Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
تنها عیبی که از بازی میتونم به شخصه بگیرم ( برای سبک و سیاق بازی خودم :biggrin1: ) 20 تا سیو اسلات بیشتر نداشت بازی. همین .
من تا الان 56 عدد اسلات سیو پر کردم!

از اونجایی که تاپیک های نسخه های کنسولی ترکیده سوالم اینجا میپرسم ... :d

این اولین باس بازی چطوری باید بکشیم؟ یکی دوبار از اون بشکه ها سمتش پرت کردم ترکید ولی فایده نداشت ...

سلام
بابا شما ها دیگه کی (شایدم چی ) هستید هر کی ندونه فکر می کنه خودمون بازی های بزرگی به دنیا بازی وارد کردیم که دیگه این جور بازی های فول که سایتا ی معروف بهش چنین امتیازای بالایی دادن به راحتی زیر نقد می بریم (اونم با دلایله بی منطق گرافیک کاغذی -داستان ابکی...) بابا دیگه بسه (اول با خودم هستم در کل متاسفم)

بازی را اجرا کردم گرافیک یک فاجعه تمام بود دایرکس 11 که هیچی دایرکس 10 هم توش ندیدیم
چه فکر می کردیم و چی شد
این که از لیشت ما خط خورد :|

اگه فن گرافیک هستین پس فن PC نیستین تاپیک رو هم منور نکنین . گرافیک بازی از بعد هنری عالیه گرافیک تکنیکی هم معمولیه . PC Gamer های سایت ما فقط بلدن در مورد گرافیک حرف بزنن . یعنی در اصل فلسفه PC Gaming رو نمیدونن .
راکت لانچر که نه تایفون هم نه ... EMP هم یادم نیست باید نگاه کنم اگه اونم نداشتم چی ... ؟ :d
اگه نداشتی سعی کن اول کامل Rifle رو روش خالی کنی بعد هم کلتت رو . سر رو هدف بگیر بیشتر . بعد هم دو تا Detonator Grende بنداز بشکه سمی بنداز طرفش و همینجور کشش بده . من لانچر رو نگه داشته بودم زدم ناکارش کردم با دو تا راکت و یه خشاب Rifle . :دی

• Like
Reactions: SLASH1
بازی را اجرا کردم گرافیک یک فاجعه تمام بود دایرکس 11 که هیچی دایرکس 10 هم توش ندیدیم
چه فکر می کردیم و چی شد
این که از لیشت ما خط خورد :|

دیدی داش حسین من الکی به چیزی عنوان طلایی کاغذ اطلاق نمی کنم !:d
ولی هوش مصنوعی بازی برخلاف گفته های سازنده از بهترین AI های بازیهایی بوده که تا حالا دیدم !

و دموی آخر که منو نابود کرد !
ارزش یک بار تموم کردن رو داره حسین !

من واقعا تاسف میخورم! به حال خودم یا به حال شما ها نمیدونم! میگید گرافیک نداشت از لیست ما خط خورد؟ :|. یکی از شاهکار های این نسل رو اینجوری میکوبیدش ...
حقتونه همون آشغالایی مثل BF3 به خوردتون بدن :|.

=========
الان چپتر دو هستم توی شهر آزادانه میچرخم یه روز کامل رو فقط به این چپتر اختصاص دادم و همین طور دارم دور میزنم درب هارو باز میکنم و ... میتونم بگم از شاهکار یک کم اونور تر هست تو گیم پلی تا این لحظه که برای من شدیدا نوستالوژی بوده حس میکنم دارم MaxPayne بازی میکنم و MGS3 هم تو گیم پلی دخیله، موسیقی بازی معرکست نمیدونم چی بگم؟ کات سین های بازی هرچند مسخرن مثلا از درب میاد تو یه کات سین میاد آدم فکر میکنه چه خبره خب مومنین اینارو معمولی هم میدادین چیزی نمیشد! ولی همین کات سین ها با موسیقی بازی تبدیل به شاهکار هنری میشن اصن :دی. باید موسیقی بازی رو امشب یا فردا بگیرم.

گیم پلی هم که شاهکار بوده تا اینجا شدیدا سخت و شدیدا روی اعصاب و شدیدا جذاب! اصلا خسته نمیشی اصلا حس نمیکنی تکراری شده اصلا حس نمیکنی داری یه چیز مسخره بازی میکنی هر لحظه که میری جلو بیشتر خوشت میاد :دی. خیلی خوشم اومد از گیم پلی بازی.

اما گرافیک خب گرافیک کاملا یک نسل قبل هست طراحی انیمیشن ها واقعا بد هست مثلا آدام کلا پنج یا شیش مدل انیمیشن داره که در هر حالتی اونارو تکرار میکنه وقتی داره با دیگران صحبت میکنه هی این انیمیشن ها تکرار میشه و میره رو اعصاب، طراحی شخصیت ها هم صالا خوب نیست چهره ها که کاملا پوکیده و نسل قبلی هستند بجزء آدام و رئیسش و دو یا سه نفر دیگه بقیه از پایین ترین تکسچر ممکنه برخودارن اصلا این برای یه بازی نسل هشتمی خوب نیست. اما احساساتی که توی صورت شخصیت ها ایجاد میشه دقیقا منو یاد L.A Noire میندازه با کمی کم جزئیات تر اما بازم خوبه.

بدترین بخشش طراحی خود آدام هست تنه آدام عین یه مثلث میمونه اصلا خوب طراحی نشده یه جورایی حالت این کارتون ها رو گرفته که عجیب درست شده بعد مثلا رئیس آدام رو نگاه میکنی بدتر طراحی شده کلا بد طراحی شده.
تو حالت اول شخص هم که بدن آدام اصلا معلوم نیست این رو Halo داشت، حالا این عنوان بعد 10 سال هنوز چنین چیزی رو نداره؟ خیلی ستمه اولین چیزی که توی هر بازی ای چک میکنم دقیقا همین هست ...

درباره داستان خیلی زوده صحبت کنم ولی داستان بازی جالب میزنه مخصوصا ماموریت های جانبی هم جالبه هم به داستان اصلی مربوطه شعر نو نیست که اصلا دلت نخواد بری.

در کل به بازی تا این ده درصد که رفتم این نمره هارو میدم تا تمومش کنم :

گیم پلی : 9
گرافیک : 5 ( من به شخصه با گرافیک بازی حال کردم از لحاظ بصری عالیه و 9 حقشه ولی تکنیکی 5 زیادشه!)
داستان : 8
موسیقی : 10

• Like
Reactions: Quarantine
اگه فن گرافیک هستین پس فن PC نیستین تاپیک رو هم منور نکنین . گرافیک بازی از بعد هنری عالیه گرافیک تکنیکی هم معمولیه . PC Gamer های سایت ما فقط بلدن در مورد گرافیک حرف بزنن . یعنی در اصل فلسفه PC Gaming رو نمیدونن
نه پس بیام الکی بگم گرافیک عالی هست خداراشکر چشم داریم داریم می بینیم دیگه و با بازی های الان داریم مقایسه می کنیم
شما دیگه نمی خواد بیای به ما گرافیک بازی های pcرا یاد بدی !!!!!
دیدی داش حسین من الکی به چیزی عنوان طلایی کاغذ اطلاق نمی کنم !:d
ولی هوش مصنوعی بازی برخلاف گفته های سازنده از بهترین AI های بازیهایی بوده که تا حالا دیدم !

و دموی آخر که منو نابود کرد !
ارزش یک بار تموم کردن رو داره حسین !
والله رضا من رو حرف تو اطمینان کامل داشتم ولی دیگه فکر نمی کردم تا این حد باشه :d
عجججججججججججججججججب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا متاسفم حسین خان....................
چرا چون از بازی ایراد گرفتم !!!!!!!!!!!!
من واقعا تاسف میخورم! به حال خودم یا به حال شما ها نمیدونم! میگید گرافیک نداشت از لیست ما خط خورد؟ :|. یکی از شاهکار های این نسل رو اینجوری میکوبیدش ...

: 10
میثم شما را نمی دونم ولی به شخصه یکی از مهم ترین چیز ها برای من تو بازی گرافیک هست :d
حالا bf3را چرا می کشی وسط
اون بدبخت را چرا می کوبی :))
الان نسخه کنسولی جلوم هست و دارم با pcمقایسه می کنم هیچ فرقی نمی کنه به جر رزولیشن
واقعا خجالت داره اسم دایرکس 11 را رو باز یانداختن

ببین این نظر شخصی هر کسی میتونه باشه که از بازی متنفر بشه یا خوشش بیاد !
بعد شما ادبیاتت رو اصلاح کن ! اگه شما bf3 ر و آشغال میدونی ! و اینو خوب ! پس شما مشکل تشخیص کمیت و کیفیت داری !
وقتی که میگن از لیست خط خورد یعنی اونی که فکر میکرده نبوده ! شاید بعد از اینکه تموم کنه نظرش اندکی یا کلا عوض بشه !
من به عنوان اولین کسی که بازی رو شروع و تموم کردم دارم میگم ! این بازی اصلا در حد اون آپشن گرافیکی که بهش نسبت دادن نبود !
هرچند گیم پلی اوایل براتون جذابه ولی بعد کاملا تکراری میشه !
این نوستالژی که این روزا تو دهن همه افتاده و فراگیر شده منشا و مبدا خاصی هم براش وجود نداره و همه فقط اسمشو میگن هم در بیشت بازی ها به نحوی بوده و هست !
حالا که بحث امتیاز دادن شد منم به نوبه خودم امتیاز میدم :

گرافیک : 7/10 ( هنری در گرافیکش ندیدم ! بیشتر یاد kane and linch افتادم ! تکنیک خاصی هم نداشت )
گیم پلی : 8/10
داستان : 9/10 ( فقط دموی آخر بازی بسیار عالی بود ) .

امتیاز کل : 8.0

میثم کجا در حد نسل قبله ؟ :دی اتفاقا قیافه آدام تهه قافیس . دقت کنی قبل این که Augmented بشه مثلثی نبود قیافش :دی
گرافیک بازی اصلا نمی تونم قبول کنم از بعد تکنیکی افتضاحه . کاملا معمولیه . درسته اگه بهتر بود تجربه بهتری می داد اما گرافیک اونم تو این بازی حرف آخر رو میزنه . :دی اما بازم نمی تونم قبول کنم 5 ! 8 حقشه باو گرافیک هنری به این توپی ! انیمیشن های صورت هم بخاطر بازی RPG بودن اینطوره . FPS که بازی نمی کنی . ME یادت رفته ؟ اینا بخاطر اینه که مچ کردن Lip Sync بخصوص خیلی سخته تره تو بازی RPG . بخاطر سیستم چند دیالوگی بازی و مقرون به صرفه نبودن موشن اسکن برای همه دیالوگ ها مجبورن نرم افزاریش کنن . تا اونجایی که میدونم البته . کامل اطلاعات ندارم . فقط Witcher 2 بود که lip sync ِ خیلی طبیعی ـی داشت که نمیدونم چیکار کرده بودن شاید حرف من تاریخ مصرفش گذشته باشه چون من این مطلبو سال 2008 اینا خوندم .
باو تو به تنه آدام چی کار داری ؟ والله که آدم جالبی هستی میثم :دی
حرفت در مودر مدلینگ ها کاملا بجاست و قبول دارم . خیلی هاشون بی کیفیتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or