من واقعا تاسف میخورم! به حال خودم یا به حال شما ها نمیدونم! میگید گرافیک نداشت از لیست ما خط خورد؟
. یکی از شاهکار های این نسل رو اینجوری میکوبیدش ...
حقتونه همون آشغالایی مثل BF3 به خوردتون بدن
.
=========
الان چپتر دو هستم توی شهر آزادانه میچرخم یه روز کامل رو فقط به این چپتر اختصاص دادم و همین طور دارم دور میزنم درب هارو باز میکنم و ... میتونم بگم از شاهکار یک کم اونور تر هست تو گیم پلی تا این لحظه که برای من شدیدا نوستالوژی بوده حس میکنم دارم MaxPayne بازی میکنم و MGS3 هم تو گیم پلی دخیله، موسیقی بازی معرکست نمیدونم چی بگم؟ کات سین های بازی هرچند مسخرن مثلا از درب میاد تو یه کات سین میاد آدم فکر میکنه چه خبره خب مومنین اینارو معمولی هم میدادین چیزی نمیشد! ولی همین کات سین ها با موسیقی بازی تبدیل به شاهکار هنری میشن اصن
. باید موسیقی بازی رو امشب یا فردا بگیرم.
گیم پلی هم که شاهکار بوده تا اینجا شدیدا سخت و شدیدا روی اعصاب و شدیدا جذاب! اصلا خسته نمیشی اصلا حس نمیکنی تکراری شده اصلا حس نمیکنی داری یه چیز مسخره بازی میکنی هر لحظه که میری جلو بیشتر خوشت میاد
. خیلی خوشم اومد از گیم پلی بازی.
اما گرافیک خب گرافیک کاملا یک نسل قبل هست طراحی انیمیشن ها واقعا بد هست مثلا آدام کلا پنج یا شیش مدل انیمیشن داره که در هر حالتی اونارو تکرار میکنه وقتی داره با دیگران صحبت میکنه هی این انیمیشن ها تکرار میشه و میره رو اعصاب، طراحی شخصیت ها هم صالا خوب نیست چهره ها که کاملا پوکیده و نسل قبلی هستند بجزء آدام و رئیسش و دو یا سه نفر دیگه بقیه از پایین ترین تکسچر ممکنه برخودارن اصلا این برای یه بازی نسل هشتمی خوب نیست. اما احساساتی که توی صورت شخصیت ها ایجاد میشه دقیقا منو یاد L.A Noire میندازه با کمی کم جزئیات تر اما بازم خوبه.
بدترین بخشش طراحی خود آدام هست تنه آدام عین یه مثلث میمونه اصلا خوب طراحی نشده یه جورایی حالت این کارتون ها رو گرفته که عجیب درست شده بعد مثلا رئیس آدام رو نگاه میکنی بدتر طراحی شده کلا بد طراحی شده.
تو حالت اول شخص هم که بدن آدام اصلا معلوم نیست این رو Halo داشت، حالا این عنوان بعد 10 سال هنوز چنین چیزی رو نداره؟ خیلی ستمه اولین چیزی که توی هر بازی ای چک میکنم دقیقا همین هست ...
درباره داستان خیلی زوده صحبت کنم ولی داستان بازی جالب میزنه مخصوصا ماموریت های جانبی هم جالبه هم به داستان اصلی مربوطه شعر نو نیست که اصلا دلت نخواد بری.
در کل به بازی تا این ده درصد که رفتم این نمره هارو میدم تا تمومش کنم :
گیم پلی : 9
گرافیک : 5 ( من به شخصه با گرافیک بازی حال کردم از لحاظ بصری عالیه و 9 حقشه ولی تکنیکی 5 زیادشه!)
داستان : 8
موسیقی : 10