Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
من از روی کنترل پانل درایور انویدیا هم اون کار ها رو انجام دادم اما بازم هست ! فیکس نشده !!!!!

الان رفتم هنگ کنگ !
چقدر سخته !!!!!!!!!!!!!!!:d

گیم پلی 100
گرافیک 25
:d
برای اونایی که عشق مخقی کاری هستن . برن حالشو ببرن. از جمله خودم !:d
ولی مشکل من رو حل کرد، در مورد گیم پلی هم به شدت موافقم، واقعا خوبه، صدای Adam هم خیلی خوبه

باز رفتی سراغ CHEAT و اوور کردن CPU و گرافیک ! :d
این کاغذ CPU اونچنانی نمیخواد !
مرحله ای که تو اداره بایدیکی از اون سیستم ها رو هک کنی رو رد کردی ؟ اداره پلیس !!

اره cpu ما در برابر کارت های گرافیکمون ضعیفه اینجور بازی ها ربطی به گرافیک نداره تعداد اشیا با حجم محیط مهمه که زیاده برای من 7-8 فریم از 3.2 تا 4 در یک صحنه ی مشخص افزایش فریم داشت تاثیر از این بیشتر می خوای؟

قربون پول های AMD برم که حسابی جیب های EIDOS رو پر کرده با این بازی ! طبق آماری که من گرفتم ،بازی به شدت با کارت های AMD بهینه شده است و هیچ گونه لگ و افت فریمی در بازی دیده نمیشود! حتی کارت های AMD هم در این بازی عملکرد بالایی دارند...
1920.png

برسیم به مقوله پردازنده مرکزی و نحوه عملکرد های پردازنده های مختلف در این بازی!
CPU_02.png

پس میبینیم که این بازی به شدت به یک پردازنده خوب محتاج است!
If you liked it,Don't forget the credits

اقا تبریک میگم با اون 580 خفنت ... :d
منم با 460 خودم نسبتا خوب میتونم بگیرم !
کوروش خان این رو هم در نظر بگیر که فریم های مربوط به کارت گرافیک ها با یه پردازنده Corei7 2600K گرفته شده! پس اگه یه پردازنده معمولی در کیسمون داریم باید بیخیال این فریم های فضایی بشیم!:-s

sسلام دوستان
من دمو رو قبلا نصب کرده بودم ولی اینقدر گرافیک و نور پردازی بد بود که سریع پاکش کردم
ولی امروز وقتی اینو نصب کردم شکه شدم اینکه گرافیکش خوبه مطمئنید شما ها دمو نگرفتید واقعا بازی کم نظیریه این (دیوس :)))

شیطونه میگه برم یه 580 SLI بگیرم ها !/

من یه 470 دارم به نظرتون فعلا بسه یا نه ؟ تا چه قدر دیگه جواب میده ؟!
صابر جان فعلا کارت خیلی خوبی داری ... الان زمان تعویض نیست ... بزار اوایل سال 2012 که کارت های جدید وارد بازار میشوند و بلطبع قدرت و کارایی بیشتری رو خواهند داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or