Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
اولین تصاویر از گیم پلی خودم !

بازی خوبیه و طبق معمول RPG .

بازی ی کم LAG داره که زیاد محسوس نیست .
یک پچ هم دیروز براش اومده که من پیدا نکردم !
مخصوص باگ های گرافیکی و چند چیز دیگه هستش .

در کل بدک نیست ! کاغذ رنگی خوبیه !:d !
نورپردازیش هم که دیگه آخرشه .

به به
تبریک میگم رضا جان !
به ما کی میدی بازی رو؟ :d
تصاوریم خوبه !!
به نظر بسی بهتر از نسخه بتا هست

اولین تصاویر از گیم پلی خودم !

بازی خوبیه و طبق معمول RPG .

بازی ی کم LAG داره که زیاد محسوس نیست .
یک پچ هم دیروز براش اومده که من پیدا نکردم !
مخصوص باگ های گرافیکی و چند چیز دیگه هستش .

در کل بدک نیست ! کاغذ رنگی خوبیه !:d !
نورپردازیش هم که دیگه آخرشه .

او او عجب چیزی هست رضا کف کردم چند فریم می گیری یک عکس از ابشن بازی بنداز ببینیم

Deus Ex: Human Revolution day one PC patch notes:
  • A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.
  • Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.
  • Diagonal movement is no longer faster as intended.
  • Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
  • Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
  • The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
  • The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive
مریض هستین روز اول پچ می دیدید بعد گیم اسپات بیاد ازتون نمره کم کنه بگه long loooooooding

البته من که بدون پچ 10 ثانیه برام بیشتر نیست

گرافیکشم بد نیست شیلتر قشنگی داره تا نورپردازیه خوبی اما این لگه روی اعصابه

اینم لینک اما لینک با مانع هست باید از روش بپرید

حالا این لانچر بازی کجا هست؟ می خوام الان vsync بزنم روشن کنم نمی شه؟

آخرین ویرایش:
او او عجب چیزی هست رضا کف کردم چند فریم می گیری یک عکس از ابشن بازی بنداز ببینیم

حسین تو همون عکسا فریم هم داره زیر سمت چپ عکس !
لگ داره جلوتر روانی میکنه آدمو !

Deus Ex: Human Revolution day one PC patch notes:
  • A frequent issue for AMD/ATI hardware users that can cause the game to crash on startup.
  • Improvements to loading speed. The speed increase depends on machine spec and settings, but loading time improvements of over 50% have been measured on some machines.
  • Diagonal movement is no longer faster as intended.
  • Adjustments have been made to mouse sensitivity in response to user feedback.
  • Mouse sensitivity for X and Y axis can still be configured separately, but is now consistent when set to default settings.
  • The range of settings for mouse sensitivity has been adjusted to provide for more accurate adjusting.
  • The default mouse sensitivity has been altered to be somewhat less sensitive
مریض هستین روز اول پچ می دیدید بعد گیم اسپات بیاد ازتون نمره کم کنه بگه long loooooooding

البته من که بدون پچ 10 ثانیه برام بیشتر نیست

گرافیکشم بد نیست شیلتر قشنگی داره تا نورپردازیه خوبی اما این لگه روی اعصابه

اینم لینک اما لینک با مانع هست باید از روش بپرید

حالا این لانچر بازی کجا هست؟ می خوام الان vsync بزنم روشن کنم نمی شه؟

همون اول که بازی رو نصب کردم رو آیکونش کلیک کردم ی صفحه باز شد رو ویندوز برای تنظیمات ! اما دیگه نیومد !
ولی داخل خود بازی میشه همش رو تنظیم کرد مشکلی از این لحاظ نیست توش !

حالا این پچ کجاست !!!!!!!!!!!!!!!!!!

PATCH IS HERE !

آخرین ویرایش:
چرا همش هست نوژن خان . کرک یا بازیت مشکل داره. من چند بار اپشن گرافیکش رو دیدم .هم وی سینک داره هم تسلیشن که میشه روشن و خاموشش کرد . چند ساعت دیگه عکس میگیرم میزارم از اپشن.

الهی که به حق 5 تن &%#$@*! حالا بازی رو زود دانلود می کنین و اسکرین شات می ذارین؟ :دی

یه توضیحی میدین این قضیه لگ چیه؟ رضا شما گرافیک تون GTX 580 بود، درسته؟ با اون هم لگ دارید شما؟ پچ رو ریختین بهتر نشد؟

پ.ن: بهترین نسخه برای دانلود به نظرتون چیه؟ نسخه Black Box به گفته خودشون Lossless هستش و چیزی از بازی حذف نشده، همون خوبه دانلود کنم؟ فقط 5 گیگ هستش، ولی می ترسم موقع پچ و اینا مشکل ساز بشه...

آخرین ویرایش:
الان با پچ این مشکل لگش حل میشه یا ما بریم سراغ نسخه کنسولی؟:دی
ما خیر سرمون امتحان داریم و باید این بازی رو هم تموم کنیم . خیلی داره دیر میشه
اگه مشکل داره بگید همین الان برم نسخه 360 بگیرم شروع کنم

لگ هیچ موقع مربوط به کارت گرافیک نمی شه من زیر 60 فریم ندارم اما اصلا به روانی بازی های دیگه نیست مثل rpg قدیمی ها می مونه که مکس زیاد داشت یا بهتر بگم mmo ها

پچ کم کاری جز کم کردن لودینگ نمی کنه بد بختی vsync که روشنه کنترل بازی با دقت نیست(delay می گیره) اگرم خاموش باشه پرش تصویرش زیاده لگ هم بیافته فاجعه می شه باز یه جاهایی از بازی خیلی خوب می شه اما در کل زیاد جالب نیست

این اصلا به سیستم هم ربط نداره لینکی که توی youtube رضا گذاشته طرف سیستمش کاملا حرفه ای اما بازم لگ داره قبل از اینم که خودم تست کنم به رضا گفتم

نسخه ی 360 هم مشکل داره تازه 30 فریم هم هست dx11 هم نداره pc قابل رفته اینطوری نیست که مانع رفتن بشه زودترم شروع کن 12 ساعتی گیم پلیه

لگ هیچ موقع مربوط به کارت گرافیک نمی شه من زیر 60 فریم ندارم اما اصلا به روانی بازی های دیگه نیست مثل rpg قدیمی ها می مونه که مکس زیاد داشت یا بهتر بگم mmo ها

پچ کم کاری جز کم کردن لودینگ نمی کنه بد بختی vsync که روشنه کنترل بازی با دقت نیست(delay می گیره) اگرم خاموش باشه پرش تصویرش زیاده لگ هم بیافته فاجعه می شه باز یه جاهایی از بازی خیلی خوب می شه اما در کل زیاد جالب نیست

این اصلا به سیستم هم ربط نداره لینکی که توی youtube رضا گذاشته طرف سیستمش کاملا حرفه ای اما بازم لگ داره قبل از اینم که خودم تست کنم به رضا گفتم
این مشکل لگ واسه نسخه کنسولی هم هست یا فقط PC ـه؟

استودیویی که بازی رو ساخته چه مدت سابقه داره ؟ بازی خیلی افتضاحه.به قول دوستمون بازی انگار لگ داره ، در اصل بازی یه جورایی حرکت آهسته است.تو این مدت این بازی بعد از برینک بیخودترین بازی بود که دیدم.
Eidos اگه هیتمن و کن و لینچ ررو نداشت فکر کنم از دایره ی بازی سازی پرت میشد بیرون.

این مشکل لگ مثل اینکه واقعا جدیه
یکی از راه حلاش گفتن که SSAO رو باید روی نرمال گذاشت و وی سینک رو هم خاموش کرد. SSAO هیچی ولی وی سینک نباشه کلا صفحه پاره پاره میشه
خیلی ضایع هست. یه بازی مثل آدم نیست و هر دفه باید 500 تا پچ و فیکس فایل بگیری تا بشه یه بازی رو روی PC تموم کرد. البته این توی این نسل شده و الا من یادم نمیاد این همه دردسر کشیده باشم نسل پیش
حواسم نبود بقیه بحث های مشکلات بازی توی تاپیک مشکلات

این مشکل لگ مثل اینکه واقعا جدیه
یکی از راه حلاش گفتن که SSAO رو باید روی نرمال گذاشت و وی سینک رو هم خاموش کرد. SSAO هیچی ولی وی سینک نباشه کلا صفحه پاره پاره میشه
خیلی ضایع هست. یه بازی مثل آدم نیست و هر دفه باید 500 تا پچ و فیکس فایل بگیری تا بشه یه بازی رو روی PC تموم کرد. البته این توی این نسل شده و الا من یادم نمیاد این همه دردسر کشیده باشم نسل پیش
حواسم نبود بقیه بحث های مشکلات بازی توی تاپیک مشکلات

ببین مشکل از موتور بازی هست کلا rpg جماعت یه مدل لگ داره اما fps دیگه نامردیه

در ضمن حرفه ای ها همیشه بدون vsync بازی می کنن به کنترل موس لطمه وارد می کنه

ببین مشکل از موتور بازی هست کلا rpg جماعت یه مدل لگ داره اما fps دیگه نامردیه
آخه من این همه RPG رفتم لگ ندیدم! درست نمی فهمم منظور شما از لگ چیه
از نظر من لگ اینه که آدم حس می کنه بازی گیر می کنه و بعد یه پرش می زنه به جلو و این اواخر توی بعضی از ترک های Dirt 3 داشتم و قدیم هم یه سری بازی دیگه
این اگه همیشگی باشه واقعا عذب آوره بخصوص توی یه بازی FPS
نسخه ی 360 هم مشکل داره تازه 30 فریم هم هست dx11 هم نداره pc قابل رفته اینطوری نیست که مانع رفتن بشه زودترم شروع کن 12 ساعتی گیم پلیه
این قسمت پستت رو ندیده بودم. حالا من فردا دستم میاد نسخه PC امتحان می کنم ببینم چی میشه
بازیش کاغذه مطلقه
lol

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or