Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
این تاپیک برای نسخه پی سی بازی هست و شامل همه چیز آن از جمله پرفورمنس،فریم و بازدهی میشود!;)

این تاپیک مربوط به بازی هست نه بحث در مورد کارت گرافیک یا بنچمارک.
بنچمارک ها خودشون تاپیک دارن !!!
افتاد !!!!
حسین جان من هم حقیقتش یه خورده برام عجیبه که بحث در مورد گرافیک بازی توی تاپیکی که برای گفتگو در مورد اون بازی زده شده ممنوع باشه.

اگر هم همچین قانونی هست باید در پست یک تاپیک نوشته بشه که بحث در مورد این ویژگی گیم در این تاپیک صورت می گیره، و صحبت در مورد اون یکی ویژگی ممنوعه...
عزیز ایشون امده از همین اول کار داره تنش ایجاد می کنه بینکسانی که این دو سری کارت دارند atiو انودیا حال چه هدفی داره خدا می دونه !

• Like
Reactions: hesehabib
افتاد !!!!

عزیز ایشون امده از همین اول کار داره تنش ایجاد می کنه بینکسانی که این دو سری کارت دارند atiو انودیا حال چه هدفی داره خدا می دونه !
حسین گیر الکی نده :d . تنشی تو کارنیست. اطلاع رسانی شده مگه قرار بایت هر خبری بین دارندگان کارتها تنش ایجاد بشه!!! ( خودت میدونی من چی میگم) نمیشه که برای گرافیک هر بازی تاپیک زد که

راستی دیشب Eidos کلی از من تشکر کرد بخاطر پیش خرید کردن بازی و دو تا اسلحه هم بهم داد! ولی الان هر چی فکر می کنم یادم نمیاد که بازی رو پیش خرید کرده باشم؟:-/:دی
چند پیش خرید کرده بودی؟
از استیم؟
lol:دی
دوباره بالا رو بخون

آخرین ویرایش:
پست های صفحه قبل بخونید کاملا خارج میرنه یکی داره از کارتش تعریف میکنه یکی مشاوره میخواد یکی مشاوره میده یکی به اون یکی دیگه تبریک میگه! والا گیم پلی بازی ارزش بحث کردن زیادی داره ولی شما اومدین گیر دادین به برتر بودن AMD یا Nvidia و مسائل نظیر این. این بنچ مارک ها هم کاملا متفاوت هست من میتونم براتون از یه سایت معتبر بنچ بیارم که 6990 از همه کارت ها بهتر عمل کرده پس بیخیال این مسائل بشید که فقط منجر به پاک شدن پست ها میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
این تاپیک برای نسخه پی سی بازی هست و شامل همه چیز آن از جمله پرفورمنس،فریم و بازدهی میشود!
مدیر انجمنی ! ناظم انجمنی ! چی هستی که برای تاپیک عنوان تعیین میکنی ؟؟؟ این تاپیک برای نسخه کنسولی بازی نیست اشتباه اومدی ! شامل گیم پلی داستان و همه چی در رابطه با این موضوعات همچنین خبرهای جدید در رابطه با بازی انتشار DLC ها و راهنمایی در مراحل نسخه PC!
بقیه اش هر چی باشه یا میره تو این تاپیک
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=18381
یا تاپیک مشکلات گرافیکی کرک و پچ بازی ها یانجا :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43016
حسین جان من هم حقیقتش یه خورده برام عجیبه که بحث در مورد گرافیک بازی توی تاپیکی که برای گفتگو در مورد اون بازی زده شده ممنوع باشه.
اگر هم همچین قانونی هست باید در پست یک تاپیک نوشته بشه که بحث در مورد این ویژگی گیم در این تاپیک صورت می گیره، و صحبت در مورد اون یکی ویژگی ممنوعه...
من خودم شخصا پست های بچه ها در مورد گرافیک بازی رو دقیقا می خوندم، و شاید خودم هم در مورد گرافیک پست زده باشم، و برای همین یه کم برام ناراحت کننده است که کسی بخواد بدون این که قانون خاصی جایی نوشته شده باشه بگه چرا این بحث رو می کنی؟ از پست امیر هم لذت بردم و دیشب بهش اعتبار هم دادم. :mrgreen:
شما بیا اینجا ! پس این تاپیک برای چی ایجاد شده !!!!!!!
افتاد !!!!
تا صبح هم بگی اونی که سواد خوندن نداره باز میاد همینجا همین حرفارو تکرار میکنه !
پست های صفحه قبل بخونید کاملا خارج میرنه یکی داره از کارتش تعریف میکنه یکی مشاوره میخواد یکی مشاوره میده یکی به اون یکی دیگه تبریک میگه! والا گیم پلی بازی ارزش بحث کردن زیادی داره ولی شما اومدین گیر دادین به برتر بودن AMD یا Nvidia و مسائل نظیر این. این بنچ مارک ها هم کاملا متفاوت هست من میتونم براتون از یه سایت معتبر بنچ بیارم که 6990 از همه کارت ها بهتر عمل کرده پس بیخیال این مسائل بشید که فقط منجر به پاک شدن پست ها میشه.
کو گوش شنوا !!!!!!!! طرف حتما ی کاره ای هست که هرجا دلش بخواد پست نامربوط بده باعث این مسائل بشه ! خوبه خودش فقط رو کنسول بازی می کنه و سخت افزارشو هم نداره رو PC اونوقت اومده نظر قشنگ میده !
والا به خدا نسخه کنسولی بازی تاپیک جداگانه داره آدرس رو اشتباه اومدی !!!!!!!!!!
حسین گیر الکی نده :d . تنشی تو کارنیست. اطلاع رسانی شده مگه قرار بایت هر خبری بین دارندگان کارتها تنش ایجاد بشه!!! ( خودت میدونی من چی میگم) نمیشه که برای گرافیک هر بازی تاپیک زد که
برای گرافیک هر بازی تاپیک نداریم ! نیما ی سری اینجا بزن به بقیه هم گوشزد کن آموزش بده نصیحت کن کلاس فوق برنامه براش بزار که برای اینجور چیزها بره به این تاپیک !
یا این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43016
نه اینکه جنگ راه بیفته بین دو دسته یکی هم این وسط شکمش رو بگیره از خنده غش کنه که باپست های گهربارش بارها این کارا رو کرده و موجب قفل شدن اون تاپیک شده !

آخرین ویرایش:
قربون پول های AMD برم که حسابی جیب های EIDOS رو پر کرده با این بازی ! طبق آماری که من گرفتم ،بازی به شدت با کارت های AMD بهینه شده است و هیچ گونه لگ و افت فریمی در بازی دیده نمیشود! حتی کارت های AMD هم در این بازی عملکرد بالایی دارند...
1920.png
برسیم به مقوله پردازنده مرکزی و نحوه عملکرد های پردازنده های مختلف در این بازی!
CPU_02.png
پس میبینیم که این بازی به شدت به یک پردازنده خوب محتاج است!
If you liked it,Don't forget the credits

از بحث تاپیک و غیره که بگذریم :
[h=3]benchmark[/h]
به نظرم بحث در مورد بنچمارک توی تاپیک بازی بلافاصله این مورد رو بوجود میاره که همه سریع شروع میکنن به پرسیدن اینکه ایا با سیستمشون هماهنگه یا نه و ..... !!
دقیقا بلایی که سر تاپیک بتلفیلد اومد و نصف کامنت های تاپیکش مربوط میشه به سییستم های بچه ها و جواب اینکه ایا میشه یا نمیشه !!!
اونوقته که دیگه اصل بازی میره زیر سایه بنچ مارک و کانفیگ بچه ها

---------- نوشته در 08:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 PM ارسال شده بود ----------

اونایی که بازی اوریج خریدن این پیغام براشون به صورت رمز اومده . پیدا کنید پرتقال فروش را :d

okM8-+Ds4Dui?lMh$Mzvm14SBqe7;G.l6=u74b?mkh-45Ki60d+98XBpCku7
هه هه
چی هست حالا ؟ :d

یه چیز جالب هم که تو بازی هست بعضی وقت ها تو رادیو ( فک کنم رادیو باشه ) آهنگ ها و موسیقی های شماره اول پخش میشه . حس نوستالژیک باحالی داره حتی من که عنوان اول رو سال پیش بازی کردم شاد روان شدم .

خب بازی رو به مرحله 15 که آخرین مرحله بازیه رسوندم ! دیگه کسی برای کشتن نیست!!!!!

الان دور خودم میچرخم تا به اونجایی که علامت میده برم !!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازی بسیار آبکیست !:d
به زودی به این نتیجه میرسید !

سلام دوستان من اینجای بازی گیر کردم هر کاری میکنم دره بار نمیشه کمکم کنید

686vf5std9q07pw477lk.jpg
o8jkfpirp4oudidd765.jpg

شما داخل مرحله hong kong هستی اگه اشتباه نکنم ! ببین تو هنگ کنگ بیشتر راه ها سته هستن ! باید دنبال راه های زیر زمینی کف خیابون بگردی ! ولی کلا بعضی وقت ها بازی قاطی می کنه ! باید ی بار دیگه لود کنید و یا دوباره بازی رو اجرا کنید تا درست بشه ! بعضی وقتها هنگ میکنه ! برای من 3 مرتبه تا بازی رو تموم کردم هنگ کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or