Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
اتفاقا لازم بود Deus Ex با همچین گرافیکی عرضه بشه که به همه یه درس بزرگ بده و اونم اینکه همه چیز گرافیک نیست خیلی چیزای مهم تر هست که فراموش شده ... مثل داستان ، گیم پلی و ....

انصافا تو این نسل یه بازی بگید که پرداخت داستانی مثل این بازی داشته باشه همه بازی ها شده حمله موجودات فضایی و بزن بکش برو جلو بی هیچ هدفی ... تو کدوم بازی چنین آزادی عملی هست ... ؟!؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Miesam
نه پس بیام الکی بگم گرافیک عالی هست خداراشکر چشم داریم داریم می بینیم دیگه و با بازی های الان داریم مقایسه می کنیم
شما دیگه نمی خواد بیای به ما گرافیک بازی های pcرا یاد بدی !!!!!
از اونجا که خودم بهت گفته بودم توقع از گرافیکش نداشت هباش و جمله تو هم خط زدن بازی از لیست بخاطر گرافیکش بود فقط میشه به بخش PC سایت تأسف خورد که PC فن واقعی توش کمه . باید یه بخش به اسم Graphical Discussion بزارن تا امثال شما توش پست بدن . کسایی که ارزش هنر رو درک نمی کنین فقط دنبال یه سری گرافیک هستین . گرافیک هم داشته باشه . وقتی آخرش گیم پلیش آشغال باشه . وقتی آخرش داستانش آشغال باشه . وقتی Same Sh!t Different Year باشه میشه آشغالایی مثه BF3 و CoD و .. . با این که خودم BF فنم اونم بخاطر مولتیش نه گرافیکش اما همه اینا تکرار مکرراته .
گرافیک هنری هم مغزتون آنالیز نمی کنه برین ویکی پدیا بزنین گرافیک و بازی پشت سر هم میاد که 2 قسمت داره . بازی از بعد هنری قوی تر از همه بازیهای امسال بوده تا الان . از بعد تکنیکی کاملا معمولی .
متأسفم برای این سایت که PC Gamer ِ واقعی دیگه توش دیده نمی شه . حداقل بخش کنسولی آدم می گفت کنسولین سلیقشون فرق داره اما سر پلتفرم محبوبم قلبم به درد میاد . با جملت ثابت کردی PC برات همون گرافیکه . خوش باش . احتمالا شما از اون دسته آدمایی هستی که تو دیابلو هم دنبال گرافیک میری . به SC II میگی آشغال چون AA نداره ( هر چند بعدا بهش اضاف شد فک کنم ) .

------------

@ میثم .
کرایسیس 2 هم با اون کرایسیس بودنش میثم همچین ایرادی داره . مرحله دوم بود فک کنم تیر ها کف زمین چسبیده بودن .
DX11 تو همه بازیها تا آخر نسل تبلیغات خواهند بود . نه کارت من نه کارت 580 بقیه آماده DX11 نیستن . میزائن دقیقا . پس هیچی این حرف فقط برای این بوده که AMD اسپانسر بازی شه چون DX نزد PC Gamer ها عمده محبوبیتشه . حالا مثلا پچ کرایسیس 2 DX11 اومد . چه گلی به جمال بازی زد . خیلی مثلا شاخ شد . با این حال سیستم ها جلو همونم زائیدن بعضا .
گرافیک بازی کاملا معمولیه از لحاظ تکنیکی . من گفتم مجموع گرافیک 8 . بله گرافیک تکنیکی هم نظر خودم رو 5 6 ـه . اما شما کل ِ گرافیک رو دادی 5 دقت کن تو پستت !

بازی تجربش رو PC خیلی بهتره خود ِ Gamespy ]م گفته . بعد میان دوستای PC فن ما میکوبوننش . در کل باحالن والا .

من نمی دونم چرا حالا این وسط به شما بر خورد !!!!!!!خودت می دونی به شخصه اول کسی بودم که اخبار این بازی را دنبال می کردم ولی وقتی گرافیکی بازی اصلا حرفی برای گفتنم ندارد اون هم تو این زمان دیگه چی می خوای بگم !!!

نظر شخصی می دونی چی هست !!!!!فکر نکنم
در ضمن من حرف از گیم پلی و داستان زدم
ناراحتی بفرما تو همون بخش کنسولی !
این بچه بازی ها را هم این جا نداریم که فن باشیم و از این جور حرف ها!افتاد !!

تمام پست هاتم در مورد گرافیک بازی بود همون موقشم . یادت رفته ؟
اون آقا رضا دوستت 5 بار فقط کرایسیس 2 رو رفته براش تکراری نشده بعد این بازی با این همه راه مخفی و .. براش تکراری شده ؟ مشکل از جای دیگست . خانه از پایه خراب است .
شما اومدی همونا رو زیر سوال بردی با همون جملت . من فن نیستم . شما ها دارین منور می کنین تاپیک ها رو و منکفرم در اومده خیلی وقته دارم تحمل می کنم . قبلن باهات رودربایتسی داشتم الان ندارم . رُک گفتم که بخش PC هست نه بخش گرافیک پس لطفا نظر شخصی هم میخواین بدین پیش خودتون نگه دارین . چون تاپیک هست و نظرتون رو که میدین عمومی میشه .

آخرین ویرایش:
میثم شما را نمی دونم ولی به شخصه یکی از مهم ترین چیز ها برای من تو بازی گرافیک هست :d
حالا bf3را چرا می کشی وسط
اون بدبخت را چرا می کوبی :))
الان نسخه کنسولی جلوم هست و دارم با pcمقایسه می کنم هیچ فرقی نمی کنه به جر رزولیشن
واقعا خجالت داره اسم دایرکس 11 را رو باز یانداختن
والا حسین جان، اگه بد صحبت میکنم ببخشید :دی ولی آخه میخوام بدونم گرافیک دقیقا چه ارزشی داره؟ شما یه تخریب پذیری یه نورپردزای میبینی میره دیگه میخوای 8 ساعت یه بازی رو اینجروی بازی کنی؟
PC گیمر ها فقط میخوان از یه برتری پیسی استفاده کنند هی بزنن تو سر بقیه بازی ها همین. این بازی واقعا عالیه کسی که گیمر باشه و ارزش قائل بشه به خاطر پایین بودن گرافیک یک بازی نمیاد اونو خط بزنه خب.
ببین این نظر شخصی هر کسی میتونه باشه که از بازی متنفر بشه یا خوشش بیاد !
بعد شما ادبیاتت رو اصلاح کن ! اگه شما bf3 ر و آشغال میدونی ! و اینو خوب ! پس شما مشکل تشخیص کمیت و کیفیت داری !
وقتی که میگن از لیست خط خورد یعنی اونی که فکر میکرده نبوده ! شاید بعد از اینکه تموم کنه نظرش اندکی یا کلا عوض بشه !
من به عنوان اولین کسی که بازی رو شروع و تموم کردم دارم میگم ! این بازی اصلا در حد اون آپشن گرافیکی که بهش نسبت دادن نبود !
هرچند گیم پلی اوایل براتون جذابه ولی بعد کاملا تکراری میشه !
این نوستالژی که این روزا تو دهن همه افتاده و فراگیر شده منشا و مبدا خاصی هم براش وجود نداره و همه فقط اسمشو میگن هم در بیشت بازی ها به نحوی بوده و هست !
یعنی کلا از این به بعد یکی گفت از لیستم خط خورد ما این معنی که یعنی حذفش کردم رو به باب میلم نبود تغییر میدیم ها؟
ادبیات کاملا درسته BF3 در مقابل این بازی آشغال هست چون جزء گرافیک هیچی نداره.

درباره نوستالوژی هم من به بقیه کاری ندارم ولی تاحالا درباره هیچ بازی ای تو یک سال گذشته چنین حرفی رو نزدم وقتی عرضه شده بگم برام حس نوستالوژی بازی های قدیمی رو داشت ...
اون آپشن گرافیکی؟ تو آپشن گرافیکی یه Dx11 اش فقط ضایع است بقیه اش چیز خاصی نداره که میگی؟

میثم کجا در حد نسل قبله ؟ :biggrin1: اتفاقا قیافه آدام تهه قافیس . دقت کنی قبل این که Augmented بشه مثلثی نبود قیافش :biggrin1:
گرافیک بازی اصلا نمی تونم قبول کنم از بعد تکنیکی افتضاحه . کاملا معمولیه . درسته اگه بهتر بود تجربه بهتری می داد اما گرافیک اونم تو این بازی حرف آخر رو میزنه . :biggrin1: اما بازم نمی تونم قبول کنم 5 ! 8 حقشه باو گرافیک هنری به این توپی ! مدلینگ ها و انیمیشن های صورت هم بخاطر بازی RPG بودن اینطوره . FPS که بازی نمی کنی . ME یادت رفته ؟ اینا بخاطر اینه که مچ کردن Lip Sync بخصوص خیلی سخته تره تو بازی RPG . بخاطر سیستم چند دیالوگی بازی و مقرون به صرفه نبودن موشن اسکن برای همه دیالوگ ها مجبورن نرم افزاریش کنن . تا اونجایی که میدونم البته . کامل اطلاعات ندارم .
باو تو به تنه آدام چی کار داری ؟ والله که آدم جالبی هستی میثم :biggrin1:
واقعا؟ من اصلا اونجا دقت نکردم :دی. اگر اینکه که پس میگیرم حرفم رو ...
خب فرهود جان دیگه فنی رو رد کردی!، گرافیک بازی اصلا خوب نیست تو بخش تکنیکی کاملا داغونه ولی تو بخش هنری توی امتیازم هم گفتم 9 واقعا عالیه براش ولی بخش تکنیکی خیلی ضعیف عمل کرده خیلی بهتر میشد وقتی اون بالا نوشته DX 11 مثلا انتشار یه گرافیک خوب رو داری نه دیگه اینقدر داغون! برگ های کف خیابون نگاه کن چسبیدن رو زمین یعنی قنشگ معلومه سازنده ها نیمدن برگ رو جدا درست کنند بزارن رو زمین همون عکس زمین با فوتوشاپ برگ گذاشته (حالا مثل بود این! نگید یه شرکت فلان با فوتوشاپ کار نمیکنه اینا :دی).
کلا باید قبول کرد بازی از لحاظ گرافیکی یک نسل عقبه.

از اونجا که خودم بهت گفته بودم توقع از گرافیکش نداشت هباش و جمله تو هم خط زدن بازی از لیست بخاطر گرافیکش بود فقط میشه به بخش PC سایت تأسف خورد که PC فن واقعی توش کمه . باید یه بخش به اسم Graphical Discussion بزارن تا امثال شما توش پست بدن . کسایی که ارزش هنر رو درک نمی کنین فقط دنبال یه سری گرافیک هستین . گرافیک هم داشته باشه . وقتی آخرش گیم پلیش آشغال باشه . وقتی آخرش داستانش آشغال باشه . وقتی Same Sh!t Different Year باشه میشه آشغالایی مثه BF3 و CoD و .. . با این که خودم BF فنم اونم بخاطر مولتیش نه گرافیکش اما همه اینا تکرار مکرراته .
گرافیک هنری هم مغزتون آنالیز نمی کنه برین ویکی پدیا بزنین گرافیک و بازی پشت سر هم میاد که 2 قسمت داره . بازی از بعد هنری قوی تر از همه بازیهای امسال بوده تا الان . از بعد تکنیکی کاملا معمولی .
متأسفم برای این سایت که PC Gamer ِ واقعی دیگه توش دیده نمی شه . حداقل بخش کنسولی آدم می گفت کنسولین سلیقشون فرق داره اما سر پلتفرم محبوبم قلبم به درد میاد . با جملت ثابت کردی PC برات همون گرافیکه . خوش باش . احتمالا شما از اون دسته آدمایی هستی که تو دیابلو هم دنبال گرافیک میری . به SC II میگی آشغال چون AA نداره ( هر چند بعدا بهش اضاف شد فک کنم ) .
من نمی دونم چرا حالا این وسط به شما بر خورد !!!!!!!خودت می دونی به شخصه اول کسی بودم که اخبار این بازی را دنبال می کردم ولی وقتی گرافیکی بازی اصلا حرفی برای گفتنم ندارد اون هم تو این زمان دیگه چی می خوای بگم !!!

نظر شخصی می دونی چی هست !!!!!فکر نکنم
در ضمن من حرف از گیم پلی و داستان زدم
ناراحتی بفرما تو همون بخش کنسولی !
این بچه بازی ها را هم این جا نداریم که فن باشیم و از این جور حرف ها!افتاد !!

والا حسین جان، اگه بد صحبت میکنم ببخشید :biggrin1: ولی آخه میخوام بدونم گرافیک دقیقا چه ارزشی داره؟ شما یه تخریب پذیری یه نورپردزای میبینی میره دیگه میخوای 8 ساعت یه بازی رو اینجروی بازی کنی؟
PC گیمر ها فقط میخوان از یه برتری پیسی استفاده کنند هی بزنن تو سر بقیه بازی ها همین. این بازی واقعا عالیه کسی که گیمر باشه و ارزش قائل بشه به خاطر پایین بودن گرافیک یک بازی نمیاد اونو خط بزنه خب.

میثم جان
اره اگه چشمم را ببندم رو گرافیک حرف شما صحیح هست ولی چیزی که اصلا برای من قابل قبول نیست اون گزینه دایراکس 11 بازی هست که بود و نبودش هیچ فرقی نمی کنه :d
منظور منم از خط خوردن بازی گرافیک ان بود که تو ذهنم تصور کرده بودم
والله رضا که بازی را تمام کرده میگه کیم پلی هم تکراری بود حالا باید خودم برم ببینم چی میشه :d

نوشته DX 11 مثلا انتشار یه گرافیک خوب رو داری نه دیگه اینقدر داغون! برگ های کف خیابون نگاه کن چسبیدن رو زمین یعنی قنشگ معلومه سازنده ها نیمدن برگ رو جدا درست کنند بزارن رو زمین همون عکس زمین با فوتوشاپ برگ گذاشته (حالا مثل بود این! نگید یه شرکت فلان با فوتوشاپ کار نمیکنه اینا :biggrin1:).
کلا باید قبول کرد بازی از لحاظ گرافیکی یک نسل عقبه.

دقیقا حرف منم همین هست کلا الان به این نتیجه یکی از دوستانم می رسم که دایراکس 11 بیشتر در حد یک حرف هست تا یک عمل
بابا همون اول بازی موهای اون دکتر را چنان بد درست کرده بودم که اولش فکر کردم بازیم خراب هست یا قاط زده ولی دیدیم نه متاسفانه همین طوری هست :d

آخرین ویرایش:
درباره داستان خیلی زوده صحبت کنم ولی داستان بازی جالب میزنه مخصوصا ماموریت های جانبی هم جالبه هم به داستان اصلی مربوطه شعر نو نیست که اصلا دلت نخواد بری.
این قسمت رو عجیب موافقم. همه ساید میشن ها به داستان بازی ارتباط داره و یا حداقل یه چیز پرت و بی اهمیت نیست. همینش منو اسیر خودش کرد و تک تکشون رو تا تموم نکنم سراغ ماموریت اصلی نمیرم. به شما هم پیشنهاد می کنم نرید چون اگه برید همه ساید میشن ها می پره و کنسل میشه. من یه دونش ناخواسته کنسل شد و وقتی دیدم اینچوری شده لود کردم ببینم چی بوده و تمومش کردم و باز برگشتم به سیو قبلیم
داستان بازی و دنیایی که ساخته شده وافعا، واقعا بی نظیره. توی این چند سال داستانی به این شکل غنی ندیده بودم. بحث human enhancement technologies و وابستگی حیات بشر به زیباترین شکل در این دنیا تعریف شده و زیبایی کار سازنده ها وقتی مشخص می شه که به تمام نظرات و اعتقادات مردم در مورد این بحث بسیار مهم گوش کنید. خیلی ها با این تکنولوژِی موافق هستن و خیلی ها ازش متنفرن و بعضی ها اعتقاد به چیزی مابین این دو نظر دارن و دیدن این بحث ها و کشمکش ها و در اصل دیدن یک انقلاب انسانی و یک تغییر بزرگ در زندگی بشر که واقعا مهم و سرنوشت ساز هست زیبا و هیجان انگیز و جذابه
کم اهمیت ترین قسمت بازی همین گرافیکش هست. محیط ها در کنار موسیقی زیبای بازی کاملا با متن داستان هماهنگ و همین به نظرم کافیه
کیفیت دیالگ ها و سکانس ها بالا هست که اصلا نیازی به گرافیک های ریلستیک بتلفید و کرایسیس نمی بینم
ولی تمام لذت این بازی به فهمیدن داستان و تک تک دیالگ هاش هست و البته ای بوک هایی که به تعداد زیاد توی محیط پیدا می شه و من اکثرشون رو می خونم. حتی ایمیل هایی که توی کامپیوتر های اشخاص هست جالبه و اگه دقیق دنبال کنید می بینید که اونها هم داستانی به موازای داستان اصلی دارن که دنبال کردنشون هم به فهم داستان اصلی کمک می کنه و هم با دنیای بازی بیشتر آشناتون می کنه
در کل این بازی دو تا چیز می طلبه .زبان خوب و حوصله و صبر زیاد. اگه اینا رو دارید طرفش برید ندارید بیخیال شید

• Like
Reactions: clockwork orange
@ میثم .
کرایسیس 2 هم با اون کرایسیس بودنش میثم همچین ایرادی داره . مرحله دوم بود فک کنم تیر ها کف زمین چسبیده بودن .
DX11 تو همه بازیها تا آخر نسل تبلیغات خواهند بود . نه کارت من نه کارت 580 بقیه آماده DX11 نیستن . میزائن دقیقا . پس هیچی این حرف فقط برای این بوده که AMD اسپانسر بازی شه چون DX نزد PC Gamer ها عمده محبوبیتشه . حالا مثلا پچ کرایسیس 2 DX11 اومد . چه گلی به جمال بازی زد . خیلی مثلا شاخ شد . با این حال سیستم ها جلو همونم زائیدن بعضا .
گرافیک بازی کاملا معمولیه از لحاظ تکنیکی . من گفتم مجموع گرافیک 8 . بله گرافیک تکنیکی هم نظر خودم رو 5 6 ـه . اما شما کل ِ گرافیک رو دادی 5 دقت کن تو پستت !

بازی تجربش رو PC خیلی بهتره خود ِ Gamespy ]م گفته . بعد میان دوستای PC فن ما میکوبوننش . در کل باحالن والا .
درباره C2 که همه میدونند نظرم درباره اون بازی چیه :دی، اون بازی با اون پچش فقط یه دروغ بود اون پچ همون DX9 بود فقط برای ساکت کردن فن های PC اومدن عرضه کردن. وگرنه توی Crysis One ما با DX9 گرافیک بهتر میدیدیم.

بعد اینو بخون :
گرافیک : 5 ( من به شخصه با گرافیک بازی حال کردم از لحاظ بصری عالیه و 9 حقشه ولی تکنیکی 5 زیادشه!)
به نظر من نمره کل گرافیک رو باید به گرافیک تکنیکی داد چون گرافیک بصری براساس داستان بیشتر میتونه به تصویر کشیده بشه تو نمیتونی توی Crysis یک گرافیک بصری (هنری) عالی ببینی چون همه چیز براساس واقعیت طراحی میشه چون داستان بازی قراره تو یک منطقه واقعی و طبیعی اتفاق بیوفته.
دقیقا حرف منم همین هست کلا الان به این نتیجه یکی از دوستانم می رسم که دایراکس 11 بیشتر در حد یک حرف هست تا یک عمل
بابا همون اول بازی موهای اون دکتر را چنان بد درست کرده بودم که اولش فکر کردم بازیم خراب هست یا قاط زده ولی دیدیم نه متاسفانه همین طوری هست :d
بدترین طراحی شخصیت های این نسل رو باید به این بازی داد اینش خیلی بده :(.

در کل این بازی دو تا چیز می طلبه .زبان خوب و حوصله و صبر زیاد. اگه اینا رو دارید طرفش برید ندارید بیخیال شید
شدیدا با حرفات موافقم، مراحل جانبی رو من تک تکشون رو میرم، تک تک تبلت هارو بر میدارم البته نگاه گذری میکنم و ایمیل ها اگر زیاد نباشه میخونم تا جایی که سر در بیارم چی نوشتن.
ولی درباره دیالوگ ها به نظرم دیالوگ ها در عین حال که خیلی عالی هستن خیلی روون هم هستن من زبانم مثلا ضعیفه ولی میتونم قشنگ بفهمم چی میگن، مثلا دیالوگ های Witcher2 که الان میرم رو 80 درصد نمیفهمم چی میگن :| یا Mass Effect اما نمیدونم تو این بازی به شکل شگفت انگیزی اکثر حرفاشون رو میفهمم :دی.
کلا واضحه روی دیالوگ های بازی شدیدا کار شده بعد نکته جالبی که پی بردم این که صدا ها چند بار ضبط شده یک کرکتر ممکنه یه بار با لحن آروم یه دیالوگ رو بگه یه بار اگر آپشن هارو یه جور دیگه بزنی همون رو با لحن تند مثلا توی همون ایستگاه پلیس وقتی میخواستم وارد بشم مرده یه بار خیلی با لحن آروم حرف زد من مث تو قوی نبودم و... بازی هنگ کرد از نو که اومدم یه چیز هایی دیگه زدم تقریبا داشت با داد و فریاد همین دیالوگ رو میگفت.

@LordELROND
اون آقا رضا دوستت 5 بار فقط کرایسیس 2 رو رفته براش تکراری نشده بعد این بازی با این همه راه مخفی و .. براش تکراری شده ؟ مشکل از جای دیگست . خانه از پایه خراب است .

شما جواب کسی رو بده که طرف صحبتت هست ! به من چه کار داری که چند بار کرایسیس 2 رو تموم کردم !
و باید بگم خیر هنوزم تکراری نشده 1 وقتی شما داخل محیطی بازی می کنی که همه چیز به واقعیت نزدیکه و REALISTIC هست بیشتر لذت میبری یا داخل ی بازی به این شکل !
آخه چقدر هک کنی ! چقدر از پشت و جلو خفت کردن ! با اون وضع AMMO و قحطیش تو بازی ! چند نفر به ی نفر ! 80 درصد بازی گریه ات میگرفت که چطوری بدون تیر از بین 12 نفر رد بشی بدون اینکه دیده بشی ! تازه درجه سختی بازی پایین ترین درجه بود ! این بازی بدرد همون کنسول میخورد نه PC !

اکه واقعا منصف باشی بعد ز اینکه تمومش کردی ! اگه حوصلت گرفت و تموم کردی ! بیا اینجا و بگو پیش داوری کردی ! این حرف رو من میزنم چون بازی رو تموم کردم ! بیشتر از هرکسی در و قفل هک کردم مخفی کاری کردم ! شاید بگی ترینر زدی ولی 4 روز قبل هیچ ترینری از بازی نبود ! یکی بود به زبون چینی ! به هر حال قبل از اینکه زیاد از حد تعریف کنید اول بازی رو تموم کنید بعد نظرات دیگران رو مورد حجوم قراربدید ! و تاسف هم نخورید چون کسی که بازی رو از دید گرافیک نگاه می کنه خیلی ریز بینانه تر و عمیق تر به بازی نگاه می کنه و اینم بگم که اولین چیزی که نظر شما و هر گیمری رو به بازی جلب میکنه و میل و اشتیاقش رو برای اون بازی افزایش میده ظاهر و گرافیک اونه !
حالا شما گرافیک براتون ملاک نیست ! خب بشینید WOW بزنید !

حسین جان شما هم بازی رو با تمام کاغذ پارتیش تموم کن به امید دیدن دموی آخر !;)

تمام پست هاتم در مورد گرافیک بازی بود همون موقشم . یادت رفته ؟
شما اومدی همونا رو زیر سوال بردی با همون جملت . من فن نیستم . شما ها دارین منور می کنین تاپیک ها رو و منکفرم در اومده خیلی وقته دارم تحمل می کنم . قبلن باهات رودربایتسی داشتم الان ندارم . رُک گفتم که بخش PC هست نه بخش گرافیک پس لطفا نظر شخصی هم میخواین بدین پیش خودتون نگه دارین . چون تاپیک هست و نظرتون رو که میدین عمومی میشه

الان این وسط رضا و کرایسیس چیکار داشت که اوردی وسط :))اون بازی هم به خودش مربوط هست که چند دفعه رفته و براش تکراری نشده !!!!نه به شما
واقعا کرایسیس براتون اینقدر سخت و غیر قابل هضم شده !!!!!!
خوب بزار منم بهت رگ بگم دقیقا بخش pcهست من امدم یک فرقی بیین نسخهpcبانسخه کنسولی ببینم و گرنه می رفتم همون نسخه کنسولی را می گرفتم بماند که قرار بود رو بازی دایرکس 11را هم مشاهده کنیم که ............
99.5 درصد کسانی که در بخش pcفعالیت می کنند تفاوتشون با کسانی که در بخش کنسول هستند این هست که دنبال بازی ها با کیفیت و گرافیک بالاتریب هستد
شما تازه از بخش کنسولی تشریف اوردید خبر ندارید !!!!!!!!!!!!!

این دیگه به شما مربروط نیست که پست های من در رابطه با چی و چه باشه نکنه ازاین به بعد باید از شما اجازه بگیرم !!!
کلا با ادمی که چشمشو رو همه چی بسته و داره یک طرفه قضاوت می کنه و رو چیزی که درست نیست پافشاری می کنه کاری ندارم
گرافیک بازی حرفی برای گفتن نداره این را هم از موقع امدن بازی همه دارن تاید می کنند بعد طرف داره رو حرف خودش پافشاری می کنه که نه اینطور نیست !!!
در مورد فن بودن یا نبودنت از امضا و اواتارت که چند ماه هست گذاشتی معلوم هست

شما جواب کسی رو بده که طرف صحبتت هست ! به من چه کار داری که چند بار کرایسیس 2 رو تموم کردم !
و باید بگم خیر هنوزم تکراری نشده 1 وقتی شما داخل محیطی بازی می کنی که همه چیز به واقعیت نزدیکه و REALISTIC هست بیشتر لذت میبری یا داخل ی بازی به این شکل !
آخه چقدر هک کنی ! چقدر از پشت و جلو خفت کردن ! با اون وضع AMMO و قحطیش تو بازی ! چند نفر به ی نفر ! 80 درصد بازی گریه ات میگرفت که چطوری بدون تیر از بین 12 نفر رد بشی بدون اینکه دیده بشی ! تازه درجه سختی بازی پایین ترین درجه بود ! این بازی بدرد همون کنسول میخورد نه PC !

اکه واقعا منصف باشی بعد ز اینکه تمومش کردی ! اگه حوصلت گرفت و تموم کردی ! بیا اینجا و بگو پیش داوری کردی ! این حرف رو من میزنم چون بازی رو تموم کردم ! بیشتر از هرکسی در و قفل هک کردم مخفی کاری کردم ! شاید بگی ترینر زدی ولی 4 روز قبل هیچ ترینری از بازی نبود ! یکی بود به زبون چینی ! به هر حال قبل از اینکه زیاد از حد تعریف کنید اول بازی رو تموم کنید بعد نظرات دیگران رو مورد حجوم قراربدید ! و تاسف هم نخورید چون کسی که بازی رو از دید گرافیک نگاه می کنه خیلی ریز بینانه تر و عمیق تر به بازی نگاه می کنه و اینم بگم که اولین چیزی که نظر شما و هر گیمری رو به بازی جلب میکنه و میل و اشتیاقش رو برای اون بازی افزایش میده ظاهر و گرافیک اونه !

حسین جان شما هم بازی رو با تمام کاغذ بارتیش تموم کن به امید دیدن دموی آخر !;)
کلا از این به بعد بایت از طرف اجازه بگیری که بازی را چند دفعه می شه رفت یا خوشت میاد یا خوشت نیاید
کلا رضا تا موقعی که یادت گرفتند به نظرات یک دیگر احترام بزارند وضع همینطور هست
در مورد بازی هم نمی دونم شاید نشستم رفتم هر چند می دونی مخفی کاری زیاد داره :d

آخرین ویرایش:
به نظر من نمره کل گرافیک رو باید به گرافیک تکنیکی داد چون گرافیک بصری براساس داستان بیشتر میتونه به تصویر کشیده بشه تو نمیتونی توی Crysis یک گرافیک بصری (هنری) عالی ببینی چون همه چیز براساس واقعیت طراحی میشه چون داستان بازی قراره تو یک منطقه واقعی و طبیعی اتفاق بیوفته.
میثم متأسفانه جملت غلطه . گرافیک جمع هر دو تای ایناست . و مثلا کرایسیس که همه میگفتن گرافیکش خوبه از لحاظ بصری هم عالی بود . برای همین نسل قبل HL2 جای Doom3 شد بهترین گرافیک . بخاطر گرافیک هنری فوق العادش . تو تکنیکی Doom بهتر بود .

حسین جان شما هم بازی رو با تمام کاغذ پارتیش تموم کن به امید دیدن دموی آخر !;)

خب خب . من دوست ندارم با شما آقا رضا بحث کنم . هر چی هست دوست دارم روابطمون خدشه دار نشه . بهرحال اگه لحنم تند بود معذرت میخوام اما واجبه .
میدونی این درخواست خود ِ فن های بازی بوده تو فروم هاش و این ور و اون ور که مخفی کاری بازی سخت باشه ؟ که کلن بازی سخت باشه ؟ دقیقا بازی هاردکور هست . اونم هاردکور PC فن پسند . انقد بازی کنسولی آشغال تو این نسل بازیها رو آسون کرده خو نمیتونین تشخیص بدین . از بخش PC همچین انتظاری ندارم . دیشب سر درد داشتم شاید لحن پستام بد بوده کسی ناراحت شده چه حسین چه شما . اما فن بیس این سری رو PC هست . سازنده هاش انقد آدمای با شعوری بودن توجه کردن به حرف های فن هاشون . مثلا همین درجه سختی Give Me Deus Ex یکی از پیشنهاد ها تو فروم بود .
به علاوه شما نسخه اول رو بازی نکردی کردی ؟ نسخه اول یکی ا سخت ترین بازیهایی که تو عمرم کردم . پارسال بازیش کردم . برین نسخه اول رو بازی کنین متوجه بشین . بازی RPG هست . بازی RPG توش گرافیک حرف آخر رو میزنه . کدوم بازی داستانش در این حده ؟ گیم پلیش اینطوریه ؟ شما میای دلیل خسته شدنت رو دست آخر همون گرافیک میاری . یعنی بازیهای نسل قبل رو الان بازی می کنی خسته می شی ؟ ایول بابا شما ها دیگه کی هستین .
PC Gaming Community می دونین چرا جدا هست از کنسولی ها ؟ چون فن هاش همیشه دنبال به چالش کشیدن خودشون هستن اما تو خیلی خیلی از بازیهای کنسولی اینطور نیست . همونطور که کرایسیس 2 در مقایسه با کرایسیس 1 از لحاظ سختی جک بود .
در مورد جمله آخرت دقیقا یه FACEPALM لازم دارم . WOW مگه چشه ؟ یا علی دیگه ندیده بودم این مدلیشو !
در مورد فن بودن یا نبودنت از امضا و اواتارت که چند ماه هست گذاشتی معلوم هست
بله فن هستم . جملمو ناقص نوشتم . فن خشک مغز نیستم . من بحث می کنم با شما . چرا تو یه بازی که گرافیک بصری و هنریش انقد عالیه بازی هم RPG هست باید انقد بکوبید تو سرش ؟ مثلا کسی الان نباید دیابلو 1 بازی کنه چون مال ِ 15 سال پیشه ؟ حالا این که DX11 گذاشن هم بهتون گفتم برا این که اسپانسرشون AMD کارت های DX11 بفروشه . و گرنه همش کشکه . شما DX11 رو خاموش و روشن کن ببین چقدر فریمت عوض میشه .
البته نسخه PC ه گفته Gamspy تجربش لذت بخش تر از کنسولیه حتی از لحاظ گرافیکی خودش گفته اوتش می کنه . به سایه ها دقت کردی ؟ به AA دقت کردی ؟ با این حال بعد یه نسل یه بازی مولتی پلتفرم دیدم که واقعا به PC Gamer ها احترام گذاشته باشه ببینین چطور باهاش برخورد کردین .

True PC Fan کم شده . خیلی کم . من با کنسول و دستش راحت نبودم . گرافیکش برام زیاد مهم نبود درسته بهرحال یکی از دغدغه های هر PC فنی هست اما مهم برای من موس و کیبرد بود . حالا مثلا کسی کانتر بازی نکنه چون گرافیکش تاریخش گذشته ؟ پس به همین دلیل تکراری میشه اما بپرس کی براش تکراری شده کانتر .

چرا این همه وقت و انرژی مصرف این بحث ها می کنید
یکی خوشش میاد یکی نمیاد
یه بار که بگی اگه کسی بخواد بفهمه با همون یه بار می فهمه
اگه کسی نمی خواد بفهمه به خودش مربوطه و نیازی نیست که بزور فهمونده بشه!
بجای این بحث ها بازی رو برید و ازش لذت ببرید

اگه فن گرافیک هستین پس فن PC نیستین تاپیک رو هم منور نکنین . گرافیک بازی از بعد هنری عالیه گرافیک تکنیکی هم معمولیه . PC Gamer های سایت ما فقط بلدن در مورد گرافیک حرف بزنن . یعنی در اصل فلسفه PC Gaming رو نمیدونن .

خوشگل پسر میدونی اشتباهت کجاست؟؟؟؟؟ طرف یک سیستم خفن میبنده به خاطر بازی که یک گرافیک درست درمونی ببینه ; فک میکنی مثلآ یک PC فن یک سیستم خفن میبنده که نمونه این COJ آخری را بازی کنه ؟؟؟؟؟
معمولآ کسی میره سمت بازی کردن با PC که خواهان گرافیک خفن هست
کسی که گرافیک معمولی بخواد خودشو زحمت نمیده با موس و کیبورد بازی کنه میره سراغ کنسولش

• Like
Reactions: hosein me
چرا این همه وقت و انرژی مصرف این بحث ها می کنید
یکی خوشش میاد یکی نمیاد
یه بار که بگی اگه کسی بخواد بفهمه با همون یه بار می فهمه
اگه کسی نمی خواد بفهمه به خودش مربوطه و نیازی نیست که بزور فهمونده بشه!
بجای این بحث ها بازی رو برید و ازش لذت ببرید

قربون انسون چیز قهم... بازی سلیقه اییه خوب... یکی از یه بازی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد. دیگه این کارا چیه؟

ای بابا چقد اینجا بحث داغه
بازی به این قشنگی رو چرا خراب میکنین
گرافیک خوب بود همه چیز اونقدی که باید جزئیات داشتن بغیر از موی شخصیت های دیگه(نه ادام)
فضای بازی مختص deus ex بود شبیه بازی دیگه ای نبود بنظرم
گیم پلی بازی که منو یاد mgs مینداخت
در کل یجورایی هم از همه نسخه های MGS الگو گرفته بودن
ادام که از نیم رخ با BIG BOSS مو نمیزد
بدنشم که مثل پیری های SNAKE بود(MGS 4)
نشستنش هم مثل SNAKE بود
هیچکدوم از اینا مشکلی نداره چون بازی بازم تقلیدی حساب نمیشه
خیلی چیزا تو بازی هست که مختص deus ex
فقط یه مشکلی که واسه من بود اینه که بازی حتی تو سخت ترین حالتم چون مخفی کاریه اسونه ولی یه جاهایی یهو ورق برمیگرده مثل مبارزه با اون یاروهه تو مرحله 6(یا نمیدونم 7)
در کل بازی ارزش 2 سه بار تموم کردنو داره

اخرین جمله ای که ادام میگه هم شد امضای من
یجورایی انگار ادامه جمله اسنیکه

• Like
Reactions: Miesam
ای بابا چقد اینجا بحث داغه
بازی به این قشنگی رو چرا خراب میکنین
گرافیک خوب بود همه چیز اونقدی که باید جزئیات داشتن بغیر از موی شخصیت های دیگه(نه ادام)
فضای بازی مختص deus ex بود شبیه بازی دیگه ای نبود بنظرم
گیم پلی بازی که منو یاد mgs مینداخت
در کل یجورایی هم از همه نسخه های MGS الگو گرفته بودن
ادام که از نیم رخ با BIG BOSS مو نمیزد
بدنشم که مثل پیری های SNAKE بود(MGS 4)
نشستنش هم مثل SNAKE بود
هیچکدوم از اینا مشکلی نداره چون بازی بازم تقلیدی حساب نمیشه
خیلی چیزا تو بازی هست که مختص deus ex
فقط یه مشکلی که واسه من بود اینه که بازی حتی تو سخت ترین حالتم چون مخفی کاریه اسونه ولی یه جاهایی یهو ورق برمیگرده مثل مبارزه با اون یاروهه تو مرحله 6(یا نمیدونم 7)
در کل بازی ارزش 2 سه بار تموم کردنو داره

اخرین جمله ای که ادام میگه هم شد امضای من
یجورایی انگار ادامه جمله اسنیکه

خواهشا پای اون پیر مرد مضحک رو به این بازی باز نکن . این بازی تا همین جاش هم زیادی تقلید کرده !
اون از گرافیک kain & linch style اش اینم از حرف شما !
فضای بازی هرچی که بود زجر آور بود ! چه از نظر گرافیک و لگ هاش چه از نظر کمبود سلاح و inventory مزخرفش که همیشه با و جود چند سلاح و مهمات هیچ کدوم به همدیگه نمیخوردن و عملا شما بی دفاع می موندید .
هیچ ربطی هم به mgs نداره و نداشت ! بازی بود که هرچند در دموی اخرش شما رو میخکوب میکنه اما در طول و جریان بازی حرف خاصی برای گفتن نداره !
بازی کل حرفش رو فقط توی دموی آخر میزنه !
در کل همون یک باری که تمومش کردم 100 بار کافیه !
فعلا تموم کردن کرایسیس 2 یک بار دیگه لذت بخش تره !

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or