میدونی مشکل شماهایی که هی یه همچین مشکلاتی دارن چیه؟ مشکلتون اینه که همینجور سرتونو میندازید پایین و پیشروی میکنید و ماموریت های مختلف رو فرت و فرت انجام میدید تا به آخر بازی برسید در حالی که این سبک بازیا واسه این ساخته نشدنه، باید صبور باشید و گوشه کنار و سوراخ سمبه های مختلف و متعددی که تو بازی تعبیه شده رو جستجو کنید تا آیتمای مختلف رو گیر بیارید وگرنه میبینید تا آخر بازی رفتید و آخرش یه سایلنسر ساده رو گیر نیاوردید، بشخصه خودم تمامی آپارتمان ها و اتاق ها و گوشه کناره ها رو جستجو میکنم و کلی هم آیتم با این کار خرید و فروش کردم و تا قبل از ورود به مرحله چین 20000 دلار تو حسابم ذخیره کردم + شات گان با چند آپگرید و Pistol + Silencer & Laser Aim / دو نوع اسنایپر که هر کدومو دو سه بار گیر آوردم و فروختم و چند مدل سلاح دیگه + کلی مهمات و نارنجک و...، خیلی از درهای مجهز به قفل الکترونیکی رو هم باز کردم و جستجو کردم، این Silencerم تو همون مرحله اول موجوده و باید آپگریدشو از یکی از دلالای اسلحه بخرید. اصلا کل حال این بازی به گشت و گذارشه، خداییش خیلی حیفه فقط دنبال ماموریت ها برید و بازی رو تو کمترین مدت زمان تموم کنید. اینو هم در نظر داشته باشید که همچین بازی هایی هر 10 سال یکبار گیرتون میاد.
============================
یه مزیتیم که این بازی نسبت به سایره عناوین اینچنینی داره اینه که وقتی یه نفرو میکشی ماکزیمم 10-11 گلوله (در بیشتر مواقع فقط 1 گلوله) گیرت میاد نه 100-200 تا
سلاح ها هم خیلی سنگین و خفن طراحی و صداگذاری شدنه، کلی حال میدن به آدم، هر چند که پیشروی مخفیانه لذت خیلی بیشتری داره تا درگیری مستقیم
کلا ریزه کاری های زیادی داره این بازی که آدمو حسابی با خودش درگیر میکنه