Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
عجب سیستمی داره این سیستم انتخاب دیالگ! اون آپرگرید مربوط به تخصص توی صحبت کردن رو انجام دادم و بعد با یکی که صحبت کردم کلی اطلاعات اومد روی صفحه مثل دیتای روانشناسی فرد و حالت های اخلاقی و درصد متقاعد کردن اون برای بدست آوردن پاسخ و سه حالت بتا و آلفا و اومگا که نشون میده اون فرد در چه وضعیتی قرار داره. فکر نمی کنم چیزی مثل این رو بشه توی بازی دیگه ای پیدا کرد
چی میشد اگه این سیستم کنار اون فیشال انیمیشن خفن L.A قرار می گرفت! یه شاهکار بتمام معنی. مشکل اون بازی ضعف شدیدش توی انتخاب پاسخ ها بود که آدم رو گیج می کرد که کول دقیقا می خواد با این انتخاب چی بگه( که توی این بازی بکل اون مشکل رفع شده) و مشکل این بازی کمبود اون حالت پیشرفته صورت هست که باعث می شد حالت های اشخاص رو به عینه دید.

آخرین ویرایش:
دقیقا محمد سیستم دیالوگ بازی خیلی جالبه . یادمه اون اوائل تاپیک PC یا 360 ( اینو یادم نی :دی ) بازی گفتم بازی سیستم دیالوگش متفاوت خواهد بود طبق گفته سازنده هاش و نظیرشو پیدا نمی کنین . بعد همه برام لول گذاشتن .

ممد بعد این انیمیشن های صورت رو نباید از بازی های RPG انتظار داشته باشی . خیلی خیلی کار سختیه ! خیلی خیلی ! ME هم مشکل بغرنجی داشت تو این زمینه تازه این خیلی عالی تر از انتظار من در اومده انیمیشن صورتش .

دوستان من فقط یه جا انرژی تموم کردم 3 تا تیر شلیک کردم ( اوائل بازی ) تا الان 30 ساعت بازی رو بازی کردم ( تا میتونستم ساید کوئست پیدا کردم تو محیط و لوت کردم محیط رو ) کاشکی بازی استوری لاینش هیچ وقت تموم نشه .

انتظار که ندارم. فقط دارم فرض می کنم که اگه اینا در کنار هم قرار می گرفت عالی میشد
مدل NPC ها که هنور مشکل دارن و آدم (:دی) از همه مدلش با جزییات تره. این رو نمی شه نادیده گرفت
دوستان من فقط یه جا انرژی تموم کردم 3 تا تیر شلیک کردم ( اوائل بازی ) تا الان 30 ساعت بازی رو بازی کردم ( تا میتونستم ساید کوئست پیدا کردم تو محیط و لوت کردم محیط رو ) کاشکی بازی استوری لاینش هیچ وقت تموم نشه .
خوب اشتباه می کنی. من که اینقدر مخفی کاری رفتم خسته شدم. یه مرحله رو کلا بزن و بترکون رفتم جلو و هر چی مهمات توی محیط بود استفاده کردم. اکشن بازی هم XP خاص خودش رو داره.مثلا ترکوندن اون ربات های گنده 250 تا میده

بذار من الان تمام مأموریت ها رو Ghost و Smooth Operator گرفتم . انشالله برای Give me Deus Ex که میریم تاکتیکمون رو عوض می کنیم .

بازی هم تموم شد .

من به بازی نمره ی Deus Ex / Deus Ex رو میدم . هیچی دیگه در حد بازی نیست برای من .

آخرین ویرایش:
خوبه باز وفت داری من که دیگه یه دور هم نمی رسم خیلی از بازی ها رو برم چه برسه به دور دوم برای همین مجبورم توی همین دور اول همه چیز رو امتحان کنم

میری رو در دکمه میزنی قطار!:d میاد سوار میشه میره،یه پیغام هم میده اگه سوار شی همه ماموریت های جانبی کنسل میشن
هیچ دکمه ای نیست بازی هم از اول لود کردم بازم در باز نمیشه کسی از دوستان سیو این یتیکه بازی رو نداره
توی این چند ماهه من از یه بازی خوشم اومد بیا اینم شانسمون شانس که نیست سق سیاس

بلاخره بازی تموم شد !
بسیار آبکی !
منتها دموی آخرش واقعا تاثیر گذار بود !:d
در کل روزی میرسه که انسان ماشینی رو اختراع می کنه که می تونه به وسیله اون آینده خودش رو به 3 شکل مختلف تعیین کنه! هرچقدر هم که این آینده به بهترین شکل تعیین شده باشه اتفاقات و جنگ ها و قحطی و مصیبت و بدبختی همیشه دنبال بشر خواهد اومد و همیشه انسانهایی هستند و پیدا خواهند شد که در طول این سرنوشت انسان رو به جنگ ها مصیبت ها حرکت بدن ! در آخر میگه من اهمیتی نمی دم که چی پیش میاد من راه خودم رو از بقیه جدا میکنم خواه آینده اون ها از قبل رقم خورده باشه ! یا نه ! در دمو ها ی آخر هم تصاویری از فرو ریختن دیوار برلین و انتخابات ایران و احمدی نژاد رو نشون میده .همینطور ترور جان اف.کندی و فروپاشی شوروی و قحطی تو افریقا ! در آخر باز ی جلوی شما 3 تا کلید قرار میده که هر کدوم رو فشار بدید اون ماشین سرنوشت آینده بشریت رو یک جوری برنامه ریزی می کنه ! و جالبه که من 2 تاش رو امتحان کردم و در هر 2 مورد آینده بشر به بمب اتم و بدبختی و نابودی منتهی شد ! :d. کلا حالم بد شد :d. آخرش هممون میترکیم ! کل بازی آبکیش ی طرف این دموی آخر ی طرف . حتما برید و تمومش کنید و هر 3 تا کلید رو فشار بدید.

بلاخره بازی تموم شد !
بسیار آبکی !
منتها دموی آخرش واقعا تاثیر گذار بود !:d
در کل روزی میرسه که انسان ماشینی رو اختراع می کنه که می تونه به وسیله اون آینده خودش رو به 3 شکل مختلف تعیین کنه! هرچقدر هم که این آینده به بهترین شکل تعیین شده باشه اتفاقات و جنگ ها و قحطی و مصیبت و بدبختی همیشه دنبال بشر خواهد اومد و همیشه انسانهایی هستند و پیدا خواهند شد که در طول این سرنوشت انسان رو به جنگ ها مصیبت ها حرکت بدن ! در آخر میگه من اهمیتی نمی دم که چی پیش میاد من راه خودم رو از بقیه جدا میکنم خواه آینده اون ها از قبل رقم خورده باشه ! یا نه ! در دمو ها ی آخر هم تصاویری از فرو ریختن دیوار برلین و انتخابات ایران و احمدی نژاد رو نشون میده .همینطور ترور جان اف.کندی و فروپاشی شوروی و قحطی تو افریقا ! در آخر باز ی جلوی شما 3 تا کلید قرار میده که هر کدوم رو فشار بدید اون ماشین سرنوشت آینده بشریت رو یک جوری برنامه ریزی می کنه ! و جالبه که من 2 تاش رو امتحان کردم و در هر 2 مورد آینده بشر به بمب اتم و بدبختی و نابودی منتهی شد ! :d. کلا حالم بد شد :d. آخرش هممون میترکیم ! کل بازی آبکیش ی طرف این دموی آخر ی طرف . حتما برید و تمومش کنید و هر 3 تا کلید رو فشار بدید.

عاشق همین ایدئولوژی ها و اشارات سیاسیش شدم ....

عاشق همین ایدئولوژی ها و اشارات سیاسیش شدم ....

هرچند گرافیک درست و حسابی نداشت ! گیم پلی هم تکراری میشه ! اما این بازی کلا ایدئولوژی ادم هایی رو نشون میده که همیشه دنبال ساختن بهشتی برای انسان ها روی زمین بودن غافل از اینکه با ساختن این بهشت خیلی از چیزهای دیگه رو از بین بردن و زیرپا گذاشتن ! آزادی انسان ها رو ازشون صلب کردن و روح و روان اونارو هم در اختیار خودشون گرفتن. میخواد بگه تقدیر آدمی اونی نیست که همیشه 100 درصد فکر میکنی ! کلا دموی آخر جهان رو از 50 سال قبل تا الان به چالش میکشه و عکس ها و اشاره ها و شخصیت هایی رو که به وضوح نشون میده اشاره به همون آدم هایی داره که همیشه خواستن دنیای بهتری رو درست کنن و دنیا رو رهبری کنن اما هیچ وقت به سرانجام نرسیدن !

سلام دوستان من اینجای بازی گیر کردم هر کاری میکنم دره بار نمیشه کمکم کنید

686vf5std9q07pw477lk.jpg
o8jkfpirp4oudidd765.jpg
\
دوستان کسی یادش نمیاد این یتیکه بازی رو باید چیکار میکرد؟
هر کاری میکنم در باز نمیشه کلا کپچر رو از اول رفتم فایده نداشت!!!بازم در باز نشد چی کار کنم کمکم کنید؟؟؟؟؟

هرچند گرافیک درست و حسابی نداشت ! گیم پلی هم تکراری میشه ! اما این بازی کلا ایدئولوژی ادم هایی رو نشون میده که همیشه دنبال ساختن بهشتی برای انسان ها روی زمین بودن غافل از اینکه با ساختن این بهشت خیلی از چیزهای دیگه رو از بین بردن و زیرپا گذاشتن ! آزادی انسان ها رو ازشون صلب کردن و روح و روان اونارو هم در اختیار خودشون گرفتن. میخواد بگه تقدیر آدمی اونی نیست که همیشه 100 درصد فکر میکنی ! کلا دموی آخر جهان رو از 50 سال قبل تا الان به چالش میکشه و عکس ها و اشاره ها و شخصیت هایی رو که به وضوح نشون میده اشاره به همون آدم هایی داره که همیشه خواستن دنیای بهتری رو درست کنن و دنیا رو رهبری کنن اما هیچ وقت به سرانجام نرسیدن !

رضا واقعا یه لول خیلی گنده داری :دی
گرافیک کجا اصلا خوب نیست ؟ همه بازیها که نباید کرایسیس باشن . اصلا نیازی نداره . اتفاقا گرافیک بازی بسیار هم خوبه . از بعد تکنیکی معمولی از بعد هنری عالیه . اگه بد بود IGN بهش 8.5 یا 9 ( یادم نمیاد درست ) نمی داد .
گیم پلی بازی هم اصلا تکراری نمیشه . فقط لوکیشن های بازی تکراری میشن که انقد آزادی عمل داری که تو لوکیشن های تکراری هر دفعه چیز جدید پیدا می کنی .
هوش مصنوعی بازی هم عالیه . جرأت داری برو رو درجه Deus Ex بازی کن تا بفهمی . دیگه از زرد کردن آبجکت های مهم خبری نیست . باید خودت بفهمی . و دقیقا آدم رو به فکر وا میداره . به علاوه هوش مصنوعی دشمناش هم سگی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or