شما جواب کسی رو بده که طرف صحبتت هست ! به من چه کار داری که چند بار کرایسیس 2 رو تموم کردم !
و باید بگم خیر هنوزم تکراری نشده 1 وقتی شما داخل محیطی بازی می کنی که همه چیز به واقعیت نزدیکه و REALISTIC هست بیشتر لذت میبری یا داخل ی بازی به این شکل !
آخه چقدر هک کنی ! چقدر از پشت و جلو خفت کردن ! با اون وضع AMMO و قحطیش تو بازی ! چند نفر به ی نفر ! 80 درصد بازی گریه ات میگرفت که چطوری بدون تیر از بین 12 نفر رد بشی بدون اینکه دیده بشی ! تازه درجه سختی بازی پایین ترین درجه بود ! این بازی بدرد همون کنسول میخورد نه PC !
اکه واقعا منصف باشی بعد ز اینکه تمومش کردی ! اگه حوصلت گرفت و تموم کردی ! بیا اینجا و بگو پیش داوری کردی ! این حرف رو من میزنم چون بازی رو تموم کردم ! بیشتر از هرکسی در و قفل هک کردم مخفی کاری کردم ! شاید بگی ترینر زدی ولی 4 روز قبل هیچ ترینری از بازی نبود ! یکی بود به زبون چینی ! به هر حال قبل از اینکه زیاد از حد تعریف کنید اول بازی رو تموم کنید بعد نظرات دیگران رو مورد حجوم قراربدید ! و تاسف هم نخورید چون کسی که بازی رو از دید گرافیک نگاه می کنه خیلی ریز بینانه تر و عمیق تر به بازی نگاه می کنه و اینم بگم که اولین چیزی که نظر شما و هر گیمری رو به بازی جلب میکنه و میل و اشتیاقش رو برای اون بازی افزایش میده ظاهر و گرافیک اونه !
حالا شما گرافیک براتون ملاک نیست ! خب بشینید WOW بزنید !
حسین جان شما هم بازی رو با تمام کاغذ بارتیش تموم کن به امید دیدن دموی آخر !