Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
چه جوری باید جفتشون رو رفت ؟ :دی ببینم از مرحله چین تا پایان بازی چقدره؟ من همین طور تو محیط گشت میزنم یه وقت تموم نشه :|

یکی از دلایلش این که گرافیک بازی خیلی شاخ نیست! نمیتونی بگی آسفالت کف خیابون خیلی خوبه. نمیتونی یه پرنده رو اون دور ها ببینی داره بال میزنه :|.
اگه این جوری بود الان کلا ملت خوف میکردن :دی.
آخرش با تصمیمی که میگیری پایان بازی عوض میشه
دو بار میره چین، اگه بار اولیه که چین رفتی زیاد مونده

تو اون مرحله كه اون مرده كه اسمش يادم نيست(:d) تو زندان رو تخت خوابيده وقتي ميرسيم پيشش چي كار بايد بكنيم ؟‌هيچ اتفاق خاصي نميفته ... !

دوستان این ساید کوست ها رو نریم کلا حذف میشه ؟ دیگه نمیشه رفتشون ؟
آخی فریده مرد ...! نامردی کردیم این ماموریت برای دئستش بود رو گرفتم ولی نرفتمش ...! :( روحش شاد و یادش گرامی ...!

آخی فریده مرد ...! نامردی کردیم این ماموریت برای دئستش بود رو گرفتم ولی نرفتمش ...! :( روحش شاد و یادش گرامی ...!

خوب برو پایین نجاتش بده . اگه بری زنده میمونه

WTF ...! جدی میگی ...!!!!؟؟؟؟ با این تفاسیر به پایان های مختلفش هم ربط داره...!!!! من برم سیو قبلش رو لود کنم ...!!!! خداییش بازی تمییزیه بعد این امتحانهای لعنتی دانشگاه خیلی چسبید...! :d

بابا حتی تو اسپویل هم داستانو ننویسید چون من کرم دارم باز میکنم بعد بازیه حال نمیده دیگه:d
الان فهمیدم یکی یه طوریش میشه ولی اگه یه کاری کنی میتونی نذاری اون طورش بشه#:-s
اون قسمتای بولدشو سانسور کردم که کسی شک نکنه:d

سلام.
دوستان من از این هکش هیچی نفهمیدم(زبانم ضعیفه از دیالوگا که اصلا هیچی...)الان اول مرحله ی چینم.یه کامپیوترو باید هک کنم.هر کار می کنم نمیشه.یکی کمک کنه

سلام.
دوستان من از این هکش هیچی نفهمیدم(زبانم ضعیفه از دیالوگا که اصلا هیچی...)الان اول مرحله ی چینم.یه کامپیوترو باید هک کنم.هر کار می کنم نمیشه.یکی کمک کنه
اولا بايد درجه هك كردنت بالا باشه تا بتوني هك كني.
اما در مورد هك كردن:
بايد به اون دايره هاي سبز برسي.اگر سيستم متوجه بشه يه تايمر شروع به شمارش ميكنه.اگر تايمر تموم بشه نتوني به اون دايره ها برسي از سيستم بيرون انداخته ميشي تا20-30 ثانيه.
از طريق اون پوشه ها بايد به اوم دايره هاي سبز برسي.اون بالا سمت چپ 2تا ارم هستش كه يكي stop worm هستش براي اينكه براي خودت زمان بخري.مثلا روي يه پوشه كليك ميكني 4 تا ارم مياد اگر stop worm داشته باشي اون علامت دست روشن ميشه.
اون يكي علامت nuke virus هستش كه بهت اجازه ميده بدون اينكه شناسايي بشي بري جلوتر.
يك سري ايكون مربع مانند هستش كه اگر بتوني اونا رو فعال كني بهت XP,nuke virusياstop worm جايزه ميده.
در كل هر چي سريع تر بايد به اون دايره هاي سبز برسي.
اما در مورد ديالوگ زور نزن چون خودم هم كم فهميدم.فقط فهميدم كه يك سري به كمپاني شما حمله ميكنن تا يه پروژه رو كه دارين روش كار ميكنين بدزدنوكه تخر بازي ميفهمه كه دست همه توي كاره از جمله دوست دخترش و اونا ميخوان با اين پروژه كاري كنن كه مردم معني درد رو بفهمن و دست از سر همديگه بردارن كه انقلاب انسان هستش.
اميدوارم گرفته باشي

---------- نوشته در 09:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

اون بالا سمت چپ 2تا ارم هستش
ببخشيد.اون بالا سمت راست

==============
این اگه یک پایان خیلی عالی داشته باشه من رسما میگم بهترین بازی این نسلم بوده توی FPS یعنی شاهکاره یعنی اشکم رو هی در میاره! لعنتی چرا اینقدر باحاله؟ یکی بگه آخه اینا چشون بوده اینقدر بازی خوب ساختن؟ چشونه اینا آخه؟ یکی به من بگه :(.
گیم پلی به این قشنگی طراحی محیطش دقیقا برام همش خاطره از یه نسل بی عیب و نقص قبل هست. آدم حس میکنه داره بازی میکنه! آدم رو مجبور میکنه فکر کنه. تو روح بعضی از این بازی ها که باید Left Mouse رو بگیری فقط بری جلو ...

برای منم یه تجربه فراموش نشدنیه ولی نه در حد بهترین بازی نسل!:دی بدون شک یکی از بهترین هاست و شاید جز 10 تای اول. تا اینجا که بهترین بازی سال واسم بوده و فکر هم کنم یکی از نامزدها اصلی لیست من واسه GOTY امسال این بازی در کنار بت من و اسکایرم و آنچارتد باشه.
در ضمن بازی 4 تا پایان داره نه دو تا

نری پریده و کنسل میشه پس اول اونا رو برو

برادر خو وقتی میزنیم تو اسپویلر یعنی درباره داستانش هست دیگه مرض نداریم بیخودی اسپویلر بزاریم ...! :d
دوستان چیتی چیزی نیست که Credit یا Praxis رو زیاد کنه ؟ آخرش هم باید این افکار شوم و پلید چیت بزنه به سرمون ...! Shit !

برای منم یه تجربه فراموش نشدنیه ولی نه در حد بهترین بازی نسل!:biggrin1: بدون شک یکی از بهترین هاست و شاید جز 10 تای اول. تا اینجا که بهترین بازی سال واسم بوده و فکر هم کنم یکی از نامزدها اصلی لیست من واسه GOTY امسال این بازی در کنار بت من و اسکایرم و آنچارتد باشه.
در ضمن بازی 4 تا پایان داره نه دو تا
من جو گرفتتم حالا :دی بهترین بازی نسل ولی واقعا جزء ده تا هست.

==============
این پلیسه بود توی ایستگاه پلیس، باهاش صحبت کردیم و یک کاری کرده بود آدام رو تقصیر کار میدونست؟ الان چند مرحله جلوتر، وقتی با Sarif تو خونه ی آدام صحبت کردم اومدم از آسانسور پایین قاطی کرد تفنگ کشید بیرون مارو بکشه البته من بیهوشش کردم ولی چرا؟

برادر خو وقتی میزنیم تو اسپویلر یعنی درباره داستانش هست دیگه مرض نداریم بیخودی اسپویلر بزاریم ...! :d
دوستان چیتی چیزی نیست که Credit یا Praxis رو زیاد کنه ؟ آخرش هم باید این افکار شوم و پلید چیت بزنه به سرمون ...! Shit !
از ArtMoney استفاده کن. نرم افزاریه که متغیرهای بازی رو تغییر میده. راهنماش زیاد.
در ادامه میتونی، ساید کوئستها رو تموم کن، راههای مخفی رو کشف کن، آدمها رو نکش، وسائل رو هک کن و... . درست میشه.

درضمن واقعا باید یک جایزه داد به سازنده ها به خاطر اینکه نفهمیدن آدمهایی هستن که میخوان همه ی بازی رو Stealth برن و اون غولهای مسخره خیلی اذیت کننده ان.

درضمن بازی خوبی بود، اما 1- از نسخه های قبلش بهتر نبود. 2- یک سی آر پی جی بود که از سال 98 گرفتن بازسازیش کردن.

چیزی بر ضد بازی نمیگم اما واقعا اورریت شده.

آخرین ویرایش:
دوستان یک اشتباه بزرگ مرتکب شدم. ساید کوئستِ اون یارو Bartenderـه توی The Hive رو که میرید حتما ازون زنه پول بگیرید که وگرنه مجبور میشید خودتون پول بدید.

من جو گرفتتم حالا :دی بهترین بازی نسل ولی واقعا جزء ده تا هست.

==============
این پلیسه بود توی ایستگاه پلیس، باهاش صحبت کردیم و یک کاری کرده بود آدام رو تقصیر کار میدونست؟ الان چند مرحله جلوتر، وقتی با Sarif تو خونه ی آدام صحبت کردم اومدم از آسانسور پایین قاطی کرد تفنگ کشید بیرون مارو بکشه البته من بیهوشش کردم ولی چرا؟
HN
SARIF بی هوش کردی مگه میشه :-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or