Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
بالاخره این امتحان لعنتی رو دادم رو بست رفتم گرفتم بازی رو ....! نامردا 3 تا دی وی دیه ...! عجب بازییه خداییش ...بعد این درس لعنتی خیلی چسبید ...! بابا خداییش خیلی بازی تمیز کار شده من که حال کردم . فقط مخفی کاری رو عشق است...! >:d

من که هیچ سودی توی این آلفا و بتا و امگا پیدا نکردم. البته من همیشه به انتخاب خودم جواب رو انتخاب می کنم و اصلا به چشمک زدن آلفا و بتا و امگا نگاه نمی کنم ولی قسمت pheromones کلا برای من یه علامته سواله که کجا کاربرد داره. خیلی هم مطلب در موردش توی فروم ها خوندم ولی باز متوجه نشدم. حس می کنم هیچ کس دقیق طرز استفاده اینا رو نفهمیده
خب اون کنار باید نگاه کنی کدوم بتا و آلفا و امگا (گاما :|) روشن میشه و بعدش هرکدوم بیشتر روشن شد بزنی اصولا گاما رو بزنی همیشه جواب میده ولی یهو قاطی میکنه هرچی از دهنش در میاد به طرف میگه :دی. یه جورایی میگم این قابلیت رو گذاشتن برای کسایی که زیاد زبانشون خوب نیست کسایی که زبانشون خوبه و میتونن انتخاب کنند که بهتره عادی انتخاب کننن.
این pheromones هم برای من یه بار وقتی با اون پیر مرده صحبت میکردم کار کرد و فقط یک بار بود سطحش یه خط اومد پایین تر و رنگ آلفا یعنی شرابی شد حالا نمیدونم دقیقا چیه طرز کارش فکر میکنم بیشتر نشون میده بهتره کدوم گزینه رو بزنی! چون رنگش بر اساس رنگ آلفا و بتا و امگاست :دی.

خب اون کنار باید نگاه کنی کدوم بتا و آلفا و امگا (گاما :|) روشن میشه و بعدش هرکدوم بیشتر روشن شد بزنی اصولا گاما رو بزنی همیشه جواب میده ولی یهو قاطی میکنه هرچی از دهنش در میاد به طرف میگه :دی. یه جورایی میگم این قابلیت رو گذاشتن برای کسایی که زیاد زبانشون خوب نیست کسایی که زبانشون خوبه و میتونن انتخاب کنند که بهتره عادی انتخاب کننن.
این pheromones هم برای من یه بار وقتی با اون پیر مرده صحبت میکردم کار کرد و فقط یک بار بود سطحش یه خط اومد پایین تر و رنگ آلفا یعنی شرابی شد حالا نمیدونم دقیقا چیه طرز کارش فکر میکنم بیشتر نشون میده بهتره کدوم گزینه رو بزنی! چون رنگش بر اساس رنگ آلفا و بتا و امگاست :دی.
بابا وقتی مثلا آلفا یا بتا یا امگا 3 خط قرمز میدن یعنی اگه رو گزینه ای که برای آلف کار می کنه بزنی طرف میاد به فنات میده :دی چون آلفاش 3 خط قرمز بوده . باید منتظر باشی ببینی کدومش سبز یا زرد میشن اون احتمالا جواب میده .

خب اون کنار باید نگاه کنی کدوم بتا و آلفا و امگا (گاما :|) روشن میشه و بعدش هرکدوم بیشتر روشن شد بزنی اصولا گاما رو بزنی همیشه جواب میده ولی یهو قاطی میکنه هرچی از دهنش در میاد به طرف میگه :biggrin1:. یه جورایی میگم این قابلیت رو گذاشتن برای کسایی که زیاد زبانشون خوب نیست کسایی که زبانشون خوبه و میتونن انتخاب کنند که بهتره عادی انتخاب کننن.
این pheromones هم برای من یه بار وقتی با اون پیر مرده صحبت میکردم کار کرد و فقط یک بار بود سطحش یه خط اومد پایین تر و رنگ آلفا یعنی شرابی شد حالا نمیدونم دقیقا چیه طرز کارش فکر میکنم بیشتر نشون میده بهتره کدوم گزینه رو بزنی! چون رنگش بر اساس رنگ آلفا و بتا و امگاست :biggrin1:.
(امگا هست دیگه گاما نی!:دی) بعد الان کامل گرفتم چی به چیه
این حالت pheromones برای کسایی هست که نمی تونن درست انتخاب کنن و با دیدن این علامت هایی که فرهود گفت بدون توجه به خود دیالگ انتخاب می کنن و یه جور آوانس هست ولی اگه آدم کامل وارد باشه نیازی به استفاده ازون نیست
بعد آخرین درجه و بهترین انتخاب توی دیالگ های سیولر تانگ هست یا گلد هم داریم؟ من همیشه سیلور می گیرم

sسلام ولی بچه ها بازی فقط زبان انگلیسی داره یعنی قابل تفکیک کردن نیست bigfile.001وbigfile.002وbigfile.003وbigfile_english.000 داره!!!! بعد درمورد اون الفا و بتا و امگا فکر میکنم (یعنی من کلشو اینتوری رفتم و درست بوده ) که هر کدوم که پر شه با اون لحن باید صحبت کرد مثلا وقتی الفا سبز میشه یعنی کمی متمایل به اون گروه هست وقتی قرمز میشه یعنی کاملا جهت صحبتتون باید الفا باشه از دیالوگ ها هم که معلومه...

من تو یه جا خوندم که مثل اینکه به هکرهای معروف پول دادن که برای بازی کرک ندن.این کرک هایی هم که تو نت هست غیر معتبرن و اشکال دارن درسته این حرف؟:-/

بعد آخرین درجه و بهترین انتخاب توی دیالگ های سیولر تانگ هست یا گلد هم داریم؟ من همیشه سیلور می گیرم
همون سیلور داره فقط. برنز و طلا نداره(مگه جام جهانیه؟)
این یه اصطلاحه که به آدمایی که با زبونشون مار رو از تو لونش میکشن بیرون میگن سیلورتانگ;)

من تو یه جا خوندم که مثل اینکه به هکرهای معروف پول دادن که برای بازی کرک ندن.این کرک هایی هم که تو نت هست غیر معتبرن و اشکال دارن درسته این حرف؟:-/
مثلا چه مشکلی؟ اینجا خیلی از بچه ها بازی رو بدون هیچ مشکلی تموم کردند.
برو بشین بازی کن حالش رو ببر این حرفا رو وللش! ;)

همون سیلور داره فقط. برنز و طلا نداره(مگه جام جهانیه؟)
این یه اصطلاحه که به آدمایی که با زبونشون مار رو از تو لونش میکشن بیرون میگن سیلورتانگ;)
lol کلی خندیدم. مدت ها بود توی زبان سوتی نداده بودم!:دی یاده دوران قدیم بخیر که جلوی استاد چه گاف ها که نمیدادیم!:دی

• Like
Reactions: Henry Tomasino

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or