز پچ کرک این چزا بز میگرده به کسایی که بازی کپی و دزدی اجرا میکنن. شما یه ویندوز اورجینال که با خیال راحت بتونی آپدیتش کنی و یه گیم اورجینال داشته باش ببین مشکلی داری! یا نه!
یه سزی تو این سایت فکر میکنن PCGamer بودن به داشتن گرافیک High End یا LCD های 40 اینچ به بالاس همه چیزو تو گرافیک میبین نه آقا از این خبرا نیست الان درصد خیلی کمی از PCGamer ها سیستم ها به روز دارن مثلا منی که 5770 دارم با یه LCD 19 اینچ با 5000 ساعت گیم فقط تو 2 سال نیم PCGamer نیستم چون سیستم آپدیت نیس اونی که 590 داره و ماهی خدا تومن پول سیستم میده PCGamer میشه!
باید طرز فکرتون عوض کنید متاسقانه بعضی ها کیفیت تو گرافیک میبینن والا به خدا من حاظرم یه بازی گیم پلی درگیر کننده و داستان خوب داشته باشه گرافیک نداشته باشه همه چی اینجا خلاصه میشه به گرافیک هر تاپیکی میری گرافیک بازی های PC برای کاربر ها این سایت فقط تو گرافیک خلاصه میشه گور بابای گیم پلی داستان موزیک جذاب بودن این چزیا دیگه واقعا غیر فابل تحمل شده این بخش PC .
دوست عزیز نگرفتی مقصود من رو !
من شرایط و اوضاع خودمون رو مثال زدم !
پس وقتی من اینقدر توقع دارم اونی که 150 دلار هزینه ویندوز میکنه و فرضا 100 دلار هزینه ی بازی که باید فلک رو زیر و رو کنه بابت این بازی های ضعیف از نظر گرافیک !
این یک
دو اینکه: بازم دقت نکردی
من نگفتم همه چیز گرافیک !
بذار ساده تر بگم !!
وقتی یک عنوان میاد با ادعای زیاد و سینه ی فراخ میگه بازی از دایرکت 11 پشتیبانی مکینه روی پی سی و تفاوت حس میشه روی پی سی و این حرفا ...
کو پس ؟
من بی راه مگیم ؟
تصورات ما در این نسل از دایرکت 11 چیزی در حد مترو هست، اوجش میشه چیزی در حد کرایسیس 2
کسی گفت کرایسیس 2 تحویل ما بدن ؟
حداقل توقع گیمر رو بالا نبرن !!
ما انتظار معجزه نداریم، ولی وقتی حرفی زده میشه باید بهش عمل بشه !
نه فقط مانُور تبلیغاتی باشه برا پی سی ...
من خودم نه گرافیک های اند دارم به اون صورت نه ال سی دی 40 اینچ !!
یه 460 دارم با یه ال ای دی 22 اینچ !
دارم میسوزم ... ببین اونی که 699 دلار پول کارت گرافیک داده چی میکشه !!
-----------------------
باز میگم
کسی کیفیت رو توی گرافیک نمیبینه ...
گرافیک یکی از ایتم هایی هست که به شدت تاثیر میذاره تو کیفیت بصری
چرا فکر میکنید گرافیک نباید مهم باشه ؟
به نظرت چند درصد مردم فارکرای 2 رو به خاطر داستان و گیم پلیش بازی کردن و تموم کردن ؟
وجدانا فکر کن روش !!
من به عشق جمینگ اسلحه و نمای بازی و ااب و باد و طوفان و اتیش و تخریب و منظره و دور نما و محیط و جزئیات و اینها تمومش کردم چقدرم لذت بردم !!
----------------------------------------
در اخر باز هم میگم !!
پی سی گیمر دنبال برتری و بهتر بودن هست !!
وقتی بتلفیلد روی پی سی میاد روی 360 میاد روی پی اس هم میاد !!
فرضا منی که ایکس باکس هم دارم یا پی اس دارم باید دلیلی داشته باشه که روی پی سی میخوام بازی کنم !!
متوجهید که ؟؟؟
---------------------------------
بحث سره تنها برتری بازی نسبت به ن سخه ی کنسولی هست !!
نمیدونم چرا شماها علاقه دارید زود بگیر بازی صداش خوبه بازی گیم پلیش خوبه موسیقیش خوبه و فلان !!
همه اینها خوبه ..
ما دنبال تفاوت ها هستیم .. و گرافیک تنها ایتم متفاوت بین پلتفورم هاست ..
بقیه ی عناصر بازی یکسانه !!
بیخودی با پیش کشیدن اینکه بازی گرافیبکش مهمه یا فلانش مقلطه نکنید !!!
تنها بحث در مورد گرافیک هست اینجا که عنصر متفاوت بین پلتفورم هاست و ما خواستار این تفاوتیبم ..
هیچکس منکر خوب بودن گیم پلی و صداگذاری و موسیقی و غیره نیست !!!!!!