Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
سلام.
من تو مرحله ی چین باز گیر کردم.یه جاییه شبیه کاواره به اسم (hive) رفتم اونجا با اون یارو صحبت کردم.بعد رفتم طبقه ی بالا کلی با اون پیرمرده که یه دستش رباطی بود حرفیدم بعد باز اومدم پایین.بهم یه ماموریت داد(آبی)انگار حتما باید انجامش داد.رفتم که انجامش بدم رسیدم به یه پشت بوم که باید یه چیزی رو هک می کردم.من اون ورژن های هکشو آپگرید نکرده بودم.چیزی هم الان نمی تونم آپگرید کنم.اینم نمی ذاره هکش کنم.چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
من تو مرحله ی چین باز گیر کردم.یه جاییه شبیه کاواره به اسم (hive) رفتم اونجا با اون یارو صحبت کردم.بعد رفتم طبقه ی بالا کلی با اون پیرمرده که یه دستش رباطی بود حرفیدم بعد باز اومدم پایین.بهم یه ماموریت داد(آبی)انگار حتما باید انجامش داد.رفتم که انجامش بدم رسیدم به یه پشت بوم که باید یه چیزی رو هک می کردم.من اون ورژن های هکشو آپگرید نکرده بودم.چیزی هم الان نمی تونم آپگرید کنم.اینم نمی ذاره هکش کنم.چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
برو از مغازه ها Auto Hack Device بخر.

---------- نوشته در 10:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 AM ارسال شده بود ----------

میدونی مشکل شماهایی که هی یه همچین مشکلاتی دارن چیه؟ مشکلتون اینه که همینجور سرتونو میندازید پایین و پیشروی میکنید و ماموریت های مختلف رو فرت و فرت انجام میدید تا به آخر بازی برسید در حالی که این سبک بازیا واسه این ساخته نشدنه، باید صبور باشید و گوشه کنار و سوراخ سمبه های مختلف و متعددی که تو بازی تعبیه شده رو جستجو کنید تا آیتمای مختلف رو گیر بیارید وگرنه میبینید تا آخر بازی رفتید و آخرش یه سایلنسر ساده رو گیر نیاوردید، بشخصه خودم تمامی آپارتمان ها و اتاق ها و گوشه کناره ها رو جستجو میکنم و کلی هم آیتم با این کار خرید و فروش کردم و تا قبل از ورود به مرحله چین 20000 دلار تو حسابم ذخیره کردم + شات گان با چند آپگرید و Pistol + Silencer & Laser Aim / دو نوع اسنایپر که هر کدومو دو سه بار گیر آوردم و فروختم و چند مدل سلاح دیگه + کلی مهمات و نارنجک و...، خیلی از درهای مجهز به قفل الکترونیکی رو هم باز کردم و جستجو کردم، این Silencerم تو همون مرحله اول موجوده و باید آپگریدشو از یکی از دلالای اسلحه بخرید. اصلا کل حال این بازی به گشت و گذارشه، خداییش خیلی حیفه فقط دنبال ماموریت ها برید و بازی رو تو کمترین مدت زمان تموم کنید. اینو هم در نظر داشته باشید که همچین بازی هایی هر 10 سال یکبار گیرتون میاد.

============================

یه مزیتیم که این بازی نسبت به سایره عناوین اینچنینی داره اینه که وقتی یه نفرو میکشی ماکزیمم 10-11 گلوله (در بیشتر مواقع فقط 1 گلوله) گیرت میاد نه 100-200 تا

سلاح ها هم خیلی سنگین و خفن طراحی و صداگذاری شدنه، کلی حال میدن به آدم، هر چند که پیشروی مخفیانه لذت خیلی بیشتری داره تا درگیری مستقیم

کلا ریزه کاری های زیادی داره این بازی که آدمو حسابی با خودش درگیر میکنه
Deus Ex از معدود RPGـهایی هست که به بخش Stealth قوی مشهوره، و با این Takedown این نسخه لذتش 10 برابر شده. رفتن بازی به صورت اکشن جرمه. من که تمام Ghostـها و Smooth Operatorـها رو گرفتم.

اتفاقا من همه سوراخاشو میگردم ...! منتها تازه دیشب سیستم خرید و فروش اسلحه شو کشف کردم :d با بقیه حرفاتون کاملا موافقم یه همچین بازیی واقعا غنیمته صبح که بیدار میشم بازی میکنم تا بوق سگ ...! :d انصافا حال میده
----------------
خداییش دوستمون Wander راست میگه اون دمو CG که جای خود اون آهنگش ما رو کشته ...! هر مو قع خسته میشم گوش میدم دوباره بازی میکنم لانصب شارژ میکنه آدمو ...!
همین که تعداد گلوله ها کم میاد خیلی عالیه و مثل این بکش بکش ها نیست که غصه مهمات داشته باشی و کاملا اون هیجان و استرس رو داره شده چند بار من وسط ماموریت مهمات تموم کردم و ادامه دادم به دست خالی واقعا حال میده .
ولی فاکتور مهمی که گیمر باید داشته باشه اینه که باید صبر زیادی به خرج بده و واقعا هم به لذتش میارزه
یه سوال :
الان اونجاییم که با این یارو اسرائیلیه Namir میجنگه ...! لعنتی چه اسم با مصمایی هم داره « نمیر » بی پدر نمیمیره کسی میدونه چه جوری باید دخلشو بیاریم ...؟ با اون Stun Gun هم میشه ولی ریلودش کنده . اشتیاه کردیم آپگریدش نکردیم . ...!

آخرین ویرایش:
صداگذاری بازی دقت کردین شاهکاره؟ یه جا پشت یه آب نما یه سه یا چهار دقیقه ای سنگر گرفته بودم منتظر بودم مردک بره عجب صدایی داشت این آبنمائه آدم میخواست همینطور وایسه وایسه وایسه ...

هرچی انیمیشن آدام تو صحبت کردن ضایع است انیمیشن دشمن ها خیلی باحاله، دقت کردین؟

یه جا کاور گرفته بودم سربازه عطسه کرد پرتی داشت اسلحه اش میوفتاد :دی. یه جا دیگه هم چند نفر رو کشتم آخری قاطی کرده بود داد میزد و عقب عقب میرفت و شلیک میکرد پاش نمیدونم به چی گیر کرد داشت میخورد زمین کر کر خنده بود :دی.

خیلی هوش مصنوعی و انیمیشن دشمن هاش باحاله فقط بدیش این موقعی که میخوان با هم صحبت کنن یه طرف دیگه رو نگاه میکنن جفتشون جلو وایسادن بعد دارن با هم صحبت می کنن :|.

هرچی انیمیشن آدام تو صحبت کردن ضایع است انیمیشن دشمن ها خیلی باحاله، دقت کردین؟
کجاس ضایعس؟:d اتفاقا هر چی سرد تر بهتر:d نشون میده در گذشته(بازی های قبلی) چیز های زیادی رو از دست داده که الان اینطوریه صداش

سلام
می خواستم بگم بازی خوبی هست.بعد از هیتمن 4 تو بازیها مخفی کاری نکرده بودم .مراحل و من همینطوری رد نمی کنم و هر قسمتی از بازی جایی برای پیدا کردن و کشف کردن هست

بالاخره منم تموم کردم بازیو متاسفانه خریت به خرج دادم و تقریبا 70 درصدساید کوئست ها رو نرفتم :(ولی دور بعد هاردکور بازی میکنم و کاملا دقیق ...! ;) در پایان بازی هم که یک WTF Ending نسبی شاهد بودیم ( حداقل برای من اینطوری بود ) .
اول از همه اینکه صدای آدام فوق العاده کار شده و اون حس استرس و هیجان برای اینکه چه اتفاقی میوفته را به گیمر القا میکنه دوم موسیقی عالی بازی هست که بسیار خوب کار شده گیم پلی و هوش مصنوعی هم دوستان اشاره کردن که واقعا خوب بودن . تنوع به پایان رسوندن ماموریت ها هم خوب بود اما من هرکاری که کردم نتونستم یه ماموریت رو بدون خونریزی تموم کنم ...! شاید بد عادت شدیم همش بکش بکش دوست داریم .
اما اصل کار که داستان بازی هست خوب کار شده بود اما عالی نبود اینکه میگم عالی نبود به این خاطر هست که مثل دو بازی اول اشارات 30یا30 م مذ*هـ*بی تند نیست مخصوصا اینکه مذ*هبی به حداقل خودش رسیده بود . همه افراد ، این سری بازی رو به خاطر اشارات تند این چنینی و فضای راز آلود و برگرفته از حقایق فعلی جامعه میشناسن که واقعا تو دنیای فعلی ما این مسئله دیده میشه .

یه سوال هم برام پیش اومده :
بعد از Credit صدای مکالمه بین شخصی به اسم Bob و مگان رید رو میشنویم این یارو کیه ؟ اول بازی هم بود . و اینکه در اون پایانهای بازی ( 4 تا پایان داره که برای من 3 تاش باز بود یکی از اون کلید ها خاموش بود فقط دوتا بود + یکی که تو راهرو بود ) آدام تو یکیش میمیره دیگه ؟
اون DNA که مگان گفت برای چی به کار میره ؟ برای JC Denton ?
خداییش اگه الان دوبازی اول که فک کنم اولیش 1999 یا 2000 امده بود رو HD ـش کنن بدن خیلی عالی میشه .

یه سوال هم برام پیش اومده :
بعد از Credit صدای مکالمه بین شخصی به اسم Bob و مگان رید رو میشنویم این یارو کیه ؟ اول بازی هم بود . و اینکه در اون پایانهای بازی ( 4 تا پایان داره که برای من 3 تاش باز بود یکی از اون کلید ها خاموش بود فقط دوتا بود + یکی که تو راهرو بود ) آدام تو یکیش میمیره دیگه ؟

باید تو مرحله اخر 3 نفر رو نجات بدی تا هر سه تا کلید برات باز بشن .
اولیشون همون یارو دروو بود دومی دیوید سریفه و سومی هم همون یارو عینکی بود که تو تالار شهر توی یه مصاحبه بهش گیر دادیم

اوايل كه بازي رو خريده بودم شديدا مجذوب فضا و داستانش شده بودم و به بازي هم 9 دادم اما الان كه بازي رو تموم كردم فكر ميكنم 8 براش كافي باشه !!

ته صدای این عمو آدام منُ یاد اون دوبلور مستند جاده ی ابریشم میندازه:>
اگه دقیق توجه کنی صداش کپ کلینت ایستوود هست. یعنی مو نمی زنه

اوايل كه بازي رو خريده بودم شديدا مجذوب فضا و داستانش شده بودم و به بازي هم 9 دادم اما الان كه بازي رو تموم كردم فكر ميكنم 8 براش كافي باشه !!
این همه از خوبیش گفتیم حالا بدی هاش رو بگیم
یکی از مشکلات بازی لود های اعصاب خورد کنش هست که با وجود اینکه بازیهای امروزی لود آنچنانه ای ندارن .هر شهر به دو قسمت تقسیم شده و هر دفه که بخوای به طرف دیگه بری باید 10-15 ثانیه کم و بیش صبر کنی که با وجود کوچیک بودن لوکیشن ها یه ضعف بزرگ هست. لوکیشن ها علاوه بر کوچیک بودنشون که باعث میشه به آدم احساس خفگی دست بده، رنگ زد و طلاییش بعد یه مدت بدجوری خسته کننده میشه
کوییک لود های بازی اصلا کوییک لود نیست و مثل سیو های معمولی کلی زمان می بره تا لود کنه.
باس فایت ها هم ضعیف طراحی شده و اصلا اون جذابیت یه باس فایت رو نداره و اگرم به کل حذف می شد شاید بهتر هم بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
از نظر من وجود باس ها به این شکل یه ایراد دلیل حرفم شیوه مبارزه با اوناس که که اکشن بذارید اتفاقی که برای خودم افتاد بگم از اونجایی که من سعی می کنم تو رد کردن مراحل خون از دماغ کسی ریخته نشه به خاطر هم بیشتر تمرکزم رو hack و مخفی کاری هستش و از اسلحه استفاده نمی کم و skill های خودم رو مبنی بر مخفی کاری بالا می برم طبیعی هستش در مبارزه با اسلحه ناتوان هستم حالا با این شرایط منه دسته خالی باید یه باس بی شاخو دم رو بزنم نه اسلحه مناسب دارم نه skill مناسب نه armor پس این یه خورده بازی رو محدود می کنه و شما باید توانایی خودتونو برای نبردهای این جنینی افزایش بدین و فقط به مخفی کاری برای گذشتن از باس ها و بازی نمی تونید اکتفا کنید

این همه از خوبیش گفتیم حالا بدی هاش رو بگیم
یکی از مشکلات بازی لود های اعصاب خورد کنش هست که با وجود اینکه بازیهای امروزی لود آنچنانه ای ندارن .هر شهر به دو قسمت تقسیم شده و هر دفه که بخوای به طرف دیگه بری باید 10-15 ثانیه کم و بیش صبر کنی که با وجود کوچیک بودن لوکیشن ها یه ضعف بزرگ هست. لوکیشن ها علاوه بر کوچیک بودنشون که باعث میشه به آدم احساس خفگی دست بده، رنگ زد و طلاییش بعد یه مدت بدجوری خسته کننده میشه
کوییک لود های بازی اصلا کوییک لود نیست و مثل سیو های معمولی کلی زمان می بره تا لود کنه.
باس فایت ها هم ضعیف طراحی شده و اصلا اون جذابیت یه باس فایت رو نداره و اگرم به کل حذف می شد شاید بهتر هم بود
اتفاقا همین امروز که بازی میکردم به این نتیجه رسیدم لودینگ ها واقعا مسخرس :دی.

ولی من 16 ساعت بر مبنای تایم Xfire بازی کردم ولی خب یک یا دوروز اول وصل نبود نزدیک 20 ساعت رفتم هنوزم بازی رو تموم نکردم ولی هنوز نمره 9 رو براش میدونم هرچند الان دیگه کمتر مخفی کاری میرم جلو یهو قاطی میکنم میزنم تو دل دشمن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or