Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
نوژن فعلا تو مرحله اول هستی. اونجا لگ خاصی نداری. ولی وقتی بیرو بیای و وارد شهر بشی فریمت به خاطر لگ ۴۵ و ۵۰ هم میشه. من همه گزینه ها رو روشن و ماکزیموم گزاشتم 1080 .بازیش کاغذه مطلقه اما خوب خیلی خوب دراوردنش .نور پردازیش هم عالیه . این لگ هم احتمالا براش ی پچ بدن. من هنوز امتحان نکردم که با خاموش کردن ssao درست میشه یا نه . اما همونطور که خودت گفتی خاموش بودن وی سینک خیلی بهتر از روشن بودنشه .

نوژن فعلا تو مرحله اول هستی. اونجا لگ خاصی نداری. ولی وقتی بیرو بیای و وارد شهر بشی فریمت به خاطر لگ ۴۵ و ۵۰ هم میشه. من همه گزینه ها رو روشن و ماکزیموم گزاشتم 1080 .بازیش کاغذه مطلقه اما خوب خیلی خوب دراوردنش .نور پردازیش هم عالیه . این لگ هم احتمالا براش ی پچ بدن. من هنوز امتحان نکردم که با خاموش کردن ssao درست میشه یا نه . اما همونطور که خودت گفتی خاموش بودن وی سینک خیلی بهتر از روشن بودنشه .

کی گفته من اونجام من اونجارم رد کردم:d

من بازم زیر 60 ندارم مشکل اون افت ماله cpu هست اگه اورش کنی زیر 60 نباید بیاد من جاهایی که cpu لازم ندارم تا 220 هم می ره:d

لگه هم بهش عادت می کنی پچی که درستش کنه بعیده چون اونجایی که می بینی لگ خفن داره یه لود کوچیک انجام می ده اما کلا شاید نرم ترش کنن

ssao هم هیچ تاثیری نداره

دوستان خواهشا گیم پلی رو دیگه نکوبید یکم الافی داره اما زود گذره اپدیت های جالبی داره یا بهتر بگم اپگرید می شه پوینت هم خرید

کی گفته من اونجام من اونجارم رد کردم:d

من بازم زیر 60 ندارم مشکل اون افت ماله cpu هست اگه اورش کنی زیر 60 نباید بیاد من جاهایی که cpu لازم ندارم تا 220 هم می ره:d

لگه هم بهش عادت می کنی پچی که درستش کنه بعیده چون اونجایی که می بینی لگ خفن داره یه لود کوچیک انجام می ده اما کلا شاید نرم ترش کنن

ssao هم هیچ تاثیری نداره

دوستان خواهشا گیم پلی رو دیگه نکوبید یکم الافی داره اما زود گذره اپدیت های جالبی داره یا بهتر بگم اپگرید می شه پوینت هم خرید

باز رفتی سراغ CHEAT و اوور کردن CPU و گرافیک ! :d
این کاغذ CPU اونچنانی نمیخواد !
مرحله ای که تو اداره بایدیکی از اون سیستم ها رو هک کنی رو رد کردی ؟ اداره پلیس !!

خب میبینم که ظاهرا همه مشکل لگ دارن البته فقط مربوط به اینجا نمیشه تقریبا تمامی سایتایی که من دیدم تو نقدشون به مشکل لگ اشاره کردن، تو یوتیوب که پره از این ویدیوها. منو باش که این همه منتظرش بودم کلی خورد تو ذوقم:(

کسایی که مشکل لگ دارن و کارت گرافیکشون انویدیا هست به این لینک برن مشکلشون حل می شه . با درایور مشکل داره پورت بد کنسولی نیست اصلا . http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1661016&postcount=102
کسایی که از بازی خوششون نمیاد لطفا نکوبنش . سلیقه ها متفاوته اما کیفیت ثابت .
پ.ن : به من اعتبار ندید،بزاریدش به پای فرهود،اون به من گفت:d

کسایی که مشکل لگ دارن و کارت گرافیکشون انویدیا هست به این لینک برن مشکلشون حل می شه . با درایور مشکل داره پورت بد کنسولی نیست اصلا . http://forums.eidosgames.com/showpos...&postcount=102
کسایی که از بازی خوششون نمیاد لطفا نکوبنش . سلیقه ها متفاوته اما کیفیت ثابت .
پ.ن : به من اعتبار ندید،بزاریدش به پای فرهود،اون به من گفت:d
راهه حل ATI چیه؟

آخرین ویرایش:
خب میبینم که ظاهرا همه مشکل لگ دارن البته فقط مربوط به اینجا نمیشه تقریبا تمامی سایتایی که من دیدم تو نقدشون به مشکل لگ اشاره کردن، تو یوتیوب که پره از این ویدیوها. منو باش که این همه منتظرش بودم کلی خورد تو ذوقم:(
چرا اخه مازیار با پچ درست میشه دیگه مثل ویچر 2 :d
راهه حل ATI چیه؟
محمد جان به احتمال خیلی زیاد با درایور جدید حل میشه مشکلت ولی یک وقتی نری این رو رو کنسول بازی کنی ها !!!!:d

من از روی کنترل پانل درایور انویدیا هم اون کار ها رو انجام دادم اما بازم هست ! فیکس نشده !!!!!

الان رفتم هنگ کنگ !
چقدر سخته !!!!!!!!!!!!!!!:d

گیم پلی 100
گرافیک 25
:d
برای اونایی که عشق مخقی کاری هستن . برن حالشو ببرن. از جمله خودم !:d

دوستان مشکل کرک حل شده ؟ با خیال راحت بریم بگیریم دیگه ؟ دهنمون آب افتاد از بس تعریف کردید...! این دوستمون هم از بازی خوشش نیومده خنده بازار هم زیاد میبینه هی به بازی میگه کاغذ مطلق...! )xبابا سلیقه ایه شما شاید خوشت نیاد ولی ممکنه بقیه باش حال کنن...!

دوستان مشکل کرک حل شده ؟ با خیال راحت بریم بگیریم دیگه ؟ دهنمون آب افتاد از بس تعریف کردید...! این دوستمون هم از بازی خوشش نیومده خنده بازار هم زیاد میبینه هی به بازی میگه کاغذ مطلق...! )xبابا سلیقه ایه شما شاید خوشت نیاد ولی ممکنه بقیه باش حال کنن...!

شما خط آخر پست منو بخون ! چی نوشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
بله من 3 روز پیش گرفتم 3 تا مرحلش رو هم رفتم . کرکش هم سالمه تو همین تاپیک 2 صفحه قبل گذاشتم .

شما اهم اگه فقط برای گرافیکش بازی می کنی نکنی بهتره @!

رضا بی انصافی نکن برای محیط های بزرگش گرافیکش خوبه فقط بعضی جاهاش افکت های قدیمی داره از اینا که بگذریم به قدری گرافیک هنری زیبا هست که ادم واقعا حال می کنه اینا هم از گیم اسپات نگفتما با هم تفاهم داریم:d

منم هنگ کنگم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or